Clubul aspirantelor - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mon1
Scris: Wednesday, June 11, 2014 11:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/11/2013
Ynnea dar test de sarcina a facut verisoara?
ynnea
Scris: Wednesday, June 11, 2014 12:03 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Mon1 wrote:
Ynnea dar test de sarcina a facut verisoara?

Nu a facut mon pentru ca ciclul ei este la fel ca al meu neregulat si nu crede ca este sarcina pentru ca sa protejat
aurishta
Scris: Wednesday, June 11, 2014 12:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
ynnea wrote:

Si inca ceva vreau daca puteti sa-mi raspundeti la o intrabare
Este vorba despre verisoara mea,a fost la ginecolog si i-a spus ca are un ovar putin mai micut decat celalalt si ca este polichistic,dar nu i-a spus de niciun chist,i-a spus sa stea linistita ca poate a ramana daca vrea a zis ca nu o impiedica la nimic....si nu i-a dat niciun tratament nimic.
ultima menstra a avut-o pe 25 aprilie si de atunci nu i-a mai venit ,si ei de obicei ii venea si de 2 ori pe luna din cauza ovarului ala polichistic avea sangerari mereu si de aceea se intraba ce o fi,de ce nu ia venit si poate fi de la ovarul acela?????
Prima miscare ar fi un test....chiar daca s-a protejat, exista sanse de conceptie, chiar asa, reduse, cum sunt ele!
Abia daca o posibila sarcina este infirmata, trebuie sa mearga la medic, ori la gineco, ori la endocrinologie!
rrroxana
Scris: Wednesday, June 11, 2014 12:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/28/2013
apropos de dureri..si eu am luni cand am dureri destul de intense in timpul menstrei::((
apropos de medicamente Diana. Oana tu ziceai ca iei ibuprofen 800 mg la 3 ore ..e ft ft mult, doza maxima zilnica de ibuprofem este 1600 mg. recomandat e supozitor cu diclofenac sau alt antiinfalmator
Mon iti tin pumnii
Mon1
Scris: Wednesday, June 11, 2014 12:14 PM
Nivel

Va multumesc fetelor pentru gandurile bune. Va doresc ce-mi doriti voi mie! computerlove
Eileen
Scris: Wednesday, June 11, 2014 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Ynnea , fetele au dreptate , prima data test , apoi daca e negativ , la medic . Nu inteleg de ce acolo sunt asa de neglijate chisturile , si la tine mi se pare insuficient . Nu se poate sa ai CM de~40 zile luni la rand si sa nu -ti gaseasca nimic . Daca iti ies secretiile bune , eu zic sa insisti la eco sa stii sigur ca ai ovarele curate , fara chisturi .DistanceKiss DistanceKiss
ynnea
Scris: Wednesday, June 11, 2014 12:20 PM
Nivel

aurishta wrote:
Prima miscare ar fi un test....chiar daca s-a protejat, exista sanse de conceptie, chiar asa, reduse, cum sunt ele!
Abia daca o posibila sarcina este infirmata, trebuie sa mearga la medic, ori la gineco, ori la endocrinologie!

o sa-I spun verisoarei mele Aurishta
diana_oana
Scris: Wednesday, June 11, 2014 12:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2014
rrroxana wrote:
apropos de dureri..si eu am luni cand am dureri destul de intense in timpul menstrei::((
apropos de medicamente Diana. Oana tu ziceai ca iei ibuprofen 800 mg la 3 ore ..e ft ft mult, doza maxima zilnica de ibuprofem este 1600 mg. recomandat e supozitor cu diclofenac sau alt antiinfalmator
Mon iti tin pumnii

Stiu ca-i prea mult dar nu-mi trece cu nimic altceva, la diclofenac sunt alergica iar supozitoarele nu le suport deloc ( am un megacolon din nastere). In prima zi de menstra nu-mi mai simt picioarele pana la genunchi de durere, e foarte urat.
ynnea
Scris: Wednesday, June 11, 2014 12:38 PM
Nivel

Eileen wrote:
Ynnea , fetele au dreptate , prima data test , apoi daca e negativ , la medic . Nu inteleg de ce acolo sunt asa de neglijate chisturile , si la tine mi se pare insuficient . Nu se poate sa ai CM de~40 zile luni la rand si sa nu -ti gaseasca nimic . Daca iti ies secretiile bune , eu zic sa insisti la eco sa stii sigur ca ai ovarele curate , fara chisturi .DistanceKiss DistanceKiss

Eileen nici eu nu stiu ce este in neregula ca mi-au spus acum o luna ca ovarele si tot sunt bune si fara niciun chist si tot la fel aveam cilu de 35 de zile si cu intarzieri
Mon1
Scris: Wednesday, June 11, 2014 12:39 PM
Nivel

Off mai Diana, prin cate treci si tu. Dar lasa ca in curand imi aduci tu vestea cea buna DistanceKiss
catalyna
Scris: Wednesday, June 11, 2014 12:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2013
Buna fetelor.naspa cu durerile de menstruatie diana.eu cand am asa dureri i-au 2 de buscopan o data si ma lasa dupa aia.yneea si normal ca verisoara ta va reusi sa ramana insarcinata dar cu ciclul asta al iei prima data ar trebuie sa i-a un tratament ca sa il regleze si dupa aia cu siguranta va reusi.si ovarul meu e cu aspect polichistic si totusi ovulez chiar daca mai greu.va pup pe toate.o zi buna sa aveti
carmenalina
Scris: Wednesday, June 11, 2014 12:41 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Din pacate Eillen, a urcat la 30 de grade.....deja am pus vetilatorul la treaba....
Off, cand aud de chisturi, mor nu alta... Sa mearga sa o vorbeasca cu un endocrinolog, poate are ceva cu tiroida ca de acolo pleaca dereglarile hormonale, si in functie de dezechilibru se lipeste pe unde apuca un loc liber....Eu am vb mult cu endocrinologa mea, si asa m-am destupat la creier, organele reproducatoare sunt in stransa legatura cu tiroida, sunt glande si se completeaza unele pe altele...De multe ori nici ginecologii nu pot face minuni fara ajurotul endocrinologiei...Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Ma duc sa ma bag sub dus, ca ma topesc de cald....computerlove
ynnea
Scris: Wednesday, June 11, 2014 12:49 PM
Nivel

multumesc mult fetelor pentru raspunsuri va pup iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Marisa
Scris: Wednesday, June 11, 2014 12:57 PM
Nivel

Inregistrat: 7/25/2013
RalukM wrote:
Buna mari, cum ti a depistat polipul prin eco sau histerosalp.? Intreb pt ca eu cand am fost la ultimul eco m a intrebat doc daca am fost diag cu polipi ca mi a zis ca vede ceva la eco dar nu e sigur plus ca nici la palpat nu simte nimic...mi a cam incoltit teama in suflet dar am zis ca daca nu mi a zis nimic sigur sa nu ma mai agit:)

Buna, eu am facut colposcopie si mi-a "deschis" colul si acolo se vedea , a mai incercat si in urma cu un an si ori nu a avut ea rabdare, ori nu a putut sa se uite bine in colul uterin. Eu am fost la Spitalul Polizu in Bucuresti, acolo se fac colposcopii de luni pana vineri de la 9 dimineata pana pe la 6-7 seara. Mie mi s-au vazut la ecografie transvaginala chisturile de pe ovare - atat
Marisa
Scris: Wednesday, June 11, 2014 1:02 PM
Nivel

Inregistrat: 7/25/2013
Nanny wrote:
Mari_ S de polip pe col...n-am auzit pana acum!!!Scuza-mi ignoranta! Poate polip uterin....Recomandarea mea este sa mai ceri cel putin o parere unui alt doctor, sa mai faci una, doua echo transvaginale...si cel mai sigur colposcopie.Aici nu e de joaca si nu e cazul de interpretari. Doar asa poti sa stii cu siguranta ce ai. Desi e scumpa poate si in cazul tau n-ar strica sa faci analiza pt HPV!

HPV am facut in urma cu 3 luni si este negativ, la colposcopie a fost identificat si este 100% polip crescut in colul uterin nu in uter. Peste 2 saptamani iau rezultatul de la Papa Nicolau si daca este ok atunci ma programez pentru operatie, polipul este mare.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.