|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/6/2014 Mesaje: 151
| Pup Ema. :)) Mon sa-ti dau o bere. Pana luna trecuta am calculat tot, urmaream tot pana am decis sa nu ma mai stresez ca poate din cauza asta nu raman. Jur ca aveam impresia ca trebuie sa vina pe 20-22. Deci o astept cu scarba azi, maine, poimaine sau deloc |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Tu asteapt-o, ca poate ea nu mai vine. |

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Inna , Mon are dreptate , si serios , nu mai stii cand ti-a venit ? |
|

| Nu. Stiu din Ianuarie pana in Aprilie dupa nu m a mai interesat. Am mers orbeste, fara stres, ziceam eu. |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Apai ina retrag ce am spus ca nu se vede...pai ce sa vad daca tie nici nu trebuia sa-ti vina inca ? ...hai si tu cu un test pozitiv :))) |
|

| Innaaa wrote:Nu. Stiu din Ianuarie pana in Aprilie dupa nu m a mai interesat. Am mers orbeste, fara stres, ziceam eu. Ia baga zilele de cm din ian pana in aprilie , sa vedem si noi |
|

| Lasa-ma ca rad singura :)) sotu' era sigur cand mi a venit ultima oara, stia si ca e prea devreme da' te pui cu femeia nebuna? Si Barza aia care alimenta tot ce gandeam eu Ce e draga...mai am si eu voie sa o iau razna :)). Adevarul e ca am avut o perioada, atat la munca si acasa cu mutatu'...si am nevoie de un somn asa de vreo 2 zile. Da' mi-a facut Deea ziua splendida |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Oricum dupa ultimele 2 luni e clar ca nu ai intarziere si testul barza poate nu te-a mintit si in curand o sa vezi dublu. Acum mergi la somn, ca ai nevoie. |
|

| Eileen wrote:Ia baga zilele de cm din ian pana in aprilie , sa vedem si noi
01.01, 11.02, 15.03, 19.04 :)) |
|

| Mon1 wrote: Oricum dupa ultimele 2 luni e clar ca nu ai intarziere si testul barza poate nu te-a mintit si in curand o sa vezi dublu. Acum mergi la somn, ca ai nevoie.
Merg la munca pana pe la ora 23...si maine la fel...si poimaine...si tot asa :) |
|

| Nu vreau sa para ca sunt rea sau mai stiu eu ...speram sa vii cu testul pozitiv , dar tu ai avut cm de 41 zile IAN , 35- FEBR , 32-MAR, 35-APR, 38 - MAI , si acum esti in z35. Eu zic ca macar fiecare ar trebui sa stie sa-si numere singura zilele si apoi...intarzierea nu se calculeaza la 32-33 zile cum faci tu . Ai sa vezi ca iese si bebe cat de curand. Am plecat la treaba ca la numarat zile mai sunt si alte fete care se pricep
|
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Buna fetelor! Deea felicitari din suflet! Sarcina usoara si binecuvantata pana la termen cu bebe sanatos! Acum trage cu piciorul si mai ia cateva aspirante cu tine: pe Eileen si pe Mon ia-le primele, iar la sf lunii vin si eu cu test pozitiv! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Multumesc inca o data de urari, sper sa fie totul in regula! Mai trag dupa mine cateva No problem! mi-e asa de somn as dormi si as manca non stop beta inca nu e gata...parca vazusem la Mon ca pe la 6 dau rezultatul?
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Buna, aspirici dragalase! Deearox , felicitari din suflet!!! Sarcina si nastere usoara iti doresc !!! Innaaa si pe tine te astept cu batul magic ! Nanny, Maryela, Carmen, Eileen, Mon, Doina clar urmati !!! Va rooog frumos, eliberati randurile !
|
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Eu sunt in ceata, am avut ovulatie undeva intre a 6-8-a zi a CM, asa ca nici nu mai stiu de cate zile va fi CM-ul meu, si daca ovulul eliberat a fost bun pentru reproducere....Mai astept sa vad ce se va intampla... |
|
|