Clubul aspirantelor - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
juwy.l
Scris: Friday, February 13, 2015 4:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/28/2014
Erika.C wrote:
Vreau sa ma bucur de weekend-ul acestahainoroc ( am 9 ani de cand sunt impreuna cu sotul meu) si nu vreau sa ma gandesc la lucruri urateNuImiPasa

Multi ani inainte mai fericiti si mai plini de bucurii si impliniri Bravoo si Have fun topai

andreina wrote:
Juwy iloveyou am citit acum ceva timp mesajul tau, dar nu am apucat sa-ti raspund. Sa stii ca sotul e bine, putin cam ciufulit (daca barza n-am gasit s-o ciufulesc, mi-a picat pe el saraculBlushing) si sper din suflet sa fie cu ochisori luna aceasta. Asa sper in fiecare luna, doar se spune ca speranta moare ultima.

iloveyou computerlove Cheek Kiss Speranta nu trebuie sa moara niciodata... ai sa vezi ca vine si bebe computerlove spor la bebelit. DistanceKiss

Kty imi pare tare rau Cray Cray grij de tine si priveste inainte intr-o zi are sa fie iar soare si pe straduta ta Bye2

pisicutaiuby, nko Cheek Kiss

Pupici tuturor de la A la Z Cheek Kiss .
ioana_29
Scris: Friday, February 13, 2015 8:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/21/2014
Bravoo Bravoo majoreta iloveyou felicitariiiii Crissy84 ma bucur f mult pt tine, doamne ce ma buvur de testele astea parca asi fii eu iarasi,iarasi,iarasi...sarcina usoarasi bb sanatosmajoreta topai

pale uff grup grup kty imi pare rau,of draguta nu-ti pierde increderea si fii obtimista,o sa fie si bine,ai grija de tine di fii obtimistaCheek Kiss

Juwy.I draguta ce mai faci? Eu te astrpt cu nerabdare la gravidute, majoreta ca si pe celelalte fete....observ ca in fiecare luna a plecat cate o aspuranta....luna asta 2 poate luna ce vine 3 si tot asamajoreta te pup si am trimis barzoiul sa-ti faca o vizita tie si la celelalte fetenewclap computerlove iloveyou

Eu sunt oarecum ok,greata,greata,greata si iarasi greata.....bebe e ok avem 6 saptamani si 2 zile ,am fost ieri oa eco e cam mutitel dar a inceput activitatea cardiaca....va pup si va cutesc cu dragiloveyou computerlove
crissy84
Scris: Friday, February 13, 2015 8:15 PM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
Kty stiu ca e usor de zis si greu de facut dar trebuie sa tii capul sus. Gossip

Fetelor vreau sa va spun ca sora mea a pierdut 5 sau 6 sarcini,oprite din evolutie in jurul lunii a treia.si trebuia sa faca chiuretaje de fiecare data,in afara de durerea fizica cea sufleteasca era sfasietoare.dar a luptat si acum are o fetita minunata de aproape 6 ani.ce vreau sa spun cu asta este ca nu trebuie sa ne pierdem curajul computerlove
stelutza
Scris: Friday, February 13, 2015 8:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
fetele ma alatur si eu la iubareala ca nu a fost sa fie .deci ce am avut a fost ciclu un dezechilibrul hormonal poate si din cauza la stress etc, etc inca nu erau aparuti foliculi mai merg mercuri sau joi I-au in continuarie femosun e bun de luat inainte de a ramane sau acid folic,si vit a si vit e si femicur 30 zile pentru sani ca e o usoara mastoza fibrochistica! doctorita e increzatoare si ca o sa raman acum sper sa ne ajute Dzeu!
stelutza
Scris: Friday, February 13, 2015 8:45 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
kty imi pare rau sincer nu stiu cum te-asi putea incuraja,dar trebuie sa mergi inainte ca ne da Dzeu si nou un copilas ! trebuie sa Hands avem speranta!
crissy84
Scris: Saturday, February 14, 2015 6:18 AM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
ioana_29 wrote:
Bravoo Bravoo majoreta iloveyou felicitariiiii Crissy84 ma bucur f mult pt tine, doamne ce ma buvur de testele astea parca asi fii eu iarasi,iarasi,iarasi...sarcina usoarasi bb sanatosmajoreta topai

Multumesc,dar parca nu reusesc sa ma bucur inca.Parca nu e real.cand o sa merg la ecograf prima oara poate o sa incep sa ma bucur.
ynnea
Scris: Saturday, February 14, 2015 8:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/23/2013
Buna aspirici
Va doresc multa sanatate si iubire de ziua indragostitilor si sa vi se indeplineasca visul de a avea un bebe......sa va ajute dumnezeu sa veniti cat mai repede la gravidute.......cine vrea locul meu ca eu mai am putin si trebuie sa-l predauras iloveyou
Erika.C
Scris: Saturday, February 14, 2015 9:09 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/12/2015
3 Saptamani de amenoree (SA): 5 - 50 mIU/ml
4 SA: 5 - 426 mIU/ml
5 SA: 18 - 7,340 mIU/ml
6 SA: 1,080 - 56,500 mIU/ml
7-8 SA: 7, 650 - 229,000 mIU/ml
9-12 SA: 25,700 - 288,000 mIU/ml
13-16 SA: 13,300 - 254,000 mIU/ml
17-24 SA: 4,060 - 165,400 mIU/ml
25-40 SA: 3,640 - 117,000 mIU/ml
in afara sarcinii: <5.0 mIU/ml
in menopauza: <9.5 mIU/ml Buna dimineata

Fetele uitati ce am gasit pe net,ideea e ca eu am crezut ca se calculeaza saptamanile de la ultimul ciclu menstrual dar se pare ca se calculeaza saptamani de intarziere.
In cazul meu sper ca am avut o ovulatie mai tarzie si de aceea am avut 19.5 la bhcg.
Nu vreau sa imi fac prea mari sperante dar au inceput si simptomele specifice sarcinii,de 3 zile la amiaza mi se face foarte rau(culmea e ca nu am greturi dimineata)
Cm inca nu a aparut si am vb cu medicul la tel si a spus ca sunt sanse f mari sa fiu insarcinata.
Abea astept ziua de miercuri Sa merg la eco.

Voi ce parere aveti de valorile hcg?

Va ?? pe toate si va doresc un valentine's day ??? fericit
Erika.C
Scris: Saturday, February 14, 2015 12:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/12/2015
Scuze fetele dar ma contrazic singura. Ce inainte era corect.Boredom uff
luizika27
Scris: Sunday, February 15, 2015 11:58 PM
Nivel

Inregistrat: 7/30/2014
Cray Cray Fetelor eu sunt foarte suparata ca surioara mea mai mica ieri a trebuit sa se interneze in spital are 28 de saptamani pentru ca sa rupt apa, acum asteptam sa-i faca cezariana. maine.
Ma Hands sa fie bine si baietelu sa supravietuiasca.
Pe 25 voi merge la Spital in bucuresti la Parhon sa fac alte investigati pentru infertilitate momentan am luat o pauza pana cand voi avea unda verde de la Dr.
Va computerlove si Cheek Kiss pe toate.
nko
Scris: Monday, February 16, 2015 8:26 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
Buna dimineata aspirici drag! Va doresc o saptamana usoara si spor la bebelit si la testat!

luizika27 Sanatate multa pentru sora ta si pentru cel mic. Sa dea Domnul sa fie bine.Hands

VaCheek Kiss Cheek Kiss pe toate!
pisicutaiuby
Scris: Monday, February 16, 2015 8:40 AM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
Buna dimineata fetelor!Sper ca ati avut un weekend pe cinsteAngel ...Eu de azi intru in perioada fertila si incepe iar distractia,dar ne am propus sa nu mai facem totul programat,sa fim relaxati,fara calcule,etc,,,,Abia astept sa vad care din noi v a sarbatori in martie:) Sa dea Domnul sa ne indeplinim toate acest vis in martieBravoo Va pup si va doresc o saptamana usoara,plina de realizari si multa,multa iubireCheek Kiss
nko
Scris: Monday, February 16, 2015 8:50 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
pisicutaiuby wrote:
Buna dimineata fetelor!Sper ca ati avut un weekend pe cinsteAngel ...Eu de azi intru in perioada fertila si incepe iar distractia,dar ne am propus sa nu mai facem totul programat,sa fim relaxati,fara calcule,etc,,,,Abia astept sa vad care din noi v a sarbatori in martie:) Sa dea Domnul sa ne indeplinim toate acest vis in martieBravoo Va pup si va doresc o saptamana usoara,plina de realizari si multa,multa iubireCheek Kiss

Hai sa ai spor pisicutzo! Eu mai am putin pana la perioada fertila ca de obicei ovulez putin mai tarziu prin ziua 18.
Si cum adica abia astepti sa vezi care dintre noi va sarbatori in martie? Tu vei fi una dintre noi..nu asa am vorbit?Cheek Kiss Cheek Kiss
pisicutaiuby
Scris: Monday, February 16, 2015 9:03 AM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
Asa e NKO!Gata,ramane stabilit!De 8 Martie dau de baut!!alcool Iti tin si tie pumnii;)si tuturor aspirantelor:*dance
simm
Scris: Monday, February 16, 2015 10:06 AM
Nivel

Inregistrat: 9/2/2014
Neata fetelor computerlove
Eu iarasi am chiulit o perioada dar incerc sa citesc dn urma sa vad ce mai e nou..
Kty imi pare nespus de rau pt sarcina pierduta..sper sa ai parte cat mai curand de un bebe mic. pana atunci fii tare si incearca sa vei care a fost cauza.. iti tin pumnii sa fie totul bine pe viitor pupici pupici

Crissy felicitari scumpaBravoo fugi repede la burtici si asteapta-ne acolo. Sarcina usoara iti doresc si asteptam vesti bune in continuarepupici

Erika hai si tu cu vestea buna miercuri majoreta majoreta

Luizika imi pare nespus de rau pt sora ta si ma Hands sa fie bine si ea si bebe, iar tie iti doresc mult succes cu investigatile si sa vii in curand si tugravida

Juwycomputerlove ti-am lasat mesaj pe fbNuStiu

Ynnea multumim pentru uraricomputerlove computerlove Pfff...cu cate emotii va urmaresc pe voi gravidutele si cat ma mai bucur de pozicile voastre si rezultatele bune de la dr...ca sa nu mai zic de nasterilove Nastere usoara iti doresc, recuperare rapida si bebe sanatos si mancacios ..si sa ne vedem la mamicitopai

pisicutzo, nko, stelutza, andreinamajoreta majoreta Cheek Kiss

Leila, Eileen, Andreea, Nico, Bianca, Adinuta, fetelor pe unde sunteti?

Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata floare3
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.