Clubul aspirantelor - 32
Subiectul anterior · Subiectul urmator
RalukM
Scris: Wednesday, September 3, 2014 10:11 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/24/2014
Zambila bafta la medic azi, hai poate vi cu veste bomba Lol ce frumos ar fi. Sa dea Domnul sa fie bine.Hands Hands
Andreea Hands Hands Hands sa fie bine la fiv si sa-ti reuseasca din prima si sa ai un bb sanatos si voios
Mon tu ce faci ne pregatesti ceva luna asta?Crazy
Zambila
Scris: Wednesday, September 3, 2014 12:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/18/2014
Fetele, multam de incurajari! Tre sa recunosc ca imi e cam teama. Raluk, de unde atata veste bomba? Chair si eu mi-am pierdut speranta ca e bebe. Macar sa vada de ce nu vin uratii, ca pentru mine nu are logica intarzierea asta :(
Andreea~Simona
Scris: Wednesday, September 3, 2014 12:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2014
Multumesc de incurajari, fetelor! Sper sa reusim toate sa devenim mamici cat mai repede.
Leila DUmnezeu face minuni, pentru cine crede....asa ca speranta moare ultima....
Eu sunt foarte fericita pentru ca vin parintii mei in vacanta o luna la noi, nu i-am mai vazut de aproape 2 ani. topai
Zambila
Scris: Wednesday, September 3, 2014 1:32 PM
Nivel

Gata de plecare! O tai la doctor! Am niste emotii de tremur ca gelatina, dar...asta e...faca-se voia Domnului!
Anelise
Scris: Wednesday, September 3, 2014 1:35 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Zambila, tin pumnii! Cheek Kiss
Marisa
Scris: Wednesday, September 3, 2014 2:30 PM
Nivel

Inregistrat: 7/25/2013
Bafta,Zambila! Buddy1
Zambila
Scris: Wednesday, September 3, 2014 2:41 PM
Nivel

Dragele mele,
M-am dus bou si m-am intors vaca! Mi-facut ecografie clasica. Un uter f mic, retrovers total, nu doar putin dupa cum a zis primul doctor, fara urma de sarcina.
Diagnostic amenoree secundara de cauze necunoscute. Mi-a dat tratament pt 5 zile, 3 pastile pe zi de Orgametil sau asa ceva. Daca nici dupa alte 7 zile dupa ce termin tratamentul nu vin uratii, inseamna ca e cam aiurea si facem sonda si alte teste :((
Later edit: am uitat sa va spun ca am insistat sa aflu din ce cauza poate fi intarzierea si printre stres si oboseala si altele mi-a bagat o explicatie cu ciclu anovulatoriu, poate au terminat ovarele rezervele. La 32 de ani?!? Mi-a venit instant sa plang.
lidia-28
Scris: Wednesday, September 3, 2014 3:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/27/2014
buna fetelor eu nu am mai intrat ptr ca am fost plecati in tara am fost luni la doctor si fetita noastra creste bine am 22 de sapt si deocamdata sunt bine va tin pumnii fetelor si va ast cu multe teste pozitiveBuddy1
doinanuta
Scris: Wednesday, September 3, 2014 3:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Eta flosc....s-a gandit el ca nu mai ai ovulatie.Stai linistita si o sa vezi ca--ti revii.Si uterul retrovers nu implica o problema grava.Ramai insarcinata.Prietena mea a ramas din prima cu el retrovers.Mama a facut 4 tot cu uterul retrovers.Ai abea 32 de ani...nu se poate sa nu mai ai rezerve.Pai asta inseaamna ca ai intrat la nenopauza si nu cred.Sora mea la 32 de ani tocmai a nascut.Apropo eu voi fi nasa si am si eu nevoie sa-mi spuneti cam cat e taxa la preot.
Andreea~Simona
Scris: Wednesday, September 3, 2014 3:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2014
Zambila incearca sa te linistesti! Ciclu anovulatoriu nu inseamna ca ti s-a terminat rezerva....din cand in cand toate femeile au cate o luna fara ovulatie, e normal si nu e nimic grav. Relaxeaza-te si vei vedea ca o sa vina si menstruatia... totul se va rezolva. In privinta uterului retrovers, e adevarat ca ramai insarcinata mai greu, dar nu e imposibil. Multa bafta si rabdare!Cheek Kiss
Lidia sarcina usoara in continuare si multa sanatate la amandoua!DistanceKiss
maryella77
Scris: Wednesday, September 3, 2014 3:31 PM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
Zambila wrote:
Dragele mele,
M-am dus bou si m-am intors vaca! Mi-facut ecografie clasica. Un uter f mic, retrovers total, nu doar putin dupa cum a zis primul doctor, fara urma de sarcina.
Diagnostic amenoree secundara de cauze necunoscute. Mi-a dat tratament pt 5 zile, 3 pastile pe zi de Orgametil sau asa ceva. Daca nici dupa alte 7 zile dupa ce termin tratamentul nu vin uratii, inseamna ca e cam aiurea si facem sonda si alte teste :((
Later edit: am uitat sa va spun ca am insistat sa aflu din ce cauza poate fi intarzierea si printre stres si oboseala si altele mi-a bagat o explicatie cu ciclu anovulatoriu, poate au terminat ovarele rezervele. La 32 de ani?!? Mi-a venit instant sa plang.

Zambila ai incredere in corpul tau.Parca vad ca intr-o luna 2 te duci insarcinata la doctor sa vada el cum e treaba cu ovulele. Eu cred in puterea corpului de a se regenera si de a face ce trb. Ai grija la alimentatie; tinctura de marar si cea de branca ursului sunt f bune la amenoree.Eu as consulta un medic naturopat in locul tau, as lua ceva naturist inainte sabombardez corpul cu hormoni pe care normal ca nu ii rec si incearca in felul lui sa ii elimine. Asta ma dipsera pe mine la medicina alopata.Se reped imediat in tratamente dure, dau verdicte grave si nu lasa corpul sa lucreze.
carmenalina
Scris: Wednesday, September 3, 2014 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Zambila wrote:
Dragele mele,

Puiule, eu zic sa te linistesti, incearca sa mergi la un medic endocrinolog, am mai spus aici si ma repet....ginecologul vede uterul ca pe un organ reproducator, endocrinologul il vede ca pe o glanda, care produce ceva pt organismul tau. Mergi si vb cu un astfel de medic, vei face niste analize specifice, poate e dereglata tiroida si de aici problemele tale....Tot de la tiroida pleaca si dereglarile hormonale, ea dirijeaza traficul de hormoni prin corp, si sa vezi ca dupa aceea vei vedea altfel lucrurile...Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Fetele care au vb cu un specilist endocrinolog pot sa-ti confirme daca eu gresesc sau nu......Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Zambila
Scris: Wednesday, September 3, 2014 3:47 PM
Nivel

Cred ca deja o iau razna! Va rog sa nu aruncati cu pietre in mine si sa nu ma dati afara de pe forum, dar mai aveam un test de sarcina in casa. Si l-am facut. Si ori am eu vedenii, ori deasupra lui T e p linie fffffffffff palida? A aparut in 3 minute, deci nu cred ca e de uscare.

Zambila attached the following image(s):
image.jpg

Zambila
Scris: Wednesday, September 3, 2014 3:51 PM
Nivel

Va multumesc, fetelor, pentru suport si incurajari. Adevarul e ca m-am demoralizat maxim. Psihic e sub nivelul marii.
RalukM
Scris: Wednesday, September 3, 2014 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Zambila wrote:
Cred ca deja o iau razna! Va rog sa nu aruncati cu pietre in mine si sa nu ma dati afara de pe forum, dar mai aveam un test de sarcina in casa. Si l-am facut. Si ori am eu vedenii, ori deasupra lui T e p linie fffffffffff palida? A aparut in 3 minute, deci nu cred ca e de uscare.

Zambila capul sus, daca vrei sa fi tu sigura daca e sarcina sau nu fa un beta si ala te elucideaza. Cat despre ce ti-a zis doctorul....asa e poti sa ai de-a lungul vietii cicluri anovulatorii asta nu inseamna ca nu mai ai rezerva ovariana, e ciudat insa ca nu ti-a dat nici o analiza pentru hormoni sa vada cum stai cu ei... Cere parerea si altui medic...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.