Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Anelise wrote:Sa va poarte noroc!  Facut astazi la 7 zile de intarziere...  Sper sa fie totul bine! 
Felicitari!!!! Sarcina usoara si la termen! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Anelise felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Anelise, ce bucurie! Sarcina usoara si la termen, cu un prunc sanatos tun. Ce veste minunata! Simptome? Gazela, bine ai venit! Iti doresc sedere scurta si te pup dulce Leila imi pare rau de z1. Sper ca luna asta sa nu mai vina. Cata te astept si pe tine cu un test ca al Anelisei Va pup pe toate si va doresc o zi minunata ca voi |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Wow anelise .super frumos.imi era dor sa vad un test pozitiv .sarcina usoara si nastere la termen si un bebel sanatos si mancacios. Mon |
|

Inregistrat: 10/28/2013 Mesaje: 189
| Ce frumos Anelise..felicitari!!!!
ce simpt ai avut? sau doar intarzierea? |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Felicitari Anelise! Sacina usoara si un bebita sanatos!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Felicitari Anelise sarcina usoara si la termen
Multumesc de raspunsuiri, o sa mai fac teste pana se mai coloreaza linia a doua pupiii |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Hei, Anelise, ce veste buna si neasteptata! Iti doresc o sarcina fara evenimente neplacute si pana (fix ) la termen! Hai, fetelor, repede pe langa ea, cum trec masinile pe rosu deodata cu ambulanta! |
|

Inregistrat: 7/25/2013 Mesaje: 175
| Felicitari !!!! Doamne ajuta sa fiti bine amandoi, Anelise! Hai Catalyna , tu urmezi !
|
|

| Mari_S wrote:Felicitari !!!! Doamne ajuta sa fiti bine amandoi, Anelise! Hai Catalyna , tu urmezi ! mari-s urmatoarea la testare e mon.deci hai mon cu testul |
|

Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Anelise ! Felicitari din suflet !!!! Nu imi vine sa cred"!! Spune-ne... Cum e, cum te simti, simptome, cum au reactionat cunoscutii si mai ales cum ai reusit!!! |
|

Inregistrat: 10/28/2013 Mesaje: 189
| Mon, Cata, Carmealina, Nannyyy, Doina, voi urmatiiiiii!!! haideti cu testeleeeeee |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Eu mai astept, nu ma grabesc cu testul, ca niciun fel de simptom nu resimt, asa ca nu pot decat sa astept.... |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Cata eu teste fac numai la intarziere. De joi incolo pot face sa zic unul. Uite-o pe Anelise, dupa o saptamana a facut. Cu drag te las inainte sa faci testul. |
|

| Mon1 wrote:Cata eu teste fac numai la intarziere. De joi incolo pot face sa zic unul. Uite-o pe Anelise, dupa o saptamana a facut. Cu drag te las inainte sa faci testul. ehe mon eu testul pana sambata nici nu ma gandesc sa il fac.pana atunci stau cumintica.nu am nici un simptom decat sanii care ma chinuie rau de tot si un pic imbalonata in burta.altceva nu e.dar astea pot fi provocate si de progesteron asa am citit pe prospect |
|
|