Clubul aspirantelor - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cerradia
Scris: Monday, February 2, 2015 11:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/5/2014
Buna aspirici! Va doresc o saptamana minunata si cu cat mai multe teste pozitive! va Cheek Kiss
ioana_29
Scris: Monday, February 2, 2015 12:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/21/2014
Buna dimineata....va doresc o saptamana plina de soare si cu multe berzeiloveyou
Va pup si va citesc zilniccomputerlove
stelutza
Scris: Monday, February 2, 2015 4:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
stelutza wrote:
buna dimineata eu m-a trezit dimeata asta cu cateva pete de sange maroniu,ovulatia a fost pe 24,25 ianuarie.ce s-a intamplat ca am inca o saptamana pe data de 7 februarie ar trebui sa vina ! ma gandesc sa sun maine la doctorita ,sanii sunt tensionati ,am si cateva crampe !!!ce s-a fi intamplat cu organismal meu ciclu la 22 de zile nu am avut niciodata?

declar si eu prima zi de ciclu pe 1 februarie nu stiu ce a patit organismal meu mi-a venit cu o saptamana mai repede,nu am patit asa pana acum,azi am avut dureri de burta crampe si sanii foate tensionatiBuddy1
sunt tare necajita azi offfff!plans
crissy84
Scris: Monday, February 2, 2015 5:13 PM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
stelutza wrote:

declar si eu prima zi de ciclu pe 1 februarie nu stiu ce a patit organismal meu mi-a venit cu o saptamana mai repede,nu am patit asa pana acum,azi am avut dureri de burta crampe si sanii foate tensionatiBuddy1
sunt tare necajita azi offfff!plans

Nu trebuie sa fii necajita,trebuie sa gasesti puterea sa o iei de la capat pana iese.stiu ca nu e usor dupa dezamagire dar din pacate bebele la unele fete se lasa mai asteptat,dar o sa ajunga el si la noi,o sa vezi Cheek Kiss

Fetele va doresc o saptamana frumoasa si usoara.si va computerlove pe toate de la A la Z

maine dupamasa primesc si eu rezultatele. Crazy
Rocsana
Scris: Monday, February 2, 2015 8:18 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
crissy84 wrote:

Nu trebuie sa fii necajita,trebuie sa gasesti puterea sa o iei de la capat pana iese.stiu ca nu e usor dupa dezamagire dar din pacate bebele la unele fete se lasa mai asteptat,dar o sa ajunga el si la noi,o sa vezi Cheek Kiss

Fetele va doresc o saptamana frumoasa si usoara.si va computerlove pe toate de la A la Z

maine dupamasa primesc si eu rezultatele. Crazy

Si eu o iau de la capat a venit ieri uratul dar asta este sper ca luna aceasta sa fie cu noroc si la mine si la voi majoreta
Andreea~Simona
Scris: Tuesday, February 3, 2015 2:55 AM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2014
Cerradia se pare ca ne tinem de manuta, nu am mai facut testul pentru ca a venit rozi duminica. Mai am o ultima speranta, daca nu reusesc o sa trecem la FIV. Cheek Kiss
Adinuta
Scris: Tuesday, February 3, 2015 8:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/2/2014
Neata fetelor, nici un test pozitiv? haideti cu vestile bune, luna trecuta a fost Ioana , trebuie sa fie si luna asta cineva! pupici
cerradia
Scris: Tuesday, February 3, 2015 9:22 AM
Nivel

Andreea~Simona wrote:
Cerradia se pare ca ne tinem de manuta, nu am mai facut testul pentru ca a venit rozi duminica. Mai am o ultima speranta, daca nu reusesc o sa trecem la FIV. Cheek Kiss
Imi pare rau sa aud asta! pale Mai faci si luna asta inseminare?computerlove
andreina
Scris: Tuesday, February 3, 2015 10:29 AM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
Buna! Andreea imi pare rau! Se pare ca suntem multe fete invadate de rozi. Scapam noi de ea. Si la mine a venit mai devreme cu 2 zile. Oricum, eu stiam ca luna asta nu va fi nimic pt ca am avut si tratamentul cu antibiotice si nu putea fi vorba de bebe. Dar luna asta nu mai scapa barza...si nici sotulLol
Nanny am primit rezultatul si de la dermatolog pt ciuperca de la unghii: se pare ca e sensibila la tratamentul local recomandat, asa ca voi merge sa-l cumpar si sper sa fie bine. Tu ce mai faci? Cum te simti?DistanceKiss
Juwy DistanceKiss si toate fetele multi pupici si sa aveti o saptamana super frumoasa!
stelutza
Scris: Tuesday, February 3, 2015 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
Andreea~Simona wrote:

cate incercari de inseminare ai facut ma pregatesc si eu cred ca ajung acolo,tot am incercat natural da nu am avut noroc!computerlove
russiantonik
Scris: Tuesday, February 3, 2015 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2014
Buna ziua fetelor!!

Va urmaresc din cand in cand si de fiecare data cand testul arata ,,dublu,, ma bucur foarte mult!Clap

Va asteptam la gravidute,se elibereaza curand inca un loc,apoi imediat inca unu,deci...haideti in numar cat mai mare!!

Am trimis deja barza la voi!! Sper sa ajunga la toate ! Lol

Va pup !!computerlove
andreina
Scris: Tuesday, February 3, 2015 11:16 AM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
Multumim, RussianDistanceKiss ! Sa stii ca si eu va urmaresc la gravidute si sunt alaturi de tine. Vei vedea ca totul va fi bine! Multumim pt. barza! Iti dai seama ce bataie va fi pt. ea. Nu mai scapa intreaga de la noi.
cerradia
Scris: Tuesday, February 3, 2015 11:44 AM
Nivel

stelutza wrote:

cate incercari de inseminare ai facut ma pregatesc si eu cred ca ajung acolo,tot am incercat natural da nu am avut noroc!computerlove
Am facut 4 inseminari anul trecut. (doar prima a fost cu reusita, dar s-a oprit sarcina din evoluti). Luna asta ma pregatesc pentru a cincea. De astaxi trebuie sa incep tratamentul.
Roxyfoxy
Scris: Tuesday, February 3, 2015 12:04 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
Declar Ziua 1! A venit rooooziii!banghead banghead banghead banghead angry angry angry nervi Off .... si fetele ne astepta la gravidute si noi tot pe aici stam!
Nanny
Scris: Tuesday, February 3, 2015 12:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
cerradia wrote:
Am facut 4 inseminari anul trecut. (doar prima a fost cu reusita, dar s-a oprit sarcina din evoluti). Luna asta ma pregatesc pentru a cincea. De astaxi trebuie sa incep tratamentul.

Scuze..poate ai scris pe forum si nu am vazut, daca spui ca ai deja o sarina oprita..si alte inseminari care au esuat, alte analize ai facut?. Pt trombofilie, cateva genetice? Chiar daca vei face FIV..nimeni nu-ti garanteaza ca nu se va opri ( DOamne fereste) si aceasta!! Eu as cerceta problema mai amanuntit, daca nu-i tromofilie, atunci as cauta un genetician.
Andreina..multumesc de intrebare..sunt bine, multumesc lui Dzue..oficial sunt ff bine! Astazi tocmai am venit de la morfologie, totul bine si frumos! Bebe este ca de obicei mai maricel si grasunel...restul masuratorilor sunt in regula. Doamne aj.uta..sa vad si la voi rezultate pozitive!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.