|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| }{Marina}{ wrote:Buna dragi aspirici!!! N-am mai intrat de ceva timp, am fost plecata...Totusi, am reusit sa va citesc din urma. Spun si eu bun venit noilor aspirici si sedere cat mai scurta. Lista se mareste si vorba lui Anelise, mai vine omu', dar trebuie sa mai si plece. :)La mine e ok, sunt in ziua 23 CM, deci peste vreo 7 zile ar trebui, sau nu, sa vina "musafirii". Am ovulat cred ca in intervalul zilelor 12-15 oct...Banuiesc ca e mult prea devreme pentru test. Stau cumintica si astept... Biancaanamaria, sa speram ca ne arati tu testul magic cu doua liniute Va pup pe toate si o zi cat mai frumoasa sa aveti! Sa de-a Dumnezeu sa fie cu 2 liniute desi eu asa presimt ca va fi numai ca se lasa asteptat ... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/20/2014 Mesaje: 19
|
Doamne ajuta, Simm, sa fie bine la toate! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| aurishta wrote: Iti tin eu spatele ...am cinci copii si tu ma poti ajunge acum doar daca nasti tripleti . Apoi, daca ai urmarit, aici, pe forum, sunt destul de multe mamici cu mai mult de doi copii, asa ca n-are cine sa te priveasca ciudat Parca ai doi baietei, nu???? Cine stie? poate vine si o fetita !
Hy felicitari, ce frumos....5 copilasi sa-ti traiasca multe felicitari si celorlalte aspirante care mai au copilasi si mult"praf" pe burticile proaspetelor aspirante!
|
|
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Fetele o intrebare.... pe data de 20.10 pana pe 25.10 au venit urati...cm este de 25 de zile, foarte ciudat ca eu sincer nu simt cand sunt la ovulatie, intrebarea e cand ar trebui sa prestez mai "intens" Multumesc pentru raspunsuri Bianca mult succes si sa ne dai de veste cu 2 liniute Marina luna asta si urmatoarele 9 luni sa te ocoleasca "musafirii" Diana multumesc pentru primire |
|
Inregistrat: 9/2/2014 Mesaje: 102
| Buna seara iubitele mele Am intrat o fuga sa va salut si sa va urez o seara minunata Ioana bun venit si sedere cat mai scurta aici. Ciclul tau este regulat? Teoretic daca ar avea mereu in jur de 25 de zile ziua ovulatiei ar trebui sa fie ziua 11 sau pe acolo deci luna asta ar trebui sa fie cam pe 30. Tu poti sa incepi sa prestezi mai intens din ziua 8 si incearca sa nu te gandesti prea mult sau sa faci o obsesie din asta..cam toate avem tendinta asta urmareste mai atenta semnele pe care ti le da corpul tau in zilele 8-14 sa vezi ce se intampla. Iti doresc succes si sa vina si bebe 3 cat mai curand. Ma bucur ca mai sunt familii care nu se opresc dupa primul app fetelor care ati mai luat duphaston. Dupa cate zile de la ultima pastila a venit Rozi? Eu am luat din z 16 pana in z26 si acum sunt in z 30 si o tot astept |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| ioana_29 wrote:Fetele o intrebare.... pe data de 20.10 pana pe 25.10 au venit urati...cm este de 25 de zile, foarte ciudat ca eu sincer nu simt cand sunt la ovulatie, intrebarea e cand ar trebui sa prestez mai "intens" Nu te mai gandi..atat la cand tre sa fie "intens". Tu presteaza imediat dupa ce pleaca musafirii..de luni e cazul sa te apuci de treaba. Si eu am un ciclu de 26 de zile..Ovulatie ziua 9-10..Doamne ajuta! |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Nu inteleg de ce 16-26.10 zile inseamna 16-25.Intre a 2 si a 4 a zi dupa terminarea duphastonului. Eu declar ziua 1.Luna asta voi munci mai cu spor. |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 94
| Seara buna fetelor la mine deja a aparut cv semne de urati am si eu o intrebare re naine pot incepe naturisele da??va puup |
|
Inregistrat: 9/2/2014 Mesaje: 102
| Zi 16-25 am vrut sa zic Imi pare rau pt zi 1..iti tin pumnii luna asta |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Buna fetelor In sfarsit am reusit sa intru sa va vad ca sotu se pricepe tare rau . Si deci:
Alina_Diana la ce test frumos ai avut se putea desminti beta Pui cu pui sunt asa bucuroasa pentru tine ce pozica frumoasa ai pus tu sa vedem sa fiti sanatosi si sa ajungeti cu bine la termen Multumim pentru prafusor
Catinca sintomele vin si pleca, asta nu inseamna neaparat ca bebele nu este in siguranta. Incearca sa iti pastrezi calmul si toate au sa fie bine
Eileen relatia mea cu albastrel sa incheiat pana la urma la camera de garda , dar orcum sunt foarte fericita ca la final au iesit toate bine, iar eu si albastrel am semnat definitive pentru separare . Vad ca la tine multa munca si agitatie, dar sunt bucuroasa sa aud ca esti linistita in planurile care sunt importante dar mai cu seamama ca mai sunt asa putine zile si te pui pe treaba pentru bebe
Diana_Oana fruntea sus Din cate stiu ovulatia haotica nu e o problema, iar daca stii si cand e, hop pe treaba , cat despre chisturi eu sper sa se fi resorbit si sa nu iti dea batai de cap
Andreea~Simona ouuu deci aia era atunci Doamne ajuta sa fie bine. Am vazut ca ai inceput stimularile pentru luna asta mult success, Doamne ajuta cu realism sau fara sa fie cu bafta din prima
Doina asa mami , armele inaite si mult spor, si cine stie poate ii cu noroc repriza asta si in noiembrie vii cu vesti ca Rozi e la studentime
Simm deci sa inteleg luna viitoare tot impreuna eu cu pauza, tu cu iubareala sau vad ceva dublu la tine de combinat nu conbin nimic, doar imi caut ginecolog, iar
Nico curaj, armele sus si iubareala multa inca o luna daca au aparut uratii , eu spun ca de maine te poti apuca de naturiste, asa cum ti-a spus Eileen. Si Spor si lipici sa fie cu noroc
Andreina, Leila, Nanny, Carmen, Aliana, Mihaela, Anelise, Mon, Maryella, Dedee, Aurishta
Ria bun venit si sper din tot sufletul sa ai parte cat mai repede de bucuria de a ajunge la burtici Cat despre istorioara ta cred ca toate mai mult sau mai putin ne-am simtit nepregatite intr-un anumit punc. In rest Carmen a cuprins foarte pe larg pasi pentru succesul garantat al proiectului bebe. Testele de ovulatie te ajuta sa afli perioada in care este prezent in corp in cantitate relevanta pentru ovulatie hormonul LH, deci cand ai putea cel mai probabil sa ovulezi, insa nu iti garanteaza ca ovulatia sa produs. Despre medic, eu sunt de parere ca daca nu iti confera confortul psihologic ca este implicat si alaturi de tine, este mai bine sa il schimbi. In rest eu iti doresc multa rabdare si liniste si cat de curand visul cuprins in brate .
Clawdia Doamne Ajuta si sa speram ca este o luna norocoasa
Bianca, Marina Doamne ajuta sa veniti cu teste DUBLE
Lina, Ioana bun venit si voua si sper ca foarte curand va voi vedea la burtici. Ioana sa-ti fie sanatosi voinicutii si Doamne ajuta pentru o surioara
Pupici tuturor
P.S. puteti sa dati cu rosii in mine , mda chiar imi fusese dor sa scriu catastife |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 94
| Neata fetelor haide ti la cafeluta si laptic Eu am luat de dimi tincturile acum pe ele scrie de 2 3 ori p zi asa le i au?iar mierea cu scotisoara cum se prepara si cat se ia mii de scuze ca va tot stresez |
|
Inregistrat: 5/17/2014 Mesaje: 200
| Juwy sa stii ca va citesc mereu, si chiar imi era dor de postarile tale, cum nu uiti tu pe nimeni ... Sper ca esti mai bine si sa stii ca te astept cu mare drag la gravidute!!! pe toate va astept |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Neata aspirici! Sper ca veti avea o zi mai buna, si cu mult soare!!!! Aici e urat de ieri si cred ca nu se va termina asa de repede cu ploaia.. Z1 si la mine, asa ca stam cumintei sa treaca potopul...Va pup pe toate! juwy.l si multa sanatate!
|
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Neata fetele ! Doina , te tii de promisiuni si scoti artileria grea luna asta Juwy , imi era dor de postarile tale ...totusi care a fost faza cu albastrel ? Te-au lamurit la camera de garda ? Ai avut vreo intoxicatie ceva ? Carmen ,te tii de manuta cu Doina , trebuie sa scoti si tu mai multa artilerie Leila , pe unde umbli ? miss u Nicoleta , deci a venit urata de te-ai apucat sa le iei ? Neaparat din z1 nu mai devreme( daca ar fi cazul de bebe nu e bine sa le iei ). Zmeur , 2 lingurite /zi, una dimi , una seara . Bu , cum scrie pe cutie la tinctura , parca de 3 ori pe zi , o lingura sau lingurita , cum scrie ? Eu iau pastile 6, cate 2 de trei ori pe zi La miere eu puneam la ochi , iesea ceva ca ciocolata Am inceput si eu o noua luna, ieri a fost z1 si la mine ,continui cu naturistele momentan
Haideti la cafeluta La mine e intuneric , noaptea , deci creierul meu setat pe somn O zi frumoasa !
|
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Neatza! Nico pt. tine am intrat pt. ca eu am luat tinctura de BU. Deci Zmeur - 2 lingurite /zi, una dimi , una seara - exact cum a zis si Eileen. BU - 3 lingurite/zi dizolvate in 100-150 apa, inainte cu o jumatate de ora de masa. Scortisoara cu mierea - 3 lingurite/zi amestec ( iti recomand sa le iei dupa lingurita de BU, astfel se duce gustul ala mai nasol). Amestecul : 1 lingura mare de miere si un varf de scortisoara.
Praf de burtica optimista pt. voi...pfffu pfffu |
|
|