Clubul aspirantelor - 27
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alinaa86
Scris: Monday, February 10, 2014 10:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/26/2013
doinanuta wrote:
Lol o sa vina si acel moment roxy.Mai trebuie sa-mi rezolv cateva probleme:)

Doina, ai sa vezi ca dupa cununie multe probleme se rezolva de la sine, fara prea mare bataie de cap Clap
Noi ne-am cununat abia dupa 7 ani si vreau sa iti spun ca ne merge mult mai bine, pe toate planurile.

Sper sa nu fiu certata ca ti-am raspuns aici, Anelise Cheek Kiss
doinanuta
Scris: Monday, February 10, 2014 11:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
sper sa fie mai bndupanunta.Eu nu vreau o nunta mare.Vreau ceva simplu.O rochita,un tort,un la multi ani! Si cam atat si gata ca sunt off topic.
catalyna
Scris: Monday, February 10, 2014 11:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2013
Nanny wrote:

E nu e ciudata deloc..asa incep sarcinile la mine. sic Sanul stang e primul care da alarma...apoi sfracul..si il trezeste si pe cel din drepta!...dupa care urmeaza saliva abundenta...ras eventual gingii sensibile...

am observat si eu ca de cateva zile imi sangereaza gingiile,dar credeam ca o fi de la amestecul de miere cu scortisoara care il folosesc dimineata si seara.sa stiti ca e fff bun.am mereu respiratia proaspata,inainte puteam sa stau cu guma in gura mereu si tot aveam miros urat in gura,care cred ca venea de la stomac(am stomacul lenes).roxy de ce crezi ca nu am mai zis nici un simptom pana acum?incerc sa stau cat mai cumintica Hands ca daca nu as avea multe simptome de scris Lol .o sa vi le spun la urma,cand o sa am confirmarea la eco dance .sanul stang e un picut mai mic decat dreptul si ma gandeam ca hormonii au ajuns mai repede la asta Haha
ynnea
Scris: Tuesday, February 11, 2014 12:01 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
roxanine ne tinem de manute amandoua,lasa ca vine si randul nostru Cheek Kiss
DOINA asa este ,mai intai rezolva-ti problemele si dupa aceea te cununi,nici eu nu m-am cununat religios,doar la primarie pentru ca nu am avut timp,am stat foarte putin in tara
rafaela
Scris: Tuesday, February 11, 2014 12:04 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/6/2014
Catalyna, asa ma ramas eu inainte de stimulari. Asteptam sa vina cm si sa incep si...surprizaaaa!!!

Fetelor...eu maine dimineata o sa fac un hcg... ceva nu e in regula cu mine. E imposibil sa imi induc eu starea asta de greata, senzatia din stomac, ameteala si durerile teribile de burta+spate. Plus ca senzatia asta din stomac am mai avut-o o data...si a fost cu ochi.
E posibil ca testul de ovulatie sa fie fals negativ?
Krissa
Scris: Tuesday, February 11, 2014 7:22 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2014
Fetelor. N-am avut rabdare si am facut un test. A aparut o umbra de liniuta. Nici nu stiu cum sa o interpretez. Nici nu stiu sa postez poza aici.... :) Ce parere aveti? Sa ma bucur?

Krissa attached the following image(s):
test.jpg

danutza1978
Scris: Tuesday, February 11, 2014 7:56 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2013
Krissa eu zic ca a doua liniuta e acolo, o vad putin si asta e de bine!!!!!Lol Imi permit sa iti spun felicitaaaari si sa vii repede cu doua liniute roz la fel de intense!!!Cheek Kiss Cheek Kiss topai yes
catalyna
Scris: Tuesday, February 11, 2014 7:56 AM
Nivel

Krissa eu vad linia dance dance .dute sa faci un bhcg ca sa fii mai sigura computerlove
Krissa
Scris: Tuesday, February 11, 2014 7:59 AM
Nivel

Mai astept putin pt inca un test. L-am facut cu 4 zile mai devreme totusi. :D
danutza1978
Scris: Tuesday, February 11, 2014 8:01 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2013
flower flower floare3 flowers sarbatoare Emaaaa ce ai mai târâit picioarele !!!! Pt asta si pt ce esti tu,te iloveyou iloveyou
Haideti fetelor ca asta e luna noastra!!! Sa curga cu teste pozitive!!!yes wav wav
emanicole
Scris: Tuesday, February 11, 2014 8:02 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Krissa esti putin.......insarcinataaaaayes yes yes yes
Felicitarimajoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
Danutailoveyou , te astept si pe tine...haideeeHilar
Krissa
Scris: Tuesday, February 11, 2014 8:04 AM
Nivel

Multumescccc. Inca nu imi vine sa cred... trebuie sa vad doua linii clare clare! :)
emanicole
Scris: Tuesday, February 11, 2014 8:06 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Krissa wrote:
Multumescccc. Inca nu imi vine sa cred... trebuie sa vad doua linii clare clare! :)

Krissa daca te uiti in urma pe la pag 28 asa-29 si eu anuntam 2 liniute( cu 4 zile inainte de menstra), cu una roz si una pala...iar peste 2 zile liniutele erau muuult mai intense...esti insarcinata..te-ai jucat o luna si bine yes yes yes yes
catalyna
Scris: Tuesday, February 11, 2014 8:07 AM
Nivel

Krissa wrote:

O sa iti vina sa crezi.este fff devreme de aia a iesit linia asa pala.esti insarcinataaaaaa Hilar felicitari si sarcina usoara newclap dance .repeta testul in ziua in care nu trebuia sa iti vine menstra.dar oricum esti insarcinata hainoroc yes
Mon1
Scris: Tuesday, February 11, 2014 8:07 AM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Buna dimineata, fetelor!flower
Krissa ti-am zis ca e cu ochi la tine. E facut cu 4 zile inainte si eu una vad linia 2. Iti doresc sa se intensifice linia 2 pe test in urmatoarele zile si o sarcina usoara si la termen.confeti confeti confeti confeti confeti confeti flowers floare3 floare3
Fetelor curge cu teste pozitive la noi.campfire iloveyou
Eu sunt in ziua 19. Testele mele oview, Ema, sunt cu ce de-a 2 linie mai putin colorata decat cea de C. Ori ovulez mai tarziu, ori luna asta ma sare. S-a speriat ovulatia cand a zis ca luna asta va aduc testul pozitiv. Lol
Ema si Andreea vroiam cu voi la gravidute.alcool Crazy
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.