Clubul aspirantelor - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
doinanuta
Scris: Tuesday, April 15, 2014 9:29 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
Imi pare rau cata.Fetele testul e foarte devreme.Nu reusesc sa ma trezesc.
leila
Scris: Tuesday, April 15, 2014 9:40 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
Buna dimineatza dragi aspirici DistanceKiss
Cata, scumpa mea, nu fi trista.. Luna viitoare ne tinem de manutza la testareCheek Kiss
Mon, Nanny asa am socotit si eu pana acum dar tot imi dadea cu virgula Lol ca de vreo 2 luni am cm de 27 de zile, pana acum era 28.. Ma rog, prea putin important.sic
Va anunt ca am micsorat portia de cafea, de la 250 ml la 150 ml Bravoo e un progres ce sa mai, orice pt un bebic sanatos Hilar .
Va puuup o zi minunata sa aveticomputerlove
Mon1
Scris: Tuesday, April 15, 2014 9:54 AM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
leila wrote:
Va anunt ca am micsorat portia de cafea, de la 250 ml la 150 ml Bravoo e un progres ce sa mai, orice pt un bebic sanatos Hilar .Va puuup o zi minunata sa aveticomputerlove

Bravoo Bravoo Bravoo DistanceKiss
maryella77
Scris: Tuesday, April 15, 2014 10:21 AM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
leila wrote:

Va anunt ca am micsorat portia de cafea, de la 250 ml la 150 ml Bravoo e un progres ce sa mai, orice pt un bebic sanatos Hilar .
Va puuup o zi minunata sa aveticomputerlove

buna fetelor! leila imi place de tine; ai si trecut imediat la fapte;Bravoo vede bebe si in curand se arata;
catalyna imi pare rau pt ziua 1, dar fruntea sus ca o sa fie bine, ai sa vezi;valabil pt toate fetele care
au declarat ziua 1;
rroxana si dedee lasati testele pt cand e momentul lor; sa fiu sincera inainte sa intru ep acest forum nici macar nu imi trecea prin minte sa fac vreun test inainte de minim 2 zile de intarziere; asa mi-a zis doctora ginecolog si m-am gandit ca stie ea ce stie; mi se pare un chin inutil si o mie de framantari in plus, fara suparare;
Mon ma bucur ca faci Pastele alaturi de mama ta; si Craciunul o sa il faci cu bebe in burtica ai sa vezi;
va pup pe toate si o zi buna!
Nanny
Scris: Tuesday, April 15, 2014 10:23 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Buna dimineata gagici!
Mona..intr-adevar un Paste cu adevarat minunat!! sarbatoare
Deedee si Rroxana...bataitza...Cum sa faceti test inainte??? stati un pic...macar in ziua menstruatiei, daca nu aveti rabdare. Nu stiti ca eu sunt Zgripturoaica pe aici??bataus box2
Leila...o zi la deal la vale, nu conteaza! Tot la 28 de zile vine si e ff bine! Si la mine se intampla 2-3 luni la 28, o data la 27...nu conteaza! Cat despre cafea...ai putea sa incerci si fara cofeina.Eu am vreo 2-3 luni de cand am trecut la "fara" si are acelasi gust...sincer cum eu nu sunt cafegioaca, nu ma deranjeaza taria. Ba chiar a venit cineva in vizita, i-am facut cafea fara ( am pus mai multa cafea in apa, ce-i drept) si nu prea s-a prins!cool
Se pare ca si "musafirii" mei isi fac simtita prezenta. Catalina nu te las singurica!!Dureri de mijloc, pete ff rozalii pe hartie...deci azi-maine! Sincer ma bucur..ca o sa fiu "free" de Paste!thumleft
Mon1
Scris: Tuesday, April 15, 2014 10:33 AM
Nivel

Nanny si Maryella multumescDistanceKiss
Ce-mi mai place cum le zici tu, Mary! DistanceKiss
Nanny sa speram ca vine rozica...sa fie bine de Pasti. coeur

dedee
Scris: Tuesday, April 15, 2014 10:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2014
Catalyna imi pare rau pt z1 Cheek Kiss
Mon doinanuta maryella nanny intradevar e foarte devreme,rozica ar trebui sa vina pe dumnica..sper sa nu mai vina deloc..eu am facut testele in speranta ca se vede ceva si in principal pt ca de pasti merg acasa in ro si cu ocazia asta am zis sa imi comand de pe net zece mii de teste de ovulatie si de sarcinahohot Crazy Crazy (aici cate un test costa de la 8 euro in sus)
leila ma bucur pt tine ca ai reusit sa reduci cantitatea de cafea,eu inainte nu beam deloc cafea,nu imi placea gustul ei si de cand cu dorinta de a avea un bebe a inceput sa imi placa gustul NuStiu

va pup scumpelorCheek Kiss o zi minunata sa aveti..eu azi incep sa fac bagajeleyes
leila
Scris: Tuesday, April 15, 2014 10:56 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
Nanny, decofeinizataa?!? Cahh Lol am baut dar nu am fost deloc incantata.. Locul meu de munca (asistent fizioterapie)e de asa natura ca primesc toone de cafea, de toate felurile.. Pana acum 3 ani cand m-am angajat nu faceam diferenta intre tipurile de cafea dar acum m- shmecherithohot gata, ca sunt offtopicsorry
Am un presentiment ca luna mai va fi plina de teste pozitive.. Eu una ma inscriu pe lista de pe acum.. Voi???gravida
doinanuta
Scris: Tuesday, April 15, 2014 11:04 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Mi-a trimis doctora email si mi-a zis sa ma duc sa-mi faca o ecografie ca sa stiu daca am ovulat,binenteles daca vreau.Daca nu sa aatept menstra(daca vine) si sa incep sa fac teste din ziua 7.Nu stiu daca sa ma duc la eco acum.Ideea e ca nu pot pana joi.Sa ma duc sau sa nu?
emanicole
Scris: Tuesday, April 15, 2014 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
doinanuta wrote:
Mi-a trimis doctora email si mi-a zis sa ma duc sa-mi faca o ecografie ca sa stiu daca am ovulat,binenteles daca vreau.Daca nu sa aatept menstra(daca vine) si sa incep sa fac teste din ziua 7.Nu stiu daca sa ma duc la eco acum.Ideea e ca nu pot pana joi.Sa ma duc sau sa nu?

Buna fetelor computerlove

Doina daca nu poti pana joi nu are rost sa te mai duci ca oricum mai ai 3 zile pana ce ar trebui sa-ti vina menstruatia, vezi luna asta daca e cu "ocosori"- doamne ajuta, daca nu sa-ti faci investigatiile luna viitoare. iloveyou
Iric
Scris: Tuesday, April 15, 2014 11:14 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/14/2014
Buna feletor.
Îmi doresc un bebe. Am facut un control ginecologic si am aflat ca aveam un folocul de 25 mm si urma sa se sparga urmatoarele zile. Pentru prima oara am avut rela?ii neprotejate in momentul de maxima fertilitate. Am un ciclu regulat ca un ceas elvetian. De aceasta data mi-a întârziat 3 zile. De ce a întârziat tocmai acum sau de ce nu am ramas însarcinata ? Men?ionez ca folosesc de la conceptie acid folic.
Mon1
Scris: Tuesday, April 15, 2014 11:17 AM
Nivel

Iric ma bucur ca ni te-ai alaturat.
Poate luna asta dupa ce trece rozica va fi cu noroc.
Nu e neaparat sa ramai imediat. DistanceKiss
Iric
Scris: Tuesday, April 15, 2014 11:19 AM
Nivel

Am fost tare dezamagita stind ca am un ciclu regulat. Chiar acum cand mi-am dorit a intarziat?
Mon1
Scris: Tuesday, April 15, 2014 11:22 AM
Nivel

Iric wrote:
Am fost tare dezamagita stind ca am un ciclu regulat. Chiar acum cand mi-am dorit a intarziat?

Probabil a intervenit stresul...si de acolo si cele 3 zile intarziere. DistanceKiss
Hai ca poate luna ce vine va fi cu noroc computerlove
Iric
Scris: Tuesday, April 15, 2014 11:23 AM
Nivel

Probabil. M-am stresat sa nu vina :)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.