|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| dana_h wrote:nu ne contrazicem,schimbam informatii oricum ti-am spus ca eu tie iti predau stafeta de graviduta Aoleu ce ma bucur ...se poate de luna asta???? |
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| daaaaaa,pana la sfarsitul lunii sigur |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| E ora 14 !!!! |
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Stiu! Tot sun la asistenta sefa si nu raspunde. |
| dana_h wrote:daaaaaa,pana la sfarsitul lunii sigur Pai pe 14 asa as putea incerca si eu un test. Deci ma incadrez...yeyyyy O mai primesc si pe a Capsunicii...e clar...sunt insarcinata deja
Zambila trebuie sa ai niste emotii cat casa...suntem alaturi de tine |
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| Mon1 wrote:Pai pe 14 asa as putea incerca si eu un test. Deci ma incadrez...yeyyyy O mai primesc si pe a Capsunicii...e clar...sunt insarcinata deja Zambila trebuie sa ai niste emotii cat casa...suntem alaturi de tine pe 14 am dpn :)))) :x |
| capsunica wrote: pe 14 am dpn :)))) :x Numai bine |
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| rezultatul este negativ (0.1) :( va multumesc pentru spijin si suport. You are the best! Multumesc din inima ca mi-ati fost alaturi. De acum, sa ne indopam cu pastilele de la dl doctor si sa vedem ce va fi. |
| Zambila wrote:rezultatul este negativ (0.1) :( va multumesc pentru spijin si suport. You are the best! Multumesc din inima ca mi-ati fost alaturi. De acum, sa ne indopam cu pastilele de la dl doctor si sa vedem ce va fi. Imi pare rau, Zambila! |
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| deci cel mai bun test ramane beta.imi pare rau Zambila |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/28/2013 Mesaje: 189
| Zambila, imi pare rau .. in concluzie si sure check poate da linie de uscare..sau ce e aia..doar nu avem toate halucinatii sa vedem a 2 a liniuta.. |
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Mi-e greu sa cred ca sure check-ul are linie de uscare...cate am facut niciodata nu am avut linie de uscare nici la sure check nici la fildas sau ferlidona, plus ca din ce stiu linia de uscare apare dupa cateva minute bune si e dif fata de linia de ctrl( am testat cu un barza odata si m-am lamurit) |
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| Imi pare tare rau, Zambila! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/25/2013 Mesaje: 175
| offff Zambila ... nu fi trista, minuni exista si vei vedea ca in curand o sa apara si minunea voastra |
|
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Raluca sarcina usoara in continuare si bebe sanatos! Spune-ne, familia cum a reactionat si cum ai bebelit... Detalii, detalii.... Zambila totul va fi bine Eu am fost la medicul de fam sa imi fac analizele uzuale printre care si tsh si ft4. Mi-a recomandat sa fac la synevo : prolactina, estradiol, progesteron si LH. Stiu ca se recolteaza in zile diferite. Cele care au facut imi pot spune si mie cand sa ma duc? Pupici |
|
|