|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| buna fetelor eu azi am mers din nou la monitorizare ovulatie ziua 9 folicul 1,4 asteptam sa creasca pe sambata merg din nou,eu am analize hormonale,trompe ok sotul testat si el foarte bune dar bebele vrea sa ne ocoleasca cam incercam de un an! bani cheltuiti nervi si stress oricat asi vrea tot nu incerc mai speram!!! foliculii cresc ca am mai fost la monitorizari am facut si pregnyl in noiembrie acum doctorita mea a zis ca incearca ceva nou cu mine se mai gandeste vad si eu sambata! |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| sunt casatorita de 6 ani sarcini nu am avut pana acum si medici am fost pe la 4 unul mia recomandat laparoscopie unul inseminare ,doctorita mea imi spune sa mai am rabdare am de 31 de ani probleme spun ca nu avem ciclu regulat 28 zile ! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Stelutza mult inainte si sa va iubiti ca si pana acum si, si mai mult daca se poate de asemenea Doamne ajuta sa fiti binecuvantati si cu bebelici cat de curand. Acum legat de ceea ce ai scris , eu sper ca dr tau sa gaseasca o solutie pentru ca cei iubareti implicati in multiplicare sa se poata intalni si iubi productiv ( si aici ma refer la ovulet si gigei) si sa vi cat de curand cu putinta cu vesti superbe. Ai grija de tine, mai inarmeazate cu putina rabdare si speranta si tinete de capul dr ca sa se implice si sa te ajute cat de mult ii sta in putinta. Si asteptam vesti
Roxyfoxy, Doamne ajuta sa iti spuna Dr ca Rozi te ocoleste vreo 40 de saptamani si nu te panica , sintomele pot fi aceleasi cauzele pot fi diferite, deci Keep calm si bucurate de sotior si clipele minunate pe care le puteti petrece impreuna.
Cerradia tin pumniti sa vi cu rezultate bune de la histeroscopie. Te pupic
Carmenalina
Nanny poi vreo saptamana am cam tacut chitic da azi nu am mai putut macar cu un pui de roman sa bazai si eu lumea . Si acu legat de "certatica" pai daca s-a pus asa rationamentul , dar mai cu seama, daca a stiut si medicul de el , si la si consimtit... atunci ai scapat, imi iau "certatica" inapoi . te pupicesc draga mea si iti doresc din suflet sanatate multa si tie si parutei tale .
O noapte linistita . all. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Nanny wrote: ... si mi se pare ca unii doctori il recomanda precum apa de ploaie, chit ai sau nu nevoie.
Asta mi-a spus si mie medicul la inceputul sarcinii. Nu mi-a dat sa iau decat Acid Folic si Elevit. A zis ca atat timp cat o sarcina pare ok, el nu prescrie nimic altceva preventiv. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Neata aspirici! Nanny nu am monitorizat ovulatia ecografic. Mereu am mers in ziua 9 sau 10 imi spuneau ca urmeaza sa se întâmple. Faceam teste de ovulatie din ziua 10 in ziua 19 si nimic. Nici unul pozitiv. Asta mai multe luni la rând. Banuiesc ca nu exista ovulatie si sa ma pacaleasca testele... |

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Buna dimineata! Aici e urat tare, ploua iar si s-a dus cheful de munca si azi... In fine, multumesc pt gandurile bune, din pacate nu prea au remediu noduluii astia, cel mult se pot opri din evolutie prin tratament,asteptand sa dispara ei la menopauza, si sa ma rog sa nu ma incurce la vreo sarcina sau sa se agraveze evolutia lor, sa creasca in marime si sa apara complicatiile.Sper din tot sufletul sa nu se intample! Roxy, au foat vazuti la eco ieri, dar ei erau de multa vreme acolo, cand am facut HSG anul trecut mi s-a parut ceva dubios pe film, dar medicul meu, de atunci n-a zis nimic, nici despre asta si nici de faptul ca ma plageam de dureri si de menstruatie abundenta, ca au fost luni cand aveam flux masiv si 2-3 zile, si apoi se oprea....Ramane problema in analiza, medicul la care fost ieri, a zis ca tb sa vada toate analizele, si mai am cateva, si apoi da un diagnistic. L-a vazut din prima, cum a introdus sonda a zis de nodul, asa ca tb sa astept acum. Citeam ieri un articol despre ei, si cica ar fi ereditari...Mama a avut, sora mea inca il mai are, a zis ca nu i l-a scos cand a nascut prin cezariana, sa nu-i faca mai mult rau..mai studiez problema, ca totul pleaca de la hormoni, deci sunt activi cat suntem activi si hormonal... O zi superba sa aveti si multi pupici!!!! |

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Adinuta wrote:Neata aspirici! Nanny nu am monitorizat ovulatia ecografic. Mereu am mers in ziua 9 sau 10 imi spuneau ca urmeaza sa se întâmple. Faceam teste de ovulatie din ziua 10 in ziua 19 si nimic. Nici unul pozitiv. Asta mai multe luni la rând. Banuiesc ca nu exista ovulatie si sa ma pacaleasca testele... Buna, Mai bine mergi la medic cateva zile la rand in perioada fertila sa verfice pt. ca e posibil sa ai un folicul dominant si totusi sa nu se sparga si atunci nu faci nimic.Eu merg cam o saptamana (cam din ziua 8 pana in ziua 15)din doua in doua zile timp in care dr. masoara foliculul ,iar apoi imi spune cand s-a spart(cica se vede nu stiu ce lichid)... |

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| carmenalina wrote:Buna dimineata! Aici e urat tare, ploua iar si s-a dus cheful de munca si azi... In fine, multumesc pt gandurile bune, din pacate nu prea au remediu noduluii astia, cel mult se pot opri din evolutie prin tratament,asteptand sa dispara ei la menopauza, si sa ma rog sa nu ma incurce la vreo sarcina sau sa se agraveze evolutia lor, sa creasca in marime si sa apara complicatiile.Sper din tot sufletul sa nu se intample! Roxy, au foat vazuti la eco ieri, dar ei erau de multa vreme acolo, cand am facut HSG anul trecut mi s-a parut ceva dubios pe film, dar medicul meu, de atunci n-a zis nimic, nici despre asta si nici de faptul ca ma plageam de dureri si de menstruatie abundenta, ca au fost luni cand aveam flux masiv si 2-3 zile, si apoi se oprea....Ramane problema in analiza, medicul la care fost ieri, a zis ca tb sa vada toate analizele, si mai am cateva, si apoi da un diagnistic. L-a vazut din prima, cum a introdus sonda a zis de nodul, asa ca tb sa astept acum. Citeam ieri un articol despre ei, si cica ar fi ereditari...Mama a avut, sora mea inca il mai are, a zis ca nu i l-a scos cand a nascut prin cezariana, sa nu-i faca mai mult rau..mai studiez problema, ca totul pleaca de la hormoni, deci sunt activi cat suntem activi si hormonal... O zi superba sa aveti si multi pupici!!!! Offf...sper sa se rezolve si sa nu incurce cumva o viitoare sarcina.Asteptam vesti cat mai bune de la tine!Pupici!!! |

| Roxyfoxy wrote:Buna, Mai bine mergi la medic cateva zile la rand in perioada fertila sa verfice pt. ca e posibil sa ai un folicul dominant si totusi sa nu se sparga si atunci nu faci nimic.Eu merg cam o saptamana (cam din ziua 8 pana in ziua 15)din doua in doua zile timp in care dr. masoara foliculul ,iar apoi imi spune cand s-a spart(cica se vede nu stiu ce lichid)... Roxyfoxy poate ai dreptate. Folicul dominant exista sigur. La ultimul ECO din ziua 10 era unul de 19mm . Dar daca nu se sparge , nu se sparge. Nu mi-a recomandat sa vin si dupa ovulatie la ECO niciodata. Au preferat sa imi dea ovitrelle injectia de declan?are. Luna asta nu am mai facut-o pt ca noua doctori?a a zis nu. Fara ovitrelle. Ideea e ca daca test pozitiv nu e presupun ca nici ovulatie nu e. |

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Adinuta wrote:Neata aspirici! Nanny nu am monitorizat ovulatia ecografic. Mereu am mers in ziua 9 sau 10 imi spuneau ca urmeaza sa se întâmple. Faceam teste de ovulatie din ziua 10 in ziua 19 si nimic. Nici unul pozitiv. Asta mai multe luni la rând. Banuiesc ca nu exista ovulatie si sa ma pacaleasca testele... Adinutoo..eu cred ca tu ovulezi! La un ciclu regulat de 28 de zile, putin probabil sa nu...mergi la monitorizare echografica cel putin 3 luni la rand..sa iti confirme daca se si sparge foliculul in care se gaseste ovulul, vezi ce se intampla pe acolo. Ia-le usurel pe rand, nu sari direct la AMH...poate nu e cazul. Testele facute acasa, nu-s concludente, poti eventual doar sa te ghidezi.Mi-e greu sa cred ca la 19 mm folicul ( parca asa ziceai intr-o postare mai veche) nu ovulezi! Daca s-a spart, se va vedea corpul galben..asa se cheama! Apropo..mai sunt cazuri, mai rare, ce-i drept...s-a vorbit mai demult si pe aici, ca vaginul poate avea un PH mai acid si omoara "trepadusii". Niste spalaturi cu apa fiarta si racita pana la temp corpului + bicarbonat de sodiu diluat..mai reduce din aciditate. Carmen..ce medic idiot!! Cum domle sa nu vada?? ce-i chior? CUm domle...daca ii si spui ca ai dureri mari la menstruatie? S-o fi gandit ca sunt chisturi functionale si ca le vei elimina? Sa speram..ca cel la care ai fost acum e mai destupat la minte si ca iti va da o solutie favorabila. Cerradia..Doamne ajuta! Tinem pumnii Stelutzo..bine ia venit! Sa nu stai prea mult pe aici! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 94
| Un pup mare si de la mine fete dragi Eu va citesc din umbra cum nu am nimic nou de zis astept cu nerabdsre luna viitoare cand o i au iar prin doctori |
|

| [quote=nicodavid]Un pup mare si de la mine fete dragi Eu va citesc din umbra cum nu am nimic nou de zis astept cu nerabdsre luna viitoare cand o i au iar prin doctori
Nicodavid , o sa fie bine! Multa rabdare si se vor rezolva toate! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 94
| Adinuta wrote:[quote=nicodavid]Un pup mare si de la mine fete dragi Eu va citesc din umbra cum nu am nimic nou de zis astept cu nerabdsre luna viitoare cand o i au iar prin doctori Nicodavid , o sa fie bine! Multa rabdare si se vor rezolva toate!
adinuta stiu ca toate pana la urma ne vom implini visul |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Nanny wrote:
Carmen..ce medic idiot!! Cum domle sa nu vada?? ce-i chior? CUm domle...daca ii si spui ca ai dureri mari la menstruatie? S-o fi gandit ca sunt chisturi functionale si ca le vei elimina? Sa speram..ca cel la care ai fost acum e mai destupat la minte si ca iti va da o solutie favorabila.
Din nefericire era tampit...Niciodata n-a fost vb de chisturi, ca ovarele, si ieri le-a vazut si medicul asta nou sunt OK, astept sa fac si restul analizelor si apoi se va pronunta cu un diagnostic. Pupici la burticuta! |
|

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Salutare dragelor, eu sunt in asteptare azi e z21 mai am un picut de asteptat sa vad daca se intampla minunea pot sa va spun ca luna asta am bebelit exact in perioada de ovulatie care mi-a fost confirmata ecografic dar am si simtit-o ca niciodata in z14 am avut dureri intepaturi in ovarul stang cu care am ovulat abia am putut sta in picioare si seara am dormit ghemuita de durere . Va pup si abia astept sa treaca si saptamana asta ca tare curioasa sunt |
|
|