|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| cerradia wrote:Buna fetelor! Ce faceti? cam liniste pe aici....un test pozitiv nu am mai vazut demult...care sparge gheata? va  pe toate.
Eu mai am de asteptat sunt Z24. Plus ca nu am nici un simptomel, nimic, deci...ma indoiesc ca va fi pozitiv. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| negativ la mine :)))) nu am mai rezistat si am luat test.. asteptam de la alte aspirici vesti mai bune va pup pe toate!!! |

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Adinuta wrote:
Eu mai am de asteptat sunt Z24. Plus ca nu am nici un simptomel, nimic, deci...ma indoiesc ca va fi pozitiv.
Si eu tot in ziua 24 si niciun simptom doar sanii ma dor foarte tare ,dar cred ca din cauza faptului ca trebuie sa imi vina menstruatia |

| dia27 wrote:negativ la mine :)))) nu am mai rezistat si am luat test.. asteptam de la alte aspirici vesti mai bune va pup pe toate!!! Poate e prea devreme si nu se arata...mai asteapta putin si mai fa altul...speranta moare ultima |
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| dia27 wrote:negativ la mine :)))) nu am mai rezistat si am luat test.. asteptam de la alte aspirici vesti mai bune va pup pe toate!!! Si eu cred ca este prea devreme, pana nu apare rozi nu iti pierde speranta! Poate nu mai apare! |

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Si la mine e Z 24 dar nu ma grabesc sa fac test astept macar z 28 si dupa fac eu am dureri micute sub forma de intepaturi si o scurgere de vreo 5 zile sper sa fie cu ochi luna asta . Pupici |

Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Bianca Doamne ajuta! tinem pumnii stransi pentru tine :* multumesc de incurajari fetelor dar cred ca duminica va veni roza sa ma viziteze :)) pupici si seara faina tuturor!! |

| biancaanamaria wrote:Si la mine e Z 24 dar nu ma grabesc sa fac test astept macar z 28 si dupa fac  eu am dureri micute sub forma de intepaturi si o scurgere de vreo 5 zile sper sa fie cu ochi luna asta  . Pupici Eu am avut o scurgere ciudatica dupa ovulatie care inca mai persista(nu cred ca e vreo alta problema ca tocmai ce mi-am facut analizele in decembrie) si mici crampe in zona de jos a abdomenului,tie ti s-a mai intamplat si in celelalte luni asa? La mine e prima data...sau sunt eu prea atenta la orice semn si devin usor paranoia .Iuhuu!!! Sper sa iasa cu doua liniute luna asta si sa fugim toate la burtici |

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Imi pare rau fetelor pt fiecare dezamagire.Acelasi lucru pateesc si eu lunar.Caut simptome pe care cred ca nu le-am avut niciodata si intr-un final vine roza.Luna asta am foat mai linistita xa niciodata.In sinea mea stiu ca nici luna asta nu sunt. Sper sa veniti cu teste pozitive cele care mai au putin pana la testare. |

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Am mai avut dureri dar nu asa acum le am acum am zilnic si noaptea ma trezesc simtind intepaturi.Nu vreau sa imi fac sperante prea multe ca mi- am mai facut si nu a fost nimic |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Neata...cum pot atasa o poza...vreau sa va arat ceva ioana_29 attached the following image(s):

|

| Neata.ai in colt la mesajul tau cuvantul atach.Si pe urma alegeti fisierul. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 94
| Neata fetelor o zi minunatavsa aveti Ioana hai cu ooza
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Doamne fetelor.....testul in 2 minute se vedea asa ca in poza....ce credeti |
|

| Ioana se pare ca anul acesta de ziua ta ai primit un cadou minunat.Felicitari e pozitiv.Ma bucur ca ai primit un asa cadou |
|
|