|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 94
| Puup simm test ai facut?asa am patit eu la david am tot asteptat sa vina dupa duphaston si in loc a venit 2 liniute |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/2/2014 Mesaje: 102
| Nico nu am facut ca e prea devreme. Am ovulat in z 23 abia si azi e z33..de asta sunt si debusolata..ca nu stiu daca trebuia sa imi vina in functie de duphaston sau in functie de ovulatie..data trecuta chiar daca ovulasem tot asa tarziu totusi a venit la 2 zile dupa pastile..ciudat..dureri de burta am de cateva zile dar nu foarte puternice de asta cred ca o sa vina pana la urma.. |

Inregistrat: 2/12/2014 Mesaje: 179
| Fetelor Ynnea felicitari pentru strunfuletz, ma bucur ca totul merge bine... Juwy esti o draguta Mon Leila si eileen Eu luni am programare la doctor sa vedem cum stam cu foliculii, maine e ultima injectie cu gonal... Sunt nerabdatoare si abia astept sa vad ce se intampla mai departe. Va pup pe toate Sa aveti un weekend minunat |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Woow Andreeaaa deci inca putin si vei purta un bebi mic in burticaa Hai, ca o sa fie binee!!! Abia astept vestile bune . pana atunci fac galerie sa mearga bine fiecare etapa pe care trebuie sa o parcurgi |

Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Buna seara fetele, noi facem o mica iesire spre o manastire,ma voi ruga si pt.voi la doamne ca sa va indeplineasca dorinta, eu sunt intr-o depresie.. ..de ce?nu am idee dar numai apa am la ochisori :( dupa ce plec de la manastire sigur dumnezeu ma va ajuta si scap eu si de asta,e foartevaiurea sa plangi fara motiv Juwy multumesc pentru sfat,baiatul cel mic e ok acum,noi ne tratam bine cu Stodal, asteptam vesti bune si de la tine luna ce vine! Va pup fetele weekend placut in continuare! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Buna
Nico eu tot cu o zi intarziere sunt Dar nu ma las... Azi dau eu ceiut cu miere si daca tot am copt biscuit de casa... cine vrea??. Te pupic si eu
Simm nerabdare mare abia astept sa imi spuna GO GO GO . Cat despre urata eu sper sa nu iti mai vine noua luni sa fie in vizita la studente
Carmen esti o norocoasa ma bucur ca ai reusit sa ajungi la ea. Iar acum in asa cuibusor de dragoste si liniste bebele va veni inainte sa apuci sa spui peste
Andreea inca putin si ... ma iau pe mine toate emotiile. Dar tu keep calm ne agitam noi ... tu fii ZEN ca sa se prinda bebele Griji de tine si DOAMNE AJUTA
Leila, Eileen, Nanny, Doina voi sunteti bine??
Ioana frunticul sus mami multumim pentru gandurile pe care le porti cu tine in locurile acelea frumoase si sper din tot sufletul sa te linistesti. Ma bucur de asemenea ca puiutului tau ii este mai bine. Te pup si te imbratisez .
Nicoleta, Marina, Andreina, Cristiana, Clawdia, Diana_Oana, Aliana, Maryella, Dedee, Lina, Ria, Mihaela, Bianca si pupicei si voua, sper ca sunteti bine si voi.
Si pentru burticutele noastre dragi Alina_Diana, Mon, Catinca, Yneea, Anelisee, Raluca si toate rotunjoarele frumoase si
Pupicei iar pentru ca e deja duminica la pranz... va doresc ca urmatoarele ore sa fie superbe si pline de dragasteala, iar de maine sa inceapa o saptamana usoara, usoara pentru toata lumea. |
|

Inregistrat: 5/23/2014 Mesaje: 41
| Va pup, fetelor!Eu iar nu am liniste. Am avut acum jumatate de ora o sangerare maronie, fara niciun fel de durere, dar mi-e frica sa nu fie vreun semn de avort spontan.. Stau cumintica in pat acum si astept sa se faca dimineata sa ma duc la doctor.. Sper sa nu fie nimic grav! Sa aveti o dupa-amiaza frumoasa si de maine o saptamana plina de bucurii! |
|
Inregistrat: 4/2/2014 Mesaje: 76
| catinca44 wrote:Va pup, fetelor!Eu iar nu am liniste. Am avut acum jumatate de ora o sangerare maronie, fara niciun fel de durere, dar mi-e frica sa nu fie vreun semn de avort spontan..  Stau cumintica in pat acum si astept sa se faca dimineata sa ma duc la doctor.. Sper sa nu fie nimic grav! Sa aveti o dupa-amiaza frumoasa si de maine o saptamana plina de bucurii! Draga mea, daca mai curge inca o picatura nu ezita si cheama ambulanta, nu te costa nimic si plus la asta o sa fii sigura ca e totul bine. Iti doresc sa fie totul in regula, dar tu esti cea care trebuie sa lupti prima pt bobita ta. Din cite stiu eu, singerarile nu sunt un senn bun. Pupici si sper sa fie totul ok. |
|
| Fetelor am si eu o mica nelamurire, conform temperaturii bazale si activitatii ovarelor, cred ca astazi o sa ovulez (sunt z15). Totul e bine doar ca azi nu imi am sotul la indemina, e internat pt citeva zile si abia miine o sa treaca pe acasa. Nu o sa scap cumva momentul? Merci :) |
|
Inregistrat: 10/26/2014 Mesaje: 8
| Buna seara tuturor. N-am mai scris pe un forum de multi ani. Sunt noua printre voi si v-am gasit cautand info despre teste de sarcina ce marcheaza a 2-a liniuta, insa de o culoare foarte pala. M-am decis sa ma inregistrez pt ca am vazut multa activitate si buna dispozitie. Sunt la o varsta la care nu mai asteptam sarcina, aproape de 40. Mi-e si teama sa ma bucur, maine merg la medicul de familie, sa vedem ce imi spune. O sa vad daca reusesc sa atasez poza si, daca se gaseste cineva sa ma scoata din ceata, ii multumesc din Daca nu, la fel, multumesc pentru ca m-ati citit.
PS Nu reusesc sa atasez poza, dau clic pe Image, apar cele 4 paranteze drepte [img][img] si de acolo nu mai stiu ce trebuie sa fac.
Va pup si va multumesc anticipat. O saptamana frumoasa, plina de caldura! Maxie attached the following image(s):

|
|
| Salut Maxie, bine ai venit. Referitor la teste, daca e barza atunci e clar negativ, adica foarte des da greseli, dar in orice caz un raspuns mai exact o sa-ti dea doctora ta. Ps. Deasupra postarii tale este un buton "atach", acolo adaugi poza. |
|
| Cite zile intirziere ai? Seamana a fi pozitiv, succese mari, minunile exista |
|
| Mihaelala1 wrote:Salut Maxie, bine ai venit. Referitor la teste, daca e barza atunci e clar negativ, adica foarte des da greseli, dar in orice caz un raspuns mai exact o sa-ti dea doctora ta. Ps. Deasupra postarii tale este un buton "atach", acolo adaugi poza.
Multumesc, Mihaelala1 , am reusit !
Nu e testul barza, locuiesc in Spania si e un test cumparat aici (Gesta Test). Scrie pe el ca are sensibilitate de 25 (nu mi-aduc aminte ce unitate de masura) de hCG. Astept ziua de maine, insa probabil stiti cum se traiesc momentele astea.
|
|
| Mihaelala1 wrote:Cite zile intirziere ai? Seamana a fi pozitiv, succese mari, minunile exista
8 zile de intarziere si 3 de ameteli zdravene.
Multumeeeesc ! Asta asteptam, o minune ! |
|
| Maxie wrote:8 zile de intarziere si 3 de ameteli zdravene. Multumeeeesc  ! Asta asteptam, o minune ! Sa stii ca azi am fost surprinsa de povestea unei vechi cunoscute, are acum 33 de ani si incerca de 5-6 ani sa ramina insarcinata, problema eii fiind ovarele impermeabile in urma unei sarcini oprite in evolutie de care nu a stiut. Si uite ca rugaciunile au ajutat-o, si acum are in burtica o fetita, a ramas indarcinata natural si fara nici un fel de medicamente... Asa ca minuni exista, trebuie doar sa asteptam |
|
|
|