Clubul aspirantelor - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Gazela
Scris: Monday, June 9, 2014 6:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/7/2014
Andreea-Simona bine te-am gasit, sa speram sa vina barza cat mai repede la toate Angel majoreta
leila
Scris: Monday, June 9, 2014 9:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
Deearox, din cate am vazut testele au fost facute la ore diferite.. Eu stiu ca trebuie facute la aceeasi ora, preferabil in a doua parte a zilei 15-17.. De asemenea stiu ca daca sunt facute dimineata nu prea sunt concludente pt ca nu se sintetizeaza acest Lh, prin urmare nu se detecteaza.
deearox
Scris: Tuesday, June 10, 2014 2:00 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
leila wrote:
Deearox, din cate am vazut testele au fost facute la ore diferite.. Eu stiu ca trebuie facute la aceeasi ora, preferabil in a doua parte a zilei 15-17.. De asemenea stiu ca daca sunt facute dimineata nu prea sunt concludente pt ca nu se sintetizeaza acest Lh, prin urmare nu se detecteaza.

dupa programul meu sunt facute aproximativ in a doua parte a zile :) lucrez tura de noapte, la mine dimineata este 5-6 seara si a doua parte a zile este 11-12 noaptea...deci in afara de testul facut in ziua 8 la 17:00 celelalte sunt facute aproximativ la aceeasi ora...
mie sincer mi se pare ca liniuta este din ce in ce mai pala. testele astea nu fac decat sa ma bage in ceata :)) Boredom

oricum am bebelit, deci o sa vad in cateva saptamani daca a prins topai
multumesc de raspuns leila DistanceKiss
Andreea~Simona
Scris: Tuesday, June 10, 2014 2:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2014
Deearox parerea mea este ca nici un test nu e pozitiv cum ar trebui sa fie, eu zic sa mai faci si zilele urmatoare si cred ca e de ajuns daca faci unul pe zi la aceeasi ora. Iti urez bafta in continuare si e destul de devreme sa ovulezi acum daca ai un ciclu regulat.Cheek Kiss
deearox
Scris: Tuesday, June 10, 2014 2:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
Andreea~Simona wrote:
Deearox parerea mea este ca nici un test nu e pozitiv cum ar trebui sa fie, eu zic sa mai faci si zilele urmatoare si cred ca e de ajuns daca faci unul pe zi la aceeasi ora. Iti urez bafta in continuare si e destul de devreme sa ovulezi acum daca ai un ciclu regulat.Cheek Kiss

mai mult de atat nu mi se coloreaza niciodata a doua linie... Cray
in general ovulez in ziua 9-10...nu ovulez mai tarziu asta o stiu sigur.
nu mai fac niciun test ca ma cam frustreaza situatia si nu-mi place alcool
maryella77
Scris: Tuesday, June 10, 2014 6:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/16/2013
Anelise felicitari! Sarcina usora si binecuvantata pana la termen sa ai! si poate testul tau de sarcina se simte singur si mai cheama cateva sa ai ba companie;:)
deearox poate ai baut prea multa apa inainte sa faci testele; ca e dubios sa fie din ce in ce mai pala liniuta; dintre toate liniuta cea mai intenta o are cel din ziua 6; dar nici ala nu e pozititv; poate porti merge la o ecografie sa te lamuresti;
carmenalina
Scris: Tuesday, June 10, 2014 8:52 AM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Neata aspirici! Iar n-avetisomn...eu abia m-am intors de la padure, am stat 2 zile si ma simt super de odihnita.
Deearox, cand spunem orele 15-17.00 e ora la care se petrece ovulatia, si e demonstrata de medici, nu spunem noi ca asa am simtit....de aceea testul facut dimineata, nu se va pozitiva ambele linii niciodata, ele vor fi colorate, dar nu la fel.....Tu faci test numai daca doresti, nu te forteaza nimeni, dar nici noi nu putem decat sa presupunem ca ar vorba de ovulatie in ziua aceea sau nu...Si mai este si conditia sa nu bei lichide cel putin 2 ore inainte de test, ca se dilueaza urina .... Spor la bebelit, si lasa-te in voia iubirii, ca numai voi puteti pozitiva un test HCG...
O zi superba sa aveti! Pupici la toata lumea!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
dana_h
Scris: Tuesday, June 10, 2014 9:23 AM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
Anelise felicitari,sarcina usoara cu bebe sanatos si mancacios Cheek Kiss flowers flowers flowers flowers flowers flowers flowers floare3 floare3 floare3 floare3 floare3
aspirici,putin praf de burtica pfuuuu pfuuuuuuuuflowers flowers flowers flowers flowers flowers
Eileen
Scris: Tuesday, June 10, 2014 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Anelise , ce surpriza , citisem la stare de spirit ca ti-a intarziat din nou , acum a fost cu noroc iloveyou iloveyou

img

Fetelor , o saptamana frumoasa sa aveti , eu am avut un weekend lung , dar tot obosita ma simt !
Anelise , mai trage pe cineva dupa tine ...poate pe Mon Hands
roxinthya
Scris: Tuesday, June 10, 2014 9:58 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Lipsesc putin si ia uite ce veste buna !!!topai yes yes dance dance
Anelise iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos!computerlove iloveyou
Aspirici va doresc sa vedeti liniutze duble cat mai curand!angel
Anelise
Scris: Tuesday, June 10, 2014 10:08 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Eileen wrote:

Anelise , mai trage pe cineva dupa tine ...poate pe Mon Hands

Pe toate va iau cu mine!!! computerlove Hai, Mon! majoreta Hai, aspirici! dance Tin pumnii stransi, stransi! coeur
Multumesc si pup fetele! pupici pupici pupici Acum sa speram ca totul e si va fi bine! innori
TatyKS
Scris: Tuesday, June 10, 2014 10:14 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Ce veste minunata Lizuu ! computerlove yes Sanatate multa si sarcina la termen Cheek Kiss ! Sa fie cu ochisori pentru toate aspirantele Gossip !
Mon1
Scris: Tuesday, June 10, 2014 10:24 AM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Anelise wrote:

Pe toate va iau cu mine!!! computerlove Hai, Mon! majoreta

Multumesc, Anelise! Bravoo
Luna trecuta nu a fost cu noroc la niciuna. Poate luna asta va fi pt. amandoua. Mai vedem in weekend.DistanceKiss
Eileen iloveyou
simona83
Scris: Tuesday, June 10, 2014 10:50 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Felicitari, Anelise pentru sarcina! Sa dea Domnul sa fie o sarcina usoara si la termen si sa ai un bebel sanatos si voios!computerlove
sweet angel
Scris: Tuesday, June 10, 2014 11:11 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
Anelize, felicitari! Am ramas ?i eu surprinsa, m-am uitat sa vad e?ti sigur tu.... Sarcina u?oara ?i un bebe sanatos!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.