Clubul aspirantelor - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maxie
Scris: Sunday, October 26, 2014 10:09 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/26/2014
Mihaelala1 wrote:

Sa stii ca azi am fost surprinsa de povestea unei vechi cunoscute, are acum 33 de ani si incerca de 5-6 ani sa ramina insarcinata, problema eii fiind ovarele impermeabile in urma unei sarcini oprite in evolutie de care nu a stiut. Si uite ca rugaciunile au ajutat-o, si acum are in burtica o fetita, a ramas indarcinata natural si fara nici un fel de medicamente... Asa ca minuni exista, trebuie doar sa asteptamdance

Ce frumooos ! coeur
Noi luna trecuta am avut gata analizele de fertilitate, credeam ca avem probleme unul dintre noi, insa au iesit toate bune. Ne-au trimis sa ne informam la un centru privat pt ca lista de asteptare la stat e lunga si, evident, nu am facut-o pt ca nu imi permit. Asa ca, uite ce minune, dupa numai o luna, daca se adevereste Hands , ma intorc la ginecolog. Hilar

Multumesc tare mult pt raspunsuri, Mihaelala1 ! Cheek Kiss
leila
Scris: Sunday, October 26, 2014 10:50 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
Maxie bun venit! Deja e cazul sa te felicit! Testul este pozitiv!!!! Sarcina usoara iti doresc !!Bravoo computerlove
Mihaelala daca azi ovulezi inseamna ca maine ovulul va astepta sa fie fecundat! Deci spor la treaba Cheek Kiss
Juwy, ce sa fac iubita, cu "musafirii" in casa. Astept sa treaca, sa ma apuc de treaba. Tu? Ma bucur ca ai descoperit de ce te simteai rau si abia astept sa ne dai vesti bune despre tine! majoreta
Catinca, esti ok??? Sper ca au trecut sangerarile...Hands
Maxie
Scris: Sunday, October 26, 2014 11:23 PM
Nivel

leila wrote:
Maxie bun venit! Deja e cazul sa te felicit! Testul este pozitiv!!!! Sarcina usoara iti doresc !!Bravoo computerlove

Multumesc, multumesc, leila Cheek Kiss !! computerlove Dupa zeci de poze si pagini vizualizate pe net, as cam zice la fel; In sinea mea sunt aproape convinsa topai, dar mi-e frica sa nu ma bucur inainte de vreme, prea am asteptat mult binecuvantarea asta. DistanceKiss yes
leila
Scris: Monday, October 27, 2014 8:26 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
Buna dimineata aspirici! Hai, cu curaj incepeti saptamana! Cafelutza dulce cu lapte este servita.
]Maxie nu am niciun dubiu! Testul ala e 100% pozitiv. Asteptam vesti de la medic si apoi, fuga la Gravidutze! computerlove
Pupici dragelor!
P.S. ma dau un pic mare si la voi sa vedeti cu ce mi-am ocupat timpul. Astazi naste cumnata mea si astia st pentru nepotelul meu. Abia astept sa il vad!!!

leila attached the following image(s):
img_20141025_192833.jpg

nicodavid
Scris: Monday, October 27, 2014 8:28 AM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
Neata dragele mele
Maxie felicitari e sigur pozitiv9
catinca44
Scris: Monday, October 27, 2014 9:23 AM
Nivel

Inregistrat: 5/23/2014
Buna dimineata, fete frumoase! Din fericire totul este in regula, am primit chiar o veste minunata azi de dimineata la ecografie: sunt gemeni si sunt foarte bine amandoi!grup Va multumesc din suflet pentru incurajari!!!Sa aveti o saptamana minunata si plina de vesti bune!
nicodavid
Scris: Monday, October 27, 2014 9:28 AM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
Wauuuuu felicitari catinca sa va intalniti cu bine la termen
juwy.l
Scris: Monday, October 27, 2014 9:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/28/2014
Neata Cheek Kiss

Catinca edit: hopa gemeni :001013: felicitariiiii! Multa sanatate mami Cheek Kiss si sarcina usurica si la termen cu bebei sanatosi tun.

Mihaela spor la bebeleala si Doamne ajuta. Iar sotului tau sanatate multa.

Maxie FELICITARI dupa 8 zile intarziere si un asa test dublu eu nu vad dubii. Sa ai sanatate multa si o sarcina usoara si la termen.

Leila iloveyou sarumana de cafeluta. Botosei sunt un vis hearts Vesti de la mine abia prin decembrie, abia atunci va fi prima luna de verde, daca nu apare vreun pui de bai.

Va pupic pe toate si o saptamana usoara si plina cu iubareala, ca la ce frig se facu... numa de stat in pat si dragastit merge.
Maxie
Scris: Monday, October 27, 2014 9:42 AM
Nivel

leila wrote:
Buna dimineata aspirici! Hai, cu curaj incepeti saptamana! Cafelutza dulce cu lapte este servita.
]Maxie nu am niciun dubiu! Testul ala e 100% pozitiv. Asteptam vesti de la medic si apoi, fuga la Gravidutze! computerlove
Pupici dragelor!
P.S. ma dau un pic mare si la voi sa vedeti cu ce mi-am ocupat timpul. Astazi naste cumnata mea si astia st pentru nepotelul meu. Abia astept sa il vad!!!

Buna dimineata si de la mine !

Leila, nicodavid, mi-au dat lacrimile, inca nu constientizez ... de tot. bounce In 15 minute o iau spre medicul de familie, sa vedem ce-mi spune, habar nu am cum functioneaza sistemul asta pt gravidutze. Am un car de emotii.Blushing topai

Catinca44,wow, gemeni, felicitaaari !!! Sa fie totul superbine si sa ai o sarcina usoara computerlove Bravoo

leila, dac-ai stii ca numai la crosete si andrele ma gandesc de ieri incoaceAndrele ! Minunat arata botoseii ! N-am facut niciodata, dar am timp sa invat si se pare ca am si de ce. yes

Va multumesc pt sprijin grup si va pupic!Cheek Kiss O saptamana cu ... roade ! gravida floare3
Maxie
Scris: Monday, October 27, 2014 9:47 AM
Nivel

juwy.l, m-asteptam sa fie la fel de vizibila a 2-a linie ca si cea de referinta. Dar cautarile mele si cuvintele voastre ma conving ca, in sfarsit, a sosit...gravida
O saptamana frumoasa si tie ... incalziti-va bine !! Love topai coeur
simm
Scris: Monday, October 27, 2014 10:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/2/2014
Buna dimi iubitele mele Love pupici pupici
Wow cate vesti bune Clap coeur
Andreea~Simona iti tin pumnii si sper ca in cateva saptamani sa vii cu liniutele hearts
ioana_29 imi pare rau pentru depresia ta...ai un baietel minunat, in curand ii vei aduce si surioara asa ca priveste partea buna a lucrurilor si bucura-te de tot ce e frumos in viata ta coeur Nu te lasa doborata de tristete. Sper sa iti revii cat mai repejor ca avem nevoie de tine vesela pupici
juwy.l computerlove iloveyou gata cred ca apare rozi...pregatim terenul majoreta
Mihaelala1 nu cred ca scapi momentul..spor la iubareala astazi si nu te gandi prea mult la partea bebelit sa nu fii stresata Clap coeur asteptam si liniutele tale in 2 saptamani DistanceKiss
Maxie felicitarisarbatoare sunt sigura ca esti gravida multa sanatate iti doresc si sarcina usoara pupici te asteptam cu vesti noi dupa vizita la medic pupici
leila superbi botoseii si delicioasa cafeluta computerlove coeur sa-ti traiasca nepotelul si sa ii faci un verisor cat mai curand hainoroc
catinca44 confeti sarbatoare felicitari pentru cele 2 minuni de la tine din burtica..sarcina usoara si la termen yes si asta inseamna ca trebuie sa iei 2 gravidute dupa tine Bravoo topai
nicodavid computerlove hai la un ceai caldut ca azi am baut rapid cafeluta Cheek Kiss Buddy1
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata computerlove
catinca44
Scris: Monday, October 27, 2014 10:58 AM
Nivel

Multumesc mult, fetelor!!! Si felicitari, Maxie!! Cheek Kiss Pfuu pfuuu!!! Prafulet magic pentru toate fetele, nu doar pentru doua! Sa ramana cat mai putine fete aici!
maryella77
Scris: Monday, October 27, 2014 11:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/16/2013
Buna fetelor!
catinca felicitari pentru gemeni? Nu iti stiu povestea. Ai ramas insarcinata natural, fara stimulare, fara nimic? Dupa cat timp?
Maxi felicitari, sarcina usoara si binecuvantata sa ai! Exista si minuni asta e clar.
juwy bin ca ai descoperit de la ce iti era rau. Sa stii ca si macca si branca dau chef de "nebunii".
Sper sa urmeze o perioada cu muulte teste pozitive si muuulte vesti bune. O saptamana minunata sa aveti!
Nanny
Scris: Monday, October 27, 2014 11:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Hello..gagici SimplyLove
Maxie...bine ai venit!Sa-ti fie de bine!
Catinca...wwooiw gemeniSimplyLove Asteaptam vesti frumoase
Pooop rapid fetele,caci sunt pe telefon mi-e raaau,ce sa fac...rabd!hainoroc
catinca44
Scris: Monday, October 27, 2014 12:02 PM
Nivel

Maryella eu am ovare micropolichistice.Am facut tratament din martie cu metformin, Myo sun, am luat vitamina C, Duphaston 10 zile pe luna si clostylbegyt, 5\luna.Nu reuseam sa obtin ovulatia asa ca mi-a dat cea mai mica doza de Gonal f, am facut 7 zile doza de 37,5 unitati/zi.Si cand m-am dus la control aveam 4 folicului dezvotati( printre chistulete).S-a mirat si doctorita ca am reactionat asa bine la doza cea mai mica, dupa ce atatea luni nu avusesem reactie.Am facut ovitrelle si se pare ca Dumnezeu a vrut sa se intample minunea. Mi-a zis sa urmez inca de atunci tratament cu Arefam - 3/zi, Femibion 1,Vitamica C si Aspenter, 1/zi.Si se pare ca a fost pana la urma o minune de Sf.Dumitru, ca ieri ma speriasem foarte tare! Va astept cat mai curand si pe voi cu vesti bune!grup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.