Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ia uite ce vesti aflu eu de pe fooorum... Anelise, daca vrei parerea mea, nu cred ca e pozitiv testul, mai ales ca ar fi fost timp sa apara o a doua liniuta de toata frumusetea la 4 zile intarziere...
Dar... stii tu... nimic nu e batut in cuie. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| leila wrote:Edit: nu reusesc deloc sa va scriu numele bold.. Oricum sunt varza la pc dar chiar asa? Imi elucideaza si mie cineva misterul? Selectez bold din bara si nimic. Leila, selectezi cuvantul care te intereseaza si apoi apesi pe Bold.
Kali, nici eu nu cred acum dupa ce am facut testul, dar macar de ar veni odata "domnii" ca sa-mi iau o piatra de pe suflet... Trimit PM in seara asta.
Carmenalina, Simona, Rox, va pup! Simptome nu ar fi... Doar sanii mariti, dar fix ca inainte de cm. Si acele crampe usoare.
Pup si restul fetelor siiii... cu multa placere! Sa fie noua casuta cu noroc pentru voi toate!!!
Apropo, cine urmeaza la testare? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Anelise , multumeesc Gata, sunt tare Eu, eu urmeez sambata si Mon joi |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Gata, ai reusit! Mon, joi acum? Tin pumnii!!! Si tie, Leila! Stransi, stransi!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| leila wrote:Anelise , multumeesc  Gata, sunt tare Eu, eu urmeez sambata si Mon joi
, sa fie dubla! |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| De joi incolo astept pe rozica. De test vedem daca e nevoie sa fac. DAca fac va spun imediat raspunsul. |
|

| Poate s-a impiedicat si-a ramas la Sibiu! |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Fetiliiii....gata botoseii http://forum.7p.ro/botosei-crosetati.aspx?g=posts&m=879664&goto#m879664 Scrieti aici impresii , sa nu fim offtopic la aspirici Mai lipseste bebele |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Doamne ajuta!!! Cata nu sta ascunsa , stiu ca si tu urmezi si Ynea |
|

| Anelise o sa posetez si eu testul meu barza facut in aceasta dupamasa (sunt z13) Probabil asa sunt aceste teste facute. Se vede linia 2. Mon1 attached the following image(s):

|
|

| La cat timp s-a colorat?
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/6/2014 Mesaje: 151
| Va . Vesela casuta cea noua. Azi am facut si eu eu testulet de OV...primul :)) din curiozitate. Anelise multumim pt. casuta, presimt ca o sa ne umplem de liniute duble si cred ca Mon si Leila or sa ne paraseasca cat de curand sa se duca la burtici Innaaa attached the following image(s):

|
|

| Carmen la 4 minute. M-am uitat si apoi poza pt. voi. Eu il consider negativ. Eileen trebuie sa -ti spun si aici ca sunt minunati botoseii |
|

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Mon mi se pare mie sau liniuta aia e cam rosiatica linile de uscare sunt inchise la culoare si putin vizibile. sper sa fie cu ochisori |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Mon1 wrote:Carmen la 4 minute. M-am uitat si apoi poza pt. voi. Eu il consider negativ. Eileen trebuie sa -ti spun si aici ca sunt minunati botoseii
Mon scz dar al tau e pozitiv 100% So...astea fiind spuse felicitari anticipat |
|
|