Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am plecat de aici!
Listuta aspirantelor la titlul de mamica
1. Doinanuta 2. Carmenalina 3. Danutza1978 4. Crisbrustur 5. Raisa28 6. Iris25 7. Rrroxana 8. Andreea~Simona 9. Leila 10. IrinaC 11. Diana Oana 12. Aliana 13. Crissy84 14. Marina 15. Maxie 16. Simm 17. Ioana_29 18. Nicodavid 19. Biancaanamaria 20. Dedee 21. Clawdia 22. Luizika27 23. Cerradia 24. Adinuta 25. Elenya 26. Iuli33 27. Magdaa 28. Andreina
Ultima actualizare: 22.12.2014
p.s. Ca de obicei, astept un mic ajutor - daca sunt aspirici care doresc pe listutza... Multumesc si pupici! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Si eu... Multumesc. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/12/2014 Mesaje: 114
| Me too!!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2014 Mesaje: 88
| Fetele vreau si eu pe listuta pupici!!! |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| si eu vreau pe lista |
|
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Multumim pt noua casuta ahhh ce bine ca urc si eu catre varf. parca mai era si magdaa |
|
| Buna dimineata fetelor!!!! M-am trezit cu noaptea in cap sa-mi fac testul de sarcina inainte sa plece sotul la munca....si surprizaaaa de ziua lui un test pozitiv Este prima zi de intarziere si abia se vede a2a liniuta. Ma doare putin ovarul drept cand stau in picioare. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa duc sarcina aceasta pana la capat fara probleme!
|
|
| Nu reusesc sa atasez poza |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| chriss wrote:Buna dimineata fetelor!!!! M-am trezit cu noaptea in cap sa-mi fac testul de sarcina inainte sa plece sotul la munca....si surprizaaaa de ziua lui un test pozitiv Este prima zi de intarziere si abia se vede a2a liniuta. Ma doare putin ovarul drept cand stau in picioare. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa duc sarcina aceasta pana la capat fara probleme! Felicitari . Sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos. I-ai facut sotului cel mai frumos cadou
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Rezolvat, fetele! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2014 Mesaje: 88
| Felicitari,chriss!!! Sarcina usoara si multa sanatate! Ma bucur mult pentru tine ca ti-ai indeplinit visul Eu inca astept, nu stiu cat,mi-e teama de alt test negativ, vad ca spottingul s-a oprit... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Buna dimineata, dragelor ! Revin si eu cu noutati . Am in fata analizele de secretie care arata cam asa: -Ag. Chlamydia trachomatis-absent -Mycoplasma hominis-absent -Ureaplsma urealyticum-absent -Secretie vaginala-exam microscopic colorat:celule epiteliale-frecvente reactie inflamatorie-moderata(relativ frecvente polimorfonucleare) Hematii-absente Bacili gram pozitiv(Flora Doderlein)-frecventi Levuri-nu se observa Trichomonas vaginalis-nu se observa -Secretie col uterin -examen bacteriologic: culturi necrescute la 48h Ma puteti ajuta cu pareri? Diseara o sa iau legatura cu dr.
|
|
| Multumesc fetelor!!!! Am vb cu medicul ginecolog si pe 27 dec ma duc la ea. Pana atunci mi-a dat sa iau un tratament. Elenya si la mine ieri s-a oprit spotingul asta. Sper sa fim impreuna 2 gravidute cam cu acelasi termen.astept nerabdatoare si de la tine o veste buna! |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| chriss wrote:Buna dimineata fetelor!!!! M-am trezit cu noaptea in cap sa-mi fac testul de sarcina inainte sa plece sotul la munca....si surprizaaaa de ziua lui un test pozitiv Este prima zi de intarziere si abia se vede a2a liniuta. Ma doare putin ovarul drept cand stau in picioare. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa duc sarcina aceasta pana la capat fara probleme! Felicitari!!! O sarcina cat mai usoara si un bebel sanatos! |
|
| Multumesc ceradia! Te astept si pe tine cu vestea cea mare! Emanicole multumesc mult! Astept nerabdatoare si vestile de la tine. |
|
|