Clubul aspirantelor - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Eileen
Scris: Thursday, June 19, 2014 11:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Mon1 wrote:
Si cam atat despre mine - azi 60.7 kg. Cand ma gandesc ca ajunsesem la 73 de kg..wow. Bine ca mi-am revenit.DistanceKiss
La vara in august la mare o sa ma simt excelent. Abia astept concediullllllllllllllllDistanceKiss

Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo
Bravoooo Mon ! Esti f tare !
Eu nu am probleme momentan cu greutatea ras ras
Mon1
Scris: Thursday, June 19, 2014 11:39 AM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Eileen, multumesc! DistanceKiss
Ce frumos stati voi motzatelor logate, dar nu ziceti nimic. DistanceKiss
carmenalina
Scris: Thursday, June 19, 2014 11:54 AM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Am terminat si cafeluta si am desfacut si 2 bobine de fir in scul de cand tot scriu si citesc!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
maryella77
Scris: Thursday, June 19, 2014 11:56 AM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
buna fetelor!
Carmen ai mare dreptate cu alimentatia asta; chiar ca ti-a intinerit corpul de cand mananci sanatos; de urmat exemplul tau;
Mon felicitari pentru cat ai slabit ! bravo tie! Sa te duci la mare in perioada ovulatiei si veniti in 3;
Doina daca tu crezi ca o sa iti faca bine myo sun asta ia-l cu incredere!
Eileen suna f bine dieta ta;
Mon eu am apucat logata , dar abia acum am citit ce ati scris si v-am scris si eu;Cheek Kiss
carmenalina
Scris: Thursday, June 19, 2014 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
maryella77 wrote:
buna fetelor!
Carmen ai mare dreptate cu alimentatia asta; chiar ca ti-a intinerit corpul de cand mananci sanatos; de urmat exemplul tau;

iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou computerlove
Mon1
Scris: Thursday, June 19, 2014 12:15 PM
Nivel

maryella77 wrote:
buna fetelor!Mon felicitari pentru cat ai slabit ! bravo tie! Sa te duci la mare in perioada ovulatiei si veniti in 3;

Asta sper si eu DistanceKiss
diana_oana
Scris: Thursday, June 19, 2014 12:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2014
Mon cum ai slabit si in cat timp? Scuze pt Off topic
doinanuta
Scris: Thursday, June 19, 2014 1:12 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Maryella am sa le cumpar.Am citit ca nu contin hormoni.Nu prea gasesc pareri despre el.
Eileen
Scris: Thursday, June 19, 2014 2:03 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Doina , intreaba poate iti da mai putine din cutie. Sa poti incepe sa iei .
Cate trebuie sa iei pe zi , 2 ?
ZAmbila cum e cu testul de sarcina ?
Am avut o capsunica , acum avem o zambila ....si o gazela !
Mon1
Scris: Thursday, June 19, 2014 2:15 PM
Nivel

diana_oana wrote:
Mon cum ai slabit si in cat timp? Scuze pt Off topic

Diana am inceput sa mananc sanatos si sa fac sport din martie.
Am renuntat la paine, dulciuri, prajeli, cartofi, fasole, sucuri.
Mananc carne la gratar, salate, ciorbite, felul 2 dar nu prajesc (fara rantaj). Apa si miscare.
catinca44
Scris: Thursday, June 19, 2014 2:19 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/23/2014
Doina , si mie mi-a fost recomandat Myo sun.La inceput mi-a fost destul de rau de la el , sau nu stiu daca exact de la el..Ca eu iau si Metformin(pentru SOP).Oricum, de 2 luni, de cand am inceput sa iau , nu mai suport mirosul de parfum absolut deloc si mai multe alimente. Dar in rest sunt ok acum.In prima luna aveam stari de greata dimineata.Am si slabit cateva kilograme. Eu pun un pic de apa calduta ca sa-l dizolv si apoi rece peste. Si asa nu ii mai simt consistenta aceea de prafulet.L-am achizitionat de la Farmacia Tei - 92 lei/cutia.Au preturi mult mai bune la multe medicamente.Se poate face si comanda online.
Sunt fericita ca doar ce am aflat ca pana la urma tratamentul cu antibiotic(pentru mycroplasma)a avut efect, chiar daca nu l-am respectat intru totul( mi-era foarte rau de la doxiciclina).Acum o sa ma programez pentru HSG. Sa vedem ce o mai fi!
Mon , ma bucur ca ai reusit ce ti-ai propus! Acum trebuie sa pui cateva kg inapoi in decurs de 9 luni majoreta Cheek Kiss
Va pup pe toate!
Mon1
Scris: Thursday, June 19, 2014 2:28 PM
Nivel

catinca44 wrote:
Doina
Mon , ma bucur ca ai reusit ce ti-ai propus! Acum trebuie sa pui cateva kg inapoi in decurs de 9 luni majoreta Cheek Kiss
Va pup pe toate!

O daaaaaaaaaa...bine ai mai zis.
Ma bucur ca ai scapat de pacatoasa de mycoplasma.DistanceKiss
catinca44
Scris: Thursday, June 19, 2014 2:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/23/2014
Alina, bine ai venit.
Nanny Doamne ajuta sa fie fructuoasa vacanta aceasta! Cheek Kiss
leila
Scris: Thursday, June 19, 2014 2:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
Buna ziua dragi aspirici !
Eu am liber azi de la munca , am avut cateva treburi de rezolva si acum sunt acasa, ma relaxez alaturi de voi si de un bol de cireseras
Mon, sa inteleg ca la vara cand ne vedem vei fi in forma maxima love felicitari pentru kg pierdute , eu de cand ma stiu sunt intr-o lupta continua cu ele. Mi-am gasit echilibrul tinand posturile, in perioada lor mananc doar sanatos, fara paine, fructe si legume. Incerc pe cat posibil sa fie o perioada de detoxifiere pe toate planurile.
Eileen, si eu stiam ceva de antibiotice...Lol dar se pare ca de fapt ele anuleaza efectul AC si de-asta cik ar creste fertilitatea Hilar oricum ar fi , daca e sa fie, este computerlove
Carmen sunt total de acord cu tine. Un corp echilibrat si sanatosfunctioneaza la parametri normali. Deci bebe vine cand totul e pus la punct .
Doina , ce sa mai... Il iei si fie ca efortul asta financiar sa fie cu folos.
Va pup, eu in seara asta am premierea surorii mele.. Sunt fericita ca e pe podium si merg sa o sustin !!!
Mon1
Scris: Thursday, June 19, 2014 3:00 PM
Nivel

leila wrote:
Buna ziua dragi aspirici !
Mon, sa inteleg ca la vara cand ne vedem vei fi in forma maxima love felicitari pentru kg pierdute , eu de cand ma stiu sunt intr-o lupta continua cu ele. Mi-am gasit echilibrul tinand posturile, in perioada lor mananc doar sanatos, fara paine, fructe si legume. Incerc pe cat posibil sa fie o perioada de detoxifiere pe toate planurile.
Va pup, eu in seara asta am premierea surorii mele.. Sunt fericita ca e pe podium si merg sa o sustin !!!

Felicitari surorii tale..yupyyy Bravoo DistanceKiss
La vara ne vedem in august...ca am schimbat perioada din cauza rozicai. Nu conteaza cand si sper sa fiu in forma. Si eu m-am luptat mereu cu kg, insa acum deja exagerasem cu muuult.DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.