|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/29/2014 Mesaje: 45
| La multi ani si de la mine, cu intarziere, pentru toate cele care astazi si-au serbat ziua de nume! Va pup! Un weekend minunat in continuare sa aveti si sa bebeliti cu spor! Alina_diana, multumim pt praf de burtica. Si ai rabdarica, o sa se vada si burtica. Va pup, fete dragi! :* :* :* |
Inregistrat: 4/2/2014 Mesaje: 76
| Buna fetelor, pentru prima data astept cu nerabdare sa vina rozi si sa incep cu stimularea ovarelor. Luna asta mi-am propus sa fie ultima si cea decisiva. Apropo azi am dat si peste branca ursului, la noi la Chisinau nu se gaseste la farmacii, doar la clinici private, stie vineva cum se foloseste? Succese tuturor la bebelit, si speram ca noiembrie vine cu surprize. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Buna fetelor! La multi ani! celor ce si-au serbat onomastica ieri. ioana_29 multumesc! Am vorbit cu medicul si mi-a recomandat sa consum sucuri naturale si alimente care contin fier. Eu obisnuiam sa beau sucuri cu mere, sfecla rosie si morcov, dar in ultima perioada mi-am cam neglijat alimentatia si s-a cunoscut. Am inteles ca nu e bine ceea ce fac si de vineri sunt foarte cumintica si sunt atenta la ceea ce mananc. Va pupicesc pe toate si
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| buna fetele, am facut dimineata test si binenteles e un Negativ Asta e....voi mai face unul dupa perioada cand vine rozi ar trebui pe 13 va pup o saptamana foarte buna va doresc si senina |
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Buna seara
Andreea~Simona
Carmen intradevar pluteste, pluteste si ne umple sufletele cu bucurie . Iar cand vine de la voi e plina de energie si speranta all Multa baffta cu Ignorul pentru soacra ma bucur sa aud ca iti iasa si ca esti mai bine
Buna Cori. Noi vedem ce scrii si asteptam sa vii cu detalii ca sa te putem ajuta.
Maryella, Leila, Claudia, Aliana, Biancaanamaria, Irina, Luizika si Nanny
Simm pe unde umbli?? sper ca esti bine si bebelesti de spor pentru liniute
Magda ma bucur sa aud ca sunteti mai bine. ser sa scapati foarte repede si de necesitatea antibioticului si sa ramaneti sanatoase
Nico spor am... cu locul e mai greu . Dar tu esti harnicuta nu gluma furnicuta in toata regula . sa ai spor si grija de tine
Eileen e tare greu cu vestile astea, mdar trebuie sa fim barbate si intradevar atunci cand ai fost pe acolo, lucrurile au alta culoare , chiar daca timpul a trecut iar durerea a devenit parte a fiecarei zile. Dar noi stim, ceea ce nu omoara, ne face mai puternice , iar visul frumos va fi realitate .
Hope m-am tot chinuit sa caut cuvinte care sa fie nimerite si sa aline durerea din pacate nu am gasit . Imi pare tare rau pentru tine si sper sa iti dea Dumnezeu puterea de a merge inainte si de a gasi liniste in sufletul tau ai grija de tine si gaseste ceva care cel putin aparent sa iti aduca energia de a gasi speranta, caci speranta e ceea ce lumineaza si aduce la viata visele frumoase, chiar si acolo unde aparent nu vedem lumina . Iti doresc sa ai parte de multa sanatate si multa dragoste in jurul tau acum in aceste momente grele .
Marina suntem aici pentru tine cu pumnisorii stransi si cu rugaminti catre Doamne Doamne, sa iti fie totul bine la Hsg si sa ai parte de un medic cu mana foarte buna
Maria astept cu mare nerabdare vestile de la eco cat despre ingrijorare, fi calma, totul are sa fie bine
Ema multumesc mult pentru ganduletul catre mine . sper sa vina repede bebelinul, insa nu cred ca sunt chiar pregatita pentru din prima dar daca vine ma pregatesc repede . am vazut poze cu bebe la mamici sa fiti sanatosi si sa creasca mare bebelinul la fel de frumos, mancacios si bun de pupacit
Andreina spanacut pentru anenie si multe vegetale crude eu cu astea am reparat-o mult spor si sanatate multa
Ioana pupicei si de la mine iar pana nu o vezi pe Rozi keep the hope
Alina_Diana sarumana pentru prafusor si relax bebelinul e bine, burticul are sa se vada mai curand decat crezi iar noi o sa iti admiram frumusetea de dambulet in timp ce vom astepta sa creasca al nostru ca sa te putem concura multa sanatate burticoaso si ai grija de voi de amandoi
Doina La multi ani nepotelei tale sa creasca mare si sa fie sanatoasa iar tu sa ii daruiesti curand un verisor sau o verisoara cu care sa se mandreasca
Mihaela mult spor si Doamne ajuta sa fie cu liniute . BU se ia pana la ovulatie din z1 a CM. Tabletele de iau de 3 ori pe zi cate 2, iar tinctura tot de 3 ori pe zi cate o lingurita in 100 ml de apa. Iti dorim si tie mult spor si Noiembrie TE RUGAM , te rugam frumos frumos pune doua liniute pe teste
La mine sa intors iar albastrel nu stiu ce sa ma mai fac cu el da buzna in curtea mea de parca aici sta . In rest sunt putin obosita si agitata si abia astept sa treaca perioada asta. Zunt in Z9 deci astept outul , bebelim de zor si speram sa iasa cu ochisori
Va pupic pe toate . Iar pentru ca maine e luni va doresc o saptamana usoara . |
|
Inregistrat: 3/26/2013 Mesaje: 109
| ha ha ha Nanny ai stat atat de mult la aspirante ca acum nici gravida nu scapa fetele astea de tine felicitari pentru primele masuratori, ai sa vezi ca de data asta va veni baietelul . Eu stiu ca visele cu soricei anunta baieteii dar fie ce o vrea Dumnezeu, sanatos sa fie sa va bucure viata te puup |
|
| Multumesc juwy, eu o sa iau picaturi, insa am momentan 2 zile intirziere cm, daca ceva fac marti un test, totusi noiembrie vine cu schimbari. Va pup si va doresc ca luna aceasta sa fie decisiva pt fiecare. |
|
Inregistrat: 9/7/2011 Mesaje: 104
| Juwy am scapat de antibiotic ...sa termin si cu cicloanele....si apoi pe treaba sa vina bebe nr 2 :d...succes pt toate fetele...sa vedem numai teste cu 2 liniute... |
|
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
|
Mihaela sa nu iei BU pana nu afli sigur de bebe. Ca nu e voie sa iei BU in sarcina. Pupici si Doamne ajuta sa fie liniutele mult dorite MARTI si sa nu mai trebuieasca nici o BU
Magda orice or fi cicloanele alea daca nu pleaca repede ma iau de ele . si hai hai pe treaba ca bebe unu vrea semen cu 2 liniute sub bradut ca bebe 2 e pe drum . Multi pupicei si grij de pitica si de tine bineinteles
Pupici |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Neata fetelor! Juwy chiar cu spanac am inceput, tocmai eu care eram anti spanac am mancat vineri cat n-am mancat toata viata. Am inceput sa beau si sucuri naturale asa ca sigur o sa fiu bine, nu-mi fac griji. Azi declar z1 si ma bucur ca s-a reglat totul si la mine pt ca de cand cu proiectul bebe rozi ma vizita intr-o luna la 28 de zile, in cealalata luna la 32,33, si chiar 37 de zile. Acum e la 27, 28 de zile asa cum era inainte. Oare acidul folic are vreo legatura cu reglarea asta? Va pupicesc pe toate si va doresc sa aveti o saptamana frumoasa si spor la bebelit!
|
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 94
| Neata haide ti la cafeluta eu de vreo 2 zile ma simt cam ram cu o greata de zici ca s a terminat lumea Juwy imi place la nebunie sa am totul din mainile mele ei desi uneori e greu la sfarsit merita efortul |
|
Inregistrat: 9/2/2014 Mesaje: 102
| Neata iubitele mele Hai ca am aparut si eu la cafeluta cu forte proaspete Ma iertati ca am chiulit atata dar am fost vreo 4 zile pe la munte si ne-am incarcat cat am putut bateriile. Am stat oricum si v-am citit si abia asteptam sa imi beau cafeaua cu voi Juwy vaaai cat m-am bucurat cand am aflat de unda ta verde. Inseamna ca nu ai de ce sa te gandesti la problemute si ca Mosul a citit scrisoarea si se pregateste sa trimita cadoutele Doinanuta sper si eu sa eliberezi locul pe lista si sa fugi la gravidute Andreea cum esti? Parca nu mai am rabdare sa iti vad liniutele. Hai cu vestea cea buna Eileen in sfarsit vine unda verde si la tine Iti trimit o doza de optimism si sper sa apari pe lista cat mai curand doar ca de data asta sa fie lista viitoarelor mamici Andreina hraneste-te sanatos sa scapi de anemie si sa te vedem cu un bebe sanatos si frumos cat mai curand cat despre reglarea ciclului clar e semn bun. cred ca dupa ce te-ai apucat de bebelit s-a dereglat pt ca te gandeai la asta prea mult si acum se vede ca esti pe drumul cel bun Ioana imi pare rau pentru testul tau negativ dar te-ai cam grabit daca abia pe 13 treb sa vina sa te vedem cu un test pozitiv pe 14 si chiar daca nu va fi luna asta sunt sigura ca va fi oricum foarte curand Mihaela sper sa vii cu liniute in loc de rozi si marti sa fie aici un big partyyyyy care sa continue cu liniutele celorlalte fete programate la testare saptamana asta . Iar in cazul in care apare nerusinata sunt sigura ca vei avea succes cu branca eu abia am terminat de luat doza pentru prima luna si deja vad ca imi regleaza menstruatia...poate ajuta si sa se implanteze un pui mic Leila,Carmen,Marina, maryella, aliana, clawdia, bianca, nico va pup si imbratisez cu drag pe toate iar pe cele pe care am uitat sa va mentionez va imbratisez de 2 ori sa ma iertati Of fetelor... am citit despre Hope....si nici nu stiu ce cuvinte ar putea sa o faca sa se simta mai bine...sper sa ii dea Dumnezeu forta sa treaca peste asta, sa isi revina cat mai curand si sa devina mamica asa cum isi doreste si cum ne dorim toate.. La mn cred ca ovulatia s-a produs aseara sau urmeaza azi. Aseara am avut cel mai pozitiv test de ovulatie vazut vreodata BU si ceaiul de coada soricelului sau poate duphastonul de luna trecuta si-au facut treaba si m-au ajutat sa ovulez in z 14-15 in loc de 23-24 de lunile trecute...poate cine stie..spre finalul anului sau anul viitor vin si eu cu testuletul pozitiv App. Eu iau acid folic de cateva luni si am observat ca dupa ce iau pastiluta merg la baie foarte des...Ar trebui sa fac o pauza? Ca auzisem ca daca este in exces se elimina urinand mai des... Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata plina de vesti bune
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Buna fetelor Ce veselie e pe aici Simm , si eu sunt optimista , dar primesc si doza ta Sunt bine, momentan fara probleme, si sper sa ramana asa Cat despre lista ...nu o sa ma mai vedeti pe acolo ...pentru mine nu asta e important Pt acid folic nu e nevoie de pauza Ioana, nu ai rabdare deloc...e prea devreme pt test Leila , cum esti ? Juwy
Nu am timp sa va iau pe toate la rand , dar va doresc liniste si multa iubire O zi frumoasa !! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Buna ziua aspiranta dragalase! Eu incep postarea prin a imi cere scuze ca nu am mai scris, am o perioada tare delicata, atat eu cat si sotul parca am.luat-o razna..in fine sper sa trecem repede peste pt ca sincer ajung la capatul puterilor. Va multumesc din suflet ca va amintiti de mine in postari si ca imi trimiteti pupicei si imbratisari. Va trimit si eu inapoi dubluuu !!! Andreea, spune-ne cum te mai simti! Bebe da semne, ceva..? Juwy ma bucur pt unda verde, sper sa se prinda din prima ! Simm, Eileen luna asta e ultima sansa pe anul asta pt bebe.. De vineri incepe postul si gata pt mine cu bebeleala . Nicodavid, ioaba va tin pumnii sa faceti inca un bebe mic si scump. Clawdia, Ria, Andreina , Bianca haideti fetelor la treaba pe cai va puup Doina, Maryella, Carmen, Aliana, veteranele.. Doamne ajuta sa ne dea Dumnezeu de craciun tuturor un dar minunat, cu ochisori mari si obraji bucalati. Marina , Luizik , va puuup si va imbratisez !! , |
|
| Fetelor, are rost sa fac miine dimineata un test? daca de vineri am dureri usoare in zona de jos, sini super tensionati (nu i-am avut asa din februarie curent) si stare de somnolenta, plus la asta simbata am facut sauna, ceea ce ar fi favorizat declansarea menstrei. Sint nedumerita si in acelasi timp mi-ar placea sa fie adevat, dar mi-e frica de un nou esec. Nu mai bine venea ea, rozi la timp si ma lasa in pace sa lucrez cu BU??? Leila vad ca esti 3dpo, no stress si te asteptam cu 2linii. Pupici la toate |
|
|