Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Deearox, multumesc iar in legatura cu rana inca nu e sigur ca trebuie cauterizata, mi-a zis doctorita mea ca s-ar putea sa trebuiasca dar vedem mai intai rezultatele analizelor...am rabdare...vedemce va trebui facut...
Te pup |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Buna seara, fetelor!! Dups cum am zis ieri, azi declar z1 :) oficial am implinit un an de incercari dar nu e nimik, vad situatia limpede.. Bebe va veni cand ni-l trimite Dumnezeu , noua nu ne ramane decat sa ne iubim si sa avem credinta. Gazela bine ai venit !! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Gazela bine ai venit si sedere scurta! Noi ne stim de dincolo de la aspirante; eu zic sa incerci un tratament naturist pentru rana pe col; cauterizarea sa fie ultima solutie, cand nu se mai poate face altceva; uleiulde sunatoare , ceaiul de galbenele sunt foarte bune pentru rani pe col; plus ca mai sunt si niste supozitoare crpicon sau propolicium, cu propolis care la fel sunt foarte bune; eu am avut o rana destul de intinsa- noroc ca nu si adanca- si m trata-o prin ERAD; dar atunci nu stiam de tratsmentele naturiste ca incercam; bebitza e posibil sa fie efecte secundare de la stimulare; vorbeste cu doctorul si vezi ce zice; catalyna progesteronul aere efectul asta de a tensiona sanii, dar la tine sper sa fie cu ochisori; deearox sa fie cu ochisori si la tine! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| am facut testul de ovulatieeee sunt in ziua 6 de cm...deci ce rahat? ovulez? asa devreme? deearox attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| deearox wrote:am facut testul de ovulatieeee sunt in ziua 6 de cm...deci ce rahat? ovulez? asa devreme? inca nu e pozitiv; cred ca prin ziua 10 -11 o sa ovulezi dupa cum arata testul asta; fa si in urmatoarele zile, intre 12 si 20 , dar sa fie cam la aceesi ora; altfel nu au relevanta; |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Fetelor la ora asta bantuiti forumul?Eu am venit din parc unde mi-am adus aminte de copilarie.M-am dat in leagan,topogan,valasoar,m-am catarat,am ras ai am facut sport.Am fost in oraselul copiilor.Am uitat sa fiu adult si am fist copil pt cel putin o ora.Imi doresc sa repet zilnic aceasta joaca ca e tare bine.Eu am facut joi un test care avea 2 linii si azi una singura.T(teste de ovulatie).Sunt tare binedispusa. |
|

Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Gazela bine ai venit si sedere cat mai scurta!!! Deearox si doinanuta spor la bebelit !!!! leila capul sus pt ca o sa vina si randul nostru |
|

Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| maryella77 wrote: inca nu e pozitiv; cred ca prin ziua 10 -11 o sa ovulezi dupa cum arata testul asta; fa si in urmatoarele zile, intre 12 si 20 , dar sa fie cam la aceesi ora; altfel nu au relevanta;
o sa mai fac unul dimineata sa vad cum iese...de obicei nu se vede asa bine linia a doua decat cand ovulez...vom vedea :* ms de raspuns. intrebare: este vreo posibilitate ca branca ursului sa influenteze ovulatia? |
|

Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Buna dimineata fetelor, multumesc de primire, sper sa nu fac foarte mare vechime pe aici... Maryella, da noi ne stim deja :-) o sa vad mai intai ce spune doctorita despre acea rana, nici eu n-as vrea sa ajung la cauterizare, daca ar trece cu tratamente naturiste ar fi minunat...
Va pup si sa aveti o zi minunata! |
|

Inregistrat: 10/28/2013 Mesaje: 189
| DeaRox...eu o sg data am luat branca dar numai cateva zile, 4 zile..si am ovulat in ziua 10 in conditiile in care ovul mea este putin mai tarziu..eu cred ca influenteaza |
|

Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Deearox, testul de ovulatie e negativ... Linia de test trebuie sa fie cel putin la fel de intensa ca cea de control abia cand iese asa urmeaza ovulatia in 24-36 de ore.. |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Buna fetelor!!! Eu am luat anul trecut branca ursului, si nu mi-a infuientat cu nimic ovulatia, in schimb mi-a reglat CM la 30-31 zile....Acum depinde de fiecare organism,la unele poate face bine, la altele nu...Cel mai bine ar fi sa mancati multe legume si fructe proaspete, cat mai sanatos, sa eliminati stresul si asa poate se schimba ceva la voi. Pana nu va faceti analizele, sa stiti cum stati cu estrogenul, cu progesteronul e bine sa nu faceti tratamente din vointa proprie, ca puteti strica un echilibru deja existent...Cum stiti voi mai bine! O zi superba sa aveti, eu am ajuns la padure, si speram sa ne relaxam cat mai bine! Pupici la toata lumea! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Sa va poarte noroc!  Facut astazi la 7 zile de intarziere...  Sper sa fie totul bine! 
|
|

Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| Anelise wrote:Sa va poarte noroc!  Facut astazi la 7 zile de intarziere...  Sper sa fie totul bine!  wowwwww felicitariiiiiiiiiiiii :x sarcina usoaraaa si bine ai venit la gravidute |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Felicitari din suflet anelise.Ce veste buna.Felicitari! |
|
|