|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Ceau fetelor nu am mai postat pe grup de multicel dar va citesc mereu , eu sunt z 22 mai am o saptamana de asteptat sa vedem o fi sau vine rozi . Va pupacesc pe toate |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 22
| salut. kty imi pare rau pt ce s-a intamplat si iti doresc multa sanatate si un psihic cat mai puternic. iar celorlalte fete va transmit multa rabdare. eu personal nu mai numar nici o zi, nu mai fac nici un calcul, las lucrurile sa curga de la sine. si numaratul asta provoaca stres. multa bafta. |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Adinuta wrote:Doamnelor progesteronul din ziua 21 are o valoare de 4.5 la mine. Aveti idee ce inseamna? E destul mic nu? Depinde de laborator, ce interval are laboratorul? Daca ma iau dupa laboratorul la care fac eu analizele, inseamna e ok, nu e mic. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| cerradia wrote: Depinde de laborator, ce interval are laboratorul? Daca ma iau dupa laboratorul la care fac eu analizele, inseamna e ok, nu e mic.
Pentru faza luteala imi zice ca asta ar fi normala :1.2-15.9ng/ml |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Adinuta wrote:
Pentru faza luteala imi zice ca asta ar fi normala :1.2-15.9ng/ml
Asa e si la mine, zic ca e ok, dar poate nu stiu eu bine. Eu de exemplu il am azi, ziua 18, dar nu am ovulat inca, 0,4, f mic . |
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| cerradia wrote: Asa e si la mine, zic ca e ok, dar poate nu stiu eu bine. Eu de exemplu il am azi, ziua 18, dar nu am ovulat inca, 0,4, f mic . Multumesc mult cerradia , stiu ca asta traduce cumva daca exista ovulatie si daca e normala sau târzie, Vineri sper sa ma lamureasca mai bine doctori?a. Pup |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Adinuta...in cazul meu a fost 5,29 si totusi doctora a zos ca e spre limita.Doar ca eu in luna in care l-am facut am ovulat in ziua 21 si am facut progesteronul in ziua 23. |
|
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Adinuta wrote:Doamnelor progesteronul din ziua 21 are o valoare de 4.5 la mine. Aveti idee ce inseamna? E destul mic nu? La mine in ziua 21 era de 26.89 nmol/L(interval de referinta faza luteala 5.3-86),iar dr. a zis ca e ok...acum nu stiu ce sa zic, la tine pe analiza intre ce limite scrie ca trebuie sa te incadrezi? |
|
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Adinuta wrote:
Pentru faza luteala imi zice ca asta ar fi normala :1.2-15.9ng/ml
Cred ca la 4.5 e ok... |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| E normal ca este in intervalul de analiza, dar ca sa fie OK ar tb sa fie pe la misjloc cumva, ori el este prea aproape de limita inferioara. Vb cu medicul el va sti ce tb sa faci in continuare.... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/30/2014 Mesaje: 136
| Buna fetelor, a nascut surioara mea luni o fetita de 1,150kg si 30cm care e bn sanatoasa chiar daca nou asteptam un baietel. |
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| luizika27 wrote:Buna fetelor, a nascut surioara mea luni o fetita de 1,150kg si 30cm care e bn sanatoasa chiar daca nou asteptam un baietel. Felicitari!Sa va traiasca,sa va bucurati de ea!Si sa ceara de la barza o verisoara sau un verisor. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| cristiana_ wrote:salut. kty imi pare rau pt ce s-a intamplat si iti doresc multa sanatate si un psihic cat mai puternic. iar celorlalte fete va transmit multa rabdare. eu personal nu mai numar nici o zi, nu mai fac nici un calcul, las lucrurile sa curga de la sine. si numaratul asta provoaca stres. multa bafta. Buna Cristiana,sunt in total de acord cu tine!Fara calcule si stres,,,la noi s a simtit un pic apasarea asta,mai ales iubitul meu este mai afectat,cica parca ii fac programare la medic,nu vreau sa il stresez,lasam sa vina de la sine totul:) |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/7/2011 Mesaje: 104
| Buna fetele...nu v am mai scris de mult...cele care stiti 1 mea sarcina a fost cu un test pozitiv la o luna si 3 sapt d la ult ciclu...acum ce sa vezi ult ciclu 18 dec de abia ieri test pozitiv...am mers la eco sarcina nu s a vzt in schimb endometru 15 mm....m a chemat luni la alt eco....acum am fct alt test tot pozitiv....zice ca e posibil sa fi avut ovulatie spontana...sincercred ca ii fac un fratior sau surioara Arianei:d..pup |
|
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| magdaa wrote:Buna fetele...nu v am mai scris de mult...cele care stiti 1 mea sarcina a fost cu un test pozitiv la o luna si 3 sapt d la ult ciclu...acum ce sa vezi ult ciclu 18 dec de abia ieri test pozitiv...am mers la eco sarcina nu s a vzt in schimb endometru 15 mm....m a chemat luni la alt eco....acum am fct alt test tot pozitiv....zice ca e posibil sa fi avut ovulatie spontana...sincercred ca ii fac un fratior sau surioara Arianei:d..pup Doamne ajuta magda sa fie cum iti doresti!!! |
|
|