|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Multumesc de incurajari, fetele! Am vb cu medicul si mi-a zis si el de aceste tulburari si ca nu crede ca e sarcina, dar sa fac test. Am facut testul dimineata si e negativ. Ca mijloc de contraceptie el imi recomandase steriletul, dar ceva imi spune ca nu e de mine. Ma mai documentez dar intr-adevar, de cand m-am intors la pastila am tenul incarcat, imi cade parul, poate e si dupa sarcina dar prea mare coincidenta. Toata experienta asta m-a convins ca imi mai doresc macar un copil, deci eu sper sa ma intorc oficial printre aspirante intr-un an, daca voi fi sanatoasa! Pana atunci, va doresc tuturor sa va mutati casuta la gravidute, sau la mamici! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Multumim de urari Simona, te asteptam in club cat de curand !!! Eileen, multumesc pt agitate, ti le servesc si eu cu drag poate luna asta pasim de mana in clubul gravidutzelor |
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2014 Mesaje: 83
| Salut fetelor
Cine, ce, mai dospeste ?
Andreea ? nerabdarea e mare, stim... sper sa ne incanti in cateva zile cu 2 liniute
Doina, bravo ce decizie inteleapta cu dulciurile. daca as reusi sa ma tin si eu de o astfel de restrictionare a dietei... ce bine ar fi!
Leila si Eileen, mai punem niste "agitate" ca sa fie sigura treaba
Juwy, acum ca ai primit unda verde nu ne mai scrii "romane" ?
Mihaela , unde esti ? hai cu testul
Eu am cam iesit din schema pe anul asta. Eu si Rozi suntem prietene bune, se pare Musai trimis dragul sot la analize, sa vedem cum stam. Luna asta a fost magnifica din alte puncte de vedere. Ovulatie depistata, faza luteala fix 14 zile si multe naturiste care probabil o sa-si faca efectul tot mai bine, pt ca am de gand sa le continuam.
Va puuuup
all |
|
|
Inregistrat: 4/2/2014 Mesaje: 76
| Buna fetelor, trest nu am facut ca am asteptat sa merg direct la ecograf. Azi este a 5-a zi intirziere, nustiu cite dpo pt ca nu am urmarit luna asta. Medicul mi-a zis scurt clar si raspicat "sarcina 2 saptamini, nu ridica, nu fa efort, nu fa bai fierbinti ca inca nu e prins bine", eram atit de entuziasmata ca am uitat sa il intreb, cum naiba se face sa am 2 saptamini daca eu deja am 5 zile de intirziere??? Nu stiu ce sa cred, acum stau cumintica in patut si ma informez pe net, mi-e frica sa nu-mi pierd puiutul daca e acolo. Durerile de sini s-au mai ameliorat, si simt acolo jos parca as avea un balon, deasemenea am eliminari cu aspect de albus de ou. Ma tem de o dezamagire... |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Simona83 apropo de metode contraceptive (exista si un topic special si s-a mai discutat si acolo)anticonceptionalele nu impiedica conceptia - scuze de cacofonie - ci impiedica implantarea embrionului. Personal cunosc pe cineva care are doua fetitze - una conceputa cu anticonceptionale si cealalta cu prezervativ.
Aceasta info legata de anticonceptionale este cam ascunsa de medici pentru ca exista o gramada de femei care nu le-ar mai folosi din considerente religioase sau etc. - pentru ca practic este un avort neimplantarea embrionului, ca sa nu mai vorbim de aspectele endocrinologice.
|
|
|
Inregistrat: 11/1/2014 Mesaje: 8
| Mihaelala1 cand mergi la ecograf ? Si eu am scurgeri ca ale tale si maine fac 6 saptamani :d Abea astept sa va vad cu 2 liniute Eu am fost azi la doctor si s-a vazut inimioara . A zis ca e bine si e in evolutie . Doamne ajuta !!! Ma mai duc peste o luna |
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Buna fetelor
Incep prin a ma scuza pentru absenta nemotivata dar a inceput o perioada mai stresanta la mine nimic foarte grav, doar stresant . Si pentru ca acu cateva zile am promis ca va imbratisez pe toate pe rand incep romanul: :001017:
Flor3ntza . Nanny e mamica noastra spiritual si tare ne bucuram cand mai trece pe la noi prin vizita iar acum ca e burtica stam cu sufletul la gura si asteptam vestile de la ea .
Mihaela stai ca sunt grea de cap... am citit SARCINA HEI poi atunci fara pesimism mami ca ne certam... tu ai un puiut mic acolo, fi vesela si bucurate tare tare ca e acolo, ca daca el vede ca tu esti happy se lipeste tare tare acolo in cuibusor si nu pleaca nicaeri haide mamicule frunticu sus stai cumintica si ai mare mare grija de tine, dar mai cu seama RENUNTA LA PESIMISM . Astept vesti Edit: mai luat prin surprindere si am uitat sa te , gata ... mnu stai ca trebe sa iti mai dau inca una ca acu sunteti doi, deci , acu gata
Andreina multa multa sanatate si sa iti revi foarte repede din anemie . Ma bucur ca s-au reglat lucrurile si la tine si sper din tot sufletul sa vi foarte curand cu un test pozitiv. Acum despre acidu folic nu stiu ce sa spun, stiu ca ajuta mult in situatia noastra, da nu stiu daca si regleaza, orcum daca sa reglat , de la el sau nu , nu conteaza, important e ca sa reglat, iar tu te-ai mai relaxat
Nico si ce imi pare mie se intrevede ceva cu ochisori pe la tine??? te trec pe galerie
Simm ooo patru zile la munte ce nu as da sa pot sa fug si eu , macar 2 zile. Da asa se pare ca Mosu a primit scrisoricile noastre si ne pregateste cadoute acu nu ne ramane decat sa asteptam iubarete . Acid folic si eu iau, mda nu am observant sa imi fi modificat ceva sau poate nu am dat atentie .
Ioana la tine ce e nou... ca maine ii 13 ?? ceva semen ca vedem dublu?? eu inca fac galerie
Leila si imi pare tare rau sa aud ca la voi sunt mici tensiuni. sunt sigura ca este doar o faza si ca cu multa delicatete si iubire are sa fie totul bine la final. iti doresc multa liniste si sa treceti cat de curand peste situatia ivita. Multumesc pentru gandul bun . La tine cum e? vad ca ai trecut de ovulatie, iar din ce am citit tind sa cred se cere sa te trecem la galeria pentru dublu??
Andreea~Simona cat despre test la 10 zile eu cred ca e usor cam repejor, si ce-i cu pesimismul asta mai ai 4 zile renunti asa repede hai hai frunticu sus stii regula pana nu vedem pe rozi nu renuntam la speranta si nici dupa pentru ca e o noua luna si o noua sansa
Doina oare ce ne pregatesti tu acolo ?? galerie si la tine Cat despre din prima... stiu si eu ... nu ar fi rau ... mda... hmmm ... sunt destul de sceptica. Vad ca te-ai pus serios pe slabit... dar fara dulciuri... acu stiu ca nu sunt sanatoase... da tare sunt bune destresante . Orcum ma bucur tare mult ca iti iasa si ca ai reusit sa dai jos un pic, sper sa ajungi la greutatea dorita si cand o sa ajungi la burtici sa te invidiem dragalas pentru ce mamica siluet esti
Simona83 noi te asteptam oricand este pregatita si Doamne ajuta sa iti iasa din prima Pana atunci pupiceste galuscuta aia mica si din partea noastra
Eileen si daca Leila te-a deconspirat ... apoi atunci hop si eu cu galerie
Aliana acu mno ma prins valul . Ma bucur sa aud ca si la tine lucrurile merg ceas... sunt sigura ca si la sotu tau toate sunt ok... mai trebe doar un pic de munca si cand te astepti mai putin eca ne vi cu testuletu
Maria m si felicitari ma bucur ca ai reusit sa auzi inimioara la bebe, e un moment tare frumos. Iti doresc multa sanatate si sarcina usurica
Carmen , Biancaanamaria , Maryella , Claudia , Irina , Luizika , Magda , Marina si daca am uitat pe careva A-Z la toate . sunteti bine asa-i??
Aaaa si burticutele Nanny , Alina_Diana , Anelise sanatate multa atat voua cat si la piticoti din burticute
Cat despre mine... un pic de stress, 2 zile DPO ( e 11:45 deci e ca si 13 - noiembrie deja), dureri crunte de ovare, albastrel si cu mine divort again , am inceput la recomandarea medicului sa iau progesteron natural cica daca e sa fie sa ajutam un pic, si cred ca cam atat deocamdata.
Pupicei sa aveti o noapte linistita ( mai bine somn usor ca sigur cam toate sunteti in pat) iar cum sigur abia in zori o sa vedeti "romanul" va urez de pe acum o zi usoara de joi 13 plina de bucurii si lucruri minunate all |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Buna seara! Mihaela doamne ajuta sa fie bine, acum nu-ti ramane sa fii cumintica si sa asculti de doctor, un concediu ar prinde bine....pentru a te rasfata sotul pe tine si bebe felicitari si sa auzim vesti foarte bune
Maria m felicitari pentru inimioara micuta, veti avea un craciun frumos si plin de fericire stiind ca in burtica e cineva care creste si va va bucura pe tot restul vietii, peste o luna asteptam vesti foarte bune
Aliana imi pare rau ca rozi tine sa-ti fie alaturi in continuare , success sotului la analize si sa fie cu vesti bune , timpul nu este pierdut cu siguranta in luna ianuarie vor fii multe berze pe aici care o sa dea buzna
juwy ce faci? speram ca esti bine
Andreea asteptam vesti bune cu doua liniute, barzoiul cred ca s-a oprit la tine
Leila pe cand ar trebui sa NU MAI VINA ROZI?!
Noapte linistita si pe toate fetele le |
|
|

| ioana_29 wrote:Buna seara! juwy ce faci? speram ca esti bine
uite aici nu am somn si scriam " romanul " sunt bine , pachetel cu stres , ma tot trimit in pat . multumesc de gand . sper ca tu ne areti ceva cu liniute curand .
Pupicei si grija de tine |
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Mihaela felicitari mamico! Sarcina usoara si binecuvantata! Ia bea mataluta cate o cana -2 de ceai de cretisoara pe zi care ajuta la fixarea sarcinii. Progesteron ceva nu ti-a dat medicul? E f posibil ca ovulatia ta sa se fi produs mai tarziu decat crezi si de asta sa fie asa micuta sarcina. Eu una am inteles ca medicul ti-a zis efectiv de sarcina cat are, nu a calculat de la ultimul CM, ci doar perioada de la ovulatie pana acum.Incearca sa te linistesti si sa te gandesti cat mai pozitiv la puiul tau, sa ii dai si lui curaj. |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Neata aspirici! Ce matinale si nocturne sunteti! Sa aveti o zi superba si numai vesti bune! juwy.l si de la mine . Eu nu prea inteleg de ce albastrel isi baga iar coada, sigur nu e o problema cu bila? In general cand e ceva deranjat acolo, varsa in stomac lichid toxic, si poate asta e o problema...Cerceteaza si partea asta... Pupici la toata lumea!! Mihaela, sarcina usoara si multa relaxare. Vezi ce muzica iti place, si las-o sa-ti schimbe starea, ceai de cretisoara, ajuta mult fixarea, si fara sa faci efort! |
|
|

Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Neata o canita de ceai si o cafeluta de la mine Azi ar trebui sa vina rozi....inca nici un semn,de fapt putin vizibil aseara pe slip niste pete roz,nu goarte vizibil,om vedea pana maine ce v-a fii! Va pup si o zii frumoasa in continuare |
|
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Buna dimineata! Juwy multumesc pt urari. Sunt bine, dar am momente cand o iau pe aratura atunci cand ma viziteaza rozi. Ma tin eu tare, dar … Sper si eu ca si tine ca unul din Mosi (Nicolae, Craciun) sa ne aduca si noua cadoul mult dorit. Mihaela Stai cumintica in pat si asculta sfatul medicului. Te asteptam cu vesti bune. Andreea si eu cred ca te-ai grabit cu testul. Fii optimista! Bine, nu prea sunt eu in masura sa vorbesc de optimism si de teste facute prea devreme , dar simt ca in cazul tau totul va fi bine. Sanatate multa tuturor! Va pup pe toate!
|
|
|

| neata cu greu cu greu va citesc printre gene asa imi trebe.
Carmen nu am probleme deloc cu fierea ca am cercetat si pe partea aceea, medicul a spus ca e de la hormoni pentru ca starea imi apare la ovulatie, ceva legat de tablete si hormoni... Acu cine o stii... Bine ca e doar o data pe luna ca so Rozii . Oricum daca nu imi da pace o sa mai insist sa caute medicu o solutie. Multumesc pentru grija si o si superba si tie
Ioana ... Astept si ma rog sa nu fie Rozi... Ca tare mi-ar placea sa aud ca e cu ochisori .
Andreina apoi cand da buzna nepoftita cam asa e pe la toate cred. Relax si toate au saa se rezolve  Maryella
Mihaela
Leila, Eileen, Andreea~Simona, Nico, Doina :
Simm, Aliana, Biancaanamaria, Claudia, Irina, Luizika, Magda, Marina, plus daca am scapat pe cineva 
O zi superba si linistita. |
|
|
Inregistrat: 9/7/2011 Mesaje: 104
| Neatza fetele....noi acum ne am trezit...cam tarziu dar fetita mea e in ton cu vremea:))) va pupam p toate si citesc mereu cu interes fiecare postare...sa auzim numai vesti bune...pupici la toate |
|
|
|
|