|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Andreea~Simona wrote:Multumesc, crissy! Sarbatorile acasa in tara ta si alaturi de familia ta sunt cele mai frumoase! Departe de aceste lucruri nu esti pe deplin fericit...... Clawdia 7 ani de strainatate m au facut sa simt ce e mai rau :))) si de asta te inteleg perfect.in 7 ani am petrecut 2 craciunuri acasa din care al doilea m a convins sa ma intorc definitiv.Poate linistea sufleteasca de care o sa ai parte o sa ajute la liperea lui bebe. |
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Andreea~Simona imi pare rau pentru testul negativ, dar ma bucur ca gandesti pozitiv. Asta e cel mai important. Eu dupa 3 inseminari nereusite am ramas natural. |
| Andreea~Simona imi pare rau pentru testul negativ, dar ma bucur ca gandesti pozitiv. Asta e cel mai important. Eu dupa 3 inseminari nereusite am ramas natural. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2014 Mesaje: 179
| Crissy sper sa imi regasesc linistea sufleteasca si sa ma bucur de fiecare moment petrecut impreuna cu cei dragi. Cerradia sper sa am si eu noroc.... noi incercam de mult timp si nu am descoperit inca problema, diagnosticul fiind infertilitate inexplicabila, deci as avea sanse sa raman si natural la fel ca tine. Va doresc tuturor o zi minunata! Eu ma apuc de bagaje pentru ca asa imi trece timpul mai repede si nu ma mai gandesc la lucrurile negative. pe toate |
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Andreea~Simona imi pare rau de testuletul tau , dar ma bucur sa vad ca esti optimista . Si cum am auzit ca vi acasa de sarbatori ma bucur si mai mult, pentru ca nimic nu e mai frumos decat sa fi alaturi de oameni care te iubesc in aceste momente frumoase.
Claudia . si Doamne ajuta
Simm grij de tine... si ce tot faci cu stresul alal??? mai lasa si la alti ca la tine e nevoie si de loc pentru bebe . te pupic
Magdaa ia uite cui trebe sa trimit vreo 2 agitate astept vestile de la testarea ta, si Doamne ajuta sa fie cu ochisori . Pupicei
Hope ai un beta baban tare FELICITARi inca o data si muuult a muulta sanatate
Simona 30 bun venit in club si dupa datina... sedere scurta la gravitate e loc berechet si e muult mai tare .
De la A la Z transmit si . spor tuturor la bebelit si la facut curatenie sau cumparaturi. si sa ploua /ninga cu cat mai multe teste positive
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2014 Mesaje: 88
| Ok fetele, asa voi face!!!! va pup pe toate si sa auzim de cat mai multe teste de sarcina pozitive! |
| Andreea~Simona wrote:Crissy sper sa imi regasesc linistea sufleteasca si sa ma bucur de fiecare moment petrecut impreuna cu cei dragi. Cerradia sper sa am si eu noroc.... noi incercam de mult timp si nu am descoperit inca problema, diagnosticul fiind infertilitate inexplicabila, deci as avea sanse sa raman si natural la fel ca tine. Va doresc tuturor o zi minunata! Eu ma apuc de bagaje pentru ca asa imi trece timpul mai repede si nu ma mai gandesc la lucrurile negative. pe toate Andreea ~Simona Iti doresc sa fii mult mai norocoasa ca mine, sa ramai si sa fie totul bine pana la capat, la mine sarcina s-a oprit din evolutie. Spor la bagaje. |
Inregistrat: 9/7/2011 Mesaje: 104
| Juwy,Clawdia multumesc fr ca va ganditi la mn...daca la fetita mi a iesit testul pozitiv dupa o luna jum de la ult cm...at si pt bebe nr2 mai astept cu testul...pupici |
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 94
| pup fetele mele dragi Juwi chiar dc nu te cun pesonal im1 dai o stare minunata de cate ori scrii ceva amtot facut teste ultimul sambata trecuta dar a fost negativ te draga mea Sim ibita nu prea apuc sa dau cafeluta ca inca am o gramada de treaba la doctor as vrea sa aj dupa sarbatori acum vreau sa ma bucur de ele |
|
Inregistrat: 2/12/2014 Mesaje: 179
| Juwy, cerradia. |
|
Inregistrat: 12/6/2014 Mesaje: 12
| Din pacate mai avem de muncit la bebe. Se pare ca nu a fost sa fie luna asta. Am inceput sa i-au Myo-Sun de o luna, sper din suflet sa ma ajute, 3 luni am de luat. Va pe toate si sper sa fie la voi cadoul mult asteptat de Craciun. Multumesc de sustinere si bafta la toate.Imi pare rau pentru vestile ce le-am citit, poate luna viitoare este cu noroc si anul care vine va fi mai bun.
Noapte buna. |
|
Inregistrat: 12/6/2014 Mesaje: 12
| Am sa va tin la curent. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Andreea imi pare rau pentru testul negativ.Nu mai stiu, tu ai facut inseminare cu stimulare sau pe ciclu natural? Tu ai facut toate analizele:HSG, histeroscopie, hormonale, trombifilie si au iesit toate bine? Iti doresc sa vina bebe cat mai curand la tine in burtica. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Neata fetelor , eu sunt bine dispusa azi. A ieČ™it si soarele! Aseara am fost la medic, monitorizez foliculii si endometru. Erau mai frumosi ca oricând in ultima jumatate de an. Duminica fac ovitrelle , marti program in 2. Ovulez luna asta fix cu partea dreapta unde trompa e functionala. Yuhuu. Sper ca anul nou sa vina cu vesti noi. Se pare ca ceaiul de cretisoara si branca ursului da roade doar dupa 9 zile . Va pup pe toate! |
|
Inregistrat: 12/8/2014 Mesaje: 88
| Buna dimineata fetele!!! Si eu m-am trezit binedispusa azi, ce zi frumoasa, n-am mai vazut soarele de ceva vreme Tin sa va anunt ca aseara iar am avut test de ovulatie pozitiv, mai pozitiv ca cel de alaltaieri Bebeleala la greu si aseara Sa vedem dupa amiaza, e posibil sa iasa si azi test pozitiv? Daca nu devine negativ, inseamna ca ovulatia tot nu s-a produs nu? Pupiciiiiii |
|
|