Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Ai dreptate , eu aveam selectat 30 oct pe calendar si am socotit pana atunci Speram sa fie un bebe mic si rusinos |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 9/29/2014 Mesaje: 45
| Neata aspirici! Bianca, dar nu se considera ziua 33 la tine? eu asa cel putin calculez...CM 22 septembrie...si incep sa calculez fiind Z1, si azi 24 oct...33 de zile...Sa dea Dumnezeu sa ai bebelusul mult dorit. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/2/2014 Mesaje: 102
| Neata aspirici asa cu inatarziere ca de azi dimineata fug de raceala Bianca, Marina are dreptate...z33 e la tine. totusi nu inteleg cum calculezi cand zici ca ai intarziere 5 zile si totusi ultimul contact la care puteai ramane a fost acum 10 zile..cate zile are ciclul tau de obicei? daca crezi ca ai ovulat acum 10 zile ar insemna ca abia peste 4 zile ar trebui sa apara menstruatia si daca nu apare sa te testezi. Iti doresc sa fie bebe si sa pleci luna asta la burticute Nico ce scump e baietelul tau vreau si eu unul Sunt sigura ca anul viitor va primi si surioara  Eileen, Leila fugiti la burtici si mai luati si alte fete cu voi . Poate La iarna vin si eu cu juwy Va pup pe toate si va doresc o zi calduroasa |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 94
| Simm puupp si sunt sigura ca in cel mai scurt timp vei avea sufletelul tau |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| simm wrote:Neata aspirici  asa cu inatarziere ca de azi dimineata fug de raceala Bianca, Marina are dreptate...z33 e la tine. totusi nu inteleg cum calculezi cand zici ca ai intarziere 5 zile si totusi ultimul contact la care puteai ramane a fost acum 10 zile..cate zile are ciclul tau de obicei? daca crezi ca ai ovulat acum 10 zile ar insemna ca abia peste 4 zile ar trebui sa apara menstruatia si daca nu apare sa te testezi. Iti doresc sa fie bebe  si sa pleci luna asta la burticute Nico ce scump e baietelul tau  vreau si eu unul  Sunt sigura ca anul viitor va primi si surioara Eileen, Leila fugiti la burtici si mai luati si alte fete cu voi  . Poate La iarna vin si eu cu juwyVa pup pe toate si va doresc o zi calduroasa Eu mi-am calculat in felul urmator in 22 sept prima zi a ultimei menstruatii, ciclu de 28 de zile regulat ovulatie din 3-8 oct dar in data de 12-13-14 oct am avut dureri mari de ovare si mijloc si asta ma face sa ma gandesc ca am ovulat atunci si daca as fi ramas in 14 atunci azi ar fi a10 a zi de la ultimul contact de la care as putea sa ramam insarcinata. In 20 oct trebuia sa imi vina rozi si nu apare ,cam aste sunt calculele mele...
|
|
| Daca ovulatia a avut loc asa tarziu inseamna ca si rozi vine mai tarziu, dar daca a avut loc normal la inceputul lunii poate cand ai avut dureri s-a implantat ceva . Mai asteapta cateva zile si repeta testul sau fa o analiza de sange |
|

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| simm wrote:Daca ovulatia a avut loc asa tarziu inseamna ca si rozi vine mai tarziu, dar daca a avut loc normal la inceputul lunii poate cand ai avut dureri s-a implantat ceva  . Mai asteapta cateva zile si repeta testul sau fa o analiza de sange Mai fac un test marti si daca e tot negativ vineri imi fac programare la ginecolog sa vad ce imi zice , dar eu tot presimt ca e bebe |
|

| Fetele vreau sa va intreb...In 11 oct am facut test de ov, care a iesit negativ, apoi in 12 si 13 oct testele au fost pozitive. In 14 oct n-am mai testat. Am bebeli in 12, 14, 16 oct...cum credeti e ok? am prin ovulatia? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| }{Marina}{ wrote:Fetele vreau sa va intreb...In 11 oct am facut test de ov, care a iesit negativ, apoi in 12 si 13 oct testele au fost pozitive. In 14 oct n-am mai testat. Am bebeli in 12, 14, 16 oct...cum credeti e ok? am prin ovulatia? E fff bine. Doamne ajuta! |
|

| Multumesc Leila! Sa-ti dea si tie Dumnezeu cat mai curand minunea pe care o astepti. |
|

Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Buna
Nicoleta mult spor cu tincturile si sa fie fie cu efect rapid .Flacaul tau e adorabil multa sanatate sa aiba si daca tot isi doreste o sulioala ca sa nu ii ia masinle... apoi Doame ajuta sa iasa sulioara.
Alina_Diana sunt cu ochii pe tine chiar daca esti la burticute Eu multumesc sunt mult mai bine acum fata de saptamana trecuta. Cu sotul am stagnat un pic, mdar la cum am fost nici nu avea cu cine. In rest de luni incolo astept pe Rozi iar dupa ea... sunt pusa pe fapte mari Te pupicesc pui cu pui 
Carmen multumesc asemenea. Si o imbratisare virtuala in caz ca Rozi te-a nacajit cum ii sta in fire uneori. Ma bucur sa te vad asa linistita, sunt sigura ca o sa vii curand cu vestea cea mare
Eileen cu albastrel a fost poveste lunga si se pare ca in mare masura sa datorat incompatibilitatii dintre naturiste si un medicament , pe care mi la prescris medicul, si, la care se pare eram alergica . In prima faza a aparut starea de greata, care am crezut ca e de la BU , iar apoi albastrel inclusive de la apa, iar apoi spital, unde bineinteles ca nu am mai putut lua nici unu din medicamente iar starea mea sa amaliorat rapid . In lipsa de alte cause , medicul care s-a ocupat de cazul meu, a hotarat sa verifice cum ma inteleg cu medicamentele si daca nu cumva era de la ele , si atunci a aparut surpriza . Acum pana la Rozi nu mai iau nimic, iar dupa Rozi am sa reiau BU tablete, impreuna cu tinctura de Zmeur, si tablete de Macca ( asta mi-a recomandato tipu de la spital, cand a auzit ca eu si sotu avem probleme la dragasteala , a spus ca de la asta nu ma mai dau jos de pe el ). Iar la urmatorul Rozi ni sa spus ca avem sanse sa primim unda verde Deci eu numar nerabdatoare Tu ai primit sau mai ai si tu pana la urmatoarea Rozi??
Mon Sarumana pentru prafusor eu fac colectie pentru momentu potrivit
Leila si . Fruntica sus ca pana la urma o trimitem pe Rozi cumva cumva la studentime fie de buna voie , fie cu ajutor . Multi pupicinii.
Marina . De Normes nu stiu nimic din pacate. Poate celelalte fete te ajuta cu ceva . De bebelit ai bebelit la fix... ramane doar sa prinda radacini si sa ne areti o frumusete de test.
Doina, Carmen, Nicoleta, Eileen si Leila ce gasca numeroasa, cred ca Rozi e deja panicata . Va ajut si eu nu ma pricep chiar la toate... mda ma stradui Iar in caz ca totusi e prea putin... luna viitoare o invit la mine, ca orcum va fi ultima data cand o astept fara sa ma opun .
Simm . Decembrie scrie pe noi pachetel de Mos Craciun, proiectat sub brad, cu anunt in ianuarie . grij cu raceala aia Pe cand o astepti pe urata?? Eu sunt bine. Astept si eu pe Urata , mda numa de luni incolo. Pupicini si .
Andreea~Simona
Andreina Imi pare tare rau sa aud ca nu iti e bine . Sper ca nu te-ai molipsist de la mine . E weekend odihnestete si multa sanatate iar de la mine pline de caldura.
Cristiana ma bucur ca au iesit bine analizele tale. Sper din tot sufletul ca toate sa iti iasa la fel. Ai grija de tine, pastreaza aerul acesta Zen si Doamnea ajuta sa vina repede micutul.
Ioana spiridusul ala vorbea si de mine . Eu sper ca toate sa avem cat de curand testari duble si sa ne tinem de urat la gravidute . Ma bucur mult ca mai sunt persoane care cred la fel ca si mine, ca fiecare bebe vine cu painica lui sub brat, iar unde mananca 2 mai mananca inca 1 fara sa se faca gaura in cer. Nu te stresa foarte mult, corpul tau iti va spune ce si cum, fii doar usor atenta si credema in luna 2 va fi ca si cand ai avea un program pe care doar il bifezi. Repet insa , FARA STRESSS.
Edit: abia acum am vazut ca piticutul tau mic nu se simte bine. Imi pare tare rau sa aud ca la gasit raceala. si mai cu seama ca nici tu nu te simti bine . Sper ca daca tot ati ramas acasuca ati pus pe voi o parutica calda si pufoasa si ati baut ceiuturi caldute cu miere. Multa sanatate amandorura si grij mare de voi. Iar daca inca se mai da... si eu vreau o canita cu menta, lamaie si miere.
Clawdia, Diana_Oana, Nanny, Aliana, Maryella, Dedee, Lina, Ria si
Yneea Felicitari pentru surubel sa fiti sanatosi si sa ajungeti cu bine la termen .
Catinca ma bucur ca te-ai linisti. Sa ai si tu mare grija la raceli. Asteptam vestile de la eco.
Mihaela La multi ani! sotului tau sper sa fi fost bine aseara si sa auzim de cadou in 2 saptamani iar in 9 luni sa-i vedem nasucu alaturi de a lui tati. (scuze pentru intarziere, mdar abia azi am vazut )
Bianca Doamne ajuta sa fie bebe , dar oare daca iti faci o analiza de sange, aia sigur te scapa de dubi. nu de alta dar eu una abia astept sa te pot felicita
Pupici si imbratisari tuturor . sa aveti un weekend linistit.
|
|
| Neata fete dragi va astept la cafeluta laptic si ceiut Juwi un puup mare |
|
| Neataaa nicoca de obicei prompta cu cafetuta multu' Juwychiar imi lipseai. Ma bucur ca esti mai bn si ai scapat de albastrel a inceput numaratoarea inversa pana la unda verde abia astept sa vii sa ne dai vestea eu cred ca ma voi sincroniza cu tine pana la urma cu urata ca vad ca nu mai vine...e cam ciudat ca data trecuta cand am luat duphaston a venit cum a zis dr adik dupa 2 zile..de data asta a trecut o saptamana si nu mai apare ma enerveaza Va pup pe toate si va doresc un weekend placut |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Neata!!! A venit soarele si la noi, chiar daca are niste dinti !!!! juwy.l, sunt bine, in afara de abundenta din primele 2 zile, in rest e OK, deja se pregateste sa plece....La linistea asta lucrez de mai bine de jumatate de an, ca ma agitam ca si fetele la inceput, dar am vazut ca asta nu ajuta mai deloc....Trebuie sa am mintea libera ca unde lucrez acum am nevoie de creativitae si multa ingenuozitate, si a tb sa o readuc la suprafata si sa-mi ocup timpul cu asa ceva.... O zi superba sa aveti!  Mon multumim pt praf, dar la mine se prinde mai greu ca sunt putin alergica si tb sa stau mai departe de el.... oricum, esti o dulcica cu burticuta ta cu tot! |
|
| Puup simm test ai facut?asa am patit eu la david am tot asteptat sa vina dupa duphaston si in loc a venit 2 liniute |
|
|
|