Clubul aspirantelor - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Thursday, January 15, 2015 9:24 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008

majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

Aspirici, s-au mai eliberat locuri la burtici!!! coeur Va pup si va tin pumnii stransi ca de obicei!!! pupici pupici pupici

andreea34
Scris: Thursday, January 15, 2015 9:35 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/14/2015
Buna - uite lista cu datele pe ultimele luni :
4 august 2014 - 9 august
26 august 2014 - 30 august
21 septembrie - 24 septembrie 2014
13 octombrie - 17 octombrie
6 noiembrie - 9 noiembrie
29 noiembrie - 2 decembrie
19 decembrie -
Calculand pe toate calculatoarele online pe care le-am gasit a rezultat o perioada medie de ciclu de 23 de zile . Pe hartie scrie <1,2 .
Nu mai inteleg nimic sincer ... :(
Eileen
Scris: Thursday, January 15, 2015 9:42 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
<1.2 inseamna ca nu este sarcina , dar cum ai avut spotting dupa beta , trebuie sa mai astepti cateva zile si apoi sa incerci cu un beta/ test din nou.
Eileen
Scris: Thursday, January 15, 2015 9:46 AM
Nivel

andreea34 wrote:
ma mira faptul ca eu nu am intarzieri deloc - cel putin ultimele 7 luni a fost ceas .

Lol Lol Cum e ceas daca o luna ai 22, apoi 27, apoi 23, apoi 25 ... ai facut calculele ? ne intereseaza lungimea cm-ului , nu durata sangerarii.

Mai exact ai avut asa :
22
26
22
24
23
20

MEDIA 23 cum ti-a aratat si pe net ...dar nu poti considera intarziere ce trece peste 22 , fiindca ai avut si de 26 ...deci nu e tocmai CEAS !! Spottingul ala este f bun , ma repet , ar putea fi nidatia , calmeaza-te mai asteapta cateva zile si mergi din nou la beta . Noi iti tinem pumnii majoreta majoreta
Eileen
Scris: Thursday, January 15, 2015 9:57 AM
Nivel

Anelise wrote:

Aspirici, s-au mai eliberat locuri la burtici!!! coeur Va pup si va tin pumnii stransi ca de obicei!!! pupici pupici pupici

Anelise , cate-cate ??? Pune unul pentru mine , ca doar esti moderator...nu ????iloveyou iloveyou
andreea34
Scris: Thursday, January 15, 2015 9:57 AM
Nivel

Ok , am inteles - eu am crezut ca media aceea este importanta ca si durata - mai ales ca acum toate softurile imi spuneau ca data este 11 ianuarie - asta la toate . Cand am zis ceas ma refeream la faptul ca in momentul in care vedeam pe softul de pe tableta ca maine imi vine , maine imi venea. Sper ca m-am facut inteleasa exact - sunt si la munca si scriu mai pe repede inainte . La asta ma refeam - ca se respectau intocmai datele cand stiam si eu ca trebuie sa vina
Eileen
Scris: Thursday, January 15, 2015 10:03 AM
Nivel

Deci de unde stiai tu ca luna urmatoare o sa vina la 26 si nu la 22 ca luna anterioara de exemplu ? Haha Haha

Concluzia
linisteste-te si apoi repeti beta ! Pupici !!DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
carmenalina
Scris: Thursday, January 15, 2015 10:09 AM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
andreea34 wrote:
Ok , am inteles - eu am crezut ca media aceea este importanta ca si durata - mai ales ca acum toate softurile imi spuneau ca data este 11 ianuarie - asta la toate . Cand am zis ceas ma refeream la faptul ca in momentul in care vedeam pe softul de pe tableta ca maine imi vine , maine imi venea. Sper ca m-am facut inteleasa exact - sunt si la munca si scriu mai pe repede inainte . La asta ma refeam - ca se respectau intocmai datele cand stiam si eu ca trebuie sa vina

Lungimea unui CM e si in functie de ovulatie, ca faza luteala, de la ovulatie la menstruatie e intre 14-17 zile, abia dupa aceea poti vb de lungimea unui CM. Si am mai spus, softurile sunt facute pt un CM standard, de 28 de zile cu posibilitate de modificare in functie de ce petrece in viata reala, daca tu stii cand a fost ovulatia adauga 14 zile, sa zicem, si vezi daca bate cu data care ti-o da softul....si fara stres, lasa ca daca e bobita nu pleaca nicaieri, si are si nevoie de liniste ca sa se fixeze...
andreea34
Scris: Thursday, January 15, 2015 10:14 AM
Nivel

Conform analizelor facute de endocrinologie - progesteron si inca altele - le am pe hartie nu ma i retin denumirile - doamna doctor mi-a zis ca am ovulatia la 10 zile din prima zi - ca sa raspund si celeilalte intrebari - exista cateva pagini pe net unde daca introduci datele menstruatiei pe ultimele 3 luni iti spune clar data urmatoarei menststruatii - la fel si aplicatia de pe tableta - avea toate datele si ma anunta - culmea este ca ori a fost coincidenta ori nu inteleg - dar cel putin in ultimele 6 luni de cand monitorizez foarte atent exact la data data pe aplicatii imi venea
Nanny
Scris: Thursday, January 15, 2015 10:47 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
andreea34 wrote:
Conform analizelor facute de endocrinologie - progesteron si inca altele - le am pe hartie nu ma i retin denumirile - doamna doctor mi-a zis ca am ovulatia la 10 zile din prima zi -

Bine ai venit...sedere cat mai scurtuta! Am avut si eu ciclu de 23-24 de zile, ba chiar 22 dupa ce a trebuit sa fac chiuretaj. Pot sa spun ca la un ciclu atat de scurt, ovulatia este foarte devreme. Poate fi si in ziua 8. Eu de exemplu am ramas la a 2a sarcina in ziua 9..stiu sigur. S`apoi...lasa softurile si calculatoarele, ca mai tare te zapacesc si iti fac o mie de ganduri; parintii nostri nu ne-au facut calculandras Scuze... sper ca nu te superi..nici n-ai voie!sic Calmeaza-te un pic, uita..ca vrei un bebe..si iubiti-va de parca maine unul dintre voi pleaca vreo 6 luni!!ras Asta cu altii pot, eu de ce nu? Nu este valabila aici!!! O sa poti si tu! Mai asteapta putinel..si fa monitorizarea echografica a ovulatiei ( daca nu ai facut-o deja)!! Succes...asteptam vesti buneBuddy1
Aporpo..exista cazuri rare ( am mai scris pe aici) cand ovulatia se poate produce si in timpul menstruatiei, ziua 4-5!! Ma gandesc ca avand ciclu doar 3 zile, este bine sa fii "harnica" si sa te apuci "de treaba" devreme!hainoroc
Eileen...lasa domle ca e loc pt toata lumea...nimeni nu ia locul nimanui... E ca la Biserica...fiecare cu scaunul luiras pupici Ma rog, daca nvine vreo baba sa te dea la o parte, ca e scaunul ei , lasat mostenire de bunicul!Crazy
simm
Scris: Thursday, January 15, 2015 10:54 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/2/2014
Neata frumoasele mele computerlove
Cata activitate aicitopai
Andreea scumpa atata timp cat tu nu ai un ciclu regulat nicio aplicatie nu iti poate spune cand vei avea urmatoarea menstruatie sau ovulatie si nici medicul nu prea iti poate spune ziua exacta a ovulatiei decat daca ai face monitorizari. Intr-adevar daca media pentru ultimele cicluri este de 23 cel mai probabil ovulezi pana in ziua a zecea. Cat despre luna asta daca sangerarea ta ar fi cea de nidare nu ar fi avut cum sa iti iasa analiza pozitiva pentru ca hormonii de sarcina apar abia dupa nidare. E greu dar va trebui sa astepti linistita cateva zile pana vei sti daca e bebe sau nu. pupici
Multumim Anelise luna asta musai trimitem cateva aspirici sa le ia loculBravoo Inca putin si una dintre ele iti va ocupa locul tautopai Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatosmajoreta si chiar daca la burtici nu te-am prins ne gasim la mamici directcoeur
Leilamajoreta majoreta m-au luat pe mine emotiile cand am vazut postarea taBravoo Sper din tot sufletul sa ne dai vestea cea mare si sa fugi mai repede sa ne pregatesti si noua locuri la burticutecomputerlove
Crissy ma bucur pentru rezultatele bune. Iar acum ca lucrurile stau mai bine....majoreta majoreta majoreta majoreta sa ne dai numai vesti bune
Va imbratisez pe toate si va doresc o zi usoaracomputerlove
Anelise
Scris: Thursday, January 15, 2015 10:54 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Eileen wrote:

Anelise , cate-cate ??? Pune unul pentru mine , ca doar esti moderator...nu ????iloveyou iloveyou

Sunt locuri din belsug!!! hainoroc Va asteptam cu mare drag pe toate-toate!!! coeur Te pupic, Eileen! iloveyou
andreea34
Scris: Thursday, January 15, 2015 10:55 AM
Nivel

Buna , iti multumesc si nu , nu ma supar :) . Stiu ca ai dreptate dar desi la inceput cand ne-am apucat de treaba eram nepasatoare si sigura ca oricum se va intampla imediat .... acum trecand timpul din pacate a inceput sa mi se fixeze foarte tare in minte si sa am momente cand efectiv nu ma pot gandi la altceva. Trebuie sa fac la un fel sa scap de chestia asta si o stiu ....
simm . multumesc mult de cuvintele frumoase si pupici :)
nicodavid
Scris: Thursday, January 15, 2015 11:52 AM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
Va pup fetelor nu am scris cam de multicel ca am fost plecata dar v am citit de pe telefon
De la mine nimik nou doar ca la vreo 6 zile de la menstruatie m a dor sanii si imi ies cosuri cred ca e vb de vreo dereglare hormonala
Roxyfoxy
Scris: Thursday, January 15, 2015 12:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
topai Buna fetelor!!!Cheek Kiss

Am vazut ca ati vorbit aici de ovulatie. E posibil ca aceasta sa aiba loc mai devre dupa o histerosalpingografie.Mie medicul la ecograf mi-a spus ca foliculul s-a part in ziua 10 a ciclului menstrual(asa se vedea la ecograf),dar eu semne de ovulatie am avut in ziua 15..adica scurgere vaginala mai abundenta si inepatura pe partea cu ovarul care trebuia sa ovuleze...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.