Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| catalyna wrote:Fetelor imi pare rau dar treb sa anunt z1  .si din pacata nu pot sa incep tratamentul nici luna asta.pt ca se incepe din z2.iar eu merg la doctorita deabea joi  .iar treb sa anulez luna asta din pacate.nu stiu cum de a venit mai repede  .treb sa vina maine sau poimaine.asta inseamna ca mi s-a mai scurtat perioada Nu s-a scurtat nicio perioada! e normal sa vina cateodata cu o zi, doua mai devreme sau mai tarziu.De la o sapt in plus sau in minus poti sa incepi sa-ti pui intrebari! Catalina chiar voiam sa te intreb, cand ai fost la doctor ti-a facut si control? |
|
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| catalyna wrote:Fetelor imi pare rau dar treb sa anunt z1  .si din pacata nu pot sa incep tratamentul nici luna asta.pt ca se incepe din z2.iar eu merg la doctorita deabea joi  .iar treb sa anulez luna asta din pacate.nu stiu cum de a venit mai repede  .treb sa vina maine sau poimaine.asta inseamna ca mi s-a mai scurtat perioada
Cata imi pare rau |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2014 Mesaje: 179
| Buna fetelor! Catalyna îmi pare rau pentru tine, dar nu î?i pierde speran?a. Toate lucrurile la timpul lor se rezolva. Eu sunt înca in asteptare...mai am speran?e înca... Va doresc o duminica frumoasa.... Va pe toate. |
|
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Cata imi pare rau pentru z1, dar trebuie sa gandesti pozitiv. Vei merge la medic si va fi bine pe mai departe |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Nanny wrote: Nu s-a scurtat nicio perioada! e normal sa vina cateodata cu o zi, doua mai devreme sau mai tarziu.De la o sapt in plus sau in minus poti sa incepi sa-ti pui intrebari! Catalina chiar voiam sa te intreb, cand ai fost la doctor ti-a facut si control?
Mereu imi face si control si eco,este f atenta.va multumesc fetelor pt sustinere |
|
Inregistrat: 11/10/2013 Mesaje: 522
| Cata timpul nu e pierdut! Capul sus si mergi mai departe, nu a fost sa fie asta luna ta dar cine stie poate vii cu un martisor frumos!! Cris ce mai faci, draguto??? Eu sunt in z24 si nu am niciun semn. Ma simt bine, nu ma doare nimic sunt ok! |
|

Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Cata, imi pare rau. Chiar asteptam cu mare drag sa te iau de manuta la gravidute. Dar poate vine altcineva luna asta si te aduce in club. |
|
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| Imi pare rau, Cata. Eu sunt in zi 14. Fac curand testul de ovulatie si il postez pentru interpretare :P. |
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Cata sorry pentru z1. Nu ar trebui sa o suni totusi si sa ii spui ca ti-a venit mai repede? Si sa te i-a acum, ca altfel mai pierzi iar o luna, si poate nici data viitoare nu ai programare fix in z2. Mi se pare cam ciudat! Totusi eu zic sa insisti putin, sau macar sa intrebi. Pe mine de exemplu, daca vreau monitorizare ecografica, nu ma pot programa inainte, ca nu stiu cum imi vine. La doctorul meu, programarile se fac inainte cu 1 saptamana, chiar 2. Si totusi ma baga intre cliente sau dupa program. Merita sa incerci :) parerea mea! te pup, nu ne descurajam, ne tinem de mana!
Smiley, esti in ziua 14 a ciclului? Acum incepi sa faci teste de ovulatie? Eu sunt in ziua 11. Cred ca marti sau miercuri merg la monitorizare. Poate o sa imi iau si niste teste de ovulatie. Eu de obiceu folosesc Owiev. Tu? Pup |
|
| Roxanine wrote: Smiley, esti in ziua 14 a ciclului? Acum incepi sa faci teste de ovulatie? Eu sunt in ziua 11. Cred ca marti sau miercuri merg la monitorizare. Poate o sa imi iau si niste teste de ovulatie. Eu de obiceu folosesc Owiev. Tu? Pup
Da, zi 14. Am facut teste din zi 11. Folosesc "first step ovulation tests" luate de pe Amazon. Hai, cumpara si tu si baga testari! Ce lungime are ciclul tau? |
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Ultima data a fost de 32 de zile. Ti se vede ceva pe test ? Pune poze |
|

Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Ms fetelor .roxy eu merg joi la doctorita pt ca doar atunci este la cabinet.in rest este mereu in spital,si atunci nu pot sa merg la ea.de aia doar joia pot sa merg.dar maine o sa incerc sa o sun si vad ce imi spune.poate isi face timp sa ma primeasca la spital. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2013 Mesaje: 242
| Declar Z2 de intarziere si test de sarcina negativ. Simptome: sani mariti si durerosi, iar azi mi-a fost foarte rau dupa ce am mancat si imi tot vine sa vars si ma simt ametita, de 3 zile urinez foarte des, sunt constipata si TB e ridicata. E clar, Maine fac beta HCG ca nu mai rezist asa. Va pup |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Iris25 wrote:Declar Z2 de intarziere si test de sarcina negativ. Simptome: sani mariti si durerosi, iar azi mi-a fost foarte rau dupa ce am mancat si imi tot vine sa vars si ma simt ametita, de 3 zile urinez foarte des, sunt constipata si TB e ridicata. E clar, Maine fac beta HCG ca nu mai rezist asa. Va pup
Hey, poate apari cu o veste buna |
|
| Iris25 wrote:Declar Z2 de intarziere si test de sarcina negativ. Simptome: sani mariti si durerosi, iar azi mi-a fost foarte rau dupa ce am mancat si imi tot vine sa vars si ma simt ametita, de 3 zile urinez foarte des, sunt constipata si TB e ridicata. E clar, Maine fac beta HCG ca nu mai rezist asa. Va pup
Doamne ajuta sa fie cu ochisori! Ar fi prima menstruatie dupa avort? Daca da...ar putea fi una din explicatii. Mie mi s-a spus ca nu vine la o luna, ci intre 4 si 6 saptamani, a venit la 32 de zile fata de un cm de 28. |
|
|
|