Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/25/2013 Mesaje: 175
| maryella77 wrote: Mari eu am facut interventia asta; Ciuvica mi-a facut-o in 2010; am facut cu anestezie totala la 8,30 dimineata, iar la 3 dupa-amiaza eram acasa; am avut cateva zile un usor disconfort si atat. Tu ai dureri mari cumva la menstra? E bine daca ti l-a descoperit la timp pentru ca e posibil sa impiedice aparitia sarcinii. Cred ca este aproape de intrarea in uter , iar daca ti-a zis ca e si mare e clar ca trh extirpat; si daca il extirpi nu mai ai nevoie de HPV pt ca regula este ca orice excrescenta se scoate sa fie dusa la anatomie patologica si asta nu te costa nimic in plus; daca faci interventia la spital , cum am facut-o eu, te costa doar ce vrei tu sa dai la doctor si anestezist; "minunile "astea apar de la excesul de estrogen in corp- zahar rafinat, faina alba, fast-food, bauturi carbo-gazoase, din astea; am mai discutat noi aici sub asta;polipii doar 1% au potential cancerigen asa ca eu zic sa te linistesti; [
Si mie tot Ciuvica mi-a descoperit polipul, da este la intrarea in col si al meu. HPV am facut e nagativ. Este bine ca nu trebuie sa fiu internata mai multe zile am oroare de spital! Tocmai bine ca asa imi face si histerosalpinografia si scap . Multumesc pentru raspuns! |
|
| Nu am dureri numai la menstruatie si cand nu sunt e mai rau, aveam zile in care simteam exact acolo in col ca ma "racaie" cu o lama de cutit si uneori parca imi smulgea ceva colul din mine... si nu stiam ce am... of |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Prietena mea ccea mai buna e insarcinata in 5 sapt .Sunt atat de fericita incat mi-au dat lacrimile. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| doinanuta wrote:Prietena mea ccea mai buna e insarcinata in 5 sapt .Sunt atat de fericita incat mi-au dat lacrimile. Sa fie sanatoasa si ea si bebe .in curand iti vine si tie randul |
|
| doinanuta wrote:Prietena mea ccea mai buna e insarcinata in 5 sapt .Sunt atat de fericita incat mi-au dat lacrimile.
Felicitari! Sa dea Dumnezeu sa fie o sarcina fara probleme si un bebe sanatos! |
|
| Si acum sa va zic simptomele ei. A prestat doar cu o zi inainte de ovulatie si inziua ovulatiei...doar atat.Ciclul menstrual de fix 28 de zile. La o saptamana de la ovulatie a inceput sa aibe crampe ca si cum i-ar veni. Tot la o saptamana a inceput sa faca treaba mare moale si de doua ori pe zi,lucruri care la ea nu existau. Dureri de stomac,ca niciodata. Vanturi cu miros urat. Pe 2 iunie trebuia sa-i vina si pauza,nu a mai venit nimic.Pe 5 iunie pranz test negativ si vineri dimineata pozitiv.Si acum are dureri de burtica,dar daca sta in pat o lasa.
Apropo...e chiar fata care va ziceam ca a avut clamidia.S-a vindecat si acum e insarcinata. |
|
Inregistrat: 2/23/2014 Mesaje: 203
| Fetelor acum vin de la maternitate unde, azi la ora 12 a nascut prietena mea cea mai buna un baietel superb de 3 kg 650g. Ea este neasteptat de bine in sensul ca ridica deja picioarele "pe pereti" se intoarce pe o parte si acum se pregatea sa coboare din pat; baiatul insa are niste mici probleme, refuza sa manance, i se fac perfuzii cu glucoza, are leucocite multe, respira doar 70% din cat ar trebui si asta datorita incompetentelor din laboratoarele de analiza unde ei i-au ie?it negative, o infectie urinara si clamydia iar bebelusul le are. Am vb cu Dr si mi-a spus ca baietelul se adapteaza mai greu dar raspunde foarte bine la tratament asa ca totul va fi bine. |
|
| diana_oana wrote:Fetelor acum vin de la maternitate unde, azi la ora 12 a nascut prietena mea cea mai buna un baietel superb de 3 kg 650g. Ea este neasteptat de bine in sensul ca ridica deja picioarele "pe pereti" se intoarce pe o parte si acum se pregatea sa coboare din pat; baiatul insa are niste mici probleme, refuza sa manance, i se fac perfuzii cu glucoza, are leucocite multe, respira doar 70% din cat ar trebui si asta datorita incompetentelor din laboratoarele de analiza unde ei i-au ie?it negative, o infectie urinara si clamydia iar bebelusul le are. Am vb cu Dr si mi-a spus ca baietelul se adapteaza mai greu dar raspunde foarte bine la tratament asa ca totul va fi bine.
Vai ce incompetenti! Insanatosire grabnica!
|
|
Inregistrat: 10/28/2013 Mesaje: 189
| Eu am dureri de ovare , in sensul ca simt ca parca cineva trage de ele in jos:( ciudat..sunt in ziua 24 a CM, din cate stiu ovulatia am ratat o. Apropos de simpt de sarcina si eu luna aia cand am avut test poz de paste..am avut crampe cam la o sapt dupa ovul si scaune moi ..si am mai auzit asta cu scaun moale si la altcineva(scuze expresia) |
|
Inregistrat: 3/30/2014 Mesaje: 166
| Fetelor, va puuup! Multumesc pt sfaturi, o sa tin cont! Eu maine ma duc la alt doctor, dr. Deliana Predoi, a facut al meu programare, mergem impreuna. Eu una vroiam sa iau o semipauza pt ca ma simt epuizata psihic si sufleteste de toate nereusitele, dar al meu a insistat sa mergem sa mai auzim o opinie . Imi cer scuze daca nu raspund tururor, am citit tot, insa subt de pe tel si poate omit ceva. Doina- ma bucur mult pt prietena ta- sarcina usoara si bebica sanatos, si sa i te alaturi cat mai repede! Diana- eu am facut histerosalpingografie la Giulesti in aprilie, nu stiu exact daca e f diferita de histeroscopie, insa pot sa iti zic ca mi-era suuuper frica, am scris si aici,pe forum. Histerosalp. se face in ziua 7 a CM, si trebuie facute inainte verificarile astea: colposcopie, chlamidia, ureaplasma+ micoplasma, secretii vag.; astea se verifica inainte, pt ca nu cumva sa iti impinga vreo infectie sus in uter in timpul procedurii. Referitor la frica de durere- eu am facut fara nici o anestezie, a durat vreo 5 minute, cam aceeasi senzatie ca un control normal, si un pic de presiune cand a introdus substanta. Comparativ cu durerile mele de la CM, senzatia din timpul procedurii a fost mai putin dureroasa decat crampele de la CM( am rugat dr care mi-a facut-o sa vb cu mine, sa ma tina de vb, si mi-a zis bancuri ).Eu la CM iau ketonal sau algocalmin, 1-2 pe zi. Referitor la chlamidia- am avut- o si pe asta, dar durerile de menstra au fost la fel si inainte de a o avea, cat si dupa , nici o schimbare. Va pup pe toateeee |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Buna dimi fetelee !!! Va servesc eu cafeaua de data asta, la ibric, cu lapte. Eileen, cea de ieri am savurat-o cu toate ca nu am avut timp sa intru sa iti multumesc Offf fetelor Bebitza si Diana credinta in Dumnezeu va va ajuta.. Stiu ca e drumul greu si anevoios dar conteaza finalul.... Mon , esti bine? Doina, felicitari prietenei tale! Ynea, Va pup pe toate fara exceptii, sper sa incep sa fiu si eu mai activa printre voi..(cred ca asta se va intampla cand voi fi gravidutza si voi fi in concediu ) |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Neata aspirici! Am intrat sa va salut si mai vb pe parcursul zilei, trebuie sa plec la club, si sper sa avet o zi superba! |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Neata fetelor ! Doina , Diana , felicitari pentru prietenele voastre , trebuie sa le urmati si voi! Bebitza , in 2 lucrurile se rezolva mai usor ! Ai sa vezi ca o sa fie bine Leila , imediat imi pregatesc cafeaua, dorm pe mine la propriu Catalyna , cum stai ? Mon ....nu a venit nu ?
O zi frumoasa si racoroasa sa aveti !!! |
|
| Multumim pt felicitari.Si mai are un simptom.. dimineata are greata.Nu poate manca vro juma de ora. |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Eileen wrote:Mon .... nu a venit nu ? Neata! Eileen nu a venit insa am facut test ferlidona in aceasta dimineata si a iesit negativ. Este ziua 35 si ma dispera ca a intarziat. Asta este, astept rozica.
|
|
|