Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Zambila wrote:Nu trebuie trimitere sau altceva, nu? Nu. E la cerere si platesti. Abia astept vestile de la tine!!! |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Zambila iti marturisesc ca sunt tare curioasa Sper sa fie totul bine. |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Zambila, iti tin pumnii stransi stransi !!! Sper sa fie un beta mare ca sa iti confirme sarcina. Te pup |
|
|
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| Zambila wrote:Smiley, dap eu sunt cea cu utrogestanul. Ma duc maine la beta. Am un laboratot de analize chiar langa birou. Nu trebuie trimitere sau altceva, nu?
Cum arata testul de azi? Daca si el are dungulita/umbra/liniuta sau orice semn, baga utro de dimineata! Tin pumnii sa fie beta pozitiva! |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Hai Zambila cu beta pozitiv eu am fost iar azi sa mai fac un beta...astept acum rezultatul in jurul orei 12. Miercurea viitoare ma vad cu doctorul pt prima eco..am asa emotii Fetele care stiti si ma puteti ajuta, am momente cand ma doare spatele zona lombara destul de tare iar burtica doare si ea dar nu constant si nu doare tare ,mai mult asa fugitiv, e ok? medicul mi-a zis sa iau doar femibion 1 pana ma vad cu el nimic de progesteron sau ceva de sustinere... |
|

| Eu cand o sa raman insarcinata o sa ma tin scai de medic sa-mi dea utrogestan. Fixeaza sarcina si nu face nimic rau. |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Mon1 wrote:Eu cand o sa raman insarcinata o sa ma tin scai de medic sa-mi dea utrogestan. Fixeaza sarcina si nu face nimic rau.
eu am in casa si in geanta arefam...nici nu stiu daca sa ma risc sa iau acum pana aj la doc... |
|

Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| [quote=RalukM]Hai Zambila cu beta pozitiv eu am fost iar azi sa mai fac un beta...astept acum rezultatul in jurul orei 12. Miercurea viitoare ma vad cu doctorul pt prima eco..am asa emotii Fetele care stiti si ma puteti ajuta, am momente cand ma doare spatele zona lombara destul de tare iar burtica doare si ea dar nu constant si nu doare tare ,mai mult asa fugitiv, e ok? medicul mi-a zis sa iau doar femibion 1 pana ma vad cu el nimic de progesteron sau ceva de sustinere...[/quote ] si pe mine ma durea burtica la inceput de sarcina dar putin asa cum ai descris tu :* eu cred ca e normal ..nu stiu ce sa zic :) ... Zambila te asteptam.cu betaaa mareee <3 |
|
|
No Spa ia, negresit, exista de 40 si de 80, ia de 40, 2 sau chiar 3 pe zi, dimineata, in timpul zilei daca e cazul si seara! Cu incredere! E prietenul meu bun de muuuulte saptamani. Toate gravidele iau! :* Nu trebuie sa te ingrijoreze durerea, atata timp cand nu e severa si nu se lasa cu scurgeri! Mon face numai bine! Si eu m-am tinut de medic sa imi dea cand m-am dus in a 11 zi dpo cu rezultatele de la beta. Cica "da, doamna...puteti baga unul". La 10 saptamani cand mi s-a gasit un mic fribrom mi-a zis sa iau 2, am renuntat la 1 dupa morfologia de la 22 de saptamani si am ramas cu 1 si in ziua de azi. Te sfatuiesc sa te orientezi catre Arefam, e 30 de lei + pt 30 de ovule, pe cand Utrogestan e 30 de lei pentru 14 parca. |
|
| RalukM wrote:eu am in casa si in geanta  arefam...nici nu stiu daca sa ma risc sa iau acum pana aj la doc...
Daca atunci cand mergi la medic iti face control pe masa, va vedea daca ti-ai bagat ovule. Ai putea sa le iei pe gura ;)). Vorbesc serios! |
|

Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Fetelor, neata! Nu stiu daca are rost sa ma duc la beta. :( am facut dimineata un test de la Sensiblu si a iesit negativ :((( se pare ca nu doar testele barza vin cu a doua linie la pachet :( e a doua oara cand imi iau teapa asta. Poate a treia va fi cu noroc :( |
|
| Zambila wrote:Fetelor, neata! Nu stiu daca are rost sa ma duc la beta. :( am facut dimineata un test de la Sensiblu si a iesit negativ :((( se pare ca nu doar testele barza vin cu a doua linie la pachet :( e a doua oara cand imi iau teapa asta. Poate a treia va fi cu noroc :(
Hmmmm, pune poza sa vedem si noi. Eu zic sa mergi totusi la beta. 40 de lei iti cumpara linistea intr-un fel sau altul. Asa vei sta sa te gandesti "daca totusi....". Plus ca daca e bebe nu e bine ca i-ai taiat ratia de progesteron de la 2 pe zi la nimic asa dintr-o data, ar trebui sa reiei daca e bebe, si certitudine nu ai decat daca faci beta! |
|

| SmileyC wrote:Mon face numai bine! Te sfatuiesc sa te orientezi catre Arefam, e 30 de lei + pt 30 de ovule, pe cand Utrogestan e 30 de lei pentru 14 parca. Multumesc pentru sfat. Eu asa o sa fac. Ca eu si asa sunt fiica ploii. Nu am medic, pentru ca i-am tot schimbat. Am ajuns la Sibiu la unul bun, vreau sa ma tin de el, dar pe perioada sarcinii tb sa am si unul in oras la mine. Deci daca iau arefam ovule si ajung la asta din oras, ii zic ca mi-a dat celalalt si nu va comenta :))))) |
|

| SmileyC wrote:Hmmmm, pune poza sa vedem si noi. Eu zic sa mergi totusi la beta. 40 de lei iti cumpara linistea intr-un fel sau altul. Asa vei sta sa te gandesti "daca totusi....". Plus ca daca e bebe nu e bine ca i-ai taiat ratia de progesteron de la 2 pe zi la nimic asa dintr-o data, ar trebui sa reiei daca e bebe, si certitudine nu ai decat daca faci beta! Zambila asculta de Smiley....stie ce spune. Eu una iti urmaresc fiecare postare. Si cand o-i fi burticuta sper sa ma ajuti cu sfaturi. |
|

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| la noi Arefamul e 19 lei cutia si daca esti graviduta iei scrisoare medicala de la dr ginecolog si ti-l da compensat.cred ca la mine a durat povestea de dragoste cu Arefamul cel mai mult,pana la 35 de sapt Zambila fai beta,mai ales ca trebuie sa iei pastile.asa sti una si buna oricum eu nu prea sunt de acord cu luatul la pastile doar de dragul de a lua sau ca asa ia toata lumea.progesteronul ajuta la fixare,doar ca daca doamne fereste e vreo problema nici mama progesteronului nu ajuta si sarcina tot se va elimina.sunt femei care nu au luat nici o pastila de progesteron pe parcursul sarcinii si nu au avut probleme deloc asa ca daca dr nu va da sa luati nu cred ca trebuie sa te incapatinezi sa iei.Arefamul are si el neplacerile lui,si nu sunt putine. |
|
|
|