|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Da Rox , asa e si la mine , doar luna trecuta a fost exceptie ! Te-am vazut la gravidute , pup pe burticuta !!! |
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| eu nu depasesc cele 5 zile, nici macar luna trecuta cand avut pierderea aceea masiva de sange, am avut 2 zile cu flux f abundent si s-a stins in ziua 5, e posibil sa fie si de la endometru, daca e mai gros, nanny stie toate detaliile... |
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Intr-adevar Nanny iti poate da toate detaliile, ca se pricepe! Dar din cate imi aduc aminte, am intrebat medicul despre fluxul lung. Si mi-a spus ca nu e nimic grav. Atunci mi-a si dat sa fac ceva analize hormonale, tsh, prolactina, testosteron si multe altele. Au iesit ok, deci nu am avut probleme. Aveam edo gros! Pup fetele!!! |
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Danutza...ce mai zici?
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/19/2014 Mesaje: 10
| Sa fie cu noroc fetelor, multi bebei frumosi, sanatori si fericiti:-*:-*:-* |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/6/2014 Mesaje: 151
| Fetiliiii va pup. Eu sunt la munca si abia astept sa ajung acasica si sa dorm. Simt ca mi se inchid ochii stand in picioare. Asta de vreo doua zile asa. Imi place bobita lui Roxanine. Vreau si eu pt noi toate |
|
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Ina, tu tare multe simptome prezinti! Sa fie cu noroc tin pumni! Cand testezi? |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Leila...Eu intotdeauna am considerat ziua 1 atunci cand incepea...sa vina ceva, indiferent de culoare! Asa am luat in considerare tot timpul...niciodata n-am intrebat doctorul pt ca nu a fost nevoie! Din momentul acela numaram 5 zile. Eileen..scuza-mi ignoranta, nu mai stiu...Ai facut oaresce niveluri ale estrogen-progesteron?? E posibil ca si tu sa ai un deficit de progesteron! Spottingul acesta maro, din cate stiu eu...apare atunci cand exsita ceva mai mult estrogen... |
|
Inregistrat: 4/6/2014 Mesaje: 151
| Roxanine wrote:Ina, tu tare multe simptome prezinti! Sa fie cu noroc tin pumni! Cand testezi?
Pe vineri sambata. Multumesc mult!! Te pup |
|
Inregistrat: 3/30/2014 Mesaje: 166
| Andreea~Simona wrote:Doinanuta, dedee sper sa vin cu testul pozitiv cat mai repede. Va tin pumnii si voua! Bebitza nu esti singura care din punct de vedere medical e ok, dar nu se intampla minunea. Eu incerc de 6 ani si fara rezultat inca. Stresul e un factor f important in conceperea unui copil, deci trebuie sa fim mai relaxate si mai detasate de "problema"! asa e, iti tin pumnii sa vina bebelica |
|
Inregistrat: 4/7/2014 Mesaje: 112
| Neataa fetelor
nu v-am scris de cateva zile,am stat in umbra si v-am citit..pt fetele care au declarat z1 imi pare rau si va tin pumnii pt luna urmatoare care sigur o sa ploua cu teste pozitive
nu ma certati da' sa stiti ca azi dimineata, chiar daca este prea devreme ,am facut 2 teste si bineinteles ca au iesit amandoua negative
va astept cu cafeluta calda all |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/27/2014 Mesaje: 54
| Neatza fetele DEDE imi pare rau ca au iesit negative testele dar cat mai ai pana vine rozica care sa speram ca nu mai vine tin pumnii la fetele care urmeaza la testare sa fie cu noroc va pooop o zi frumoasa sa aveti |
|
Inregistrat: 10/28/2013 Mesaje: 189
| Si eu sunt in ziua 8 DPO, am facut dimin test si tot neg a iesit |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Neata fetele.imi pare rau dar treb sa anunt z1 .sper ca fetele ramase la testare sa fie mai norocoase decat bine.va pup |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Buna dimineata, fetelor! Cata imi pare rau de z1....dar sunt bucuroasa ca te ocupi sa-ti faci analizele, tratamentul si uite asa o sa vezi ca vine bebe. Sunt sigura ca va veni curand si acum stii si ce ai de facut dupa testul pozitiv. Rrroxana si Dedee nu o sa va iasa nimic, pentru ca abia iese ceva la betahcg. Pe test puteti vedea ceva in ziua 13-14 DPO. Va tin pumnii si mai aveti si voi rabdare putin. Leila am considerat z1 cand mi-a venit stropul ala de inceput.
La noi e frig si ploua marunt din cand in cand. Dar pentru mine e o zi superba pentru ca mama vine in tara (e plecata de foarte multi ani), mai vin si nasicii cu nepotelul meu iubit. Deci va fi un Paste Fericitttttttttt |
|
|