Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Pai cam ce ar putea sa mai fie? Adevaratele simptome apar dupa 6 saptamâni incolo. |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Ehe fetelor stati ca eu nici nu stiu daca am ovulat.Vin alte fete inaintea mea.Eu abea sunt in ziua 14. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| doinanuta wrote:Ehe fetelor stati ca eu nici nu stiu daca am ovulat.Vin alte fete inaintea mea.Eu abea sunt in ziua 14. lasa,lasa doino ca parca vad eu ce surpriza ne faci acusa |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/30/2014 Mesaje: 166
| Felicitari, Anelise, yeyyyyy !!! Sa iti dea Dumnezeu un bebel sanatos, si sarcina la termen! Bravo ! Gazela- bine ai venit, si sedere cat mai scurta la aspirici Fetelor, va tin pumnii sa nu mai vina Roza, si sa vi se implineasca cea mai mare dorinta ! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, multumesc mult! Acum sa dea Doamne Doamne sa fie totul bine!
Va tin pumnii stransi la fiecare in parte!
Mie mi s-a demonstrat inca o data ca bebe vine cand te astepti mai putin... La fetita am asteptat 2 ani, timp in care am pierdut alte 3 sarcini (mici). Apoi, cand cea mica a implinit 1 anisor, nu ne-am protejat timp de 1 an de zile si nimic. Am sistat proiectul bebe o perioada lunga de timp pentru ca aparusera alte lucruri in viata noastra. Acum avem practic 2,3 luni de cand nu ne mai protejam...
Am facut un test din curiozitate abia ieri (la 7 zile de intarziere) pentru ca si luna trecuta mi-a intarziat 4 zile si a fost doar intarziere... Am crezut ca poate am ceva probleme de iarasi nu vin uratzii, mai ales ca sunt si intr-o perioada mai stresanta cu examene... Am tot avut crampe si am tot spus ca vin... Abia in ziua 5 am remarcat sanii sensibili si durerosi cu intepaturi. Singurul semn. Testul a fost cel mai ieftin - Minut - si poza facuta in primele 3 minute. Oricum, liniutza a aparut instantaneu...
Daca totul decurge ok, sper sa ajung si eu la echo saptamana viitoare! Mie parca nu-mi vine sa cred! Probabil dupa vizita la medic o sa fiu pe un norisor!  |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Anelise felicitariiii si sarcina usoara!!!In sfarsit o veste buna. Fetelor va doresc o saptamana minunata si cu rezultate pozitive. |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Andreea~Simona wrote:si iti doresc sa treaca repede si sa incepi o noua luna care sa fie cu noroc. Ynnea pe langa analizele care ti le-a dat, dupa ce iti ies rezultatele sa ceri sa iti faca si celelalte analize( micoplasma, ureaplasma, listeria si chlamydia), pentru ca nici mie nu mi-a dat aici sa le fac si am descoperit pe urma printr-o coincidenta ca eu aveam chlamydia. Sa stii ca doctorii de aici unii mi se par foarte superficiali. Bafta in continuare si sper sa ti se regleze ciclul. Sa aveti un weekend placut! Va pup pe toate. Andreea asa o sa fac,ma tin de capul lor si trebuie pana la urma sa reusesc,sti cum este vorba ,,dai un ban dar stii ca nu-l mai ai,, te pup si sa fie totul bine si la tine Urez bun venit noilor aspirici si sedere cat mai scurta Anelise sarcina usoara iti doresc si sa nasti un bebe sanatos,frumos si mancacios,nu-mi vine sa cred felicitari Fetelor eu acum sunt linistita si astept cuminte sa vina 25 iunie sa plec sa-mi fac analizele ca ceva se intampla sa am un ciclu de 43 de zile dubios rau ,asa ca o sa aflu eu Catalina sper sa vii cu testul pozitiv,ca meriti,si toate meritam
|
|

Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Bebitza multumesc, sper sa vina barza cat mai repede si la tine si la toate!!!!
Ieri am reusit si eu sa fac o plimbare dupa atatea zile de stat in pat...e mult mai bine, durerile de burta au trecut aproape de tot.
Sa aveti o zi minunata! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Yneea .toate meritam sa ne vedem visul implinit.doar ca treb sa asteptam sa ne vina rabdul la fiecare . Gazela ma bucur ca esti mai bine |
|

Inregistrat: 3/30/2014 Mesaje: 166
|
Ynnea Pup feteleee |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
|
|
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Fetelor muuuult mai scrieti.Nu ma tine bateria la telefon,ca sa pot citi toate postarile... Aneliseeee.... Doamne ajuta sa fie bine.Ai tinut secret...Important este ca totul sa decurga ffff bine Gazelooo bine ai venit.In legatura cu rana ta de pe col...o analiza pt HPV ai facut? Este ff important si in sarcina.Probabil stii deja,sper sa nu te plictisesc!ai timp 3-4 luni sa te linistesti,sa te aduni,sa refaci analizele si sa te apuci din nou de treaba. Yneea...fa analizele acelea hormonale si sa speram ca nu ai vreo problema.Si stai liniștită ca eu citesc toate postările,dar uneori nu am ce sa răspund.Iar ca sa scriu ceva,numai ca sa ocup spatiul...n-am de ce.Va reamintesc...anul trecut eram siiingura cuc aici.N-aveam cu cine schimba o vorbă,iar gravidutele nu se supărau ca postez la ele. |
|

Inregistrat: 2/12/2014 Mesaje: 179
| Felicitari, Anelise! In sfarsit vedem si noi un test pozitiv dupa atata timp! Sa ai o sarcina usoara si la termen! Eu declar Z 2, luna asta s-a cam grabit rozica sa ma viziteze! Bafta tuturor fetelor care sunt la testare, sa aduceti cat mai multe teste pozitive! Gazela bine ai venit! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| bunaaaa :*
Anelise bravo! felicitari inca o data Andreea~Simona imi pare rau de rozica
Eu am ajuns in ziua 8 si testele de ovulatie arata tot cam la fel o sa mai fac si pt z9 si z10 vedem..pana atunci uite rezultatele pana in momentul de fata deearox attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Nanny multumesc, o sa fac din nou hpv luna viitoare, anul trecut am facut si a iesit bine, oricum il mai fac o data si trebuie sa rezolv si cu rana si abia apoi reluam proiectul bebe |
|
|