Clubul aspirantelor - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leila
Scris: Thursday, June 19, 2014 10:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
Seara buna fetele !!! Am venit de la premiere, locul 3.. E bun si ala ras apoi am fost sa cinstim domnisoara la mall.. PupCheek Kiss

leila attached the following image(s):
img-20140619-wa0003.jpg

Alina diana
Scris: Thursday, June 19, 2014 11:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/17/2014
Buna seara, pe mine in total pe luna ma ajunge in jur de 400 de lei tratamentul, nu gasesc myo sun decat la 130 de lei cutia, si am incercat sa dau comanda la farmacia tei, dar din pacate nu mai aveau pe stoc. Si ma gandeam su mereu daca e aa raman sa nu arunc banii pe pliculete, pt ca mi-as fi luat pt 3 luni, dar nu am ramas, su le iau mai scump.
Eu una cred ca isi face efectul, avum poate influenteaza si celelalte pastile, dar am observat ca si temperatura e in crestere, azi dimineata era 36,92... Poate am ovulat deja,??Nu stiu sigur...
O seara placuta in continuare
Gazela
Scris: Thursday, June 19, 2014 11:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/7/2014
Buna seara fetelor Hilar

Reusesc sa-mi fac si eu aparitia pe aici Boredom ...chiar asa arata si fata mea...
Abia am reusit sa citesc din urma, foarte multa activitate si asta e bine
N-am reusit sa mai intru decat sa va citesc mai mult pentru ca a trebuit sa o internam pe soacra mea in spital (un cancer care trebuie operat cat de repede) dar va trece ea perioada asta urata si ne vom relua si noi proiectul bebe SimplyLove

Bineinteles ca nu am reusit sa tin minte la fiecare ce si cum asa ca nu va scriu la fiecare in parte...ma rog pentru voi toate de cate ori intru la Catedrala Hands Hands Hands si va tin pumnii sa veniti cu testele pozitive cat mai curand....

Va pup si imbratisez cu drag!!!!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
computerlove computerlove
majoreta majoreta majoreta iloveyou iloveyou iloveyou
doinanuta
Scris: Friday, June 20, 2014 12:06 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
Fetelor binenteles ca o sa-l iau.Vreau doar sa vad cam cat costa la fiecare farmacie.Nu gasesc la orice farmacie doar la farmaciile mari si vreau sa vad la care e mai ieftin.
Anelise
Scris: Friday, June 20, 2014 8:23 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.