Clubul aspirantelor - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andreina
Scris: Wednesday, January 21, 2015 3:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2014
NannyDistanceKiss sa stii ca apa beau tocmai pt ca am mai avut probleme acum 2 ani din cauza ca nu consumam suficiente lichide. Dar acum ma simt tare aiurea si ma inteapa ovarele si simt mici dureri in zona de jos a abdomenului. Probabil si eu fac din tantar armasar si asta amplifica simptomele, dar prefer sa fiu precauta. M-am programat vineri la ginecolog, dar in seara asta merg si la medicul de familie cu analizele si antibiograma, poate rezolv ceva.
Va pup
juwy.l
Scris: Wednesday, January 21, 2015 4:06 PM
Nivel

Inregistrat: 7/28/2014
ioana_29 wrote:
Buna fetele.....nu v-am mai scris nimic ca nu am vesti importantepupici
Va invit la o portie de tortulet Lumanari cu ocazia schimbari prefixului si la un pahar de sampanie majoreta
Va pup si va citesc din umbra!
Rozi ar/nar trebui sa apara pe 25....daca fac acum un test e prea devreme?Poate primesc un cadou wow de ziua mea newclap

wav La multi ani!!! wav multa sanatate si toate visele sa ti se transforme in realitati flowers flowers
doinanuta
Scris: Wednesday, January 21, 2015 4:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
Buna roxy.Deocamdata nimiic.Am luat de vineri duphaston.test nu am facut.Pana acum 2 zile ma intepau ovarele destul de rau.De ieri nu ma mai doare nimic.Azi iau ultima pastila de duphaston si mai vedem ce e.Daca nu vine pana sambata fac un test.Sunt ziua 36.
La multi ani ioana!Toate dorintele sa devina realitate :*
nicodavid
Scris: Wednesday, January 21, 2015 4:13 PM
Nivel
Nivel: Membru

la multi ani ioana sa ai parte de tot binele din lumeCheek Kiss computerlove
roxinthya
Scris: Wednesday, January 21, 2015 4:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
doinanuta wrote:
Buna roxy.Deocamdata nimiic.Am luat de vineri duphaston.test nu am facut.Pana acum 2 zile ma intepau ovarele destul de rau.De ieri nu ma mai doare nimic.Azi iau ultima pastila de duphaston si mai vedem ce e.Daca nu vine pana sambata fac un test.Sunt ziua 36.
La multi ani ioana!Toate dorintele sa devina realitate :*

Sunt cu ochii pe tine de saptamana trecuta! Cheek Kiss
simm
Scris: Wednesday, January 21, 2015 4:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/2/2014
Am aterizat si eu putin la petrecere cu o pofta nebuna de torttopai
La multi ani frumosi Ioana!!!!computerlove birthday sarbatoare sarbatoare sarbatoare sarbatoare flowers confeti

Va pup pe toate fetelorcomputerlove computerlove O seara faina sa aveticampfire iloveyou
maryella77
Scris: Wednesday, January 21, 2015 6:56 PM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
La multi ani frumosi cu sanatate si bucurii Ioana! Eu maine sper sa vin cu rezultate bune la HSG.A iesit si rezultatul la amh,dar va zic maine ce parere are doctora.
Nanny
Scris: Wednesday, January 21, 2015 7:25 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
maryella77 wrote:
La multi ani frumosi cu sanatate si bucurii Ioana! Eu maine sper sa vin cu rezultate bune la HSG.A iesit si rezultatul la amh,dar va zic maine ce parere are doctora.

Cum adica ne spui maine??? Crazy Zi-ne domle...ce scrie negru pe alb???? Spermograma pe cand??? Ma lasi sa astept...eu femeie gravida!! Ai mila...
clawdia
Scris: Wednesday, January 21, 2015 7:56 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Buna fetele DistanceKiss

La multi ani Ioana DistanceKiss , multa sanatate si un bebe sanatos si rotofei cat mai curand iti doresc!
Eu sunt bine in pauza deocamdata, si astept sa treaca mai repede sa ne apucam din nou de treaba. La munca e multa treaba, dar am timp sa va citesc macar, aproape zilnic.

Va pupacesc pe toate si astept testele duble majoreta majoreta de la toate.DistanceKiss DistanceKiss
maryella77
Scris: Wednesday, January 21, 2015 8:07 PM
Nivel

Nanny wrote:

Cum adica ne spui maine??? Crazy Zi-ne domle...ce scrie negru pe alb???? Spermograma pe cand??? Ma lasi sa astept...eu femeie gravida!! Ai mila...

Pai sa vad daca intr-adevar e ok sau nu. La categoria mea de varsta valorile de referinta sunt 0,777-5, 29 cu mentiunea ca intre 2,41-17,1 e SOP. Mie mi-a iesit 1,42. Spermograma vineri, dar nu stiu cand e gata.La Gynera o face. Acum ma rog sa fie si de calitate ovocitele si sa iasa, vb cui stiu eu , daca nu unul , macar 3 copii sanatosi si frumosi din ele.
stelutza
Scris: Wednesday, January 21, 2015 8:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
eu in urma vizitei pe care am avut-o cu doctorita mea mia ramas un gust amar simt ca ma duce cu vorba ca trebuie sa se-ntample luna asta! ma mai chemat si sambata sotul meu spune sa cautam pe altcineva in afara de acid folic si femosun nu ne-a dat sunt tare necajita in privinta asta v-am tot citit mesajele eu nu stiu ce sa fac!
maryella77
Scris: Wednesday, January 21, 2015 8:11 PM
Nivel

stelutza wrote:
eu in urma vizitei pe care am avut-o cu doctorita mea mia ramas un gust amar simt ca ma duce cu vorba ca trebuie sa se-ntample luna asta! ma mai chemat si sambata sotul meu spune sa cautam pe altcineva in afara de acid folic si femosun nu ne-a dat sunt tare necajita in privinta asta v-am tot citit mesajele eu nu stiu ce sa fac!

Scuze, nu iti stiu povestea.Cati ani aveti si de cand incercati, ce investigatii ati facut pana acum? Doctora ce v-a zis?Multe intrebari stiu, dar asta ca sa ne dam cu parera cat de cat in cunostiinta de cauza.
andreina
Scris: Wednesday, January 21, 2015 9:10 PM
Nivel

Fetelor eu am fost azi la medicul de familie cu rezultatele de la ginecologie si cu antibiograma. Din lista mare de antibiotice la care e sensibil streptococul dr a ales sa-mi prescrie zinnat. A tinut cont si de raceala pe care o am si a spus ca ma ajuta. Sper sa fie ok. Vineri merg si la dr ginecolog, dar cum azi nu am reusit sa dau de ea am ales sa merg intai la medicul de familie pt ca nu mai suportam disconfortul.
In alta ordine de idei, La multi ani Ioanabirthday !
Eu sunt omul extremelor: ori nu scriu nimic mult timp, ori va bombardez cu postarisorry dar sper ca nu va suparati pe mine.computerlove
stelutza
Scris: Wednesday, January 21, 2015 9:58 PM
Nivel

maryella77 wrote:

Scuze, nu iti stiu povestea.Cati ani aveti si de cand incercati, ce investigatii ati facut pana acum? Doctora ce v-a zis?Multe intrebari stiu, dar asta ca sa ne dam cu parera cat de cat in cunostiinta de cauza.

avem mai bine de un an eu ca analize hormonale ,trompe bune nu sunt infundate sotul spermograma! mi sa recomandat chiar sa fac si laparoscopie sau chiar inseminare,doctorita mea actuala spune ca trebuie sa raman da cand?
stelutza
Scris: Wednesday, January 21, 2015 10:00 PM
Nivel

stelutza wrote:

avem mai bine de un an eu ca analize hormonale ,trompe bune nu sunt infundate sotul spermograma! mi sa recomandat chiar sa fac si laparoscopie sau chiar inseminare,doctorita mea actuala spune ca trebuie sa raman da cand?

scuze spermograma sotul a iesit buna analiza,in urma monitorizarilor ovulez si am facut si pregnyl pentru spargerea folicul,in 2 luni la rand!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.