Clubul aspirantelor - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cristiana_
Scris: Tuesday, February 10, 2015 10:57 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/15/2014
Neata.
Nu v-as fi scris, dar am vazut ca in postarea clawdiei apare cuvantul STRES. si vreau sa va povestesc ce mi-a zis mie doctorita ginecoloaga: 100% cauze sunt: 40%- la barbati, e necesara o spermograma; 30% - lipsa ovulatiei; 20% trompe infundate; 10% alte cauze- printre care stres-ul. eu zic ca acest stres poate fi eliminat, dar depinde de fiecare in parte. de ex eu nu pot trai fara stres, fara nervi, fara o stare de agitatie continua. face parte din mine.
De cand nu v-am mai scris, v-am citit si ma bucur cand aflu ca unele dintre voi trec la next level.
Eu personal am luat decizia sa ma mai calmez, sa dau o fuga pana la un magazin naturist si sa ma inarmez cu mult ceai de eliminare a stres-ului. in asteptarea rezultatelor la papa nicolau. pentru ca, dupa cum ati ghicit, eu am trecut si aceasta luna de rozi. astept ovulatia si ce-o vrea Dumnezeu. DistanceKiss

nko
Scris: Tuesday, February 10, 2015 11:39 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
cristiana cu stresul am si eu o mare problema. Oricat imi impun sa fiu mai calmca..chiar nu reusesc. Asa este si firea mea, sunt mai vulcanica de fel si ma agit pentru orice lucru marunt.
Dupa 3 luni de incercari chiar o sa-mi trimit si sotul la o spermograma sa eliminam toate cauzele..
Doamne ajuta sa vedem cele 2 liniute cat mai repede.Cheek Kiss
cristiana_
Scris: Tuesday, February 10, 2015 11:44 AM
Nivel

doctorita zicea ca asta ar trebui sa fie un prim pas, nu ultim - spermograma.
daca ma gandesc bine, s-ar putea sa aiba dreptate.
cu eliminarea stresului, nu stiu cum sa facem.
nko
Scris: Tuesday, February 10, 2015 11:48 AM
Nivel

cristiana_ wrote:
doctorita zicea ca asta ar trebui sa fie un prim pas, nu ultim.
daca ma gandesc bine, s-ar putea sa aiba dreptate.
cu eliminarea stresului, nu stiu cum sa facem.

Noua nu ne-a recomandat la inceput decat efectuarea unor analize.Luna asta voi merge pentru monitorizare ovulatie si ii voi cere sfatul si in legatura cu spermograma.
pisicutaiuby
Scris: Tuesday, February 10, 2015 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
Eu tocmai m am intors din pauza de masa si am facut o escala la plafar sa cumpar ceai de cretisoara,coada soricelului si tinctura de branca ursului,,,sa vedem si luna asta ce surprize vom avea:)majoreta
cristiana_
Scris: Tuesday, February 10, 2015 1:24 PM
Nivel

aceste ceaiuri sunt ok sa le bei si daca este posibil sa fii insarcinata?
pisicutaiuby
Scris: Tuesday, February 10, 2015 1:41 PM
Nivel

Doar cel de cretisoara pentru ca ajuta la mentinerea sarcinii ,intarirea musculaturii pelviene si atenueaza durerile la nastere,,,,dar cel mai bine intrebat si dr in cazul in care ramanem insarcinate,iar branca ursului se ia din prima zi de menstra si pana la ovulatie:)
Aliana
Scris: Tuesday, February 10, 2015 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/11/2014
Buna gagici!

Ce de lume noua!

N-am mai dat pe forum de cam multisor... Blushing

Mi-a fost dor de voi Gossip, dar asa e viata, uneori trec zilele pe langa noi si nu avem timp sa facem tot ce vrem.

Acum ca a fost putina unda verde la bebelit, ca de fiecare data cand e, stau ca pe ace. Si sper sa vina si momentul in care va pun aici o poza frumoasa cu 2 liniute.

Ca noutati (desi a fost in timpul postului) a facut si sotul spermograma, a iesit totul bine. Teoretic, suntem doi sanatosi. Ne bucuram in fiecare luna in care avem unda verde.

Va pup pe toate si va trimit niste agitate majoreta majoreta majoreta
nko
Scris: Tuesday, February 10, 2015 3:00 PM
Nivel

pisicutaiuby wrote:
Doar cel de cretisoara pentru ca ajuta la mentinerea sarcinii ,intarirea musculaturii pelviene si atenueaza durerile la nastere,,,,dar cel mai bine intrebat si dr in cazul in care ramanem insarcinate,iar branca ursului se ia din prima zi de menstra si pana la ovulatie:)

Eu stiam ca branca ursului este recomandat doar celor care nu au menstruatie regulata si stiu cazuri de fete care aveau menstruatie regulata, au luat branca ursului si mai rau au facut. li s-a dereglat total.
Acum nu stiu..cred ca ar trebui intrebat medicul si in privinta asta.

Aliana iti doresc sa vezi cele 2 liniute cat mai repede!Cheek Kiss
pisicutaiuby
Scris: Tuesday, February 10, 2015 3:39 PM
Nivel

Da,NKO,am auzit si de treaba asta,e cu dus intors,oricum mai iau luna asta apoi pauza,sincer ma bazez cam de cand ma stiu pe medicina naturista,si cu mersul la dr ani de zile fara rezultate si alte dereglari am tot auzit,,,,,cum vre D zeu;)Cheek Kiss
crissy84
Scris: Tuesday, February 10, 2015 5:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
Nu stiu ce Dumnezeu este cu mine pt ca azi am dureri de mijloc si dureri ca in prima zi a cm ului.dar data care ar trebui sa vina e 15 Boredom sper sa nu se deregleze si la mine Bye2
nko
Scris: Tuesday, February 10, 2015 6:23 PM
Nivel

pisicutaiuby wrote:
Da,NKO,am auzit si de treaba asta,e cu dus intors,oricum mai iau luna asta apoi pauza,sincer ma bazez cam de cand ma stiu pe medicina naturista,si cu mersul la dr ani de zile fara rezultate si alte dereglari am tot auzit,,,,,cum vre D zeu;)Cheek Kiss

Atunci succes.DistanceKiss Sa fie cu noroc si luna urmatoare sa ne arati cele 2 liniute.Si eu sper sa le vad si sa le impartasesc cu voi. Doamne ajuta!
nko
Scris: Tuesday, February 10, 2015 6:26 PM
Nivel

crissy84 wrote:
Nu stiu ce Dumnezeu este cu mine pt ca azi am dureri de mijloc si dureri ca in prima zi a cm ului.dar data care ar trebui sa vina e 15 Boredom sper sa nu se deregleze si la mine Bye2

Pai mai e putin pana pe 15. Stai linistita ca va veni cand trebuie Cheek Kiss
Au fost luni cand ma apucau si pe mine durerile mai devreme, dar venea la timpul potrivit.
Rocsana
Scris: Tuesday, February 10, 2015 6:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
nko wrote:

Ma bucur sa aud ca esti mai bine cu moralul.Si eu sunt la fel..Bravoo
Luna viitoare va fi cu noroc!

Sper ca luna viitoare sa fie cu noroc si sa nu mai vina rozi la noi , pana atunci va doresc tuturor multa sanatate si poate avem noroc in peroioada de Valentine,s si Dragobete SimplyLove
stelutza
Scris: Tuesday, February 10, 2015 9:23 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
buna seara fetelor azi am fost ocupata cu lucrul ,nu a venit menstruatia nu am facut nici test da m-am hotarat maine fac si am sunat si doctorita care mi-a zis sa nu ma grabesc cu testul si ca oricum vrea sa ma vada ca eu nu am avut intarzieriAngel astept cu nerabdare Lol Lol Lol majoreta majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.