Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Am vb cu doctorita mea si a zis ca nu putem sa ne vedem.si tratament fara sa vada analizele nu imi da,ca cica e periculos in situatia in care sunt eu .a zis ca daca am asteptat atata timp mai bine mai astept o luna.a zis ca ne vedem joi si imi zice atunci toate.deci e clar ca am pierdut si luna asta .si mi-a mai zis ca treb sa opresc cardioaspirinia,ca cica aia treb sa o iau de cand am testul pozitiv,ca asa imi poate face rau. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Buna dimineata! Iris bine ca ai mers la betahcg...asa stii daca vine sau nu. Sper sa ai o valoare mare. Eileen am crezut ca mi-ai furat graficul. Azi ma uitam peste chart-uri in Ff sa vad daca sunt posibile scaderi asa si sa se termine cu sarcina. Se pare ca da. Eu am in continuare durere de cap. Ma lasa ma ia si tot asa. Am de toate si nu le bag in seama. Sunt asemanatoare si inselatoare. Iti postez graficul meu. Smiley sa imi arati testul pozitiv si la ovulatie si la sarcina. Capsunico tu esti in poza cu sotul??????? Doina cum te mai simti? Fetelor va pup si Mon1 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| SmileyC wrote:Capsunico, mamica frumusica! Vorbesc de teste de ovulatie! :*
Hormonii..urla si nu va mai intelegeti!!! Nu e poza cu Capsunica... Ea are abia 10 sapt...nu se vede asa!! Anelise..unde esti?? Nu ne schimbi topicul? Si apropo...ai terminat cu tratamentul?? |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
|
Ba da, este capsunica in poza, am si eu pozele pe telefon trimise, si da ...este sotul ei care o pupa
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/25/2014 Mesaje: 87
| Buna fetelor Mon1 este ok o temperatura scazuta cum ai tu,cica ar fi o temperatura de implantare :* Eu sunt z12 dpo si de azi dimineata au inceput sanii sa ma doara putin si sa fie mai sensibil si am si o durere de spate asa...dar nu vreau sa ma entuziasmez prea tare...o sa astept in continuare sa vad ce se mai intampla Catalina imi pare rau ca ai venit uratii...rabdare si putere Iris foarte frumos graficul,mie imi scadea temperatura sub linia rosie in z14 dpo deci eu cred ca vii cu vesti minunate...mult succes O saptamana frumoasa plina de vesti bune |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Mon , sunt curioasa ce valoare o sa aiba maine TB , nu poti spune nimic pe baza graficului Si eu am inteles ca e capsunica in poza . Nanny eu zic ca se poate sa se vada asa chiar daca are doar 10 saptamani, atunci cand esti super slaba , se vede mai repede sarcina |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| hello,
azi m-a mancat undeva ca pe zambilica si am facut test, logic negativ, ma asteptam nu stiu de ce naiba l-am facut ca imi vine sa ma iau singura la palme acum...de 3 zile asa ma dor sanii pe laterale si burta ca si cand ar trebui sa vina CM ,dar nu constant...CM ar trebui sa vina pe 21-22...tind sa cred ca nu-s dar pana o veni mai trag o mica speranta acolo .. |
|

| Eileen si eu sunt curioasa....luna asta sincer am avut temperaturi scazute fata de luna trecuta. De fapt la mine luna asta a cam fost in aer. Stiu un lucru sigur ne-am iubit la 2 zile si sunt fericita Ema multumim ca ne-ai confirmat ca e Capsunica in poza....sunt frumosi amandoi Vezi mai Nanny ca nu sunt hormonii??????? Raluca multumesc pentru incurajari. Ce o fi o fi. eu sper totusi luna asta s ama tin de promisiune si sa vin cu testul pozitiv. Raluk e prea devreme pentru test. Ziua 21 poate ar fi fost mai buna |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Sunt bine mon.Astept sa ma duc diseara la doctor. |
|

| Doina astept vesti bune. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| Buna fetelor. Cata, e bine ce ti-a zis doctorita, mai faci inca un control si apoi o sa fie si ea sigura ca tratamentul ce ti-l va da, e cel mai bun pt tine. Capul sus ca totul va fi bine, o sa vina si bebe Leila, bun venit si sedere cat mai scurta. Am vazut ca ai un an de incercari, analizele le-ai facut? Si cred ca medicul iti poate recomanda deja un tratament de stimulare Iris sa dea Domnul sa fie cu ochisori la tine  Mon, hai cu testul pozitiv Eileen, dupa ce trec uratii mergi la medic? Sper sa vii cu vesti bune Cat despre mine...am luat azi ultima pastila de clomifen,nu am nici un simptom deocamdata, sau nu bag eu de seama joi merg la medic si vad care e etapa urmatoare. In legatura cu testele de sarcina, stiti cand am facut eu ultimul test ? Acum UN AN DE ZILE !! Si reusesc in fiecare luna sa nu ma gandesc la a face unul . |
|

| Alina...mai dureaza nitelush....o lasam pe week-ul viitor Abia astept sa aduci si tu vesti bune ....asa de martisor |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| buna dimineata fetelor iris asteptam rezultatul la test Nanny capsunica este in poza aceea cu sotul |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| In fine..nu stiu cum e cu poza...daca e a ei..ff bine, ne bucuram! Doamne ajuta! Leila..cu intarziere iti zic si tie bine ai venit! Asteptam detalii!! Alina..ff bine! lasa testele, ca n-ai nevoie de dezamagiri! Raluca M meriti din plin! Aveti domle rabdare..ce sa iasa pe test!? In rest?? hai fetelor..nimic?? nouatati?? Danutza, Crisbrustur, Maryella...hai ca imbatranesc ...vreau noutati! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Casuta noua!! |
|
|
|