Clubul aspirantelor - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina diana
Scris: Thursday, October 16, 2014 7:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/17/2014
Felicitari Catinca!!!! Sarcina usoara!!!

Teoretic si eu am 5 sapt si 1 zi azi... Dar fetelor, am burtica receuff nu mai simt caldura decat in zona sanilor, de fapt singurul simtom pe care il am au ramas sanii, in rest au disparut toate, a intrat panica in mine asa ca mine sun poate reusesc sa ma programez, daca nu ramane pe luni... I'm scaredplans
RalukM
Scris: Thursday, October 16, 2014 7:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/24/2014
Alina diana wrote:
Felicitari Catinca!!!! Sarcina usoara!!!

Teoretic si eu am 5 sapt si 1 zi azi... Dar fetelor, am burtica receuff nu mai simt caldura decat in zona sanilor, de fapt singurul simtom pe care il am au ramas sanii, in rest au disparut toate, a intrat panica in mine asa ca mine sun poate reusesc sa ma programez, daca nu ramane pe luni... I'm scaredplans

:))) nu inteleg de ce esti panicata....iti faci prb aiurea.. poti sa ai o sarcina fara simptome si sa fie bb perfect..nu s regula de aur simptomele si oricum e inca devreme chill ca nu face bine
Alina diana
Scris: Thursday, October 16, 2014 7:51 PM
Nivel

Stiu ca ma stresez si eu aiurea, dar pana nu il vad ca e bine prins si creste bine nu pot sa ma calmez... Poate am facut si eu rau trebuia sa ma programez de cand a iesit testul pozitiv, na uite Nanny a fost si s-a vazut... Se vedea si la mine bobita.... uff
RalukM
Scris: Thursday, October 16, 2014 7:56 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Alina diana wrote:
Stiu ca ma stresez si eu aiurea, dar pana nu il vad ca e bine prins si creste bine nu pot sa ma calmez... Poate am facut si eu rau trebuia sa ma programez de cand a iesit testul pozitiv, na uite Nanny a fost si s-a vazut... Se vedea si la mine bobita.... uff

calmeaza te DistanceKiss chiar nu are rost sa gandesti asa pesimist...Dzeu are grija de noi de fiecare in parte...spune o rugaciune cand mai ai momente din astea si o sa te linistesti...daca anumite femei trec prin anumite situatii neplacute asta nu inseamna ca ti se va intampla si tie fii pozitiva si ai imcredere in tine si in bblinul tau.
carmenalina
Scris: Thursday, October 16, 2014 8:35 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Alina diana wrote:

nici beta HCG n-ai facut ca sa vezi cum evolueaza sarcina? Cheek Kiss
Alina diana
Scris: Thursday, October 16, 2014 8:38 PM
Nivel

Nu, sunt un dezastru....Boredom
Nanny
Scris: Thursday, October 16, 2014 8:55 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Alina diana wrote:
Nu, sunt un dezastru....Boredom

Alina...nici eu nu am simptome..ca si tine doar un pic sanii si dureri si intepaturi de mijloc, ovare si uter. Si eu am rezerve, de aceea nu indraznesc sa topai!! Si totusi facand Bhcg...la 48 de ore s-a dublat. La sarcinile anterioare am avut toaaata suita de simptome, chiar de ff devreme, incat analiza venea doar sa imi confirme varsta sarcinii. Si mie mi-e teama, dar daca stau cu inima stransa nu rezolv nimic...Asa ca fie ce-o fi!! Doar Dzeu stie El mai bine ce face! Nu pot decat sa stau cuminte si sa sper Hands Hands Hands Pt linistea ta du-te maine dimineata si fa Bhcg! Apropo...cand a fost UM??
Alina diana
Scris: Thursday, October 16, 2014 9:55 PM
Nivel

Multumesc pt cuvintele incurajatoare, chiar ma ajuta.... Ultima menstruatie a fost pe 11 sept si eu cred ca implantatea a fost pe 4 oct, atc am avut scurgerea roz... Cred ca ma duc maine dimineata la beta, dar e rau ca nu o pt repeta la 48 de ore, pt ca duminica nu se revolteaza....iloveyou
aurishta
Scris: Thursday, October 16, 2014 10:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
catinca44 wrote:
...SOP inseamna Sindromul ovarelor polichistice.
Aaaaa, multumesc! Din cate stiu, afectiunea asta aduce probleme de fertilitate, nu riscuri de avort.....sau ma insel?!
Mihaelala1
Scris: Thursday, October 16, 2014 11:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/2/2014
Buna, felicitari Catinca yes inca o burticuta in casuta. Eu azi am mers la usg ca aveam dureri puternice in zona de jos, scurgeri maronii si temp.37.2, mi-a depistat doctora ca tocmai s-a spart un chist si nu e nimic grav. Mai am si o veste buna, pe ovarul sting (azi sunt z5) sta un grasulean de 18,5 mm, enfometriul 4. Intrebarea este, nu e prea mare folicolul pt ziua 5? Sa aveti o noapte linistita.campfire
simona83
Scris: Thursday, October 16, 2014 11:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Alina diana wrote:
Multumesc pt cuvintele incurajatoare, chiar ma ajuta.... Ultima menstruatie a fost pe 11 sept si eu cred ca implantatea a fost pe 4 oct, atc am avut scurgerea roz... Cred ca ma duc maine dimineata la beta, dar e rau ca nu o pt repeta la 48 de ore, pt ca duminica nu se revolteaza....iloveyou

Alina, e inca devreme pentru simptome serioase. Greturile mari incep mai ales din saptamana 6, ai timp berechet. Nici eu nu simteam nimic pana prin saptamana 6-7 si apoi am dezvoltat o relatie foarte apropiata cu wc-ul timp de aproape 5 luni. Vizualizeaza cu inima cum bebelusul tau creste si se dezvolta si in curand o sa iti vezi si tu bobita cu inimioara batand ca un fluturas.

Nanny, felicitari pentru beta. Sa stai chill ca de data asta e cu noroc, o sa vezi! Noi ne rugam pentru voi sa fie bine. Pe mine m-a ajutat mult Acatistul Sf Stelian. Protejeaza bebelusii si mamicile, imi linistea grijile imediat ce il citeam.DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
flor3ntza
Scris: Thursday, October 16, 2014 11:25 PM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2013
Buna fetelor, nu prea am mai intrat sa va citesc, felicitari tuturor gravidutelor si mult success celorlalte aspirante, sa curga cu teste pozitive acum de sarbatori DistanceKiss

De vreo cateva zile tot ma gandeam sa intru sa va salut si sa vad daca Nanny a trecut la burtici. Si uite ca am aflat vestea cea buna :) Nanny felicitari si Doamne Ajuta ca de data asta sa duci sarcina la bun sfarsit. Te pup si ma bucur sincer pentru tine :* Poate ne intalnim vreodata cu bebelusii topai deja visez departe majoreta
flor3ntza
Scris: Thursday, October 16, 2014 11:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2013
O sa intru mai des sa te monitorizez pupici Ce bucuroasa sunt, zici ca mai fac eu unul hohot
juwy.l
Scris: Friday, October 17, 2014 12:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/28/2014
Buna fetelor Cheek Kiss

Eileen wrote:

Juwy , ma bucur sa citesc postarea ta plina de ....emoticoane , e de bineeeeee , iti revii incet incet iloveyou iloveyou iloveyou

Blushing bine mno, am prins idea ras mai putine ras. Imi revin intradevar incet incet. Daca as scapa si de intalnirile cu albastrel as fi PERFECT refacuta. Eileen Pupici si sper sa iti fie mai bine maine computerlove iloveyou iloveyou iloveyou

Andreina bine ai venit si sedere scurta. intradevar analizele sunt recomandate abia dupa un an de incercari, dar asta depinde de foarte multi factori ( varsta , antecedente, stare medicala generala, etc.) eu spun ca daca doar de 6 luni incercati, si daca in prealabil sa discutat cu un medic, desi e greu sa nu te scoata din minti Rozi luna de luna, sa iti pastrezi optimismul si sa continuati sa va iubiti ca si in prima zi, pardon a doua ( ca prima e mai schioapa de obiceiHaha ) cu pasiune, inflacarare si fara griji, iar bebe in asa o casuta plina de iubareala si bucurie nu are cum sa reziste si sa nu vina. Mult spor, lipici si praf de burtici. Cheek Kiss

Carmen pupicei si computerlove

Alina_Diana dupa mine am sa te rog a astepti pana prin ianuarie, ca abia pentru decembrie am dat comanda, si abia in ianuarie am sa stiu daca s-a acceptat ras. Pup pui cu pui mic si asteptam poze de la eco si cu tine pe cand ai sa ai burtica ca sa o putem admira. Cheek Kiss

Edit: Pui cu pui mic fara panica NuImiPasa fiecare mamica e unica, iar fiecare bebe e si el special si unic. Unele mamici au sintome, altele abia mai tarziu, iar altete niciodata. Nu te panica, agiti fasolica si stii ca nu ii face bine NuImiPasa . Fii calma, si sunt sigura ca si bebe va fi bine. computerlove

Biancaanamaria eu am intrebat , deoarece si eu am luat antibebe, iar inainte de a lua ceasul meu era elvetian, iar dureri si chesti de discomfort stiam doar din auzite, dar o data ce nu am mai luat antibebe, au aparut multe problem si disconforturi, eu sper ca la tine sa fie bebe acolo si sa ma bucur pentru tine pentru minunea mica pe care o astepti si sa ma amuz de tine cand va incepe dragasteala cu albastrel Haha . Doamne ajuta Hands sa fie cum iti doresti si sa fi foarte curand cu burtica ca sa ne dai si noua prafusor SimplyLove

Doina majoreta ce ascunzi??

Simm computerlove Thank you Cheek Kiss

Nanny computerlove enorm , MULTUMESC din tot sufletul Cheek Kiss. 27 oct... 10 zile...cuminte astept pozica cu puiutul tau ... Hilar

Dana coeur bebelina ta e superba. Pupici la amandoua si sanatate multa coeur

Nicoleta Bun venit si sedere cat mai scurta. Si eu ca si Eileen te-as sfatui sa nu iei antibebe, dar pana la urma e alegerea ta. sper sa ti se regleze curand ciclurile si sa auzim ca ne parasesti pentru iubitele burtici. DistanceKiss ( iar legat de postari- mai ai pana ma ajungi pe mine sic )

Cristiana pupicei si grija de tine Cheek Kiss

Catinca
Bravoo FELICITARI burticuto sa ai o sarcina usoara, sa ajungeti la termen si sa fiti sanatosi Cheek Kiss

Mihaela
DistanceKiss eu nu ma prea pricep la marimile astea ale outelor ( daca bine am inteles) dar presupun ca daca era vreun bai iti spunea doctora, deci daca ea a spus ca e bine majoreta punete pe bebeleala, cine stie Hilar poate poate majoreta

Catastif incheiat. Pupici multi. Grij de voi. iloveyou all.
Alina diana
Scris: Friday, October 17, 2014 8:32 AM
Nivel

Buna dimineata!!!!yes gata am fost sa dau proba pt beta, sa vad acum cand v-a veni rezultatul....pe foaie scrie dupa 20plans dar sper sa il puna maine pe internet, am favut la synevo..... Si daca e urmatoarea o fac luni, nu am ce face, si ar trebui sa fie dublu si ceva valoarea....
Va pup si va urez o zi minunata!!!iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.