|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| Zambila wrote:Cred ca deja o iau razna! Va rog sa nu aruncati cu pietre in mine si sa nu ma dati afara de pe forum, dar mai aveam un test de sarcina in casa. Si l-am facut. Si ori am eu vedenii, ori deasupra lui T e p linie fffffffffff palida? A aparut in 3 minute, deci nu cred ca e de uscare. eu o vad parca ... poti sa mai faci o poza ? sa stea drept testul |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Zambila linia pe T exista. Probabil saracuta de tine ai ovulat mai tarziu si daia intarzie. Eu zic sa mergi mai bine la betahcg. Mie personal mi se pare cam tampit medicul tau. Toate femeile au cicluri anovulatorii. No comment |
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Asta e singura pozitie in care liniuta se vede si in poza. |
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Zambila, eu vad linia!!! Sigur ai ovulat tarziu :) cred ca esti gravidutzaaa !!!!!! |
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Si eu vad liniuta. |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Si eu! |
| Cred ca am sa mai fac maine un test. Sau, mai sigur poimaine. Numai nu stiu daca sa iau pastilele date. Scrie pe net, prin unele parti, ca sunt contraindicate in sarcina :( |
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| Eu zic sa astepti pana maine sa faci test :) dar un test bun ... Ferlidona am vazut pe la fete ca e bun si am auzit ca se pozitiveaza mai repede ca surecheck ...sau minut ..ala e mai ieftin dar fr bun si ala ... sa de-a Domnul sa se fi inselat medicul si sa fie sarcina :* Sa ai bebe sanatos !! Doamne ajuta |
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Nu lua momentan fa beta ca ala e sfant. Vezi ca sure checku se pozitiveaza tare greu..daca vrei sa mergi doar pe test de urina vezi fildas ferlidona dr family |
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Exact ce am zis.TE duci si ii dai doctorului pestenas cu beta pozitiv.Si apoi iti cauti alt doctor ca asta e in stare sa iti spuna la mijlocul sarcinii ca nu e copilul in uter. |
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| Zambila wrote:Cred ca deja o iau razna! Va rog sa nu aruncati cu pietre in mine si sa nu ma dati afara de pe forum, dar mai aveam un test de sarcina in casa. Si l-am facut. Si ori am eu vedenii, ori deasupra lui T e p linie fffffffffff palida? A aparut in 3 minute, deci nu cred ca e de uscare.
Linia este cat se poate de ACOLO. Eu zic ca e cazul sa te felicitaaaaaaam! Stiu ca ai zis ca nu se vede in alte pozitii, dar eu zic sa ne pui la incercare! Ia fa-i o poza si din alta pozitie! Medicul nu avea cum sa vada sarcina la eco pe burtica, sa stii. Tu esti aspiranta care a luat Utrogestan 5 zile 2 pe zi? Scuzati confuzia daca nu:P. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/25/2013 Mesaje: 175
| Zambila , fa beta si oricum ar fii schimba medicul... tinem pumnii |
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| si eu vad liniuta cred ca ai ovulat mai tarziu si de aia nu ai avut test pozitiv pana acum iar daca sarcina e mica,doctorul la echo normal nu poate vedea,abia pe la 5-6 saptamani si cu echo transvaginal se vede ceva ceva.doamne ajuta sa fie bine |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/28/2013 Mesaje: 189
| Si eu vad liniuta palida..iti tinem pumnii , si fa cum au zis fetele...maine fugi la beta |
|
| Smiley, dap eu sunt cea cu utrogestanul. Ma duc maine la beta. Am un laboratot de analize chiar langa birou. Nu trebuie trimitere sau altceva, nu? |
|
|