Clubul aspirantelor - 32
Subiectul anterior · Subiectul urmator
SmileyC
Scris: Thursday, September 4, 2014 10:27 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/9/2014
flowers
Mon1 wrote:

Zambila asculta de Smiley....stie ce spune. Eu una iti urmaresc fiecare postare. Si cand o-i fi burticuta sper sa ma ajuti cu sfaturi.DistanceKiss

love coeur angel
rrroxana
Scris: Thursday, September 4, 2014 10:36 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/28/2013
Hopa si eu am intrat sa vad ce zice Zambila..hai Zambila mergi si fa HCG macar afli un lucru clar, si stii ce masuri treb luate incontinuare..
Hadeti fetelor cu testeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeClap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap , trebuie sa va mutati toate la gravidute sa nu ramana casa lor goalachitara chitara chitara chitara chitara chitara
mirela74chris
Scris: Thursday, September 4, 2014 11:27 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Fetelor,ma bag si eu ca musca ,stiti voi unde...Progesteronul in sarcina,se ia doar cand il recomanda medicul,in caz de amenintare de avort.Si nu mergeti pe premisa ca rau nu are ce sa faca.Are si efect negativ: masculinizeaza fatul de sex feminin.Asa ca ,ar fi bine, sa il utilizati ,doar la recomandarea medicului,nu dupa ureche.
Cat mai multe teste pozitive,va dorescCheek Kiss Acum am vazut ca eram la aspirante.
Mon1
Scris: Thursday, September 4, 2014 11:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/11/2013
mirela74chris wrote:
Are si efect negativ: masculinizeaza fatul de sex feminin.Asa ca ,ar fi bine, sa il utilizati ,doar la recomandarea medicului,nu dupa ureche.

Asta pentru mine e noua: Progesteronul masculinizeaza fatul. Deja citesc pe net.
Astept si alte pareri.

EDIT: Am gasit asta "doctorul a hotarat sa imi prescrie Utrogestan. Si mie a inceput sa imi fie rau dupa ce am inceput sa il iau, dar cam intr-o luna mi-a trecut. Discutand cu doctorul mi-a spus ca singurul efect pe care il poate avea este sa aiba putulica mai mare"Lol

RalukM
Scris: Thursday, September 4, 2014 11:43 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Fetilii cochetiliiLol mi-a venit rezultatul la beta de azi siiiiiiiiii e 1129 de la 429, facut la 48 de oreHilar Hilar Hilar Hilar gata acum dorm chill pana miercuri cand ma duc la eco.
dana_h
Scris: Thursday, September 4, 2014 11:50 AM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
Mon asa mi s-a spus si mie,eu pana la 14 saptamani cand au inceput contractiile nu am luat progesteron,dr nu mi-a dat decat pt 2 sapt atunci cand am avut acel mic hematom si in rest a zis sa nu iau,ca daca nu am deficienta sau alte probleme unde poate ajuta o sa imi faca mai mult rau decat bine.cand am fost la confirmarea sarcinii a zis ca sa nu iau,colul e inchis,lung,deficienta nu am deci nu are rost.
El ajuta dar atunci cand sunt probleme,gen eminenta,col scurtat,contractii,trombofilie,deficienta,etc.daca nu sunt atunci inseamna ca bagi hormoni in corp degeaba.asa mi s-a spus mie.
SmileyC
Scris: Thursday, September 4, 2014 12:26 PM
Nivel

RalukM wrote:
Fetilii cochetiliiLol mi-a venit rezultatul la beta de azi siiiiiiiiii e 1129 de la 429, facut la 48 de oreHilar Hilar Hilar Hilar gata acum dorm chill pana miercuri cand ma duc la eco.

Bravo! Gata, s-a prins bine, e in uter! Scapam de o grija!
Zambila
Scris: Thursday, September 4, 2014 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Fetelor, va jur ca am impresia ca joc intr-o comedie proasta. Testul de dimineata-o singura linie. Am povestit la birou, zice o colega sa ma fac unul sa fiu siiiigura siiiigura. Asta pt ca am avut treaba si la 11.00 cand m-am eliberat nu mai recolta nimeni pt beta hcg. Mai fac unul. Pe fundal roz, o linie rosie. Il arat la colega, il suceste pe toate partile si zice : " fata, eu asa ceva n-am mai vazut, dar la T e o linie alba. Se vede pe fundalul roz". M-am uitat. La lumina de afara se vede. A sunat ea prin telefonul fara fir si m-au primit la 12.00 la recoltare la spital, la laborator.
Cica dupa 14.00 is gata rezultatele.Hands
capsunica
Scris: Thursday, September 4, 2014 1:05 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
Zambila wrote:
Fetelor, va jur ca am impresia ca joc intr-o comedie proasta. Testul de dimineata-o singura linie. Am povestit la birou, zice o colega sa ma fac unul sa fiu siiiigura siiiigura. Asta pt ca am avut treaba si la 11.00 cand m-am eliberat nu mai recolta nimeni pt beta hcg. Mai fac unul. Pe fundal roz, o linie rosie. Il arat la colega, il suceste pe toate partile si zice : " fata, eu asa ceva n-am mai vazut, dar la T e o linie alba. Se vede pe fundalul roz". M-am uitat. La lumina de afara se vede. A sunat ea prin telefonul fara fir si m-au primit la 12.00 la recoltare la spital, la laborator.
Cica dupa 14.00 is gata rezultatele.Hands
Doamne ajuta Hands
simona83
Scris: Thursday, September 4, 2014 1:22 PM
Nivel

Inregistrat: 7/23/2013
Doamne ajuta, Zambila!majoreta majoreta majoreta A cata zi e?
Zambila
Scris: Thursday, September 4, 2014 1:28 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
de intarziere? a 17-a
dana_h
Scris: Thursday, September 4, 2014 1:35 PM
Nivel

eu zic ca totusi trebuia sa iasa pe teste cu tot ca ai ovulat tarziu.doamne ajuta sa fie bebe Hands
SmileyC
Scris: Thursday, September 4, 2014 1:35 PM
Nivel

Am inima cat un purice! Hai cu betaaaaa!!!!
Mon1
Scris: Thursday, September 4, 2014 1:36 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Zambila sa speram ca va fi bebe. DistanceKiss
Mirela si Dana eu nu va contrazic cu nimic. Adun informatii si apoi o sa vad cand va fi cazul. Mai intai sa fiu insarcinata Lol
dana_h
Scris: Thursday, September 4, 2014 1:39 PM
Nivel

Mon1 wrote:
Zambila sa speram ca va fi bebe. DistanceKiss
Mirela si Dana eu nu va contrazic cu nimic. Adun informatii si apoi o sa vad cand va fi cazul. Mai intai sa fiu insarcinata Lol

nu ne contrazicem,schimbam informatii Cheek Kiss oricum ti-am spus ca eu tie iti predau stafeta de graviduta iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.