|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Neata
Asta da inceput de an ... sa ne tie Doamne Doamne naravu si sa avem testulet dublu in fiecare saptamana
Catalyna bine ai revenit, ma bucur sa aud ca lucrurile acasa sau aranjat pe fagasul cel bun.... si..... FELICITARIIIII!!! pentru bobita sa fiti sanatoasi, sa cresteti pepenas pana la termen si apoi sa fiti bucalati si plini de voie buna. cat despre tratament sincer nu ma pricep , poate, cum au spus si fetele, o discutie cu un medic te-ar putea linisti.Pupam burticuta si Doamne ajuta sa fiti bine si sanatosi amandoi( sau cati 2-3 iti fi )
Carmen si o zi deosebita si tie
Mon sanatate multa si tie si la bebe mic din burtic
Crissy84 pare rau ca ai starile astea. incearca sa te odihnesti un pic mai mult si sa fi mai detasata de problemuta bebe ca uite si in somn te urmareste . Cat despre stari cam seaman cu ale mele dinainte de ovulatie, doar ca eu atunci servesc si albastrel. iti doresc sanatate multa si liniste sufleteasca. Griji de tine. Pupicei. O zi superba .
Andreina, Magdaa Doamne ajuta sa vedeti (si apoi sa ne aratati sa vedem si noi DUBLU pe teste ) Leila
Doina, Crisbrustur, Nicodavid, Andreea~Simona, Alexxandra si o zi superba si cu mult ceiut dulcic .
Criss, Amaretta, Elenya, Hope-215 burticute cu bobite voi cum sunteti???
Iuli33, Cerradia, IrinaC, Aliana, Marina, Simm, Biancaanamaria, Dedee, Clawdia, Maryella, Mihaelala1, Eileen, Adinuta, Ioana_29, Rrroxana, Emylyag, Danuta, Raisa, ElenaD94, si celelalte aspirici... asteptam vesti si de la voi .
|
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| multumesc juwy.l cred ca este foarte multa oboseala acumulata.si un pic din obsesia mea ca am aproape anul de cand incercam cu bebe |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/2/2014 Mesaje: 102
| heeey Ce ma bucur ca v-ati intors toate Va simteam lipsa rau de tot Leila ce draguta esti tu Sunt bine..Doar ca am vrut sa ma deconectez in perioada sarbatorilor de tot si in mare parte am inceput sa scap de starea de tristete care ma tot urmarea Oricum v-am urmarit din umbra, si m-am bucurat de fiecare testulet pozitiv. Tu zici de mn dar si tu erai disparuta de mai mult timp Cum esti? Juwy scumpa ce ma bucur ca te-ai intors cu forte proaspete si ca analizele sunt bune a venit si unda verde Sper din tot sufletl sa ai parte de un bebe E bine ca nu te agiti prea tare si sper sa iti pastrezi starea asta zen pe care si eu am inceput sa o abordez App. mosul nu mi-a adus bebe dar mi-a adus o pisica minunata care ne-a umplut casa de bucurie Andreea bn ca ti-ai incarcat si tu bateriile acasa. Acum nu ne ramane decat sa te expediem cat mai rapid la burtici Eileen tu mai stai mult disparuta? gata vacanta Amaretta felicitari pt liniute asteptam vesti bune de la tine. Sarcina usoara Chriss iti inteleg grijile dar pun pariu ca esti o femeie puernica si rationala si vei sti ca stresul nu iti face bn si vei lasa lucrurile a vina de la sine. Asteptam pozica cu bobita ta Andreina hai cu liniutele Cum esti? Ai testat? Carmen sper sa te ajute medicul cel nou sa depistezi problema si anul asta sa fie anul tau Crissy fetele au dreptate.Si oricum toate am fost transparente la un moment dat, si asta nu din rautate sau ignoranta, pur si simplu nu merge mereu sa dam raspunsuri ca sa ne bagam in seama, uneori daca nu putem fi de folos stam pe tusa ;)) Eu m-am oprit in casuta asta tocmai pt ca aici e o atmosfera placuta si toate fetele sunt foarte dragute Asa ca nu iti imagina ca pt tine nu ne vom bucura la fel de mult sau nu te vom sustine daca vom avea cum Cat despre simptome, scumpo mai bn le lasi deoparte si umple-ti timpul cu altceva..e grea asteptarea dar e si mai greu cand incepi sa iti imaginezi tot felul de simptome...numai eu stiu cate asocieri nebune si ce simptome aveam inainte iti doresc sa incepi anul cu liniute duble si tu Nico acus te vedem si pe tine plecand la burtici Magda Luizikahai da startul la liniute Ioana rezolva-ti problema cu piciorul. In primul rand trebuie sa fim sanatoase ca sa putem avea grija de copiii ce vor veni Alexxandra bun venit si sedere cat mai scurta Catalyna felicitari pt testulet cred ca cel mai bn faci o analiza de sange si iti anunti medicul. Oricum eu cred ca nu sunt motive de ingrijorare. din cate stiu in primele 2 sapt bebe nu poate fi afectat prea usor pt ca e foarte mic. Te asteptam cu vesti bune Nanny ce trece timpul..parca acum ne dadeai vestea si acum esti deja la jumatatea drumului. sarcina usoara in continuare
Si....imi cer scuze ca nu am reusit sa va iau pe fiecare dar va pup si va imbratisez si ma intorc la munca pana nu trece si anul asta |
| crissy84 wrote:multumesc juwy.l cred ca este foarte multa oboseala acumulata.si un pic din obsesia mea ca am aproape anul de cand incercam cu bebe
frunticu sus scumpici. si odihna, odihna, odihna... bebe are nevoie de un culcus linistit si odihnit ca sa se instaleze. . stiu ca esti satula sa tot auzi aceeasi cetera dupa un an de incercari, si eu am trecut pe acolo si credema eram asemeti tie, ma enervam si stresam si ma ratoiam la toti si toate care imi spuneau ca nu e capat de lume, dar experienta isi lasa amprenta si... muult stress si agitatie sa dovedit a fi un capat de lume, si cu cat e mai mult stress si mai multa deznadejde cu atat bebe vine si mai greu. deci calm , Zen, iubareala relaxata si din nebunie si placer, si vine si bebe la randuiala lui. grija de tine scumpici. si odihnestete toate au sa fie la vremea lor.
simm wrote:Juwy scumpa ce ma bucur ca te-ai intors cu forte proaspete si ca analizele sunt bune a venit si unda verde Sper din tot sufletl sa ai parte de un bebe E bine ca nu te agiti prea tare si sper sa iti pastrezi starea asta zen pe care si eu am inceput sa o abordez App. mosul nu mi-a adus bebe dar mi-a adus o pisica minunata care ne-a umplut casa de bucurie
Multumesc Simm si eu sper din tot sufletul sa reusesc sa ma pastrez calma si relaxata , mda o sa vedem pe parcurs. sa te auda Doamne Doamne si sa ne vedem cu toatele pe la burtici cu pepenasi la purtator. lasa Simm ca scriem la iepuras ... tot ne adduce cineva si bebele . si felicitari pentru pisic, sa fie jucaus si sa va umple mereu casa si sufletele de bucurie. . pupicei si o zi usoara |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/7/2011 Mesaje: 104
| Multumesc fetele pt incurajari sper sa va dau in curand o veste buna...si va doresc la toate teste pozitive ....pup |
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 94
| Neata la amiaza si de la mine Catalina nu ne am intersesctat pana acum dar iti doresc din tot sufletul o sarcina usoara si sa va intalniti cu bine la termen Juwi ai un meaj Simm scumpa mea sacte aua dumnezeu sa mergem de manuta la burticute Eu am intrat traziu ca de azi dimineata tot caut pe forumuri medici buni |
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Buna fetelor! Catalyna felicitari si sarcina usoara! Are cineva probleme cu prolactina, mie una imi da mari dureri de cap...nu stiu ce sa ma mai fac cu ea Luna trecuta o aveam foarte mare, iar acum cu tratament a scazut foarte mult. Va pe toate! |
| Magdaa sa fie cum iti doresti si sa fii bine
Nico da, ce bai ai cu medici??? te-ai suparat pe al tau si vrei sa-l schimbi???
Cerradia din pacate a mea era un pic marita, insa nu depasea limita, si nu am luat tratament pentru ea. medical tau ce a spus?? banuiesc ca daca ai refacut analiza ai vorbit si cu el. poate te lamuresc celelalte fete, ca eu stiu doar din ce am citit pe net despre ea. te cu drag
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 94
| Juwi am avut cv divergente cu ginecoloaga mea cand am nascut adik s a purtat cam urat cerandumi bani de la obraz in condiitile in care nicimacar nu stiam daca david va supravietui mi as dori un doctor bun dar si cald si intelegator |
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| juwy.l wrote:Magdaa sa fie cum iti doresti si sa fii bine Nico da, ce bai ai cu medici??? te-ai suparat pe al tau si vrei sa-l schimbi??? Cerradia din pacate a mea era un pic marita, insa nu depasea limita, si nu am luat tratament pentru ea. medical tau ce a spus?? banuiesc ca daca ai refacut analiza ai vorbit si cu el. poate te lamuresc celelalte fete, ca eu stiu doar din ce am citit pe net despre ea. te cu drag Multumesc pentru raspuns. Urmeaza sa ma aud cu doctora mea in seara asta la telefon. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Juwy, multumesc! Te astept cu drag la burticute! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| cerradia wrote:Buna fetelor! Catalyna felicitari si sarcina usoara! Are cineva probleme cu prolactina, mie una imi da mari dureri de cap...nu stiu ce sa ma mai fac cu ea Luna trecuta o aveam foarte mare, iar acum cu tratament a scazut foarte mult. Va pe toate!
buna cerradia,multumesc mult pentru urare,prolactina ma rita am avut-o si eu.valorile stiu ca cresc atunci cand esti stresata,eu am luat un tratament si dupa aia isi revenise la normal,ingrijeste-te de prolactina si cat mai putin stres,iar bebele va veni,succes multumesc la toate fetelor si va doresc sa vi se indeplineasca visul cat mai curand la toate,eu am fost la manastirea radu voda cu al meu la Sf. Nectarie si m-am lasat in mila lui,m-am dat pe burtica cu ulei de la candela sfantului nectarie si minunea nu s-a lasat asteptata ;) .va pup fetelor si mult succes |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Buna dimineata, fete frumoase! Si La multi ani! Stiu ca nu am mai scris de mult, dar sper ca ma veti reprimi în rânduri :) Acum ma apuc sa recitesc din urma, sa vad care ati ramas pe aici (sper ca niciuna) si care ati trecut la burtici (sper ca toate). Va pup! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Catalyna , ma bucur enorm ca ai revenit cu vestea cea mare Sa dea Domnul ca acest cadou de Sfintele Sarbatori sa va aduca numai bucurii si sa va uneasca mai mult ca oricand !!! Felicitaaari !!!
Cata agitatie aici Simm , Leila, Juwy , Nanny ,multumesc tare mult fetelor ca v-ati gandit la mine Eu am avut 2 saptamani concediu de iarna, o saptamana am stat la tara la ai nostri si am facut Craciunul cu ei , apoi o saptamana in oras , numai noi doi Ati scris atat de mult incat nu am reusit sa recuperez tot ce ati scris ... eu am revenit de ieri la job , si luna aceasta este iar o luna de foc pentru mine , pana pe 25.
Din pacate nu am timp sa scriu cate ceva pt fiecare ..si acum casuta e plina de aspirici
Tin pumnii la fetele care sunt la testare
Va trimit la fiecare un gand bun si un An Mai Bun , cu 2 liniute si cu bebei sanatosi in brate !!!!
|
|
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Va multumesc fetelor pt grija si urarile voastre.Sper sa ne indreptam toate catre burtici cat de repede. |
|
|