|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| Sa va mai dau si vesti despre mine. Dupa cum ziceam am descoperit ca am trombofilie si o mutatie genetica. Fac o paranteza si va rog in genunchi pe cele care va stiti cu sarcini pierdute sa va faceti testele pentru trombofilie. Stiu, costa enorm, dar alte pierderi costa mai mult. Mie imi daduse medicul recomandare sa le fac mai mult asa, de gura mea si ca sa fie facute si asta, nu pentru ca m-ar fi suspectat, dar uite ca...balaurii exista. Dupa ce am primit rezultatele de la synevo am mers la gine, m-a trecut pe aspenter (il luam deja de cand am primit rezultatele) si la un moment dat in sarcina recomandare pentru injectii cu anticoagulant si trimitere la hematolog sa discut cu ea. Hemato a zis Clexane de la eco de confirmare a activitatii cardiace. Azi ma intorc la gine cu scrisoarea de la hemato si sper sa obtin promisiunea ca voi primi injectii de la testul pozitiv intrucat data trecuta nu am mai ajuns cu sarcina pana la eco, deci balaurii sunt puternici. Daca vreti, aveti ce invata din povestea asta. Nu va culcati pe o ureche crezand ce vi se spune, ca "asa a fost sa fie pierderea", "selectie naturala", "defect de divizare" si altele pe care le-am auzit si citit! De asemenea aceste afectiuni se pare ca afecteaza si fertilitatea intr-o anumita masura. De fapt, prin proasta sau defectuoasa irigare a uterului si a endometrului, impiedica lipirea bulinutei...deci tot avorturi pana la urma . |

Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Ai dreptate smiley,imi pare rau ca si tu treci prin asa cv.si eu sunt la risc de trombofilie,si am inceput sa i-au cardioaspirina care e ca si aspenterul.eu am proteina S prea mare si inca o mutatie,tu ce ai?nu iti face griji ca pana la urma vom reusi si noi sa ne tinem bebicii in brate |
| Am factor V Leiden hetero si MTHFR A1298c homo. Tu ce mutatie azi? Ai recomandare pt clexane? |

| Si eu am MTHFR doar atat scrie la mn.si proteina S valoare de 162.inca nu an nici o recomanare.doctorita mea de familia mi-a recomandat doar cardioaspirina pana acum.joi ajung si la ginecologa si vom veedea ca spune ea.fetelor mai devreme am observat mucus ca la ovulatie,asta o am inainte de mentra in fiecare luna,si ma doare si burta,nu f tare,deci cred ca am pierdut si luna asta |
| Mie mi s-a spus de catre ambii medici ca ce e in afara de Leiden e cantitate neglijabila. Deci cred ca manageriezi situatia bine si cu aspenter. Fa-ti un test, fata, nu te stresa asa!
|

| E prea devreme pt test.si vreau sa stau asa pana joi cand merg la ginecologa.pana atunci as avea 3 zile de intarziere,daca nu vine pana atunci.nu vreau sa mai arunc bani si pe test,daca tot merg la doctorita peste cateva zile. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Cata..dar ia unu mai ieftin.Asa stii ca nu te mai stresezi. |

| doinanuta wrote:Cata..dar ia unu mai ieftin.Asa stii ca nu te mai stresezi. Oricum iese negativ,pt ca e prea devreme,te rog sa nu te superi.daca vine,vine daca nu,e bine si asa |

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| catalyna wrote:Oricum iese negativ,pt ca e prea devreme,te rog sa nu te superi.daca vine,vine daca nu,e bine si asa Nu am de ce sa ma supar |

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Cata parerea mea este sa astepti macar sa iti intarzie inainte de a face un test. Ma bucur ca ai rabdare macar pana cand ar tb sa NU iti vina. Un test ieftin nu te ajuta cu nimic. Nu mai e mult....rabdare
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Cata, sa te ajute Dumnezeu sa fie bebe mic acolo! Imi place de tine ca nu deznadazduiesti! Daca ai sufletul curat treci usor peste! Indiferent de care ar fi rezultatul, noi mergem mai departe! Cu simptomatoligia cum stai? |

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| fetelor am intrat sa va salut,plec pe afara
|

| Mon si roxy va multumesc pt sustinerea voastra .asa m-am hotarat mon sa astept pana atunci.nu vreau sa imi mai fac inima rea.ca simptome am in continuare sanii sensibili si mult mai fermi,si azi de dimineata mi-a fost cam greata dupa ce am mancat(ceea ce se intampla in fiecare dimineata am observat) ,si azi toata ziua m-a durut burta,sau ma intepa la incheietura piciorului sus.nu stiu dc.am mai si simtit cateva intepaturi asa cand intr-o parte,cand in alta .si am observat ca a venit si constipatia .oricum nu vreau sa ma laud prea tare .o voi face cand voi fi sigura ca sunt insarcinata .pana atunci vreau sa stau mai cumintica. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/9/2014 Mesaje: 18
| Catalyna, si eu am acele intepaturi in sold (tare ciudate)... Si intepaturi in ovare, burtica...nici nu stiu exact. Greturi, ameteli...astea deja sunt la ordinea zilei. Plus dureri de spate si de cap. Stau ca pe ace pana la control. Durerile astea de burta imi dau asa niste emotii. Sunt aproape ca cele menstruale. Sper sa fie bine...toooata lumea. Plina de burtici fericite |
|

| Krissa wrote:Catalyna, si eu am acele intepaturi in sold (tare ciudate)... Si intepaturi in ovare, burtica...nici nu stiu exact. Greturi, ameteli...astea deja sunt la ordinea zilei. Plus dureri de spate si de cap. Stau ca pe ace pana la control. Durerile astea de burta imi dau asa niste emotii. Sunt aproape ca cele menstruale. Sper sa fie bine...toooata lumea. Plina de burtici fericite Nu ma doare in sold.este chiar la incheietura dintre pasarica si picior .nu mai stiu cum se chiama.tu cate saptamani ai?si de cat timp ai dureru si intepaturi prin burta?iti doresc sarcina usoara si sper sa fie totul bn |
|
|