|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 94
| Felicitari ioana sa va intalniti cu bine la termen ma gandeam ca ne faci o surpriza |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Ioana, ce vesti bune!!! Sarcina usoara iti doresc!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| ioana_29 wrote:Neata...cum pot atasa o poza...vreau sa va arat ceva Feeeeliiicitariiii!!!Sigur e pozitiv. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Doamne fetelor.....nu-mi vine sa cred, mue ar fii trebuit sa vina rozi maine,facusem un test joi si era foarte negativ,azi a iesit asa ca in pozele atasate,oare sa mai fac luni un test,nu-mi vine sa cred hy,luna asta nu m-am stresat dar cu o saptamana inainte sa vina rozi ma mancau degetele sa fac test Va multumesc mult pentru felicitarile transmise....azi facem o mare unire |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Felicitari ioana, sa va bucurati din plin de minunea voastra. Aveti grija de voi si mai bine faci beta si repeti la 48 de ore, asa stii ca e in regula cu bobita ta! Aici ploua intr-una, si mi-e asa de somn, ca nu pot tine ochii deschisi, sa aveti o zi superba!!!!!
|
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| ioana_29 wrote:Doamne fetelor.....nu-mi vine sa cred, mue ar fii trebuit sa vina rozi maine,facusem un test joi si era foarte negativ,azi a iesit asa ca in pozele atasate,oare sa mai fac luni un test,nu-mi vine sa cred  hy,luna asta nu m-am stresat  dar cu o saptamana inainte sa vina rozi ma mancau degetele sa fac test Va multumesc mult pentru felicitarile transmise....azi facem o mare unire Felicitari Ioana_29 ! Ce ma bucur ca a aparut primul test pozitiv pe anul asta! Yuhuu ai spart gheata! Zi-mi ce simptome ai daca ai! Te pup si ai mare grija de bobita! |
|

| Adinuta wrote: Felicitari Ioana_29 ! Ce ma bucur ca a aparut primul test pozitiv pe anul asta! Yuhuu ai spart gheata! Zi-mi ce simptome ai daca ai! Te pup si ai mare grija de bobita!
Adina multumesc pentru urari, simtom am avut acum 1 saptamana cand ma durea burtica ca la cm.mai mult prin partea stanga apoi alalta ieri ma jena sanul stang,azi nimic decat multa lene si seara fomita,mai ales dulce... Maine oricum stau cu ochii pe chilotei....sa vedem daca apare ceva
|
|

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Felicitari sarcina usoara !!! |
|

Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Felicitari Ioana !!! Sarcina usoara si multa sanatate amandurora!! La mine e z1...se pare ca am cm la 27 de zile de 2 luni incoace..:)) |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Felicitari si sarcina usoara! |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Ioana felicitari si sarcina usoara Doina, maryella, carmen, lelia, juwi va pup si va astept dincolo...de fapt pe toate va pup si va astept emanicole attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| ioana felicitari!!!! sarcina usoara si la termen sunt super fericita pt tine. emanicole sa ti traiasca!! e un bombonel |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Felicitari, Ioana! Sarcina usoara si multa sanatate! |
|

| multumesc fetele pentru urarile transmise, sa va de Dumnezeu ceea ce va doriti, bebelusul mult asteptat. Deocamdata nu am spus decat voua si sotului,daca da dumnezeubsa fie bine vom da vestea in luna lui Martisor! Azi am favut un test Sure check care sa pozitivat in minutul 1,voi pune poze ....va pup si va multumescca ma ascultati,imi sunteti foarte de ajutor ioana_29 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Neata aspirici! Ema pupici la amandoi, , vom veni, dar la mine sunt probleme pt moment, si trebuie sa astept diagnosticul de la medic ca apoi va veni si tratamentul, pana atunci tb sa fiu rabdatoare! O zi superba sa aveti! |
|
|