|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Fetelor la mine nu mai e cazul de test. A venit rozi! Luna asta as vrea sa ajung la endocrinolog sa refac analizele. Nu le-am mai facut din 2012 si atunci aveam si eu prolactina mare, dar aveam si o perioada extrem de stresanta. M-am saturat de rozi asta asa ca e cazul sa iau atitudine. Sper ca celelalte fete care sunt la testare sa aiba mai mult noroc si sa fie cu ochisori. Va pe toate si multumesc pt incurajari |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Andreina, imi pare rau pt z1... Cel mai bn e sa faci analizele sa vezi cum stai atat tu cat si sotul. Simm ma bucur mult ca ne-ai scris.. Eu, umblu de colo colo...ni am mai intrat ca a fost postul si in post nu bebelesc..asa ca nu am avut nicio noutate. De acum incolo poate Ma bucur ca e iar agitatie in casuta! Zambila bine ai revenit!! Nico, succes sa dai peste un medic bun!!! Eileen te astept in casuta, activa si mai ales cu o veste mare!!! Juwy |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/30/2014 Mesaje: 136
| Se pare ca nici la mine nu sa prins nimic am deja scurgeri maroni asa ca luna asta vom bebeli mai cu spor |
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Buna seara, multumesc pentru incurajari si pentru sfaturi Doamne ce active sunteti ce ma bucur....imi era dor sa citesc asa cu sufletul la gura Eu stau cumintica in patut si dedicata jocurilor cu baetii Catalyna felicitari si sarcina usoara multa sanatate si fara stres, Sf.Nectarie sigur ti-a ascultat ruga, doamne ajuta si totul va fii bine! Luizika,Andreina imi pare rau pt. ziua 1, fiti optimiste si minunea v-a venii cand nici nu va asteptati Juwy imi place poza de profil pe care o ai....bobocelul tau in curand se va transforma intrun bebe superb ,cuminte si sanatos, te pup si cand sa asteptam vesti?teste de ovulatie faci sau lasi la voia Domnului fara stres? Leila bine ai revenit....sa-ti fie de folos postul si dumnezeu sa-ti ajute la ideplinirea visului pe cand testare? Vieri fac rmn la genunchi si daca se rezolva numai cu kineto o sa bebelim....poate luna asta da dumnezeu sa fie numai cu vesti bune la toate va doresc de la A la Z va pup
|
|
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Fetelor imi pare rau ca va dezamagesc dar deja pierd un pic de sange...am mai patit-o o data si nu am ce sa fac....asta e, vedem, poate totusi se opreste si o fi nidarea... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| hei....cum s-a facut chemarea...cum hop la apel..imi place fetelor..hai mai iute in pasi pe samba pe forum! Dar nu cu mana goala, ci cu stiri frumoase, analize bune..etc Catalyno...tratamentul de candida nu a atat de periculos in suspiciune de sarcina..ca doar se da tratament si in timpul sarcinii pt asta! Stai nu te panica, dar nici nu sari in sus...vezi cum evolueaza pana maine..Era bine daca ai fi facut azi analiza, ca sa vezi ce-i de facut! Andreina...refa-ti analize hormonale...prolactina nu scade singura, de la sine..de obicei are "ceva" de creste! Si aia poa` sa fie tiroida..poate un echo de tiroida nu strica. Un nivel crescut al prolactinei nu permite corpului o sarcina, pt ca "ii transmite" ca el este deja gravid ( corpul) vezi..tu care-i treaba! Cerradia..la fel cauta un endocrinolog bun... Alexxandra Bine ai venit la Aspirante...da-ne detalii! |
|
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Nico sper din suflet sa iti gasesti acel medic care sa fie si un profesionist desavarsit si un om sufletist deopotriva si mai cu seama sper sa auzim curand de la tine vesti despre "sulioala" lui David. te pupicesc si grij de tine si de Davidut
Cerradia npc, imi pare tare rau ca nu a fost de mare folos informatia , dar sunt sigura ca pana la urma o sa gasesti rezolvarea.
Mon sper sa vin foarte curand... ca de tras cu ochiul trag des de tot . pupicei
Catalyna multa sanatate si Doamne ajuta sa fie bine. .
Zambila bine ai revenit LA multi ani!!
Eileen saru'mana pentru gandul bun si sa speram ca va fii un an bun pentru toate si cu ajutorul betisorului dublu sa ne dantalim la burticute toate .
Crissy
Andreina pare rau de z1, daca nu ai facut de atat vreme analize poate ca nu ar strica un set nou. si de cum isi ia talpasita Rozi scoate altileria grea , pana la urma o devedim cumva si o sa scapam de Rozi pana la bebe mic . pupicei Leila tinem si noi pumnisori si sa ajute Doamne Doamne . too
Luizika27 asta e atitudinea. sa aveti mult spor si Doamne ajuta
Ioana saru'mana si Doamne da ca bobocelul sa fie puisor de om cat de curand. luna asta am monitorizat ovulatia ecografic si a fost ceas elvetian dar bebeleala mnu prea am facut-o la momentele propice, din lipsa de spatiu. deci nu am nici un stress momentan. O sa vedem. Asteptam a vedem vineri ce ne spui ce si cum... sa ai multa sanatate.
Nanny
|
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Ce petrecere aici! poate sa imi zica cineva daca exista ovulatie in ziua 7? Adica e posibil asa ceva? De 2 luni am facut injec?ie pt stimularea ovulatiei. Nu am ramas insarcinata! Azi sunt in ziua 7 si am avut o scurgere mica ca un album de ou. Din cate stiu e simptomul de la ovulatie. Dar sunt contrariata ca e prea devreme. Nu am nici teste acasa. Pffff |
|
Inregistrat: 12/12/2014 Mesaje: 114
| Adinuta wrote:Ce petrecere aici! poate sa imi zica cineva daca exista ovulatie in ziua 7? Adica e posibil asa ceva? De 2 luni am facut injec?ie pt stimularea ovulatiei. Nu am ramas insarcinata! Azi sunt in ziua 7 si am avut o scurgere mica ca un album de ou. Din cate stiu e simptomul de la ovulatie. Dar sunt contrariata ca e prea devreme. Nu am nici teste acasa. Pffff Pai cel mai bine este sa nu ratezi posibila ovulatie si sa te apuci de bebelit :) Ovulatia poate avea loc si spontan daca ai orgasm, cel mai bine este sa iei in calcul o posibila ovulatie. Daca iei si tratament...injectii poate ca ti-a grabit ovulatia...nu ma pricep, imi dau doar cu parerea. Asteptam vesti bune!
Fetelor pe mine dupa 4 zile de "liniste" au inceput sa ma doara iar sanii dr este in concediu si nu raspunde la tel si chiar nu stiam ce sa fac...acum e semn ca sarcina e in crestere si pot astepta pana luni pt control. Slava cerului ca am masat sanii astia ca pe plastilina :))))))
|
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Va pup, ma apuc de treaba! :D joi am programare la medic teoretic de monitorizare. Voi afla ceva sper. |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Adinuta wrote:Va pup, ma apuc de treaba! :D joi am programare la medic teoretic de monitorizare. Voi afla ceva sper. O sa afli la eco, se vede daca ai ovulat sau nu. Mult succes la bebelit! |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Fetelor va multumesc! Nanny ai dreptate ca nu scade de la sine prolactina. In 2012 cand am facut analizele voiam doar sa mi se prescrie un tratament pt ameliorarea durerilor menstruale sj nimeni nu mi-a explicat ce e cu prolactina aceea marita. Am aflat aici pe forum care e treaba cu ea. Oricum, sunt sigura ca va fi totul bine! Juwy si multumesc pt sustinere! Sigur scot la inaintare artileria grea pt ca rozi asta e ceva de groaza si i-am declarat razboi. Luizika ne tinem de manuta Cata sper sa fiti bine si tu si bobita ta. Chriss ma bucur ca te-ai mai linistit. Va pupicesc pe toate de la a la z |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Adinuta wrote:Ce petrecere aici! poate sa imi zica cineva daca exista ovulatie in ziua 7? Da este foarte posibil..eu am avut si in ziua 9...Exista si cazuri extrem de rare cand poti ovula in timpul menstruatiei...poate fi si ziua a 4 sau a 5..este posibil! Doamne ajuta! Cerradia...de obicei nivelul crescut al prolactinei inseamna o anumita anomalie hormonala.Pe aceea trebuie s-o gasesti si s-o indrepti. De cele mai multe ori e legata de tiroida, care perturba totodata si menstruatia..dezechilibreaza si balanta progestero-estrogen, poti chiar sa nu ovulezi...aici cred ca trebuie sa cauti- la endocrinolog! Totusi sunt 3 ani de la ultimele analize... |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Nanny wrote:Da este foarte posibil..eu am avut si in ziua 9...Exista si cazuri extrem de rare cand poti ovula in timpul menstruatiei...poate fi si ziua a 4 sau a 5..este posibil! Doamne ajuta! Cerradia...de obicei nivelul crescut al prolactinei inseamna o anumita anomalie hormonala.Pe aceea trebuie s-o gasesti si s-o indrepti. De cele mai multe ori e legata de tiroida, care perturba totodata si menstruatia..dezechilibreaza si balanta progestero-estrogen, poti chiar sa nu ovulezi...aici cred ca trebuie sa cauti- la endocrinolog! Totusi sunt 3 ani de la ultimele analize... Toate analizele de tiroida le am in parametrii normali, singura care nu este este prolactina si din cauza ei nici nu ovulez si am menstruatii neregulate. Acum fac tratament cu dostinex si a scazut foarte mult dupa 6 sapt de tratament. de la 103 la 0,67. Am vorbit cu doctora si o sa repet prolactina si apoi vedem ce avem de facut in continuare. Va multumesc! |
|
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Fetelor, Acum am terminat de citit din urma. Si m-am bucurat, si m-am intristat, si sperat si ...offf, multe emotii. Acum, ca sa ma bag in seama si pt ca voi mereu ati dat sfaturi bune, bazate pe experientele voastre, poate ma ajutati cu o dilema. CM inceput pe 13 decembrie, bebelit pe 23 dec si apoi pauza din cauze de aglomeratie, musafiri, job. Cateva (chiar foarte putine, numai asa cat se le observi) picaturi roz pe 30-31 si maronii pe 1-2 ianuarie dupa care doar dureri de burta, usoare, ca la inceput de menstra. Am crezut ca e o ovulatie de aia masochista-n-am avut never-ever asa ceva, dar am citit ca se poate petrece- dar testele de ovulatie or fost negative si pe 30 si pe 31 decembrie. De nidare nu cred ca poate fi vorba ca pare cam devreme sa se fi intamplat in zilele 18-21. Durerile de burta sunt inca prezente si din cand in cand mai "curenteaza" si in spate, jos. Voi ce ziceti? Ati mai auzit/ experimentat asa ceva? |
|
|