Clubul aspirantelor - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Eileen
Scris: Tuesday, June 10, 2014 11:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
carmenalina wrote:
cand spunem orele 15-17.00 e ora la care se petrece ovulatia, si e demonstrata de medici, nu spunem noi ca asa am simtit....de aceea testul facut dimineata, nu se va pozitiva ambele linii niciodata, ele vor fi colorate, dar nu la fel.....Tu faci test numai daca doresti, nu te forteaza nimeni, dar nici noi nu putem decat sa presupunem ca ar vorba de ovulatie in ziua aceea sau nu...Si mai este si conditia sa nu bei lichide cel putin 2 ore inainte de test, ca se dilueaza urina ....

Fetelor , Carmen a sintetizat perfect dilema testelor de ovulatie , asa ca daca faceti teste pentru detectarea ovulatiei astea sunt regulile sfante de respectat ! Altfel nu prea iese nimic , ca la DeearoxDistanceKiss DistanceKiss
Fetelor , va tin pumnii la testare !
Mon , sa intelegem ca azi nu a venit Rozi , nu ? De azi numeri parca , nu ?
Mon1
Scris: Tuesday, June 10, 2014 1:10 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Eileen wrote:
Mon , sa intelegem ca azi nu a venit Rozi , nu ? De azi numeri parca , nu ?

Nu a venit...luna trecuta a venit in cea de-a 32 zi, acu 2 luni la 35 zile si acu 3 luni la 39 zile. In restul anului s-a respectat la 31 zile.
Azi e z33...testul il fac probabil in weekend. Nu vreau galerie si nici sa fiu presata. O sa-l fac cand simt.Nu stiu cand am ovulat.
Eileen iloveyou
ynnea
Scris: Tuesday, June 10, 2014 1:19 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
BUNA ZIUA DRAGELE MELE newclap newclap computerlove iloveyou iloveyou am intrat sa va salut
Mon cand vei hotara sa faci testul sper sa-ti iasa pozitiv,si mie imi este greu cu ciclul meu care se schimba de la o luna la alta.....nici nu-mi pot da seama daca este sa raman Argue dar asta este mergem inainte ca americaniiras ras
V-am pupat pe toate,si multumesc pentru sfat Nanny
carmenalina
Scris: Tuesday, June 10, 2014 1:22 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Mon, iubita, faci test cand consideri tu ca trebuie, nu te preseaza nimeni, respectam decizia fiecaruia!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Mon1
Scris: Tuesday, June 10, 2014 1:48 PM
Nivel

Carmen si Ynnea, va pup dulce!computerlove
maryella77
Scris: Tuesday, June 10, 2014 2:31 PM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
Mon din cate mi-aduc eu aminte cam asta ar fi luna in care ti-am zis ca vii cu testul pozitiv; asa ca te rog, nu ma dezamagi!Cheek Kiss
Mon1
Scris: Tuesday, June 10, 2014 2:37 PM
Nivel

maryella77 wrote:
Mon din cate mi-aduc eu aminte cam asta ar fi luna in care ti-am zis ca vii cu testul pozitiv; asa ca te rog, nu ma dezamagi!Cheek Kiss

Mary o sa fac tot posibilul. computerlove
MA gandesc ca luna trecuta atat eu cat si Anelise am facut test barza - cu linie 2 - si nu eram insarcinate; luna asta ea aducand test pozitiv, trebuie sa fac acelasi lucru. Lucram in echipa Lol
leila
Scris: Tuesday, June 10, 2014 4:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
Buna fetele, acum am reusit si eu sa iau contact cu voi, sunt super aglomerata si abia reusesc sa pun mana pe telefon...
Mon , fara galerie , iti zic doar ca ma rog sa nu mai vina musafiriiHands
Va pup!
Mon1
Scris: Tuesday, June 10, 2014 4:42 PM
Nivel

leila wrote:
Mon , fara galerie , iti zic doar ca ma rog sa nu mai vina musafiriiHands
Va pup!

Lol Lol Lol hohot
Multumesc, Leila! iloveyou
Marisa
Scris: Tuesday, June 10, 2014 8:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/25/2013
Buna seara aspirici dragi! Eu am fost azi la doctor ...si dupa 8 ore de stat la coada... am aflat ca am un mare polip pe colul uterin si trebuie sa ma operez. A trecut cineva prin asa ceva? Ma intereseaza sa stiu cat costa operatia , cum te simti dupa operatie, cate zile de spitalizare etc. Bye2
RalukM
Scris: Tuesday, June 10, 2014 9:01 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Buna mari, cum ti a depistat polipul prin eco sau histerosalp.? Intreb pt ca eu cand am fost la ultimul eco m a intrebat doc daca am fost diag cu polipi ca mi a zis ca vede ceva la eco dar nu e sigur plus ca nici la palpat nu simte nimic...mi a cam incoltit teama in suflet dar am zis ca daca nu mi a zis nimic sigur sa nu ma mai agit:)
Nanny
Scris: Tuesday, June 10, 2014 10:33 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Mari_ S de polip pe col...n-am auzit pana acum!!!Scuza-mi ignoranta! Poate polip uterin....Recomandarea mea este sa mai ceri cel putin o parere unui alt doctor, sa mai faci una, doua echo transvaginale...si cel mai sigur colposcopie.Aici nu e de joaca si nu e cazul de interpretari. Doar asa poti sa stii cu siguranta ce ai. Desi e scumpa poate si in cazul tau n-ar strica sa faci analiza pt HPV!
RalukM...si la tine Colposcopie...ca nu e de joaca! Acesti polipi poti dauna sau nu sarcinii, depinde de marimea lor, de pozitia unde sunt situati.
Recomandare pt amandoua...cautati medic priceput si nu ezitati sa faci analize, sa cereti lamuriri!
RalukM
Scris: Tuesday, June 10, 2014 10:54 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Nanny wrote:
Mari_ S de polip pe col...n-am auzit pana acum!!!Scuza-mi ignoranta! Poate polip uterin....Recomandarea mea este sa mai ceri cel putin o parere unui alt doctor, sa mai faci una, doua echo transvaginale...si cel mai sigur colposcopie.Aici nu e de joaca si nu e cazul de interpretari. Doar asa poti sa stii cu siguranta ce ai. Desi e scumpa poate si in cazul tau n-ar strica sa faci analiza pt HPV!
RalukM...si la tine Colposcopie...ca nu e de joaca! Acesti polipi poti dauna sau nu sarcinii, depinde de marimea lor, de pozitia unde sunt situati.
Recomandare pt amandoua...cautati medic priceput si nu ezitati sa faci analize, sa cereti lamuriri!

Nanny cand am facut ultima colposcopie ..acu ceva ani buni, vreo 5..totul era ok. De atunci am facut ecografii si ctrl slava domnului ..la medici diferiti mereu i-am stresat cu intrebari daca totul e ok etc. Nici unul nu mi-a zis ca ar fi ceva pana la ultimul care s-a exprimat ceva de genul ''te stii cu polipi?'' am inlemnit, i-am zis ca nu si mi-a zis ca nu si poate da seama exact ce e si nici macar nu a specificat in foaia de analiza ceva legat de asta.Am zis ca un polip nu apare peste noapte plus ca l-ar fi vazut careva in atatea ctrl pana acum...si nici simptome nu am avut dureri, hemoragii ceva. Pe 24 iunie am porg iar la eco la alt medic sa vad ce zice si ala.Deja mai am putin si iau la rand toti medicii din BucurestiCrazy
Nanny
Scris: Tuesday, June 10, 2014 11:14 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
RalukM wrote:
... am porg iar la eco la alt medic sa vad ce zice si ala.Deja mai am putin si iau la rand toti medicii din BucurestiCrazy

Inteleg...vezi ce spune dupa echo trans vaginal. Stii cum e Paza buna trece primejdia rea!!Hands
bebitza
Scris: Tuesday, June 10, 2014 11:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/30/2014
Hei fetele!DistanceKiss
Am fost azi la dr, pt ca mi a venit cm la 18 zile. Mi a facut eco, si mi a spus ca vede un chist de 10mm, care este "sugestiv pt endometrioza". Mi a spus sa nufac stimulare luna asta, pt ca risc sa se mareascaCray . Joi ma duc la alt medic, dar parca nu mai am am nici un chef, sunt obosita de toata tevatura asta. Va pup si va tin pumnii stransicomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.