|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Sper sa fie bebe in burtica si sa nu mai vina rozi. Si eu azi tot in ziua 28 sunt, doar ca eu mai am de asteptat ca am avut test de ovulatie pozitiv pe data de 15 si 16.01. Si eu sper sa nu mai vina rozi. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Bianca sa sti ca faza cu cosuri e semn de burtica de la hormoni.... maine ma operez dar cand ies din operatie calare pe tabketa sa vad un test foarte pozitiv cerradia succes si va astept cu drag dincolo....oricum imi place sa stsu aici si sa va astept pe toate,m-am obisnuit cu voi |
| Succes maine la operatie! iti tin pumnii. sa dai un semn dupa. |

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Stiu ca e semn de burtica , cand am ramas insarcinata cu David la fel m-am umplut de cosuri pana prin luna a 5 a dupa care au disparut si nu am mai avut pana acum . Succes maine la operatie iti tin pumnii sa treci cu bine peste si sa fie bebe bine in burtica . |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| biancaanamaria wrote:Stiu ca e semn de burtica , cand am ramas insarcinata cu David la fel m-am umplut de cosuri pana prin luna a 5 a dupa care au disparut si nu am mai avut pana acum . Succes maine la operatie iti tin pumnii sa treci cu bine peste si sa fie bebe bine in burtica .
Mno...atunci vreau si eu cosuri accept orice! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 94
| Buna fete dragi azi am fost si eu la doctor in continuare ovarele mele micropolichistice fac figuri:)azi e ziua 24 si mia zis ca nu are cum sa vada dc e cv cu ochisori in schimb daca nu e din ziua 16 mi a dat sa i au lutenyl pana in ziua 25 iar cu ea mavad in ziua 14 |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| cerradia wrote: Sper sa fie bebe in burtica si sa nu mai vina rozi. Si eu azi tot in ziua 28 sunt, doar ca eu mai am de asteptat ca am avut test de ovulatie pozitiv pe data de 15 si 16.01. Si eu sper sa nu mai vina rozi. Si la mine maine ar fi prima zi de intarziere si vroiam sa fac un test,dar mi-e sa nu am parte de vreo dezamagire,asa ca mai astept...astept in schimb vesti de la voi |
|

| Vesti proaste, test negativ clar! Din pacate nici ziua 1 nu e! Dar clar nu scap de analize! |
|
| Adinuta wrote:Vesti proaste, test negativ clar! Din pacate nici ziua 1 nu e! Dar clar nu scap de analize! Daca nu a venit rozi eu zic ca poti sa mai speri, poate ai ovulat mai tz. |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Adinuta wrote:Vesti proaste, test negativ clar! Din pacate nici ziua 1 nu e! Dar clar nu scap de analize! Poate e inca prea mic si nu se vede...nu iti pierde speranta...cat timp rozi nu apare mai exista sanse |
|

| Z1 |
|

| Na ca nerabdatoare ce am fost am stricat testul degeaba. Dupa 2 ore a aparut si rozi. Ciudat e ca nu ma doare nimic. De obicei ma durea mijlocul si burta rau. Pfff M-am programat vineri la primul set de analize. Bianca suntem in tandem. Facem un concurs? Care rămâne prima gravida? :)))) glumesc |
|
| Fetelor imi pare rau ca a venit rozi la voi. Dar important e sa nu va pierdeti speranta! Cred ca nici pe mine nu ma ocoleste rozi anu asta |
|

| Adinuta wrote: Na ca nerabdatoare ce am fost am stricat testul degeaba. Dupa 2 ore a aparut si rozi. Ciudat e ca nu ma doare nimic. De obicei ma durea mijlocul si burta rau. Pfff M-am programat vineri la primul set de analize. Bianca suntem in tandem. Facem un concurs? Care ramâne prima gravida? :)))) glumesc
facem ce vrei cand am vazut pata pe chilot m-am enervat pe loc dar m-am calmat deja ca asta e nu am ce face ,o sa continui cu duphastonul si ovulele si o sa-mi astept randul , o veni el si randul meu pupici |
|

Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| neata fetele!!! Nu fiti suparate pt zi 1,luna viitoare o sa umplem casuta de teste duble.eu o sa dau startul ca se pare ca o sa fiu prima la testare :)))) ioana ma sa fie bn in operatie si dupa. va urmaresc din umbra si astept sa treaca saptamana asta si sa vina o data marti ca sa aflu si eu rezultatul.o sa lipsesc un pic pt ca plec intr o mini vacanta,in sfarsit, la munte ne vedem in weekend. va si pe toateeeee |
|
|