Clubul aspirantelor - 30
Subiectul anterior · Subiectul urmator
simona83
Scris: Tuesday, May 6, 2014 11:47 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Lidia, felicitari si sarcina usoara si la termen!!!Clap Clap Clap
Te asteptam cu poza testului norocos!!!Hilar
dedee
Scris: Tuesday, May 6, 2014 11:54 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2014
Mon1 wrote:
Eileen asteptam poza cu ei cand sunt gata ras
Dedee Wow Wow 20 de ani Wow Wow Bravoo Bravoo Bravoo yes

Mon da cam 20 de ani,s-a casatorit la 21 de ani si a vrut imediat un bebe ,vroia sa fie mamica tanara,insa bebe nu si-a facut aparitia..da' nu s-a panicat.Dupa cativa ani a mers la mai multi medici si i-au zis ca nu prea sunt sanse sa ramana gravida..( nu mi-a dat prea multe detalii )..Au urmat ani la rand de nervi,tratamente si suferinta si nimic Cray .Pana la urma s-au impacat cu ideea si au inceput sa mearga pe la manastiri si sa se roage mult. La 43 de ani a ramas insarcinata si acuma are o fetita frumoasa de 2 anisori. Mereu am un sentiment aparte cand spun cuiva povestea ei de viata..eu cred ca e o poveste minunata coeur coeur
Anelise
Scris: Tuesday, May 6, 2014 12:28 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Hello, aspirici! DistanceKiss Inca nu am avut timp sa citesc din spate, dar va pup pe toate! pupici
Lidia, felicitari pentru burtica! dance
A mai trecut cineva la burtici si am ratat...? bounce

Eu am cam lipsit. Am avut si inca urmeaza o perioada foarte aglomerata...

Asa. Mie imi intarzie. Astazi e a 4-a zi si sincer nu mi-a intarziat niciodata atat - doar cu motiv. chitara Bineinteles ca de curiozitate am luat astazi un test, dar e negativ. Ce-i drept, ceva-ceva se vede, dar sigur e linia aia de uscare... alcool Acum regret ca am dat banii pe test. Si doar mi-am jurat ca nu mai cumpar Barza niciodata, dar eram pe fuga... banghead Sper sa vina odata uratzii ca tare mi-e frica sa nu ma trezesc de fapt cu vreo problema medicala...

p.s. O sa fac o casuta noua pentru voi, dar am rugamintea sa ma ajutati... Pup, pup! floare2
Anelise
Scris: Tuesday, May 6, 2014 12:34 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.