Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Anelise multumim pt noua casuta . Sa stii ca eu vad linia la test .eu cred ca e cu ochisori,mie nu mi s-a intamplat niciodata sa am linie de uscare . |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eileen, in poza nu prea se vede. Exact ce spuneam... Catalyna, nu stiu ce sa zic... Mon, nici eu nu topai pentru ca mi s-a mai intamplat asa acum ceva ani. Cand a fost sa fie sarcina, liniutza aparea intr-un minut, doua, se vedea ca lumea si asta chiar din prima zi. Si eu cred ca e aia de uscare care mai apare la Barza. Mai astept poate totusi vin pentru ca sper sa nu fie vreo problema. Am mai avut intarzieri, dar de o zi, maxim 2. Off. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Anelise am salvat poza in pc, i-am dat cu zoom si parca parca e ceva acolo.. Aaaa, si crampe mici ca si cum mi-ar veni am avut si eu vreo 2 saptamani dupa test |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ema, o sa mai astept... Daca nu e, nu-i suparare, doar ca sper sa nu fie vreo problema. |
|
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Yeeeeeeyyy avem casutza nouaaaaa Multumiim Anelise !! Si eu vad linia nr 2 dar stiu cum e cu testele astea. Iti doresc sa fie cum vrei tu Fete, multumesc pt gandurile bune, eu sunt ruupta de oboseala, am avut pana acum o gramada de pacienti si inca mai vin ehh, lasa ca ma odihnesc la noapte Bun, deci daca avem casutA eu zic ca trebuie udata... Deci, curaj fetele !!! Testele pozitive la inaintareee |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Anelise wrote:Ema, o sa mai astept... Daca nu e, nu-i suparare, doar ca sper sa nu fie vreo problema. Sotul isi doreste foarte tare al doilea bebe, doar eu am fost mai retinuta din cauza unor probleme de sanatate. Si eu o vad, dar pentru linistea poti sa-l repeti maine dimi cu alta marca de test, poate ai ceva simptome care sa-ti confirme o sarcina, eu ma bucur pt fiecare linii duble ce le gasesc aici pe forum. Am fost asa de prinsa azi cu aniversarea clubului, ca abia am apucat sa vad ca avem casuta noua, poate si asta va fi cu multe camere, adica teste pozitive. |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Anelise , sa ne tii la curent ! Leila , asteptam , suntem pe pozitii Mon ,nu ai facut niciun early test ?
PS: nu am niciun chef de munca !!!!!!!!! |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Nici eu, numai ce-am ajuns acasa, si asa m-as pune sa doooorm, dar parca vad ca vine soacra-mea...si intra zgomotos in casa si-mi strica linistea.... |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Eileen wrote:Mon ,nu ai facut niciun early test ? Nu am facut, dar cand fac promit sa va anunt. |
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Anelise, si eu vad a doua liniuta... Poate ai putea sa repeti testul folosind o alta marca, mai de incredere Ce frumooooos... casuta asta noua poate aduce acum 4 noi burtici!!! Mereu va urmaresc din umbra si la fiecare test pozitiv sunt asa de fericita ca si cum ar fi al meu Mon, pe tine te astept la cotitura de ceva timp, dar sunt rabdatoare, ce sa mai... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Anelise mie imi miroase a bebe! Dar te voi felicita de-abia la 2 liniutze clare!!! Fetelor va tzin pumnii!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/27/2014 Mesaje: 54
| fetelor luna asta nici nu m-am gandit ca o sa fie bebe ptr ca nu prea am bebelit cu postul mai ales in saptamana mare si de asta nu prea am bagat de seama vreo simptoma ceva acum sunt un pic mai obosita decat de obicei si dimineata mi-e foame tare dar din rest nu am nimic doar sanii ma dor am sa incerc sa pun poza cu testul la sf saptamanii cand merg aks ca eu lucrez la fix aaa si am facut progamare la medic si ma duc luni va poop dragele mele si va astept cu multe teste pozitive |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Simo stiu eu ca esti cu ochii pe noi....cum fac test cum va zic raspunsul. Doctorul la control a zis ca nu sunt cine stie ce sanse de bebe luna asta pentru ca nu au avut timp gigeii sa se refaca, dar stii cum e ''speranta moare ultima" Lidia sper ca luni sa vii cu vesti frumoase de la medic. Anelise sa speram ca e bebe.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2014 Mesaje: 83
| Anelise, multumim pentru casuta noua ! Lidia, felicitari Sa ai o sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos tun! La noi a trecut perioada ovulatiei, sper sa se fi intamplat minunea si.. urmeaza lunga asteptare Incerc sa nu bag in seama simptomele.. inafara de niste dureri de spate de 2 zile, care e posibil sa fie de la scaunul incomod, nimic deosebit Mon, ar fi minunat sa ai parte de liniutele duble acum, dupa Prislop
fetele, va pup si va/ne fac galerie |
|
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Mon ce zi esti?
Edit: nu reusesc deloc sa va scriu numele bold.. Oricum sunt varza la pc dar chiar asa? Imi elucideaza si mie cineva misterul? Selectez bold din bara si nimic. |
|
|