Clubul aspirantelor - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Eileen
Scris: Friday, October 24, 2014 10:42 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
hohot hohot hohot hohot Ai dreptate , eu aveam selectat 30 oct pe calendar si am socotit pana atunci Haha Haha
Speram sa fie un bebe mic si rusinos majoreta majoreta
}{Marina}{
Scris: Friday, October 24, 2014 10:57 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/29/2014
Neata aspirici!
Bianca, dar nu se considera ziua 33 la tine? eu asa cel putin calculez...CM 22 septembrie...si incep sa calculez fiind Z1, si azi 24 oct...33 de zile...Sa dea Dumnezeu sa ai bebelusul mult dorit. Hands
simm
Scris: Friday, October 24, 2014 11:18 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/2/2014
Neata aspiriciras asa cu inatarziere ca de azi dimineata fug de racealaras
Bianca, Marina are dreptate...z33 e la tine. totusi nu inteleg cum calculezi cand zici ca ai intarziere 5 zile si totusi ultimul contact la care puteai ramane a fost acum 10 zile..cate zile are ciclul tau de obicei? daca crezi ca ai ovulat acum 10 zile ar insemna ca abia peste 4 zile ar trebui sa apara menstruatia si daca nu apare sa te testezi. Iti doresc sa fie bebe topai Clap pupici si sa pleci luna asta la burticute Hands
Nico ce scump e baietelul tau coeur vreau si eu unul hearts computerlove Sunt sigura ca anul viitor va primi si surioara newclap
Eileen, Leila fugiti la burtici si mai luati si alte fete cu voitopai . Poate La iarna vin si eu cu juwy
Va pup pe toate si va doresc o zi calduroasacomputerlove iloveyou pupici
nicodavid
Scris: Friday, October 24, 2014 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
Simm puupp si sunt sigura ca in cel mai scurt timp vei avea sufletelul tau
biancaanamaria
Scris: Friday, October 24, 2014 11:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2014
simm wrote:
Neata aspiriciras asa cu inatarziere ca de azi dimineata fug de racealaras
Bianca, Marina are dreptate...z33 e la tine. totusi nu inteleg cum calculezi cand zici ca ai intarziere 5 zile si totusi ultimul contact la care puteai ramane a fost acum 10 zile..cate zile are ciclul tau de obicei? daca crezi ca ai ovulat acum 10 zile ar insemna ca abia peste 4 zile ar trebui sa apara menstruatia si daca nu apare sa te testezi. Iti doresc sa fie bebe topai Clap pupici si sa pleci luna asta la burticute Hands
Nico ce scump e baietelul tau coeur vreau si eu unul hearts computerlove Sunt sigura ca anul viitor va primi si surioara newclap
Eileen, Leila fugiti la burtici si mai luati si alte fete cu voitopai . Poate La iarna vin si eu cu juwy
Va pup pe toate si va doresc o zi calduroasacomputerlove iloveyou pupici

Eu mi-am calculat in felul urmator in 22 sept prima zi a ultimei menstruatii, ciclu de 28 de zile regulat ovulatie din 3-8 oct dar in data de 12-13-14 oct am avut dureri mari de ovare si mijloc si asta ma face sa ma gandesc ca am ovulat atunci si daca as fi ramas in 14 atunci azi ar fi a10 a zi de la ultimul contact de la care as putea sa ramam insarcinata. In 20 oct trebuia sa imi vina rozi si nu apare ,cam aste sunt calculele mele...

simm
Scris: Friday, October 24, 2014 11:34 AM
Nivel

Daca ovulatia a avut loc asa tarziu inseamna ca si rozi vine mai tarziu, dar daca a avut loc normal la inceputul lunii poate cand ai avut dureri s-a implantat ceva ras topai . Mai asteapta cateva zile si repeta testul sau fa o analiza de sange pupici
biancaanamaria
Scris: Friday, October 24, 2014 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2014
simm wrote:
Daca ovulatia a avut loc asa tarziu inseamna ca si rozi vine mai tarziu, dar daca a avut loc normal la inceputul lunii poate cand ai avut dureri s-a implantat ceva ras topai . Mai asteapta cateva zile si repeta testul sau fa o analiza de sange pupici

Mai fac un test marti si daca e tot negativ vineri imi fac programare la ginecolog sa vad ce imi zice , dar eu tot presimt ca e bebe coeur
}{Marina}{
Scris: Friday, October 24, 2014 11:46 AM
Nivel

Fetele vreau sa va intreb...In 11 oct am facut test de ov, care a iesit negativ, apoi in 12 si 13 oct testele au fost pozitive. In 14 oct n-am mai testat. Am bebeli in 12, 14, 16 oct...cum credeti e ok? am prin ovulatia?
leila
Scris: Friday, October 24, 2014 12:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
}{Marina}{ wrote:
Fetele vreau sa va intreb...In 11 oct am facut test de ov, care a iesit negativ, apoi in 12 si 13 oct testele au fost pozitive. In 14 oct n-am mai testat. Am bebeli in 12, 14, 16 oct...cum credeti e ok? am prin ovulatia?

E fff bine. Doamne ajuta! Hands
}{Marina}{
Scris: Friday, October 24, 2014 12:25 PM
Nivel

Multumesc Leila! Sa-ti dea si tie Dumnezeu cat mai curand minunea pe care o astepti. computerlove
juwy.l
Scris: Friday, October 24, 2014 11:35 PM
Nivel

Inregistrat: 7/28/2014
Buna Cheek Kiss

Nicoleta mult spor cu tincturile si sa fie fie cu efect rapid Cheek Kiss.Flacaul tau e adorabilcoeur multa sanatate sa aiba si daca tot isi doreste o sulioala ca sa nu ii ia masinle... apoi Doame ajuta sa iasa sulioara. Cheek Kiss

Alina_Diana sunt cu ochii pe tine chiar daca esti la burticute computerlove Eu multumesc pupici sunt mult mai bine acum fata de saptamana trecuta. Cu sotul am stagnat un pic, mdar la cum am fost nici nu avea cu cine. Cray In rest de luni incolo astept pe Rozi iar dupa ea... sunt pusa pe fapte mari Haha Haha Te pupicesc pui cu pui Cheek Kiss

Carmen iloveyou iloveyou iloveyou multumesc asemenea. Si o imbratisare virtuala computerlove in caz ca Rozi te-a nacajit cum ii sta in fire uneori. Ma bucur sa te vad asa linistita, sunt sigura ca o sa vii curand cu vestea cea mare Cheek Kiss

Eileen cu albastrel a fost poveste lunga Cray si se pare ca in mare masura sa datorat incompatibilitatii dintre naturiste si un medicament disputa, pe care mi la prescris medicul, si, la care se pare eram alergica nervi . In prima faza a aparut starea de greata, care am crezut ca e de la BU , iar apoi albastrel inclusive de la apa, iar apoi spital, unde bineinteles ca nu am mai putut lua nici unu din medicamente iar starea mea sa amaliorat rapid cool . In lipsa de alte cause , medicul care s-a ocupat de cazul meu, a hotarat sa verifice cum ma inteleg cu medicamentele si daca nu cumva era de la ele cyclops , si atunci a aparut surpriza Big Surprise . Acum pana la Rozi nu mai iau nimic, iar dupa Rozi am sa reiau BU tablete, impreuna cu tinctura de Zmeur, si tablete de Macca Crazy ( asta mi-a recomandato tipu de la spital, cand a auzit ca eu si sotu avem probleme la dragasteala Blushing , a spus ca de la asta nu ma mai dau jos de pe el Haha Haha ). Iar la urmatorul Rozi ni sa spus ca avem sanse sa primim unda verde yes yes yes Deci eu numar nerabdatoare Hilar Hilar Tu ai primit sau mai ai si tu pana la urmatoarea Rozi??

Mon Sarumana pentru prafusor Cheek Kiss Cheek Kiss eu fac colectie pentru momentu potrivit ras

Leila Cheek Kiss si computerlove. Fruntica sus SimplyLove ca pana la urma o trimitem pe Rozi cumva cumva la studentime fie de buna voie steag , fie cu ajutor guns. Multi pupicinii. iloveyou iloveyou iloveyou

Marina computerlove . De Normes nu stiu NuStiu nimic din pacate. Poate celelalte fete Crazy te ajuta cu ceva NuStiu . De bebelit ai bebelit la fix... ramane doar sa prinda radacini si sa ne areti o frumusete de test. majoreta

Doina, Carmen, Nicoleta, Eileen si Leila ce gasca numeroasa, cred ca Rozi e deja panicata furisat . Va ajut si eu guns angry bataus box2 nu ma pricep chiar la toate... mda ma stradui salut Iar in caz ca totusi e prea putin... luna viitoare o invit la mine, ca orcum va fi ultima data cand o astept fara sa ma opun dirol.

Simm computerlove. Decembrie scrie pe noi dance pachetel de Mos Craciun, proiectat sub brad, cu anunt in ianuarie Haha. grij cu raceala aia Cheek Kiss Pe cand o astepti pe urata?? Eu sunt bine. Astept si eu pe Urata Lol, mda numa de luni incolo. Pupicini si computerlove. iloveyou iloveyou

Andreea~Simona wav

Andreina iloveyou Imi pare tare rau sa aud ca nu iti e bine Cray. Sper ca nu te-ai molipsist de la mine Cray. E weekend odihnestete si multa sanatate iar de la mine computerlove pline de caldura.

Cristiana ma bucur ca au iesit bine analizele tale. Sper din tot sufletul ca toate sa iti iasa la fel. Ai grija de tine, pastreaza aerul acesta Zen si Doamnea ajuta sa vina repede micutul. computerlove

Ioana Crazy spiridusul ala vorbea si de mine ras. Eu sper ca toate sa avem cat de curand testari duble si sa ne tinem de urat la gravidute dance. Ma bucur mult ca mai sunt persoane care cred la fel ca si mine, ca fiecare bebe vine cu painica lui sub brat, iar unde mananca 2 mai mananca inca 1 fara sa se faca gaura in cer. Nu te stresa foarte mult, corpul tau iti va spune ce si cum, fii doar usor atenta si credema in luna 2 va fi ca si cand ai avea un program pe care doar il bifezi. Repet insa , FARA STRESSS. computerlove

Edit: abia acum am vazut ca piticutul tau mic nu se simte bine. Cray Imi pare tare rau sa aud ca la gasit raceala. Cray si mai cu seama ca nici tu nu te simti bine Cray. Sper ca daca tot ati ramas acasuca ati pus pe voi o parutica calda si pufoasa si ati baut ceiuturi caldute cu miere. Cheek Kiss Multa sanatate amandorura Cheek Kiss si grij mare de voi. computerlove Iar daca inca se mai da...ras si eu vreau o canita cu menta, lamaie si miere. ras

Clawdia, Diana_Oana, Nanny, Aliana, Maryella, Dedee, Lina, Ria si grup computerlove

Yneea Bravoo Felicitari pentru surubel computerlove sa fiti sanatosi si sa ajungeti cu bine la termen Cheek Kiss.

Catinca computerlove ma bucur ca te-ai linisti. Sa ai si tu mare grija la raceli. Asteptam vestile de la eco. Hilar

Mihaela La multi ani! sotului tau sper sa fi fost bine aseara si sa auzim de cadou in 2 saptamani Hilar iar in 9 luni sa-i vedem nasucu alaturi de a lui tati. (scuze pentru intarziere, mdar abia azi am vazut Crazy)

Bianca Hands Doamne ajuta sa fie bebe Hands, dar oare daca iti faci o analiza de sange, aia sigur te scapa de dubi. Buddy1 nu de alta dar eu una abia astept sa te pot felicita Hilar Hilar

Pupici Cheek Kiss si imbratisari computerlove tuturor grup. sa aveti un weekend linistit.
nicodavid
Scris: Saturday, October 25, 2014 8:46 AM
Nivel

Neata fete dragi va astept la cafeluta laptic si ceiut
Juwi un puup mare
simm
Scris: Saturday, October 25, 2014 9:28 AM
Nivel

Neataaapupici
nicoca de obicei prompta cu cafetutacomputerlove multu'pupici
Juwychiar imi lipseai. Ma bucur ca esti mai bn si ai scapat de albastrelyes a inceput numaratoarea inversa pana la unda verdenewclap abia astept sa vii sa ne dai vesteamajoreta eu cred ca ma voi sincroniza cu tine pana la urma cu urata ca vad ca nu mai vine...e cam ciudat ca data trecuta cand am luat duphaston a venit cum a zis dr adik dupa 2 zile..de data asta a trecut o saptamana si nu mai apareCrazy ma enerveaza uff
Va pup pe toate si va doresc un weekend placutiloveyou Cheek Kiss
carmenalina
Scris: Saturday, October 25, 2014 9:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
Neata!!! A venit soarele si la noi, chiar daca are niste dintiras ras ras !!!!
juwy.l, sunt bine, in afara de abundenta din primele 2 zile, in rest e OK, deja se pregateste sa plece....La linistea asta lucrez de mai bine de jumatate de an, ca ma agitam ca si fetele la inceput, dar am vazut ca asta nu ajuta mai deloc....Trebuie sa am mintea libera ca unde lucrez acum am nevoie de creativitae si multa ingenuozitate, si a tb sa o readuc la suprafata si sa-mi ocup timpul cu asa ceva....
O zi superba sa aveti!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Mon multumim pt praf, dar la mine se prinde mai greu ca sunt putin alergica si tb sa stau mai departe de el....iloveyou iloveyou iloveyou oricum, esti o dulcica cu burticuta ta cu tot!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
nicodavid
Scris: Saturday, October 25, 2014 9:47 AM
Nivel

Puup simm test ai facut?asa am patit eu la david am tot asteptat sa vina dupa duphaston si in loc a venit 2 liniute
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.