Clubul aspirantelor - 32
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alinaa86
Scris: Monday, September 1, 2014 8:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/26/2013
Fetelor ce faceti?
Raluk sarcina usoara Clap
Care mai veniti la "gravidute"? La noi se scurteaza listuta si avem nevoie de forte proaspete topai
Nanny vezi ca tie iti expira termenul limita...cumva luna asta trebuie sa vii si tu cu vestea buna? sau nu mai tin eu minte?
Mon si restul fetelor...coeur coeur coeur pfu pfu praf de pe burtica mea majoreta si astept sa vad cat mai multe teste pozitive DistanceKiss
Nanny
Scris: Monday, September 1, 2014 9:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Alinush...asa zic...sa vedem...daca o sa fie bine..Doamne ajuta! Eu ma tin de cuvant...Doamne ajuta! Ideea e ca vreau sa ma si mut de asta am mai amanat putin, ca sa nu car bagaje...sa n-am stres pe cap..sa vedem ce-om gasi!
roxxana
Scris: Monday, September 1, 2014 11:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/1/2014
Buna fetelor!dupa ce am citit aprx toate intrebarile de aici m-am hotarat sa va intreb si eu ceva.de o luna ne-am hotarat sa facem un bebelin.zis si facyt.normal am avut toate simpt d insarcinata.doar ca ieri cand trebuia sa imi vina cm-ul mi-a curs putin mai diferit.toate testele au iesit negative.multeee teste.deci mai pot avea vvreo speranta ca poate fi nidatie?dar e posibil in aceeasi zi cu cm sa se produca?si cu aceleasi dureri de ovare si mijloc?va multumesc
roxxa1988
Scris: Tuesday, September 2, 2014 1:17 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/28/2014
Buna rox! Eu sunt insarcinata in 10 sapt si ultima mens am avut o p 6.06. Deci testele p 6.07 ar fi trebuit sa fie pozitive, dar nu! A iesit pozitiv abia pe 25.07 cand aveam deja 4 sapt. Deci orice se poate. Speranta moare ultima si sa ai credinta!

Si dureri de mijloc si ovare am in ficare zi de cand am ramas insarcinata deci orice se poate
carmenalina
Scris: Tuesday, September 2, 2014 8:28 AM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
roxxana wrote:
Buna fetelor!dupa ce am citit aprx toate intrebarile de aici m-am hotarat sa va intreb si eu ceva.de o luna ne-am hotarat sa facem un bebelin.zis si facyt.normal am avut toate simpt d insarcinata.doar ca ieri cand trebuia sa imi vina cm-ul mi-a curs putin mai diferit.toate testele au iesit negative.multeee teste.deci mai pot avea vvreo speranta ca poate fi nidatie?dar e posibil in aceeasi zi cu cm sa se produca?si cu aceleasi dureri de ovare si mijloc?va multumesc

Bine ai venit si sedere cat mai scurta. Cate zile ai de la ovulatie, daca sunt 14 nu poate fi nidatie....
Zambila
Scris: Tuesday, September 2, 2014 8:41 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/18/2014
Roxxa, imi dai sperante :) mai ales ca inca nu e nicio urma de CM, desi sunt in a 4 a zi fara utrogestan. Nici nu stiu ce sa fac: sa ma duc azi la doctor sau sa mai astept pana maine? Omul a zis ca ne auzim la un telefon luni-marti daca nu vin uratii, dar la bafta mea pot sa pun pariu cu voi ca imi vine ori in drum spre cabinet, ori pe masa lui :)))))
RalukM
Scris: Tuesday, September 2, 2014 9:37 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Hello fetele,

Prima valoare beta recoltat duminica 16-17 zile dpo este de 194,28 . Azi am fost iar sa repet beta, doctorul meu zicea ca ar trebui sa creasca cu 60% pana la 100%, dar ca depinde de fiecare organism in parte.
Alte emotii alte asteptaribounce bounce bounce Nici un simptopm momentan decat faptul ca dimineata cand ma dau jos din pat am senzatia ca-mi pierd saniiLol si din cand in cand am un mic disconfort in zona burticii si a spatelui e o durere trecatoare abia perceptibila, am inteles ca e normala...incerc sa nu ma gandesc la toate prostiile si ozn-urile si pana ma vad cu doctorul o sa incerc sa stau departe de google ca mi-e ca fac infart daca mai citesc ceva aiureaLol Lol Lol
SmileyC
Scris: Tuesday, September 2, 2014 9:43 AM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2014
RalukM wrote:
Hello fetele,

Prima valoare beta recoltat duminica 16-17 zile dpo este de 194,28 . Azi am fost iar sa repet beta, doctorul meu zicea ca ar trebui sa creasca cu 60% pana la 100%, dar ca depinde de fiecare organism in parte.
Alte emotii alte asteptaribounce bounce bounce Nici un simptopm momentan decat faptul ca dimineata cand ma dau jos din pat am senzatia ca-mi pierd saniiLol si din cand in cand am un mic disconfort in zona burticii si a spatelui e o durere trecatoare abia perceptibila, am inteles ca e normala...incerc sa nu ma gandesc la toate prostiile si ozn-urile si pana ma vad cu doctorul o sa incerc sa stau departe de google ca mi-e ca fac infart daca mai citesc ceva aiureaLol Lol Lol

Felicitari din suflet! Azi ar fi 48 de ore de la ultima recoltare? Trebuie sa creasca cu 100% sau chiar mai bine! La inceput se dubleaza mai repede de 48, cand are 3 cifre se dubleaza mai greu. Te asteptam la gravidute! Pe TOATE va asteptam!
Zambila
Scris: Tuesday, September 2, 2014 9:45 AM
Nivel

Raluk, tinem pumnii! Stai departe de Google, dar nu si de forum :) sa ne tii la curent!
Mon1
Scris: Tuesday, September 2, 2014 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Zambila wrote:
Raluk, tinem pumnii! Stai departe de Google, dar nu si de forum :) sa ne tii la curent!

Acelasi lucru iti recomand si eu. DistanceKiss
Zambila de la intreruerea utrogestanului cam la 4-5 zile se declanseaza. Mai asteapta putin si apoi mergi la medic. Eu iti doresc sa ai bebe.
Raluk, felicitari pentru rezultat.DistanceKiss Smiley ti-a spus exact ce trebuie sa stii legat de beta.DistanceKiss
Zambila
Scris: Tuesday, September 2, 2014 12:35 PM
Nivel

Azi e a 4 a zi fara utrogestan, dupa 5 zile de tratament cu cate 2 pilule pe zi. Tocmai am vbit cu doctorul. Maine la 14.00 am programare. Din ce spunea el, exclude orie posibilitate de sarcina. Vedem maine cum va fi. Azi, deocamdata au disparut durerile de spate, iar micile crampe din partea dreapta s-au mutat pe centru si pe stanga :) nici urma de CM.
RalukM
Scris: Tuesday, September 2, 2014 12:46 PM
Nivel

Da Smiley, exact exact sunt 46 de ore :))) ca nu am avut cum sa fac la aceeasi ora ca si duminica ca deh serviciul ma chema :)
Am comunicat cu doc meu tel si pe mail, mi-a zis ca pana ce beta nu se duce aproape de 1000 nu avem ce sa vedem la eco si sa iau femibion 1 si relax total. Zicea ca ff probabil sa ne vedem in sapt 8-14...din calc mele atunci s-ar vedea si activitatea cardiaca ...is putin derutata de toate calculele astea. Am niste emotii fetelor nu va pot explica in cuvinteBoredom Boredom sa fie totul bine, sa fie sanatos si fara prb ,sa fie o sarcina usoara off si multe altele....
ynnea
Scris: Tuesday, September 2, 2014 1:00 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Buna aspirici
De cand nu am mai intrat pe la voi
Va astept la burtici cat mai repede,ca noi incet incet ramanem fara urmase
Va pup pe toate
ynnea
Scris: Tuesday, September 2, 2014 1:03 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Buna aspirici
De cand nu am mai intrat pe la voi
Va astept la burtici cat mai repede,ca noi incet incet ramanem fara urmase
Va pup pe toate
RalukM
Scris: Tuesday, September 2, 2014 1:11 PM
Nivel

Fetelor a venit rezultatul este 429,3 yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyes yes yes yes yes mai mult decat dublu nu mai pot de fericire....doamne ce emotii ce trairi
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.