|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Criss fi calma scumpico, ti-o spun din proprie experienta, agitatia si stresul nu provoaca decat mai mult rau. Fetele te-au sfatuit foarte bine... cautati ceva care sa te relaxeze, iesi din casa cu sotu mergeti la un film, la neste prieteni apropiati, sau stati acasa si faceti un praji bun si migalos care sa va acapareze atentia. Lasa sani in pace, lasa semnele in pace, relaxeazate, si spunei sotului sa se relaxeze si el, si sa te rasfete si iubaceasca mult, si sunt sigura ca bebe va ramane acolo si va fi bine.
si inca un sfat , probabil fetele nu au sa mil aprobe dar eu il spun totusi... cel putin pana mergi la medic, renunta la orice tablet( chiar si No-spa) in felul acesta ai sa fi mai constienta de eventualele semne concrete de alarma. E doar un sfat, si e pur legat de experienta personala, nu e neaparat bun, si nu e dat pentru ca cred ca nu ar trebui sa iei vreun fel de medicament ci mai degraba pentru ca eu cred ca e bine sa ne lasam corpu sa comunice cu noi limpede.
iti doresc o sarcina usoara, la termen si un bebelic sanatos tun. si muuulta liniste .
edit: pentru ca, dupa ce am postat, am vazut ca un pic sa produs o mica suparare pe aici, Criss iti spun dupa cateva luni bune pe forum si dupa ce am stresat si eu fetele mai vechi, nu lua totul personal ci mai degraba cauta vorba buna din fiecare rand, pentru ca nici una dintre fete nu spun cu rautate nimic. la inceput e mai ciudat , pana te obisnuiesti cu modul fiecaruia de a comunica, dar sunt fete exceptionale si sunt convinsa 100% ca nu scriu nici un rand cu rautate, ci mai degraba cu grija si loialitatea omului care te intelege si incearca sa te ajute. eu te pupic si sper din suflet sa ramai aici cu noi.
Andreina HAI CU DUBLU luna asta
Nanny pup burtica ta scumpica si bobita. am tot tras cu ochiu la burtici ca sa vad cum iti mai merge. mai ai un picut si ajungi la jumatate multa sanatate sa aveti si sa ajungeti cu bine la termen. te imbratisez cu mult drag si iti transmit multi pupici.
Carmen vine bobita si la noi, mai greu, dar are sa vina sunt convinsa. te pupic si Doamne ajuta sa fie toate bune cu noul medic, sa gaseasca problema si sa te ajute sa devi mamicuta de bebelic bucalat. te pupic si
Leila, Doina, Andreea~Simona, IrinaC, Aliana, Marina, Simm, Nicodavid, Biancaanamaria, Dedee, Clawdia, Magdaa, Maryella, Mihaelala1, Eileen ce coaceti voi in asa multa liniste pe acolo???
edit2: Bun venit noilor gagici :001006: bebelei la purtator in cel mai scurt timp, si multa sanatate sa aveti.
si pentru ca am vazut si cateva burtici, cu bobite foarte mic ( acu nu le scriu nominal desi as vrea) sa aveti sarcini usoare la termen si bebici sanatosi si bucalati.
Pupici tuturor de la A la Z
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/12/2014 Mesaje: 114
| Nanny respect mesajul tau: "Nu judecati ca sa nu fiti judecati......" Accept sfaturi, mi-au spus cred ca 5-10 fete sa nu ma stresez, insa este prima care aduce presupuneri la adresa mea si imi pune eticheta. Dumnezeu stie cat m-am invinuit pt ce s-a intamplat la cealalta sarcina. O sa va mai citesc din umbra si sper sa citesc vesti bune, nu ma mai implic in discutii, experienta personala o voi spune unui copac ca acela nu te judeca. Muuuult succes Nanny!!!! |
|
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Chriss eu nu inteleg de ce mai pui si asta la suflet.La mine a fost o perioada in vara cand intram pe forumul asta de placere sa vorbesc cu fetele.acum intru sa citesc doar activitatea altora.singurele persoane in ultimile 3 luni (de cand am revenit ) ati fost tu si magda care ati vb cu mine.pt restul sunt ca si transparenta :))) dar pe mn asta nu m a facut sa nu mai intru,sa felicit pe cineva sau sa dau un sfat daca am putut.asa ca lasa supararile si ramai |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| chriss wrote:O sa va mai citesc din umbra si sper sa citesc vesti bune, nu ma mai implic in discutii, experienta personala o voi spune unui copac ca acela nu te judeca. Muuuult succes Nanny!!!! Heeei..Noaptea e un sfetnic bun...pana maine o sa-ti treaca! Lasa copacul..ca-i frig afara si oricum hiberneaza si el iarna! Esti un pic agita ( hormonii sunt de vina, deci e bine ) Iti inteleg agitatia..crede-ma pe cuvant...dar gata! RELAXEAZA-TE...nimeni nu vrea rau nimanui aici..n-o mai lua atat de personal...Cand esti pe un forum tre sa accepti parerea tuturor, fara sa te superi, sa iei ce-i bun din toate postarile...Hai fii cuminte, dormi linistita, citeste Acatistul Acoperamantului Maicii Domnului..si ai sa te linistesti...imediat...Pai daca ai sti ce contractii am avut eu acum vreo 3 zile??? Ar fi trebuit sa ma panichez?? Nuuuu...am facut ce am simtit, respectiv un dus caldut, am luat vreo 2 zile No spa,am stat la caldurica in pat, cateva ore si gata...a fost din cauza frigului...Desi m-am imbracat bine, am dorit sa fac o plimbarica la aer curat... Te rog din suflet nu te mai panica, nu-ti mai face idei negative...lasa lucrurile sa decurga normal. Ok? maine sa ne zici cum esti!! Juwy..te poop..multumesc..Nu mai e chiar bobita...e cam cat o para..maaai mica! Va dau si voua..ce vreti ? pere, mere, lamai??? Crissy..nimeni nu-i invizibil..pur si simplu sunt fete care posteaza mai des sau nu sau fete care nu stiu sa iti raspunda la intrebari si atunci logic ca n-au ce sa spuna...sunt perioade cand nu este activitate ff intensa de forum...etc...Iaaa nu ma suparati...ca eu sunt gravida, da!! Eu sunt cea mai veche p`aici...timp de 3-4 luni eram singura cuc..n-aveam cu cine schimba o vorba si intram pe la burtici...si nimeni nu se supara...Acceptam orice parere... |
|
| Crissy..nimeni nu-i invizibil..pur si simplu sunt fete care posteaza mai des sau nu sau fete care nu stiu sa iti raspunda la intrebari si atunci logic ca n-au ce sa spuna...sunt perioade cand nu este activitate ff intensa de forum...etc...Iaaa nu ma suparati...ca eu sunt gravida, da!! Eu sunt cea mai veche p`aici...timp de 3-4 luni eram singura cuc..n-aveam cu cine schimba o vorba si intram pe la burtici...si nimeni nu se supara...Acceptam orice parere...[/quote] Eu chiar nu m am suparat Nanny.Nu sunt eu inca aici !!!???? :))) eu inteleg indispozitia si nestiinta.eu 3 luni chiar nu am putut intra si nu e ca mi a sarit cnv in cap ca sa sar eu acum de gatul cuiva va pup fetele si hai cu moralul sussssss |
|
Inregistrat: 12/12/2014 Mesaje: 114
| crissy84 wrote:Chriss eu nu inteleg de ce mai pui si asta la suflet.La mine a fost o perioada in vara cand intram pe forumul asta de placere sa vorbesc cu fetele.acum intru sa citesc doar activitatea altora.singurele persoane in ultimile 3 luni (de cand am revenit ) ati fost tu si magda care ati vb cu mine.pt restul sunt ca si transparenta :))) dar pe mn asta nu m a facut sa nu mai intru,sa felicit pe cineva sau sa dau un sfat daca am putut.asa ca lasa supararile si ramai Crissy esti o scumpa...si nu invizibila! Iti doresc tot binele din lume. Nanny m-ai facut sa zambesc....adevarul e ca nici nu am copaci aici in zona :)))) probabil chiar sunt hormonii...ma uit toata ziua la filme si ma plimb, am si multe hobby-uri cu care imi umplu timpul...vad filmele si in reluare chiar :))) Voi intra pe forum pt voi si toate fetele care mi-au vorbit frumos! Eu sunt din 2009 pe acest forum dar cu un alt id si pe alte topicuri insa mereu m-am inteles cu "piticii" de aici. Va fetelor! |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Imi cer scuze, dar n-am avut nici cea mai mica idee sa jignesc pe cineva, dar ceea ce ne cereti cateodata, ne depaseste sincer, eu n-am trait experienta de sarcina, deci n-am cum sa stiu ce tb sa faci tu sau altcineva in situatii limita, si daca nu primesti niciun raspuns aici, si totusi e o problema intreaba un medic, numai el te poate sfatui....Si m-am scuzat inca din mesaj, eu citesc ce scrieti zilnic dar nu stiu ce sa va raspund...sunt mai novice in ale sarcinii si a bebeilor decat toate aspirantele, si poate tb sa intrebi la burticute, ele te-ar sfatui mai repde ca noi... Noapte buna! |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Chriss, nu ai voie sa te superi si nici nu ai de ce! Carmen incerca doar sa te linisteasca si sa-ti dea de inteles ca trebuie sa ai grija de tine si sa te menajezi (asta am inteles eu cand a zis de "craci pe pereti" ). Eu de abia astept sa fiu graviduta si sa-i urmez sfatul Juwy si promit sa vin cu testulet dublu...daca n-o fi luna asta, o fi luna viitoare. Va pupicesc pe toate! |
|
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Nanny wrote:Juwy..te poop..multumesc..Nu mai e chiar bobita...e cam cat o para..maaai mica! Va dau si voua..ce vreti ? pere, mere, lamai???
greseala mea deci rectific PUUUUP Paruta ta micuta toata toata . Nanny. Si daca tot esti cu chef de impartit putin prafusor de pe burticicul tau asa cat sa se prinda vreun marut si la mine accept cu muult drag. Va pupicesc pe amandoi cu mult drag. .
crissy84 wrote:acum intru sa citesc doar activitatea altora.singurele persoane in ultimile 3 luni (de cand am revenit ) ati fost tu si magda care ati vb cu mine.pt restul sunt ca si transparenta :))) dar pe mn asta nu m a facut sa nu mai intru,sa felicit pe cineva sau sa dau un sfat daca am putut.asa ca lasa supararile si ramai
Crissy84 imi cer scuse ca nu te-am mentionat in post (citisem ce ai scris pana acum, si sincer nu am stiut in ce context sa te mentionez) credema nu am avut nici o intentie de a te face sa te simti prost. chiar imi cer sincer iertare daca a iesit aiurea . te pupicesc si te imbratisez cu drag ( sper sa primesti)
Andreina si Doamne ajuta
Seara cu iubareala si lipici tuturor sa prindem liniute cu toate si sa ne bucuram impreuna pentru vesti frumoase. All ( all , all from A to Z) |
|
| |
|
Inregistrat: 9/7/2011 Mesaje: 104
| JUWY eu astept cumintica sa vad daca s a produs minunea :* CHRISSY nimeni aici nu e invizibil:*toate suntem egale si unite:* NANNY dintre noi p aici eu sunt cea mai veche inca de la 1 ul bebe:)))dar am urmarit din umbra ca am avut de crescut un ghemotoc...si acum dau dupa al 2 lea...va pup pe toate |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| chriss wrote:Nanny respect mesajul tau: "Nu judecati ca sa nu fiti judecati......" Accept sfaturi, mi-au spus cred ca 5-10 fete sa nu ma stresez, insa este prima care aduce presupuneri la adresa mea si imi pune eticheta. Dumnezeu stie cat m-am invinuit pt ce s-a intamplat la cealalta sarcina. O sa va mai citesc din umbra si sper sa citesc vesti bune, nu ma mai implic in discutii, experienta personala o voi spune unui copac ca acela nu te judeca. Muuuult succes Nanny!!!!
nu te supara chriss,eu mereu citesc cu drag postarile tale,poate carmen a fost mai dura in exprimare dar cu siguranta nu a spus -o ca sa te supere.
eu ti-am urmarit postarile,m-am bucurat cand ai avut 2 liniute si vreau sa stiu cum o sa fi pe mai departe
te pup si noapte sa-ti fie un sfetnic bun |
|
| Neata aspirici! De azi reincepem activitatea, va urez o sapramana usoara, ca e de acomodare mai mult. Un an cat se poate de bun si numai bucurii sa va aduca! Nanny, scuze ca n-am mai raspuns aseara, citeam postarile de pe telefon, si scriu mai greu de pe el...Sunt analizele uzuale....FSH, LH, Progesteron, Prolactina, estrogen, si in plus, testosteron si hormonul antimullerian, restul legate de culturi, si eco, dupa ce trece menstruatia. Din pacate malformatia exista, pana sa fac HSG se banuia un uter usor retrovers, dar dupa radiografie s-a vazut ca nu e pozitionat central, ci cu totul in stanga, si putin inclinat, si de aici anomalia si cu trompele, ca cea din dreapta e mai lunga si sinuasa si cea din stanga mai scurta si sub forma de L, deci sanse si mai grele de a ramane, dar nu ma pronunt daca se poate sau, pana nu ma vede per ansamblu medicul la care merg acum....Vrea sa-mi faca un profil hormonal complet pana sa puna un diagnostic, dar e optimista si are o alta viziune...Cu mansarda sunt OK, daca nu-mi regaseam echilibrul interior, cu siguranta eram pe la depresionati, dar am sotul alaturi, am avut grija in perioada asta de final de an, sa stau mai mult cu el si sa ne rasfatam reciproc, si a inteles ca visul nostru mai suporta ceva amanare pana la indeplinire. Inca o data imi cer scuze chriss , am facut-o si cand ti-am raspuns in mesaj, poate a sunat mai dur, dar nu am avut nicio intentie sa te jignesc, am vrut doar sa te conving sa te linistetsi si sa lasi lucrurile sa se desfasoare normal, nici noi nu putem sti totul despre ceea ce se intampla cu noi, cu atat mai putin cu altii, de asta sunt medici sa faca ce stiu mai bine pentru sanatatea noastra. Va pup pe toate si o zi superba! |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| carmenalina wrote:Neata aspirici! De azi reincepem activitatea, va urez o sapramana usoara, ca e de acomodare mai mult. Un an cat se poate de bun si numai bucurii sa va aduca! Nanny, scuze ca n-am mai raspuns aseara, citeam postarile de pe telefon, si scriu mai greu de pe el...Sunt analizele uzuale....FSH, LH, Progesteron, Prolactina, estrogen, si in plus, testosteron si hormonul antimullerian, restul legate de culturi, si eco, dupa ce trece menstruatia. Din pacate malformatia exista, pana sa fac HSG se banuia un uter usor retrovers, dar dupa radiografie s-a vazut ca nu e pozitionat central, ci cu totul in stanga, si putin inclinat, si de aici anomalia si cu trompele, ca cea din dreapta e mai lunga si sinuasa si cea din stanga mai scurta si sub forma de L, deci sanse si mai grele de a ramane, dar nu ma pronunt daca se poate sau, pana nu ma vede per ansamblu medicul la care merg acum....Vrea sa-mi faca un profil hormonal complet pana sa puna un diagnostic, dar e optimista si are o alta viziune...Cu mansarda sunt OK, daca nu-mi regaseam echilibrul interior, cu siguranta eram pe la depresionati, dar am sotul alaturi, am avut grija in perioada asta de final de an, sa stau mai mult cu el si sa ne rasfatam reciproc, si a inteles ca visul nostru mai suporta ceva amanare pana la indeplinire. Inca o data imi cer scuze chriss , am facut-o si cand ti-am raspuns in mesaj, poate a sunat mai dur, dar nu am avut nicio intentie sa te jignesc, am vrut doar sa te conving sa te linistetsi si sa lasi lucrurile sa se desfasoare normal, nici noi nu putem sti totul despre ceea ce se intampla cu noi, cu atat mai putin cu altii, de asta sunt medici sa faca ce stiu mai bine pentru sanatatea noastra. Va pup pe toate si o zi superba! Neata fetelor! Si eu am uter retrovers si trompele mai lungi si sinusoidale. Intradevar ramai mai greu, dar ramai. Eu am ramas de doua ori pana acum, o data cu inseminare si apoi natural, din pacate nu am tinut sarcinile. Referitor la analizele hormonale spuse de tine, din cate stiu eu trebuie facute in zilele 2-3. Un an cu cat mai multe teste pozitive si sarcini duse pana la capat si bebelushi sanatosi. Pupici |
|
| cerradia, stiu, mi-am facut deja lista care in ziua 5 si care in ziua 21, am mai trecut prin asta...multumesc oricum pentru sfaturi! |
|
|