Clubul aspirantelor - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
catalyna
Scris: Tuesday, May 6, 2014 1:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2013
Anelise multumim pt noua casuta Cheek Kiss .
Sa stii ca eu vad linia la test Hilar Hilar Hilar .eu cred ca e cu ochisori,mie nu mi s-a intamplat niciodata sa am linie de uscare .
Anelise
Scris: Tuesday, May 6, 2014 1:29 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Eileen, in poza nu prea se vede. Exact ce spuneam...
Catalyna, nu stiu ce sa zic... pupici
Mon, nici eu nu topai pentru ca mi s-a mai intamplat asa acum ceva ani. pupici Cand a fost sa fie sarcina, liniutza aparea intr-un minut, doua, se vedea ca lumea si asta chiar din prima zi. Si eu cred ca e aia de uscare care mai apare la Barza. Mai astept poate totusi vin pentru ca sper sa nu fie vreo problema. Am mai avut intarzieri, dar de o zi, maxim 2. Off.
emanicole
Scris: Tuesday, May 6, 2014 1:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/22/2013
Anelise am salvat poza in pc, i-am dat cu zoom si parca parca e ceva acolo..Hilar
Aaaa, si crampe mici ca si cum mi-ar veni am avut si eu vreo 2 saptamani dupa test Lol
Anelise
Scris: Tuesday, May 6, 2014 1:46 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Ema, o sa mai astept... DistanceKiss Daca nu e, nu-i suparare, doar ca sper sa nu fie vreo problema.
leila
Scris: Tuesday, May 6, 2014 1:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2014
Yeeeeeeyyytopai avem casutza nouaaaaamajoreta
Multumiim Anelise !! Si eu vad linia nr 2 dar stiu cum e cu testele astea. Iti doresc sa fie cum vrei tu pupici
Fete, multumesc pt gandurile bune, eu sunt ruupta de oboseala, am avut pana acum o gramada de pacienti si inca mai vin Crazy ehh, lasa ca ma odihnesc la noapte SimplyLove Lol
Bun, deci daca avem casutA eu zic ca trebuie udata... Deci, curaj fetele !!! Testele pozitive la inaintareee topai topai topai
carmenalina
Scris: Tuesday, May 6, 2014 2:13 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Anelise wrote:
Ema, o sa mai astept... DistanceKiss Daca nu e, nu-i suparare, doar ca sper sa nu fie vreo problema. Sotul isi doreste foarte tare al doilea bebe, doar eu am fost mai retinuta din cauza unor probleme de sanatate.

Si eu o vad, dar pentru linistea poti sa-l repeti maine dimi cu alta marca de test, poate ai ceva simptome care sa-ti confirme o sarcina, eu ma bucur pt fiecare linii duble ce le gasesc aici pe forum.
Am fost asa de prinsa azi cu aniversarea clubului, ca abia am apucat sa vad ca avem casuta noua, poate si asta va fi cu multe camere, adica teste pozitive.Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Eileen
Scris: Tuesday, May 6, 2014 2:14 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Anelise , sa ne tii la curent !
Leila , asteptam , suntem pe pozitii majoreta majoreta majoreta
Mon ,nu ai facut niciun early test ?ras ras

PS: nu am niciun chef de munca !!!!!!!!!Cray Cray Cray Cray alcool alcool alcool alcool
carmenalina
Scris: Tuesday, May 6, 2014 2:21 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Nici eu, numai ce-am ajuns acasa, si asa m-as pune sa doooorm, dar parca vad ca vine soacra-mea...si intra zgomotos in casa si-mi strica linistea....uff
Mon1
Scris: Tuesday, May 6, 2014 2:31 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Eileen wrote:
Mon ,nu ai facut niciun early test ?ras ras

Nu am facut, dar cand fac promit sa va anunt.DistanceKiss
simona83
Scris: Tuesday, May 6, 2014 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 7/23/2013
Anelise, si eu vad a doua liniuta...Crazy
Poate ai putea sa repeti testul folosind o alta marca, mai de incredereBravoo
Ce frumooooos... casuta asta noua poate aduce acum 4 noi burtici!!!topai topai topai Mereu va urmaresc din umbra si la fiecare test pozitiv sunt asa de fericita ca si cum ar fi al meuHilar
Mon, pe tine te astept la cotitura de ceva timp, dar sunt rabdatoare, ce sa mai...bounce bounce bounce bounce
roxinthya
Scris: Tuesday, May 6, 2014 2:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Anelise mie imi miroase a bebe! Dar te voi felicita de-abia la 2 liniutze clare!!!Cheek Kiss
Fetelor va tzin pumnii!!!
lidia-28
Scris: Tuesday, May 6, 2014 3:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/27/2014
fetelor luna asta nici nu m-am gandit ca o sa fie bebe ptr ca nu prea am bebelit cu postul mai ales in saptamana mare si de asta nu prea am bagat de seama vreo simptoma ceva acum sunt un pic mai obosita decat de obicei si dimineata mi-e foame tare dar din rest nu am nimic doar sanii ma dor am sa incerc sa pun poza cu testul la sf saptamanii cand merg aks ca eu lucrez la fix aaa si am facut progamare la medic si ma duc luni va poop dragele mele si va astept cu multe teste pozitive
Mon1
Scris: Tuesday, May 6, 2014 3:23 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Simo stiu eu ca esti cu ochii pe noi....cum fac test cum va zic raspunsul. Doctorul la control a zis ca nu sunt cine stie ce sanse de bebe luna asta pentru ca nu au avut timp gigeii sa se refaca, dar stii cum e ''speranta moare ultima"DistanceKiss
Lidia sper ca luni sa vii cu vesti frumoase de la medic.coeur
Anelise sa speram ca e bebe.coeur
Aliana
Scris: Tuesday, May 6, 2014 4:17 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2014
Anelise, multumim pentru casuta noua ! computerlove
Lidia, felicitari DistanceKiss Sa ai o sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos tun!
La noi a trecut perioada ovulatiei, sper sa se fi intamplat minunea si.. urmeaza lunga asteptare Hilar Incerc sa nu bag in seama simptomele.. inafara de niste dureri de spate de 2 zile, care e posibil sa fie de la scaunul incomod, nimic deosebit
Mon, ar fi minunat sa ai parte de liniutele duble acum, dupa Prislop coeur DistanceKiss

majoreta majoreta majoreta fetele, va pup si va/ne fac galerie dance
leila
Scris: Tuesday, May 6, 2014 4:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2014
Mon ce zi esti?

Edit: nu reusesc deloc sa va scriu numele bold.. Oricum sunt varza la pc dar chiar asa? Imi elucideaza si mie cineva misterul? Selectez bold din bara si nimic.nervi
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.