Clubul aspirantelor - 32
Subiectul anterior · Subiectul urmator
capsunica
Scris: Wednesday, September 3, 2014 4:04 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/10/2013
Zambila wrote:
Cred ca deja o iau razna! Va rog sa nu aruncati cu pietre in mine si sa nu ma dati afara de pe forum, dar mai aveam un test de sarcina in casa. Si l-am facut. Si ori am eu vedenii, ori deasupra lui T e p linie fffffffffff palida? A aparut in 3 minute, deci nu cred ca e de uscare.
eu o vad parca ... poti sa mai faci o poza ? sa stea drept testul
Mon1
Scris: Wednesday, September 3, 2014 4:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/11/2013
Zambila linia pe T exista. Probabil saracuta de tine ai ovulat mai tarziu si daia intarzie. Eu zic sa mergi mai bine la betahcg. Mie personal mi se pare cam tampit medicul tau.
Toate femeile au cicluri anovulatorii. No comment
Zambila
Scris: Wednesday, September 3, 2014 4:23 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Asta e singura pozitie in care liniuta se vede si in poza.
leila
Scris: Wednesday, September 3, 2014 4:46 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2014
Zambila, eu vad linia!!! Sigur ai ovulat tarziu :) cred ca esti gravidutzaaa !!!!!!
doinanuta
Scris: Wednesday, September 3, 2014 5:01 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Si eu vad liniuta.
Anelise
Scris: Wednesday, September 3, 2014 5:15 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Si eu! pupici
Zambila
Scris: Wednesday, September 3, 2014 5:30 PM
Nivel

Cred ca am sa mai fac maine un test. Sau, mai sigur poimaine. Numai nu stiu daca sa iau pastilele date. Scrie pe net, prin unele parti, ca sunt contraindicate in sarcina :(
capsunica
Scris: Wednesday, September 3, 2014 5:33 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
Eu zic sa astepti pana maine sa faci test :) dar un test bun ... Ferlidona am vazut pe la fete ca e bun si am auzit ca se pozitiveaza mai repede ca surecheck ...sau minut ..ala e mai ieftin dar fr bun si ala ... sa de-a Domnul sa se fi inselat medicul si sa fie sarcina :* Sa ai bebe sanatos !! Doamne ajuta
RalukM
Scris: Wednesday, September 3, 2014 5:34 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Nu lua momentan fa beta ca ala e sfant. Vezi ca sure checku se pozitiveaza tare greu..daca vrei sa mergi doar pe test de urina vezi fildas ferlidona dr family
maryella77
Scris: Wednesday, September 3, 2014 5:47 PM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
Exact ce am zis.TE duci si ii dai doctorului pestenas cu beta pozitiv.Si apoi iti cauti alt doctor ca asta e in stare sa iti spuna la mijlocul sarcinii ca nu e copilul in uter.Big Laugh Big Laugh Big Laugh
SmileyC
Scris: Wednesday, September 3, 2014 7:06 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2014
Zambila wrote:
Cred ca deja o iau razna! Va rog sa nu aruncati cu pietre in mine si sa nu ma dati afara de pe forum, dar mai aveam un test de sarcina in casa. Si l-am facut. Si ori am eu vedenii, ori deasupra lui T e p linie fffffffffff palida? A aparut in 3 minute, deci nu cred ca e de uscare.

Linia este cat se poate de ACOLO. Eu zic ca e cazul sa te felicitaaaaaaam! Stiu ca ai zis ca nu se vede in alte pozitii, dar eu zic sa ne pui la incercare! Ia fa-i o poza si din alta pozitie! Medicul nu avea cum sa vada sarcina la eco pe burtica, sa stii. Tu esti aspiranta care a luat Utrogestan 5 zile 2 pe zi? Scuzati confuzia daca nu:P.
Marisa
Scris: Wednesday, September 3, 2014 7:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/25/2013
Zambila Big Surprise , fa beta si oricum ar fii schimba medicul... majoreta tinem pumnii Cheek Kiss
dana_h
Scris: Wednesday, September 3, 2014 7:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
si eu vad liniuta Hilar cred ca ai ovulat mai tarziu si de aia nu ai avut test pozitiv pana acum iar daca sarcina e mica,doctorul la echo normal nu poate vedea,abia pe la 5-6 saptamani si cu echo transvaginal se vede ceva ceva.doamne ajuta sa fie bine Hands
rrroxana
Scris: Wednesday, September 3, 2014 7:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/28/2013
Si eu vad liniuta palida..iti tinem pumnii , si fa cum au zis fetele...maine fugi la beta
Zambila
Scris: Wednesday, September 3, 2014 10:30 PM
Nivel

Smiley, dap eu sunt cea cu utrogestanul. Ma duc maine la beta. Am un laboratot de analize chiar langa birou. Nu trebuie trimitere sau altceva, nu?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.