Clubul aspirantelor - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
catalyna
Scris: Saturday, June 7, 2014 9:38 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2013
Neata fetele.mai fetelor deci nu mai pot de durere de sani.dimineata e un chin pt mn cand ma ridic din pat.ii simt deja de parca ar trebuie sa imi vina maine dar de fapt mai e o saptamana pana atunci.oare sa fie de la ovulele cu progesteron?cine a luat progesteron asa a patit?si mai e o chestie,de cand folosesc ovulele astea m-am uscat complet si s-a imflamat zona.ma.doare si cand ma sterg,chiar si fara sa ating simt discomfort.nu stiu daca are rost sa o deranjez pe doctorita pt asta.de aia va intreb pe voi.daca stiti sa imi raspundeti eu va multumesc deja de pe acum
carmenalina
Scris: Saturday, June 7, 2014 9:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
bebitza wrote:
Fetelor, va rog frumos, am nevoie de parerea voastra: declar ziua 1, ciclu de 18 zilepale . Cred ca ma urc pe pereti, nu mai inteleg nimic, cum e posibil sa imi vina la 18 zile, e avort menstrual sau ce e asta???

Ciclu de 18 zile nu am auzit nici eu, dar ceva se petrece, poate e din cauza stimularii, fiecare reactioneaza diferit la stimulii hormonali, de asta medicul meu nu mi-a dat inca liber la suprahormonare, analizele fiind bune, ovulatie exista....Numai medicul tau iti poate spune dupa o ecografie ce este de fapt...
O zi superba sa aveti si cat mai putin stres!!!!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

Cata nu stiu ce se petrece, dar poate ar tb sa te vada medicul, daca apare uscaciunea, inseamna ca nu poate fi OK secretia la tine, si nici la sarcina nu cred ca se poate ajunge, de obicei asta declanseaza umiditate in exces.....Imi pare rau, dar cunostintele mele medicale sunt limitate!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Andreea~Simona
Scris: Saturday, June 7, 2014 10:35 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2014
Neata fetelor!
Bebitza imi pare rau pentru tine, sincer si eu cred ca e de la stimulare...pana la urma ai mai fost la ecograf ultimele zile pentru monitorizare?
Catalyna si eu zic ca nu e de bine daca s-a inflamat si simti disconfort...cel mai bine ar fi sa o suni pe doctora sa iti dea tratament sa nu fi facut vreo infectie.
doinanuta
Scris: Saturday, June 7, 2014 11:27 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Neata fetelo!Acum m-am trezit.Cata nu poate fi de la progesteron.Eu nu am.avut deloc dureri de sanii.
bebitza
Scris: Saturday, June 7, 2014 12:11 PM
Nivel

Inregistrat: 3/30/2014
NeataDistanceKiss
Deea - Aseara a fost rosu-rosu, dar destul de putin cantitativ, iar astazi e maro inchis, si cantitativ f redus, doar ce ramane pe hartie. Burta nu ma mai doare. Da, am facut stimulare cu clomid, in zilele 3-7 . Astazi sunt in ziua 19 de CM (sau ziua 1, daca asta e CM, nu stiu).
Referitor la intrebarea ta, nu stiu ce sa iti raspund, dar nu cred sa fie chist, poate sunt mai multi foliculi care se ingramadesc acolo si se intrec care sa creasca mai mare. Mai bine iti faci test diseara, sau maine dimi, ca sa nu ratezi ovulatia.DistanceKiss
Andreea - "Bebitza imi pare rau pentru tine, sincer si eu cred ca e de la stimulare...pana la urma ai mai fost la ecograf ultimele zile pentru monitorizare?" - am fost la monitorizare in ziua 10, iar doctorita mi-a zis ca ori am ovulat deja, ori nu voi ovula deloc, si ca nu are sens sa mai vin la o noua ecografie. Totusi, in ziua 12 m-am dus dinnou la o alta doctorita, la eco, si aveam semne post-ovulatorii (endometru, corp galben), si 4 foliculi mici (maxim 8mm) pe ovarul stang. Fiindca mi-a zis ca am ovulat deja, nu m-am mai dus sa monitorizez cei 4 foliculi, am considerat ca foliculul dominant s-a spart deja, si ca ceilalti or sa se resoarba. M-am mai uitat in istoricul CM si am mai avut in octombrie la fel, un CM de 19 zile. Nu inteleg ce e (raspunsul doctorilor a fost ca organismul nu functioneaza intotdeauna ca un ceas, si chiar daca vine la 19 nu inseamna ca e ceva in neregula toanerele )DistanceKiss DistanceKiss
Cata - eu cred ca e altceva, cu durerile astea de sani, stii tu bine ce computerlove
carmenalina - aseara citeam si am inteles in sfarsit ce legatura exista intre stres si infertilitate, pt ca aveam impresia ca e mai mult o poveste, fara o baza solida: deci - cand ne stresam, organismul nostru secreta un hormon numit cortizol - acest cortizol interfereaza cu activitatea estrogenului si a progesteronului,si ii da peste cap, din cauza dezechilibrului rezultat, apare si infertilitatea. Eu una mi-am propus sa imi iau o mini-pauza o data la 1-2 ore, sa stau cateva minute si sa incerc sa ma relaxez, sa respir adanc, sper sa ajute.love

va pup, si sa aveti o zi suuuuperrrrr!!!floare3
catalyna
Scris: Saturday, June 7, 2014 1:05 PM
Nivel

Multumesc fetelor pt raspuns.am vb cu doctorita si a zis sa i-au niste ovule timp de 6 zile pt chestia asta.iar progesteronul pana atunci il i-au pe gura.dupa aia o sa il i-au iarasi vaginal.doar ca pana la test mai sunt 6 zile.cred ca ea spera sa fi ramas insarcinata daca imi zice ca dupa aia o sa continui ras .daca testul va fi pozitiv si normal ca voi continua ras .un weekend placut tuturor.
ynnea
Scris: Saturday, June 7, 2014 1:11 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
alinaa86 wrote:

Ynnea mami 20 de ani????? Chiar ca esti pitica clubului Cheek Kiss Uite un sfat din partea mea : pune-te la punct cu toate analizele care le poti face in Spania (eventual cand vii in Romania faci ce nu au vrut astia sa-ti faca acolo), regleaza-te cu ciclul si in primul rand bucura-te de perioada asta a tineretii,plimaba-te, distreaza-te si ai sa vezi ca va veni si bebe

Alina asa o sa fac cu analizele,si normal ca ma distrez,viata e frumoasa si nu trebuie sa o intunecam cu ganduri rele SimplyLove

Deearox ai dreptate nici eu nu raspund la unele nelamuriri ale fetelor pentru ca nu stiu,dar citesc tot.
va doresc la toate un wekeend frumos
Andreea~Simona
Scris: Saturday, June 7, 2014 3:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2014
Am inteles bebitza. Daca zici ca ti s-a mai intamplat sa iti vina asa repede nu trebuie sa fii speriata. Fiecare organism raspunde diferit la o stimulare si iti doresc sa treaca repede si sa incepi o noua luna care sa fie cu noroc.Cheek Kiss
Ynnea pe langa analizele care ti le-a dat, dupa ce iti ies rezultatele sa ceri sa iti faca si celelalte analize( micoplasma, ureaplasma, listeria si chlamydia), pentru ca nici mie nu mi-a dat aici sa le fac si am descoperit pe urma printr-o coincidenta ca eu aveam chlamydia. Sa stii ca doctorii de aici unii mi se par foarte superficiali. Bafta in continuare si sper sa ti se regleze ciclul.
Sa aveti un weekend placut! Va pup pe toate.Cheek Kiss DistanceKiss Cheek Kiss
bebitza
Scris: Saturday, June 7, 2014 4:29 PM
Nivel

Inregistrat: 3/30/2014
Multumesc, Andreea, bafta si vouacomputerlove
Gazela
Scris: Saturday, June 7, 2014 6:46 PM
Nivel

Inregistrat: 6/7/2014
Buna fetelor,

Sunt noua pe acest forum, am trecut si eu la aspirante, doar ce am pierdut o sarcina oprita din evolutie la 7 saptamani...Cray
Acum trebuie sa astept o luna dupa care trecem la analize, un pap pt ca am o rana pe col...care va trebui cauterizata...
Dupa toate cele ne apucam iar de bebelit...

Sarcina usoara la toate gravidutele si bafta multa aspirantelor!!!Cheek Kiss Cheek Kiss
carmenalina
Scris: Saturday, June 7, 2014 6:53 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Bine ai venit Gazela si sedere cat mai scurta! Va trebui sa-ti rezolvi problemele medicale intai si apoi te apuci de bebe. Iti vor spune si fetele, ca trebuie sa-ti faci tot setul de analize, daca ai citit pe topic, ai ceva activitate pe perioada care urmeaza, mult succes!Cheek Kiss
catalyna
Scris: Saturday, June 7, 2014 7:07 PM
Nivel

Gazela wrote:
Buna fetelor,

Sunt noua pe acest forum, am trecut si eu la aspirante, doar ce am pierdut o sarcina oprita din evolutie la 7 saptamani...Cray
Acum trebuie sa astept o luna dupa care trecem la analize, un pap pt ca am o rana pe col...care va trebui cauterizata...

Sarcina usoara la toate gravidutele si bafta multa aspirantelor!!!Cheek Kiss Cheek Kiss

buna gazela.bine ai venit si sedere cat mai scurta la noi.imi pare rau pt pierderea suferita.imi dau seama ce e in sufletul tau Cray .dar nu te preocupa,vei vedea ca daca o sa faci toate analizele si daca va fi nevoie de tratamente si vei vedea ca bebe va ajunge mai repede decat crezi.te pup Cheek Kiss
Gazela
Scris: Saturday, June 7, 2014 7:08 PM
Nivel

Multumesc carmenalinaCheek Kiss , stiu si sunt constienta...acum astept sa treaca perioada pana la prima menstruatie dupa intreruperea de sarcina si incep cu analizele...
Gazela
Scris: Saturday, June 7, 2014 7:20 PM
Nivel

Multumesc Catalyna, asa e, stiu ca multe dintre femei in ziua de azi experimenteaza pierderi de sarcina prin oprire din evolutie...dar nu e placut mai ales daca bebe e atat de dorit...e dureros sa treci peste...dar va fi bine pana la urma...am incredere ca Dumnezeu are grija de fiecare dintre noi...

PupiciCheek Kiss
deearox
Scris: Saturday, June 7, 2014 7:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
Gazela wrote:
Buna fetelor,

Bine ai venit :* si sedere cat mai scurta :) din pacate se mai intampla...dar o sa te simti mai bine dupa cateva luni...mie mi-a luat cam 3 luni sa trec peste ceva similar, si uite ca acum incerc din nou cu forte proaspete :D in legatura cu rana de pe col...poate ar trebui sa mai vezi un alt medic...eu am avut 2 rani pe col pana acum si una a fost acuterizata la spital iar a doua am fost la clinica privata unde medicul mi-a dat tratament pentru ea, spunanadu-mi ca nu este necesar sa o cauterizeze...uitandu-se pe analizele de la rpima rana a spus ca nici aceea nu ar fi trebuit cauterizata ci tratata. deci poate ar fi bine sa mai ceri o parere :* doar ac sa fi sigura

Bebitza posibil sa fie foliculi...nush, am sa fac un test in seara asta pt ovulatie. chestia este ca am inceput sa iau si branca ursului din ou si chiar sper ca luna asta sa fie cu noroc. ultima data cand am luat si eu si sotul branca ursului am ramas..insa a fost extrauterina, hai sa speram ca de data aceasta va fi bine :) am sa va aduc un betisor cu doua liniute dragute la sfarsit de luna :D :015: :010:

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.