Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2014 Mesaje: 112
|
Mon da cam 20 de ani,s-a casatorit la 21 de ani si a vrut imediat un bebe ,vroia sa fie mamica tanara,insa bebe nu si-a facut aparitia..da' nu s-a panicat.Dupa cativa ani a mers la mai multi medici si i-au zis ca nu prea sunt sanse sa ramana gravida..( nu mi-a dat prea multe detalii )..Au urmat ani la rand de nervi,tratamente si suferinta si nimic .Pana la urma s-au impacat cu ideea si au inceput sa mearga pe la manastiri si sa se roage mult. La 43 de ani a ramas insarcinata si acuma are o fetita frumoasa de 2 anisori. Mereu am un sentiment aparte cand spun cuiva povestea ei de viata..eu cred ca e o poveste minunata |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Hello, aspirici! Inca nu am avut timp sa citesc din spate, dar va pup pe toate! Lidia, felicitari pentru burtica! A mai trecut cineva la burtici si am ratat...?
Eu am cam lipsit. Am avut si inca urmeaza o perioada foarte aglomerata...
Asa. Mie imi intarzie. Astazi e a 4-a zi si sincer nu mi-a intarziat niciodata atat - doar cu motiv. Bineinteles ca de curiozitate am luat astazi un test, dar e negativ. Ce-i drept, ceva-ceva se vede, dar sigur e linia aia de uscare... Acum regret ca am dat banii pe test. Si doar mi-am jurat ca nu mai cumpar Barza niciodata, dar eram pe fuga... Sper sa vina odata uratzii ca tare mi-e frica sa nu ma trezesc de fapt cu vreo problema medicala...
p.s. O sa fac o casuta noua pentru voi, dar am rugamintea sa ma ajutati... Pup, pup! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Continuam aici. |