Clubul aspirantelor - 31
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leila
Scris: Tuesday, June 3, 2014 4:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
Offf Carmen, ce nu as da pt un pic de liniste Angel
La noi e full de pacienti si lucrand la privat ma simt ca si cum as jongla cu mingi de cristal... Personal putin, munca multa si pretentii mari NuImiPasa
Una peste alta sunt indragostita de meseria mea dar as practica-o cu mai mult drag in alte conditii.........
Nanny
Scris: Tuesday, June 3, 2014 7:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Muuuuutumesc pentru urari tuturor fetelor!!! Da ieri a fost ziua mea...dar n-am avut timp nici sa respir! Nici macar sa va trimit o felie de tort virtual. Si voi fetelor sa aveti parte de tot ce-i mai bun si mai frumos si la timpul potrivit si un bebe sanatos tun!love love love love love
Am avut fff multa treaba,mai multe pe drumuri...am dormit cate 3-4 ore/noapte...azi insa am scapat! Gaaataaayes yes yes dupa 4 ore de inspectie! M-am mai eliberat...
Va pooop..hai cu teste duble!dance
bebitza
Scris: Tuesday, June 3, 2014 8:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/30/2014
Mary, Eileen-DistanceKiss SimplyLove DistanceKiss sunt de acord cu voi, organismul nostru stie mai bine ce are de facut, si are capacitatea de a se vindeca singur - am citit foarte mult in acest sens, de cativa ani, stiu sa imi controlez gandurile/ vorbele/ actiunile, nu mananc porcarii, incerc sa fac lucruri care ma fac fericita, si sa ma inconjor de persoane pozitive. Insa... Totusi sunt 3 ani de incercari, timp in care am fost si in concedii, timp in care nu am stat mereu sa programam, deci oportunitati si conditii cred eu ca au fost. De asta incep sa imi pun intrebari si sa investighez, mai mult ca sa nu am regrete ca nu am facut aia sau aia. Va pup!DistanceKiss
crissy84
Scris: Tuesday, June 3, 2014 8:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
Offfffff fetelor urasc zilele astea.Nu este de ajuns ca mi-a intarziat 1 saptamana si cand vine beleaua pe cap nu ma tine nici cat trebuie.Ieri a inceput intr-un stil lent si azi s-a terminat menstruatia.Acum incep sa ma sperii sa nu am altcv...chist,fibrom,stiu eu???!!Pe 22 mai cand am luat rezultatele de la gineco totul era ok si acum cred ca o sa fac iar o vizita :((((
crissy84
Scris: Tuesday, June 3, 2014 8:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
bebitza wrote:
Mary, Eileen-DistanceKiss SimplyLove DistanceKiss sunt de acord cu voi, organismul nostru stie mai bine ce are de facut, si are capacitatea de a se vindeca singur - am citit foarte mult in acest sens, de cativa ani, stiu sa imi controlez gandurile/ vorbele/ actiunile, nu mananc porcarii, incerc sa fac lucruri care ma fac fericita, si sa ma inconjor de persoane pozitive. Insa... Totusi sunt 3 ani de incercari, timp in care am fost si in concedii, timp in care nu am stat mereu sa programam, deci oportunitati si conditii cred eu ca au fost. De asta incep sa imi pun intrebari si sa investighez, mai mult ca sa nu am regrete ca nu am facut aia sau aia. Va pup!DistanceKiss

Bebitza eu zic ca intr-o zi cand o sa te astepti mai putin o sa vina bebe.
maryella77
Scris: Tuesday, June 3, 2014 9:08 PM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
bebitza wrote:

bebitza intr-un fel iti dau dreptate, dar, vezi tu, indoiala asta ne termina pe noi;din ce spui tu eu inteleg ca semanam putin la gandire; nu prea reusim sa ne detasam total;mereu ne gandim ca mai e ceva ce am putea face; din acelasi motiv eu pana acum nu m-am tinut cum trebuie de niciun tratament naturist minim 3 luni;
pentru ca de fiecare data citeam de alt produs care a dat rezultate in cazul cuiva; si nu e bine ca practic transmit corpului ca nu am incredere in ceea ce fac pentru fertilitatea mea; nasa mea a ramas insarcinata dupa vreo 4 ani si ceva in care nu a folosit nicio protectie; bine atunci nu vroia neaprat sa ramana deoarece era inainte de casatorie; era f convinsa ca are probleme si ca nu o sa poata ramane usor; si surpriza a 2-a zi dupa nunta a iesit testul pozitiv; si ea toata saptamana dinaintea nuntii umblase cu tampoanele in geanta ;
leila
Scris: Tuesday, June 3, 2014 9:54 PM
Nivel

Mary, Bebitza exact asa sunt si eu.. Acum zic ca las lucrurile sa vina de la sine, dar tot timpul as interveni eu cu ceva.. Sotul meu tot timpul zice ca bebe va veni cand vrea Dumnezeu , eu il aprob dar parca tot as mai face niste analize , niste teste de ovulatie.... Indoiala isi vara coada tot timpul...
bebitza
Scris: Tuesday, June 3, 2014 10:39 PM
Nivel

Fetelor iloveyou computerlove - eu m-am tinut, cretisoara chiar beau de catrva luni bune, insa sincer cred ca nu am baut cand trebuia- am baut din ziua 1 pana in ziua 14-15 a CM, si nu stiu daca asa trebuia. Mladite de zmeur sau branca ursului nu am mai folosit pt ca de cand le-am luat mi s-au scurtat ciclurile. Si fac tot ce pot ca sa nu ma gandesc, insa recunosc, sunt o persoana obsedata de control, am devenit asa dupa moartea mamei mele, ma panichez daca nu pot controla/ schimba ceva. Scuze pt offtopicDistanceKiss
leila
Scris: Tuesday, June 3, 2014 10:44 PM
Nivel

Bebitza , cretisoara se bea dupa ovulatie.. In faza luteala creste fiziologic productia de progesteron iar in faza foliculara estrogenul.. Ca sa nu perturbi acest echilibru e bine sa il bei in faza luteala, cretisoara fiind o sursa naturala de progesteron.
Ralluca
Scris: Tuesday, June 3, 2014 11:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/16/2014
Buna seara!! sunt si eu noua in forum! am tot citit postarile vostre si mi-au dat lacrimile! mi-as dori si eu foarte mult un copil dar in aproape 12 ani nu am ramas niciodata insarcinata. am facut o gramada de analize. din pacate am o dereglare hormonala (nivel scazut de progesteron). am tot sperat ca totusi nu va conta prea mult - pentru ca oricum medicii mi-au spus ca nu este imposibil. dar timpul trece si.. nu stiu ce sa mai cred..
multa bafta tuturor aspirantelo mamici...
bebitza
Scris: Tuesday, June 3, 2014 11:12 PM
Nivel

leila wrote:
Bebitza , cretisoara se bea dupa ovulatie.. In faza luteala creste fiziologic productia de progesteron iar in faza foliculara estrogenul.. Ca sa nu perturbi acest echilibru e bine sa il bei in faza luteala, cretisoara fiind o sursa naturala de progesteron.

Eu citisem ca e sursa naturala de estrogen :(
loly
Scris: Wednesday, June 4, 2014 12:54 AM
Nivel

Inregistrat: 6/4/2014
Buna seara sunt si eu noua in acest forum as vrea sa spun ca si eu acum de curand am pierdut o sarcina la doua luni jumate ...
imi este greu sa trec peste asa ca daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi as fii bucuroasa
loly
Scris: Wednesday, June 4, 2014 1:08 AM
Nivel

Inregistrat: 6/4/2014
loly wrote:
Buna seara sunt si eu noua in acest forum as vrea sa spun ca si eu acum de curand am pierdut o sarcina la doua luni jumate ...
imi este greu sa trec peste asa ca daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi as fii bucuroasa
maryella77
Scris: Wednesday, June 4, 2014 1:17 AM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
Ralluca, loly bine ati venit si sedere scurta;
Ralluca lipsa de progesteron e destul de usor de remediat, in sensul ca , dupa ovulatia confirmata se ia utorgestan sau arefam sau duphaston, ce prescrie medicul dintre ele, timp de 14 zile.Medicii ce ti-au zis? 12 ani e cam mult si e cam greu de crezut ca asta e singura cauza;
loly imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat; medicii ce explicatie au? ai toate analizele in regula pe parte de boli infectioase, gen chlamydia, micoplasma,ureaplasma, TORCH, astea?
bebitza in legatura cu cretisoara intr-adevar de preferat este de luat dupa ovulatie si poate fi baut acest ceai si in primul trimestru de sarcina deoarece ajuta la implantare si la prevenirea avortului spontan; daca la tine se matureaza asa greu foliculii e posibil sa ai lipsa de estrogen; sa iti faci analiza sa vezi clar ce si cum; ca tratament naturist pentru lipsa de estrogen sunt mararul si laptisorul de matca cu efecte clare , dovedite;
cum a spus leila este foarte corect; in prima faza a CM-ului trb sa luam ceva estrogenic, iar apoi ceva progesteronic; ma refer la tratamentele naturiste; bine ca sunt si unele,cum e vitex-ul care poate fi luat toata luna deoarece echilibreaza balanta estrogen-progesteron;eu la teorie stau bine, practica ma omoara;hohot
bebitza
Scris: Wednesday, June 4, 2014 1:26 AM
Nivel

Mary si Leila -scumpe, ca de obicei, multumesc DistanceKiss - acum sunt lamurita, azi e ziua 17, deci voi lua cretisoara pana imi vine, apoi laptisor de matca/ marar din ziua 1. O sa caut si vitex, sa vad daca gasesc DistanceKiss . Am verificat acum analizele facute in ziua 5, si la estradiol am 44,69pg/mL- limitele normale in faza foliculara sunt 21-251 pg/mL.
Lolly - bine ai venit , imi pare rau pt pierderea sarcinii, nu vreau sa imi imaginez cum este. Sper ca bebelica sa vina iar in burtica, si de data asta sa aiba tot ce ii trebuie, sa fie sanatos, si sa stea in burtica 9 lunipupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.