Clubul aspirantelor - 34
Subiectul anterior · Subiectul urmator
crissy84
Scris: Thursday, December 11, 2014 12:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
Andreea~Simona wrote:
Multumesc, crissy! Sarbatorile acasa in tara ta si alaturi de familia ta sunt cele mai frumoase!topai hearts
Departe de aceste lucruri nu esti pe deplin fericit......
Clawdia Cheek Kiss

7 ani de strainatate m au facut sa simt ce e mai rau :))) si de asta te inteleg perfect.in 7 ani am petrecut 2 craciunuri acasa din care al doilea m a convins sa ma intorc definitiv.Poate linistea sufleteasca de care o sa ai parte o sa ajute la liperea lui bebe.SimplyLove
cerradia
Scris: Thursday, December 11, 2014 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2014
Andreea~Simona wrote:
Va multumesc tuturor pentru incurajari!!Cheek Kiss iloveyou Cheek Kiss iloveyou
Din pacate testul meu a iesit negtiv, dar de data asta nu sunt foarte suparata. Sunt nerabdatoare pentru ca o sa venim acasa de sarbatori, au trecut 5 ani de cand nu am mai petrecut Craciunul cu familia.campfire
Reluam a 3-a inseminare in ianuarie dupa ce ne intoarcem....eu nu mi-am pierdut speranta si sper sa reusesc chiar daca drumul e lung si plin de incercari!Hands

Andreea~Simona imi pare rau pentru testul negativ, dar ma bucur ca gandesti pozitiv. Asta e cel mai
important. Eu dupa 3 inseminari nereusite am ramas natural.
cerradia
Scris: Thursday, December 11, 2014 12:39 PM
Nivel

Andreea~Simona wrote:
Va multumesc tuturor pentru incurajari!!Cheek Kiss iloveyou Cheek Kiss iloveyou
Din pacate testul meu a iesit negtiv, dar de data asta nu sunt foarte suparata. Sunt nerabdatoare pentru ca o sa venim acasa de sarbatori, au trecut 5 ani de cand nu am mai petrecut Craciunul cu familia.campfire
Reluam a 3-a inseminare in ianuarie dupa ce ne intoarcem....eu nu mi-am pierdut speranta si sper sa reusesc chiar daca drumul e lung si plin de incercari!Hands

Andreea~Simona imi pare rau pentru testul negativ, dar ma bucur ca gandesti pozitiv. Asta e cel mai
important. Eu dupa 3 inseminari nereusite am ramas natural.
Andreea~Simona
Scris: Thursday, December 11, 2014 12:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2014
Crissy sper sa imi regasesc linistea sufleteasca si sa ma bucur de fiecare moment petrecut impreuna cu cei dragi.DistanceKiss
Cerradia sper sa am si eu noroc.... noi incercam de mult timp si nu am descoperit inca problema, diagnosticul fiind infertilitate inexplicabila, deci as avea sanse sa raman si natural la fel ca tine.Hands Cheek Kiss
Va doresc tuturor o zi minunata! Eu ma apuc de bagaje pentru ca asa imi trece timpul mai repede si nu ma mai gandesc la lucrurile negative.iloveyou iloveyou pe toate
juwy.l
Scris: Thursday, December 11, 2014 1:03 PM
Nivel

Inregistrat: 7/28/2014
Andreea~Simona computerlove imi pare rau de testuletul tau Cray , dar ma bucur sa vad ca esti optimista computerlove computerlove. Si cum am auzit ca vi acasa de sarbatori ma bucur si mai mult, pentru ca nimic nu e mai frumos decat sa fi alaturi de oameni care te iubesc in aceste momente frumoase. computerlove Cheek Kiss

Claudia computerlove Cheek Kiss iloveyou . si Doamne ajuta Hands

Simm computerlove grij de tine... si ce tot faci cu stresul alal??? mai lasa si la alti ca la tine e nevoie si de loc pentru bebe Lol. te pupic Cheek Kiss

Magdaa ia uite cui trebe sa trimit vreo 2 agitate majoreta majoreta astept vestile de la testarea ta, si Doamne ajuta sa fie cu ochisori Hands Hands . Pupicei Cheek Kiss

Hope Bravoo Bravoo Bravoo ai un beta baban tare Bravoo Bravoo FELICITARi inca o data si muuult a muulta sanatate Cheek Kiss

Simona 30 computerlove bun venit in club computerlove si dupa datina... sedere scurta Buddy1 la gravitate e loc berechet si e muult mai tare yes yes yes.

De la A la Z transmit Cheek Kiss si computerlove . spor tuturor la bebelit si la facut curatenie sau cumparaturi. si sa ploua /ninga cu cat mai multe teste positive yes yes yes

elenya
Scris: Thursday, December 11, 2014 1:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/8/2014
Ok fetele, asa voi face!!!! va pup pe toate si sa auzim de cat mai multe teste de sarcina pozitive! computerlove computerlove
cerradia
Scris: Thursday, December 11, 2014 1:30 PM
Nivel

Andreea~Simona wrote:
Crissy sper sa imi regasesc linistea sufleteasca si sa ma bucur de fiecare moment petrecut impreuna cu cei dragi.DistanceKiss
Cerradia sper sa am si eu noroc.... noi incercam de mult timp si nu am descoperit inca problema, diagnosticul fiind infertilitate inexplicabila, deci as avea sanse sa raman si natural la fel ca tine.Hands Cheek Kiss
Va doresc tuturor o zi minunata! Eu ma apuc de bagaje pentru ca asa imi trece timpul mai repede si nu ma mai gandesc la lucrurile negative.iloveyou iloveyou pe toate

Andreea ~Simona Iti doresc sa fii mult mai norocoasa ca mine, sa ramai si sa fie totul bine pana la capat, la mine sarcina s-a oprit din evolutie. Spor la bagaje.
magdaa
Scris: Thursday, December 11, 2014 2:01 PM
Nivel

Inregistrat: 9/7/2011
Juwy,Clawdia multumesc fr ca va ganditi la mn...daca la fetita mi a iesit testul pozitiv dupa o luna jum de la ult cm...at si pt bebe nr2 mai astept cu testul...pupici
nicodavid
Scris: Thursday, December 11, 2014 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
pup fetele mele dragi
Juwiiloveyou chiar dc nu te cun pesonal im1 dai o stare minunata de cate ori scrii ceva amtot facut teste ultimul sambata trecuta dar a fost negativ te Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss draga mea
Sim ibitaCheek Kiss nu prea apuc sa dau cafeluta ca inca am o gramada de treaba la doctor as vrea sa aj dupa sarbatori acum vreau sa ma bucur de ele iloveyou
Andreea~Simona
Scris: Thursday, December 11, 2014 8:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2014
Juwy, cerradia. computerlove DistanceKiss
emylyag
Scris: Thursday, December 11, 2014 9:38 PM
Nivel

Inregistrat: 12/6/2014
Din pacate mai avem de muncit la bebe.Cray Se pare ca nu a fost sa fie luna asta. Am inceput sa i-au Myo-Sun de o luna, sper din suflet sa ma ajute, 3 luni am de luat.
Va Cheek Kiss pe toate si sper sa fie la voi cadoul mult asteptat de Craciun. Multumesc de sustinere si bafta la toate.Imi pare rau pentru vestile ce le-am citit, poate luna viitoare este cu noroc si anul care vine va fi mai bun.

Noapte buna. Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
emylyag
Scris: Thursday, December 11, 2014 9:39 PM
Nivel

Inregistrat: 12/6/2014
Am sa va tin la curent. Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
maryella77
Scris: Friday, December 12, 2014 10:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/16/2013
Andreea imi pare rau pentru testul negativ.Nu mai stiu, tu ai facut inseminare cu stimulare sau pe ciclu natural?
Tu ai facut toate analizele:HSG, histeroscopie, hormonale, trombifilie si au iesit toate bine? Iti doresc sa vina bebe cat mai curand la tine in burtica.
Adinuta
Scris: Friday, December 12, 2014 10:09 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/2/2014
Neata fetelor , eu sunt bine dispusa azi. A ieČ™it si soarele! ras Aseara am fost la medic, monitorizez foliculii si endometru. Erau mai frumosi ca oricând in ultima jumatate de an. Duminica fac ovitrelle , marti program in 2. sic Ovulez luna asta fix cu partea dreapta unde trompa e functionala. Yuhuu. Sper ca anul nou sa vina cu vesti noi. Se pare ca ceaiul de cretisoara si branca ursului da roade doar dupa 9 zile . Va pup pe toate!
elenya
Scris: Friday, December 12, 2014 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 12/8/2014
Buna dimineata fetele!!! hearts Si eu m-am trezit binedispusa azi, ce zi frumoasa, n-am mai vazut soarele de ceva vreme love love Tin sa va anunt ca aseara iar am avut test de ovulatie pozitiv, mai pozitiv ca cel de alaltaieri love Bebeleala la greu si aseara Hilar Hilar Sa vedem dupa amiaza, e posibil sa iasa si azi test pozitiv? Daca nu devine negativ, inseamna ca ovulatia tot nu s-a produs nu? Pupiciiiiii coeur coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.