|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/26/2014 Mesaje: 8
| Mihaelala1 wrote:Sa stii ca azi am fost surprinsa de povestea unei vechi cunoscute, are acum 33 de ani si incerca de 5-6 ani sa ramina insarcinata, problema eii fiind ovarele impermeabile in urma unei sarcini oprite in evolutie de care nu a stiut. Si uite ca rugaciunile au ajutat-o, si acum are in burtica o fetita, a ramas indarcinata natural si fara nici un fel de medicamente... Asa ca minuni exista, trebuie doar sa asteptam
Ce frumooos ! Noi luna trecuta am avut gata analizele de fertilitate, credeam ca avem probleme unul dintre noi, insa au iesit toate bune. Ne-au trimis sa ne informam la un centru privat pt ca lista de asteptare la stat e lunga si, evident, nu am facut-o pt ca nu imi permit. Asa ca, uite ce minune, dupa numai o luna, daca se adevereste , ma intorc la ginecolog.
Multumesc tare mult pt raspunsuri, Mihaelala1 ! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Maxie bun venit! Deja e cazul sa te felicit! Testul este pozitiv!!!! Sarcina usoara iti doresc !! Mihaelala daca azi ovulezi inseamna ca maine ovulul va astepta sa fie fecundat! Deci spor la treaba Juwy, ce sa fac iubita, cu "musafirii" in casa. Astept sa treaca, sa ma apuc de treaba. Tu? Ma bucur ca ai descoperit de ce te simteai rau si abia astept sa ne dai vesti bune despre tine! Catinca, esti ok??? Sper ca au trecut sangerarile... |
| leila wrote:Maxie bun venit! Deja e cazul sa te felicit! Testul este pozitiv!!!! Sarcina usoara iti doresc !!
Multumesc, multumesc, leila !! Dupa zeci de poze si pagini vizualizate pe net, as cam zice la fel; In sinea mea sunt aproape convinsa , dar mi-e frica sa nu ma bucur inainte de vreme, prea am asteptat mult binecuvantarea asta. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Buna dimineata aspirici! Hai, cu curaj incepeti saptamana! Cafelutza dulce cu lapte este servita. ]Maxie nu am niciun dubiu! Testul ala e 100% pozitiv. Asteptam vesti de la medic si apoi, fuga la Gravidutze! Pupici dragelor! P.S. ma dau un pic mare si la voi sa vedeti cu ce mi-am ocupat timpul. Astazi naste cumnata mea si astia st pentru nepotelul meu. Abia astept sa il vad!!! leila attached the following image(s):

|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 94
| Neata dragele mele Maxie felicitari e sigur pozitiv9 |
|

Inregistrat: 5/23/2014 Mesaje: 41
| Buna dimineata, fete frumoase! Din fericire totul este in regula, am primit chiar o veste minunata azi de dimineata la ecografie: sunt gemeni si sunt foarte bine amandoi! Va multumesc din suflet pentru incurajari!!!Sa aveti o saptamana minunata si plina de vesti bune! |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 94
| Wauuuuu felicitari catinca sa va intalniti cu bine la termen |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Neata 
Catinca edit: hopa gemeni :001013: felicitariiiii! Multa sanatate mami si sarcina usurica si la termen cu bebei sanatosi tun.
Mihaela spor la bebeleala si Doamne ajuta. Iar sotului tau sanatate multa.
Maxie FELICITARI dupa 8 zile intarziere si un asa test dublu eu nu vad dubii. Sa ai sanatate multa si o sarcina usoara si la termen.
Leila sarumana de cafeluta. Botosei sunt un vis Vesti de la mine abia prin decembrie, abia atunci va fi prima luna de verde, daca nu apare vreun pui de bai.
Va pupic pe toate si o saptamana usoara si plina cu iubareala, ca la ce frig se facu... numa de stat in pat si dragastit merge. |
|
| leila wrote:Buna dimineata aspirici! Hai, cu curaj incepeti saptamana! Cafelutza dulce cu lapte este servita. ]Maxie nu am niciun dubiu! Testul ala e 100% pozitiv. Asteptam vesti de la medic si apoi, fuga la Gravidutze! Pupici dragelor! P.S. ma dau un pic mare si la voi sa vedeti cu ce mi-am ocupat timpul. Astazi naste cumnata mea si astia st pentru nepotelul meu. Abia astept sa il vad!!!
Buna dimineata si de la mine !
Leila, nicodavid, mi-au dat lacrimile, inca nu constientizez ... de tot. In 15 minute o iau spre medicul de familie, sa vedem ce-mi spune, habar nu am cum functioneaza sistemul asta pt gravidutze. Am un car de emotii.
Catinca44,wow, gemeni, felicitaaari !!! Sa fie totul superbine si sa ai o sarcina usoara
leila, dac-ai stii ca numai la crosete si andrele ma gandesc de ieri incoace ! Minunat arata botoseii ! N-am facut niciodata, dar am timp sa invat si se pare ca am si de ce.
Va multumesc pt sprijin si va pupic! O saptamana cu ... roade ! |
|
| juwy.l, m-asteptam sa fie la fel de vizibila a 2-a linie ca si cea de referinta. Dar cautarile mele si cuvintele voastre ma conving ca, in sfarsit, a sosit... O saptamana frumoasa si tie ... incalziti-va bine !! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/2/2014 Mesaje: 102
| Buna dimi iubitele mele Wow cate vesti bune Andreea~Simona iti tin pumnii si sper ca in cateva saptamani sa vii cu liniutele ioana_29 imi pare rau pentru depresia ta...ai un baietel minunat, in curand ii vei aduce si surioara asa ca priveste partea buna a lucrurilor si bucura-te de tot ce e frumos in viata ta Nu te lasa doborata de tristete. Sper sa iti revii cat mai repejor ca avem nevoie de tine vesela juwy.l gata cred ca apare rozi...pregatim terenul Mihaelala1 nu cred ca scapi momentul..spor la iubareala astazi si nu te gandi prea mult la partea bebelit sa nu fii stresata asteptam si liniutele tale in 2 saptamani Maxie felicitari sunt sigura ca esti multa sanatate iti doresc si sarcina usoara te asteptam cu vesti noi dupa vizita la medic leila superbi botoseii si delicioasa cafeluta sa-ti traiasca nepotelul si sa ii faci un verisor cat mai curand catinca44 felicitari pentru cele 2 minuni de la tine din burtica..sarcina usoara si la termen si asta inseamna ca trebuie sa iei 2 gravidute dupa tine nicodavid hai la un ceai caldut ca azi am baut rapid cafeluta Va pup pe toate si va doresc o zi minunata |
|

| Multumesc mult, fetelor!!! Si felicitari, Maxie!! Pfuu pfuuu!!! Prafulet magic pentru toate fetele, nu doar pentru doua! Sa ramana cat mai putine fete aici! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Buna fetelor! catinca felicitari pentru gemeni? Nu iti stiu povestea. Ai ramas insarcinata natural, fara stimulare, fara nimic? Dupa cat timp? Maxi felicitari, sarcina usoara si binecuvantata sa ai! Exista si minuni asta e clar. juwy bin ca ai descoperit de la ce iti era rau. Sa stii ca si macca si branca dau chef de "nebunii". Sper sa urmeze o perioada cu muulte teste pozitive si muuulte vesti bune. O saptamana minunata sa aveti! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Hello..gagici Maxie...bine ai venit!Sa-ti fie de bine! Catinca...wwooiw gemeni Asteaptam vesti frumoase Pooop rapid fetele,caci sunt pe telefon mi-e raaau,ce sa fac...rabd! |
|

| Maryella eu am ovare micropolichistice.Am facut tratament din martie cu metformin, Myo sun, am luat vitamina C, Duphaston 10 zile pe luna si clostylbegyt, 5\luna.Nu reuseam sa obtin ovulatia asa ca mi-a dat cea mai mica doza de Gonal f, am facut 7 zile doza de 37,5 unitati/zi.Si cand m-am dus la control aveam 4 folicului dezvotati( printre chistulete).S-a mirat si doctorita ca am reactionat asa bine la doza cea mai mica, dupa ce atatea luni nu avusesem reactie.Am facut ovitrelle si se pare ca Dumnezeu a vrut sa se intample minunea. Mi-a zis sa urmez inca de atunci tratament cu Arefam - 3/zi, Femibion 1,Vitamica C si Aspenter, 1/zi.Si se pare ca a fost pana la urma o minune de Sf.Dumitru, ca ieri ma speriasem foarte tare! Va astept cat mai curand si pe voi cu vesti bune! |
|
|
|