Clubul aspirantelor - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
magdaa
Scris: Tuesday, January 6, 2015 1:02 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/7/2011
Andreina pai ult cm a fost pe 18 dec...deci mai am un pic de asteptat...va puppupici
juwy.l
Scris: Tuesday, January 6, 2015 1:02 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/28/2014
luizika27 wrote:
Juwy.l maine ar trebui sa vina am un CM de 31Z acum, atunci cand trebuie sa-mi vina ca nu mai am sani deloc tensionat, dar acum de cateva zile de la 17 si pana la 19 e o regula ma ia somnul si nu mai stau pana tarziu ca adorm, ma simt foarte obosita si sanii mei sta sa explodeze, abia pot sai ating de durere. Hands Hands Hands Hands ma rog tot timpul sa fie un bebe mic sa va arat si yo 2 lini vineri.

Scumpici Doamne ajuta Hands Hands sa fie puisor de om la tine in cuibusor si sa vedem dublu la test. Dar eu spun ca, daca maine nu vine, sa fugi tu asa repejor la un beta, daca cumva e acolo sa incepi sa iei injectiile sa il ajuti si pe el un pic computerlove si mai cu seama sa ai grija sa fie sanatos. E drept ca eu la Tombo asta ma pricep cam nitel, dar intotdeauna am mers pe principiu mai bine previn decat sa trateez. dar tu hotarasti. Grija de tine si astept vesti computerlove pupicini Cheek Kiss
juwy.l
Scris: Tuesday, January 6, 2015 1:04 AM
Nivel

Inregistrat: 7/28/2014
magdaa wrote:
Andreina pai ult cm a fost pe 18 dec...deci mai am un pic de asteptat...va puppupici

iti trimit ceva agitate majoreta majoreta sau sa astept inca un pic?? computerlove
catalyna
Scris: Tuesday, January 6, 2015 7:40 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2013
buna fetelor,imi cer mii de scuze pentru pauza mea ras am avut niste probleme in cuplu dr acum totul s-a rezolvat.eu sunt in romania acum si am petrecut sarbatorile cu sotul meu aici.se pare ca mosul ne-a lasat un cadou anul acesta Hilar .am facut un test de sarcina in dimineata asta desi menstruatia ar fi trebuit sa vina pe 10,si se vede o dungulita timida pe test Hilar .chestia e ca zilele trecute facusem o candida si am facut tratament cu 6 ovule de polygynax si o pastiluta de diflucan150 uff .acum nu stiu ce sa fac,o sa mai fac si maine un test si o sa fac o programare la doctorita.dupa atita timp am ramas insarcinata fara tratamente si stimulari,dar inceputul nu este foarte bun,voi ce imi recomandati?va pup fetelor,si inca o data imi cer scuze
Mon1
Scris: Tuesday, January 6, 2015 8:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/11/2013
Ma bucur mult ca ai revenit,Cata! Te felicit si aici pt. testul pozitiv.Bravoo yes
carmenalina
Scris: Tuesday, January 6, 2015 8:35 AM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
CATA, ma bucur nespus pt voi, in sfarsit te avem prin preajma, am crezut ca nu mai doresti sa fii pe aici! Ar trebui sa mergi la un medic, mai ales ca esti in Romania, mergi si vorbeste cu el, de unde stiai ca ai candida? Tratamentul luat avea interdictie in sarcina? Poate nu a daunat prea mult, nu stiu ce sa zic, poate doar ca ma bucur enorm pt bobita ta!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss iloveyou
O zi superba sa aveti!iloveyou iloveyou majoreta majoreta majoreta Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
catalyna
Scris: Tuesday, January 6, 2015 8:50 AM
Nivel

multumes mon si carmen,tratamentul nu era indicat in sarcina,a fost prescris de o doctorita si i-am zis prin telefon simptomele,stiu sigur ca era candida pentru ca m-am confruntat cu ea 3 ani de zile.tratamentul a fost cu diflucan o singura pastiluta si ovule polygynax.o sa mai fac un test de sarcina maine si voi face programare la doctorita dupa aia.pup fetelor

asta este testul fetelor,minut caseta

catalyna attached the following image(s):
86251.jpg

crissy84
Scris: Tuesday, January 6, 2015 9:11 AM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
catalyna felicitari,sarcina usoara si la termen!!!!Tratamentul pe care l-ai facut nu cred ca a afectat sarcina.cel putin in prima luna din cate stiu sarcina nu este afectata de medicamentele pe care le luam.si din ce am citit polygynaxul a fost dat si la femei insarcinate la recomandarea medicului.Nu mai lua nimic cel putin pana cand ajungi la doctor.
catalyna
Scris: Tuesday, January 6, 2015 9:14 AM
Nivel

crissy84 wrote:
catalyna felicitari,sarcina usoara si la termen!!!!Tratamentul pe care l-ai facut nu cred ca a afectat sarcina.cel putin in prima luna din cate stiu sarcina nu este afectata de medicamentele pe care le luam.si din ce am citit polygynaxul a fost dat si la femei insarcinate la recomandarea medicului.Nu mai lua nimic cel putin pana cand ajungi la doctor.

multumesc mult crissy,pup Cheek Kiss Cheek Kiss
crissy84
Scris: Tuesday, January 6, 2015 9:20 AM
Nivel

Fetelor cred ca am luat-o razna.De 2-3 zile am greturi dimineata si seara.Imi vine sa vars(urca si coboara).De atata obsesie am visat azinoapte ca aveam un test de sarcina in mana pozitiv si lucea tot.Nu cred ca poate fi vorba de o sarcina din moment ce ultimul cm a fost pe 21 decembrie.
Va doresc o zi minunata si computerlove pe toate.
andreina
Scris: Tuesday, January 6, 2015 9:28 AM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
Cata, felicitari! Ce veste buna asa de dimineata. Multa sanatate va doresc tie si bobitei tale!DistanceKiss
Magdaasa fie asa cum iti doresti! Uite si de la mine niste agitatemajoreta majoreta
La mine ultimul cm a fost pe 7 dec si in mod normal trebuia sa vina la 28 de zile. Nu am mai avut intarzieri in ultimele 3 luni. Oricum cm normal pt mine e intre 27-31 zile asa ca azi ar fi z31 dupa calculul meu si astept sa vad ce se intampla.
Edit: Crissy84 am vazut acum ce ai postat. Cred ca ne inducem toate simptomele astea. Mie ieri mi-a fost greata si am avut stari de voma, nu suport anumite mirosuri. Ce sa mai... le am pe toateLol
leila
Scris: Tuesday, January 6, 2015 9:37 AM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2014
Buna dimineata fetele !!
Cataaaaa ce ma bucur pt tine!!!! Eu sunt sigura ca nu ai motive de ingrijorare! Bebe mic mititel e bn la tine in burtica computerlove miiii de felicitari scumpa mea!!!!!computerlove
crissy84
Scris: Tuesday, January 6, 2015 9:39 AM
Nivel

andreina wrote:

Edit: Crissy84 am vazut acum ce ai postat. Cred ca ne inducem toate simptomele astea. Mie ieri mi-a fost greata si am avut stari de voma, nu suport anumite mirosuri. Ce sa mai... le am pe toateLol

Starea cu voma cred ca e cauzata de altcv cu siguranta.Nu e doar in capul meu :)))) imi urca pana in gat si se duce inapoi.
Deci maine faci test????? Crazy
leila
Scris: Tuesday, January 6, 2015 10:32 AM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2014
Andreina, trebuie sa ne dai niste lectii de rabdare!! Lol eu faceam de muuuult test ... Bravo! Asteptam liniutele duble computerlove
Juwy.l romanele tale sunt superbe ! Tot timpul le citesc cu placere.
Magda, criss84 lasaaaati simtomele... Sunt inselatoare! Pana acum trebuia sa fac vreo 15 copii daca era dupa ele. Testul de sarcina e singurul care zice adevarul. Eu va tin pumiii !!!!
Simm nu ai mai postat de mult! Sper ca esti bine...
doinanuta
Scris: Tuesday, January 6, 2015 10:54 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
coeur coeur coeur vai catalina ce veste minunata.Ma bucur din suflet pt tine si imi era tare dor de tine :)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.